Ce este QASH?

QASH (pronunțat „numerar”) este moneda nativă pentru platforma lichidă Quoine (pronunțată „monedă”). Quoine este global firma de criptomonede căutând să rezolve problemele de lichiditate care au apărut cu investiții criptografice.

Dacă investiți în criptomonedă de ceva vreme, probabil că ați experimentat direct aceste probleme de lichiditate. Investirea în orice în afara primelor câteva monede implică de obicei mai multe conturi de schimb, transferuri între ele și tranzacții în trei direcții între fiat, Bitcoin / Ethereum și moneda dorită. Încasarea în fiat este la fel de dificilă.

Deoarece majoritatea oamenilor tratează criptomoneda ca pe o investiție, nelichiditatea acesteia împiedică creșterea întregii industrii.

În acest ghid QASH, vom vorbi despre:

Cum funcționează Quoine Liquid?

Quoine Liquid aduce lichiditate în spațiul criptomonedelor oferind un mijloc pentru a cumpăra cu ușurință criptomonede cu și încasări la fiat.

În prezent, fiecare schimb criptografic are propriul nivel de lichiditate care diferă între perechile de tranzacționare pe care le oferă. Acest lucru creează silozuri individuale care pot avea o lichiditate mare la o bursă, dar nu la alta. Platforma Liquid conectează aceste silozuri într-un singur pool combinat pentru a vă oferi cea mai mare lichiditate posibilă. Pentru a face acest lucru, Quoine Liquid cuprinde două oferte principale:

  • Cartea Lumii
  • Prime Brokerage

Platformă lichidă QUOINE

Ecosistem lichid Quoine

Cartea Lumii

Cartea mondială lichidă compilează comenzile și prețurile de la schimburi din întreaga lume într-o singură carte de comenzi pe care o puteți utiliza. Acest lucru oferă oricărui comerciant, indiferent de locația lor, posibilitatea de a utiliza moneda fiduciară la alegere atunci când cumpără sau vinde cripto. Îndepărtează silozurile de lichiditate ale burselor separate și conferă mai multă putere de tranzacționare piețelor anterior deservite anterior.

Folosind un amestec de Carnet de comenzi interne si un Carnet de comenzi agregate externe, Lichidul utilizează piața valutară (FX) pentru a crea perechi de tranzacționare pentru monede fiduciare care altfel nu ar fi existat.

World Book folosește trei funcții principale pentru a oferi un nivel îmbunătățit de lichiditate pe care Quoine îl promite:

  1. Motor de potrivire (ME)
  2. Motor de conversie încrucișată (CCCE)
  3. Rutare inteligentă a comenzilor (SOR)

ME este un lider al industriei cu capacitatea de a procesa câteva milioane de tranzacții pe secundă. Include suport nativ pentru perechile majore de jetoane și este construit într-un mod de a scala cu ușurință și de a adăuga noi perechi pe măsură ce apar.

CCCE alimentează conversii automatizate și aproape instantanee între monede. Aceasta este metoda din spatele tranzacțiilor aparent imposibile între utilizatori. De exemplu, conversia prin CCCE permite cuiva care caută un Pereche ETH / EUR să tranzacționeze cu o altă persoană în căutare de BTC / SGD. Pe măsură ce acest lucru devine mai eficient, numărul de meciuri posibile ar trebui să crească suficient pentru a crea o piață complet fluidă.

Pereche de tranzacționare QUOINE

Exemplu de schimb de lichide

Tehnologia SOR monitorizează toate schimburile majore și finalizează extern comenzile care nu pot fi completate intern din Cartea Mondială.

Prime Brokerage

Jumătatea Prime Brokerage a platformei Quoine Liquid vă oferă practic accesul la funcțiile prezentate în secțiunea precedentă World Book.

Cu Prime Brokerage, aveți acces direct pe piață la toate bursele din Cartea Mondială, fără a fi nevoie să creați un cont pe fiecare bursă individuală. Mai mult, Quoine a construit parteneriate cu o rețea de bănci în ultimii ani pentru a asigura transferul rapid al fondurilor dumneavoastră fiduciare.

Folosind Prime Brokerage, puteți extinde, de asemenea, o linie de credit și puteți efectua tranzacții cu ajutorul soldurilor dvs. existente.

Piața ICO

De la lansare, echipa Liquid a adăugat, de asemenea, o piață ICO la bursă. Noua zonă vă permite să aflați și să contribuiți la ICO-urile pe care le găzduiește platforma. În prezent, piața ICO conține doar două ICO-uri.

Jeton QASH

QASH este un Jeton ERC20 pe care îl plătiți pentru serviciile de pe platforma Liquid. Dincolo de aceasta, deținătorii QASH pot primi, de asemenea, reduceri, produse promoționale și oportunități de investiții ICO cu monede pe care Quoine le ajută să le lanseze. Echipa subliniază, de asemenea, în cartea albă că alte organizații o pot folosi în propriile scopuri, similar cu modul în care unele instituții financiare utilizează simbolul Ripple XRP.

