Siglo este un protocol blockchain în care faceți schimb de informații personale și atenția dvs. pentru accesul la internet mobil. Echipa din spatele acesteia vizează piețele în curs de dezvoltare, în care adoptarea smartphone-urilor este val de zăpadă. Smartphone-urile oferă cetățenilor din aceste țări acces la servicii, cum ar fi serviciile bancare, care anterior nu erau disponibile. Dar ei încă se confruntă cu un obstacol.

Datele de conectivitate sunt scumpe și limitate, forțând oamenii din aceste țări să utilizeze telefoane preplătite și să cumpere top-off-uri de difuzare de scurtă durată. Deci, deși telefoanele sunt ușor accesibile, produsul care le face valoroase, Internetul, este încă restricționat.

Detalii cheie ICO

Ticker: SGL

Tip de jeton: ERC20

Preț jeton ICO: 1 SGL = 0,009 USD USD

Obiectiv de strângere de fonduri: 8 milioane USD (capac moale), 25 milioane USD (capac maxim)

Total jetoane: 8.000.000.000

Disponibil pentru vânzarea de jetoane: 2.880.000.000 (36,0%)

Cunoașteți-vă clientul (KYC): da

Acceptă: ETH

Cum functioneazã?

Siglo folosește contracte inteligente Ethereum pentru facilitează schimburile de date pentru conectivitate între utilizatori, furnizori de Internet, mărci și aplicații descentralizate (DApps). Să prezentăm mai departe aceste entități.

Utilizatori sunt clienții finali din rețea. Aceștia primesc jetoane Siglo (SGL) în schimbul schimbului de date și informații demografice anonimizate. Ei pot cheltui aceste jetoane pe produse, le pot tranzacționa sau, cel mai important, le pot schimba pentru top-off-uri de date.

Furnizori aproape că rămân la numele lor. Facilitează top-off-urile de difuzare pentru aplicațiile și utilizatorii Siglo. Farrow este primul furnizor din rețea.

Mărci cumpărați datele pe care le generează utilizatorii, astfel încât să poată crea campanii de publicitate și marketing mai bune. Siglo le oferă posibilitatea de a viza și urmări o bază de clienți subreprezentată anterior.

DApps să integreze protocolul Siglo pentru a le permite utilizatorilor să-și monetizeze datele. Aceștia pot folosi SGL sau pot crea propriul jeton în aplicație.

Există taxe minime pentru toate tranzacțiile de protocol.

Ecosistemul Siglo

Ecosistemul Siglo

DApp Monede

Deși protocolul Siglo funcționează utilizând SGL-uri, DApp-urile de pe infrastructură își pot implementa propriul token. Separarea economiei simbolice între cele două tipuri oferă DApps posibilitatea de a crea mai multă stabilitate în propriul ecosistem.

Această separare este, de asemenea, avantajoasă pentru aplicațiile care au deja propria lor monedă. Având o monedă DApp specifică, evită să fie nevoit să treacă la ceva nou care ar putea să le confunde clientela existentă.

Pentru a explica mai departe, să examinăm primul DApp al Siglo, Pig.gi.

În aplicația Pig.gi, câștigați monede Pig.gi pentru interacțiunea cu mărcile. Apoi puteți răscumpăra aceste monede pentru timp de difuzare mobil sau bilete de film. Contractele inteligente și serviciile de escrow conectează monedele Pig.gi la blockchain-ul Siglo. Și, acestea sunt susținute de activele care stau la baza (adică, top-off-urile de difuzare) ale protocolului. Prin urmare, va exista întotdeauna o cantitate egală sau mai mică de monede Pig.gi decât top-off-urile asociate pentru a asigura solvabilitatea.

Siglo Token (SGL) & Detalii vânzare

SGL este un token ERC20 cu o ofertă totală de opt miliarde. Puteți răscumpăra aceste token-uri pentru anumite produse din rețea, în special pentru top-off-urile de difuzare.

Echipa generează 36 la sută a jetoanelor în timpul evenimentului Token Generation (TGE) pentru aproximativ 0,0009 USD per SGL. Vor distribui restul SGL după cum urmează:

  • 30% – lansare viitoare în care vor elibera 1 jeton pentru fiecare utilizator odată ce rețeaua ajunge la 10 milioane de utilizatori
  • 19% – Rezervă
  • 15% – Echipa și consilierii

Siglo va utiliza fondurile pe care le strâng în timpul TGE pentru dezvoltarea produselor (45%), cheltuielile operaționale (30%) și marketing (25%).

Echipa nu a stabilit încă o dată pentru vânzarea lor de jetoane.

Detalii vânzare Siglo Token

Detalii vânzare Siglo Token

Concurență

Siglo este relativ unic în spațiul blockchain. În ceea ce privește tranzacționarea datelor de activitate pentru conectivitate mobilă, proiectul pare să stea singur. Cu toate acestea, există câteva alte echipe blockchain care se concentrează pe oferirea de control monetar asupra datelor dvs..

Proiecte precum Tokenul de atenție de bază (BAT) și AdEx vizează să permită utilizatorilor să câștige bani din obiceiurile lor de navigare online. Totuși, le lipsește punctul focal pentru mobil / aplicație pe care Siglo îl are.

Echipa Siglo

Frații Joel și Isaac Phillips au fondat Siglo în octombrie 2017. Anterior, frații Phillips au creat Pig.gi, prima aplicație care a integrat protocolul Siglo. Echipa a crescut acum la peste zece membri cu normă întreagă răspândiți în întreaga lume.

Echipa are o mână de consilieri dintre care cei mai notabili sunt Anish Mohammed (consilier Ripple, Exosphe.re Dean of Blockchain) și Jeffrey GuyBone (investitor înger Coinbase).

Profesionistii

  • Produs unic. Siglo nu are mare concurență în ceea ce fac. În plus, la lansare, vor avea deja un un milion puternic baza de utilizatori din primul lor DApp, Pig.gi
  • Piață neservită. Echipa vizează inițial piața din America Latină, una care este adesea ignorată de proiectele blockchain.
  • Experiență în rețeaua de date. Prin Farrow Ventures Inc. și Pig.gi, frații Phillips au conexiunile și experiența potrivite în relațiile cu furnizorii de rețea pentru a asigura relații stabile pentru rețea.

Contra

  • Lipsa experienței blockchain. Membrii tehnici ai echipei au o experiență vastă în crearea de aplicații mobile, dar le lipsește componenta blockchain.
  • Un singur DApp. În prezent, Pig.gi, propria companie a fondatorilor Siglo, este singurul DApp angajat în protocol.
  • Fără produs. Echipa este încă în proces de construire a protocolului. Ca și în cazul oricărei investiții, un proiect care este pre-produs prezintă întotdeauna un risc.

Gânduri finale

Siglo se aliniază pentru a fi o oportunitate de investiție potențial profitabilă. Echipa intră pe o piață insuficient deservită cu un produs viitor care are o concurență redusă (comparativ cu alte zone blockchain).

Deși nu au multă experiență blockchain, fondatorii Siglo au o mulțime de cunoștințe despre conectivitate mobilă și date. Aducerea a peste un milion de utilizatori Pig.gi în rețea ar putea oferi proiectului un impuls rapid peste concurență.

În cele din urmă, succesul Siglo se reduce la cât de bine pot executa construind un protocol ușor de utilizat și cât de repede pot obține mai multe DApp-uri folosind ceea ce au construit.

Resurse aditionale

Stare de nervozitate

Telegramă

Mediu

GitHub

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me