Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le pun noii investitori cripto este: Pot cumpăra criptomonede cu PayPal? Aproape toată lumea are un cont PayPal și posibilitatea de a utiliza acel cont pentru a cumpăra cripto face lucrurile mai ușoare pentru cei care intră în sfera cripto. Cu toate acestea, PayPal nu acceptă încă criptomoneda. Compania listează chiar vânzarea de Bitcoins împotriva politicii companiei.

CEO-ul fondator al companiei are numit Bitcoin o înșelătorie publică, deci nu sunt tocmai pro cripto. O privire mai atentă arată că decizia de a nu gestiona direct cripto se bazează probabil mai mult pe mecanica monedei, decât pe ura totală pentru Bitcoin.

Plăți nereversibile: criptomonedă PayPal

Criptomonedele, cum ar fi Bitcoin, nu sunt reversibile. Cu toate acestea, PayPal funcționează într-un mod similar cu cardurile de credit. Utilizatorilor li se oferă anumite capacități de rambursare în funcție de circumstanțele tranzacției cu PayPal. În Bitcoin, nu există un birou central, un serviciu pentru clienți sau chiar un creator cunoscut la care să vă trimiteți reclamațiile. Când trimiteți Bitcoin, este permanent. Acest lucru îl face incompatibil cu rețeaua PayPal.

Aflați cum să cumpărați criptomonedă cu PayPal

Deși nu vă puteți vinde Bitcoin-urile prin PayPal, puteți cumpăra în continuare criptomonede folosind platforma lor. Va trebui doar să utilizați o terță parte specializată în aceste tipuri de tranzacții, dacă nu aveți chef să aveți un cont înghețat. PayPal este renumit pentru înghețarea conturilor. Politica contului lor le permite îngheţa contul dvs. timp de 180 de zile dacă consideră că le-ați încălcat condițiile.

Avertisment rapid: escroci

Atât PayPal, cât și piața criptografică au o parte echitabilă a escrocilor. Când îi combinați pe cei doi și un nou investitor, puteți ajunge în niște ape periculoase. Una dintre cele mai populare escrocherii cu criptomonede de evitat este înșelătoria de rambursare PayPal. Este, de asemenea, unul dintre principalele motive pentru care vânzarea Bitcoin este interzisă pe PayPal.

În această înșelătorie, cineva achiziționează Bitcoin de la dvs. prin PayPal. Odată ce Bitcoin se află în contul lor, aceștia trimit o rambursare la PayPal, susținând că nu au primit niciodată cripto-ul. PayPal anulează plata, iar escrocul iese cu fondurile lor și cripta dvs. Pentru a evita aceste scenarii, rămâneți numai cu servicii de încredere, precum cele enumerate mai jos.

VirWox

VirWox a intrat pe piață în 2007 ca un schimb virtual pentru monedele digitale utilizate în jocurile video. Platforma vă permite să cumpărați Linden Dollars folosind PayPal sau un card de credit. Dolari Linden sunt moneda digitală utilizată în jocul video Second Life. Bitcoin, împreună cu alte monede ale jocului, a fost adăugat pe platformă în 2011.

Cumpărați Linden Dollars prin PayPal și le transferați fondurile direct în Bitcoin. Întrucât, din punct de vedere tehnic, platforma vinde doar dolari Linden, evită problemele PayPal cu criptomonede.

Proces de înscriere

Procesul de înscriere pentru VirWox vă cere să vă conectați la avatarul jocului. Acest pas este necesar pentru a vă transfera fondurile virtuale din contul VirWox. Inițial, completați informațiile de înregistrare a contului, care includ un nume, un e-mail și informațiile despre avatar menționate mai sus. Nu puteți pune niciun avatar dacă nu aveți unul.

VirWox prin pagina principală

VirWox prin pagina principală

Confirmare

Apoi, veți primi un e-mail de confirmare care include o parolă temporară. Va trebui să urmați linkul furnizat și să introduceți numele de utilizator și parola temporară pentru a avea acces la platformă. La intrare, vă puteți modifica parola.

Fonduri de depozit

După ce vă aflați în contul dvs., accesați butonul de depunere situat în colțul din dreapta al paginii, direct sub secțiunea Contul meu. Acest buton vă duce la prezentarea generală a secțiunii de plată. Aici veți vedea opțiunile de achiziție și cât durează finalizarea. PayPal este listat ca o tranzacție imediată pe grafic.

Derulați pagina în jos până ajungeți la secțiunea de plată PayPal Express. Veți găsi un link care vă va duce la opțiunile de achiziție PayPal. Faceți clic pe linkul PayPal și încărcați-vă contul cu cât de mulți bani intenționați să cheltuiți pe criptomonedă. Deși aceasta este o tranzacție rapidă, trebuie să autorizați tranzacția pe site-ul PayPal sau nu se va finaliza niciodată.

Instrucțiuni PayPal prin VireWox

Instrucțiuni PayPal prin VirWox

Schimbă pentru Bitcoin

Odată ce contul dvs. este creat, puteți tranzacționa Linden Dollars (SLL) pe care l-ați achiziționat pentru niște Satoshis dulci. Următorul pas este să faceți clic pe fila de schimb care listează BTC / SLL. Această filă este situată în partea stângă a site-ului web, în ​​secțiunea Contul meu. Acest buton vă duce la o pagină care vă va anunța cât de mult SLL aveți la dispoziție în contul dvs..

Apoi, plasați o comandă pentru a schimba SLL-ul dvs. contra BTC la rata dorită pe pagină. În câteva minute, veți primi Bitcoin-ul dvs. livrat la adresa pe care ați introdus-o în timpul tranzacției de schimb. Nu la fel de ușor ca Coinbase, dar vă permite să utilizați acel cont PayPal pentru a pune mâna pe ceva Bitcoin.

LocalBitcoins

Dacă procesul anterior este prea mult pentru dvs., există întotdeauna metoda originală de utilizare a PayPal pentru a cumpăra criptomonede: LocalBitcoins. Această platformă nu schimbă de fapt criptomonede. În schimb, utilizatorii se conectează prin intermediul plăcii virtuale și apoi se întâlnesc personal pentru a gestiona tranzacțiile Bitcoin. Deși acest lucru necesită niște cheltuieli și timp suplimentar de călătorie, acesta vă oferă o modalitate anonimă de a cumpăra criptomonede prin PayPal.

LocalBitcoin prin Pagina principală

LocalBitcoin prin Pagina principală

Nu vă mirați dacă persoana care își vinde prețioasa Bitcoin vă cere să verificați tranzacția în timp ce sunteți acolo cu ei. Acest lucru se face pentru a evita înșelătoria de rambursare PayPal discutată anterior. Ca în cazul oricărei tranzacții cu un străin, trebuie să aveți întotdeauna prudență, cum ar fi întâlnirea într-o locație publică. Dacă aveți nevoie de anonimat, acesta este calea de urmat.

Cumpărarea criptomonedei cu PayPal: Nu este imposibil

Acum, că știți exact cum să cumpărați Bitcoin cu PayPal, sunteți gata să vă începeți strategia de investiții cripto. Asigurați-vă că faceți cercetările și urmați aceste sfaturi pentru a vă crește portofoliul de criptare ca un profesionist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me