Cum să cumpărați Cobinhood (COB)

Cobinhood a fost lansat în 2017 cu un card unic care oferă zero comisioane comercianților de criptomonede din întreaga lume. În acest articol, vă vom prezenta pașii de care aveți nevoie pentru a cumpăra monede Cobinhood (COB) folosind schimbul Cobinhood. Dacă doriți să aflați mai multe despre proiect, ar trebui să consultați ghidul nostru pentru începători Cobinhood.

Vă rugăm să rețineți că tranzacționarea pe Cobinhood nu este disponibilă în acest moment pentru statul New York sau investitorii japonezi.

Cripto sau monedă locală?

Foaia de parcurs Cobinhood a promis tranzacționarea în USD și alte monede fiduciare pe platforma lor. Cu toate acestea, în această etapă, acestea oferă doar schimburi de cripto-la-criptă. Cobinhood nu a dat o dată exactă când schimbul valutar fiat va fi disponibil, dar sperăm că echipa îl va adăuga în curând. Bitcoin este cea mai populară și lichidă (ușor schimbabilă) criptomonedă, așa că cel mai bun pariu este să obțineți mai întâi Bitcoin.

Aveți câteva opțiuni dintre care puteți alege atunci când cumpărați Bitcoin. Coinbase și GDAX sunt schimburi excelente pentru începători. Este posibil să găsiți un schimb mai potrivit în țara dvs. dacă aceste 2 nu îndeplinesc cerințele dvs. de schimb. Consultați ghidul nostru de cumpărare Bitcoin pentru un proces mai detaliat.

După ce ați cumpărat Bitcoin, configurați un cont pe Cobinhood:

Înregistrarea contului Cobinhood

Pasul 1: Navigați la Schimbul Cobinhood sau descărcați aplicația de pe Android sau iOS dispozitiv. (Acest ghid se concentrează pe procesul de desktop. Versiunea mobilă poate diferi)

Pasul 2: Faceți clic pe „Creați un cont” în centrul ecranului sau pe „Înscrieți-vă” în dreapta sus.

Ecran de pornire Cobinhood

Faceți clic pe „Creați cont” sau „Înscrieți-vă”.

Pasul 3: Pe ecranul următor, urmați instrucțiunile și introduceți informațiile despre cont.

Ecranul de înscriere Cobinhood

Introduceți informațiile despre cont.

Pasul 4: După trimiterea informațiilor dvs., veți primi un e-mail pentru confirmarea înregistrării. Faceți clic pe butonul „Activați-vă contul”.

E-mail Cobinhood

Faceți clic pe butonul „Activați-vă contul” din e-mail.

Pasul 5: După ce sistemul vă verifică contul, veți fi direcționat direct la bursă. Poate doriți să configurați o securitate suplimentară. Pentru a face acest lucru, plasați mouse-ul în colțul din dreapta sus al ecranului și selectați „Cont”.

Schimb Cobinhood

Plasați cursorul pe „Cont” pentru a configura măsuri de securitate.

Pasul 6: Navigați la fila „Securitate” și selectați un proces de autentificare care vă convine. Vă recomandăm autentificarea Google cu 2 factori.

Ecran Cobinhood Security

Alegeți o metodă de autentificare.

Finanțarea contului dvs. cu Bitcoin

Pasul 7: Faceți clic pe butonul meniu și selectați „Fonduri”.

Meniu Cobinhood

Faceți clic pe butonul meniu și selectați „Fonduri”.

Pasul 8: Derulați în jos pentru a găsi rândul Bitcoin și faceți clic pe linkul corespunzător „Depunere” din acest rând.

Ecranul Cobinhood Depozit și Retragere

Selectați „Depune” în rândul Bitcoin.

Pasul 9: O fereastră pop-up vă va afișa adresa de depozit Bitcoin și un cod QR pe ​​care ar trebui să îl utilizați pentru a depune fonduri în contul dvs. Cobinhood. Puteți urmări împreună cu ghidul nostru despre cum să primiți Bitcoin dacă aveți nevoie de ajutor în acest sens.

Adresa Bitcoin Cobinhood

Utilizați adresa publică sau codul QR pentru a depune BTC.

Vă rugăm să vă asigurați numai trimiteți bitcoin la această adresă. Este posibil să vă pierdeți fondurile dacă trimiteți alte criptomonede la această adresă. Puteți utiliza un site ca Blockchain pentru a verifica dacă tranzacția dvs. a trecut.

Cum să cumpărați Cobinhood (COB) pe bursă

Pasul 10: După ce ați verificat că tranzacția dvs. Bitcoin a avut succes, faceți clic din nou pe meniu. De data aceasta selectați „Schimb”. Sunteți gata să obțineți primul COB?

Pasul 11: În colțul din stânga sus, lângă sigla Cobinhood, dați clic pe „Selectați produsul”. Aici puteți derula în jos pentru a selecta perechea COB / BTC sau pentru a o căuta.

Meniu perechi de tranzacționare Cobinhood

Găsiți perechea de tranzacționare COB / BTC.

Pasul 12: Vizualizarea schimbului va afișa acum date special pentru COB / BTC. Găsiți carnetul de comenzi în mijlocul vizualizării schimbului. Carnetul de comenzi vă arată Preț și volum date pentru perechea de tranzacționare selectată.

În exemplul de mai jos, putem vedea vânzători care oferă prețul de 0,00000575 BTC pentru 1 COB. Cumpărătorii, pe de altă parte, oferă 0,00000570 BTC pentru 1 COB. Această diferență în cele două prețuri este cunoscută sub numele de răspândire.

Ecranul Cobinhood Exchange

Plasați o comandă în carnetul de comenzi.

Dacă doriți pur și simplu să cumpărați la cel mai recent preț al vânzătorilor, găsiți „Formularul de comandă” și asigurați-vă că ați selectat fila „Piață”. Cu această opțiune selectată, introduceți cât Bitcoin doriți să utilizați pentru această tranzacție și apăsați „CUMPĂRĂ”.

În unele cazuri, este posibil să nu existe suficient COB disponibil la cel mai recent preț. În consecință, schimbul va umple restul tranzacției dvs. la următorul cel mai bun preț. Dar nu vă faceți griji, totul este gestionat de sistem pentru dvs..

Pasul 13: Cobinhood are mai mult ghid extins pentru utilizatorii avansați dacă sunteți interesat să tranzacționați cu comenzi limită, stop și stop-limit.

Iată-l, acum ești mândrul proprietar al primei tale monede Cobinhood. Nu te duce să cheltuiți totul dintr-o dată.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me