Echipa a bătut 1.000.000.000 QASH cu 350.000.000 (35%) distribuit participanților ICO. Dintre jetoanele rămase:

  • 300.000.000 QASH (30%) sunt alocate comunității / ecosistemului
  • 200.000.000 QASH (20%) aparțin echipei și acționarilor
  • 150.000.000 QASH (15%) sunt deținute de parteneri strategici și cumpărători instituționali

Până în al doilea trimestru al anului 2019, Quoine își va crea propriul blockchain și va migra toate jetoanele QASH către noul blockchain. În acest moment, vor schimba și QASH în Liquid.

Echipa Quoine & Progres

Mike Kayamori (CEO) și Mario Gomez Lozada (Președinte și CTO) a fondat Quoine în 2014. Kayamori a fost anterior vicepreședinte senior la SoftBank Group și a fost directorul de investiții al Gungho Asia. Lozada a fost directorul tehnic al Merrill Lynch în Japonia timp de 11 ani, înainte de a prelua rolul de Chief Information Officer la Credit Suisse Japan.

Quoine este prima firmă de criptomonede din lume care este licențiată oficial de către Agenția pentru Servicii Financiare din Japonia (FSA). Platforma Liquid este de fapt rezultatul combinării a două platforme anterioare, Quoinex și Qryptos. La un moment dat, acele două platforme de tranzacționare erau performante peste 12 miliarde de dolari din tranzacții în fiecare an.

Echipa Quoine lucrează în prezent la crearea propriului blockchain cu o versiune alfa în curând. În plus, o aplicație mobilă este în lucru. Cu toate acestea, nu au specificat o dată de lansare.

Concurență

Deoarece Quoine intră în câteva sectoare financiare diferite, compania are câțiva concurenți. Ca facilitate de credit, compania concurează cu SALT. Pe partea de schimb, există numeroase alte companii, cum ar fi Binance, specializată în monede alternative sau Gemeni și Coinbase, concentrându-se pe conversiile fiat în cripto. Chiar și Robinhood este în imagine acum.

Protocolul Bancor este proiectul cel mai asemănător cu Quoine și QASH în sensul că aduce lichiditate tuturor jetoanelor care utilizează protocolul.

Quoine este unic prin faptul că oferă această suită de funcționalități într-o singură platformă. Cu rădăcini începând din 2014, Quoine este și unul dintre cei mai vechi concurenți.

Comercial

QASH a avut un început volatil de când a început să se tranzacționeze în noiembrie 2017. După ICO, prețul monedei a crescut rapid la un maxim de 1,48 USD (0,00013 BTC) înainte de a scădea încet la aproximativ 0,60 USD (~ 0,00004 BTC) până la jumătatea lunii decembrie.

QASH a cunoscut două creșteri semnificative ale prețurilor de atunci – una la mijlocul lunii decembrie, după ce a scăzut și una la începutul lunii ianuarie. Aceste două vârfuri par să nu fi fost cauzate de vreo știre sau de o evoluție anume, așa că, cel mai probabil, le putem atribui stării pieței bull în acel moment.

QASH a scăzut în restul anului 2018, dar recent a început să dea semne de viață. Moneda a crescut de la etajul său de aproximativ 0,20 USD (~ 0,000035 BTC) la mijlocul lunii noiembrie și se află în prezent la puțin peste 0,22 USD (~ 0,000055 BTC). Deși aceasta este doar o creștere de 10% în USD, este o creștere de aproape 60% a BTC.

Deoarece QASH este un simbol de utilitate, utilizatorii suplimentari de lichide și creșterea platformei ar trebui să conducă în mod ideal la creșteri suplimentare de preț. Fii atent la viitoarele repere ale foii de parcurs, precum lansarea blockchain-ului Liquid.

De unde să cumpărați QASH

Deși puteți cumpăra QASH direct de pe Lichid, este tranzacționat cu un volum mult mai mare pe Huobi. Înainte de a face schimb pentru QASH pe Huobi, trebuie să cumpărați mai întâi Bitcoin sau Ethereum și să le transferați. Verificați Gemeni sau GDAX pentru a obține oricare dintre cele două.

Pe Liquid, puteți utiliza în principal JPY sau USD pentru a cumpăra QASH.

CoinMarketCap include o listă completă a schimburilor în care este disponibil QASH.

Unde se păstrează QASH

În acest moment, QASH este un jeton ERC20, deci îl puteți stoca în orice portofel cu suport pentru jeton ERC20. MyEtherWallet este cea mai populară opțiune de stocare online și un portofel solid pe care îl puteți utiliza.

Dacă sunteți interesat de mai multă securitate (și cine nu), ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui portofel hardware. Opțiuni precum Ledger Nano S sunt mai scumpe decât omologii lor gratuiți, dar vă oferă garanții suplimentare și liniște sufletească.

Amintiți-vă, totuși, echipa Quoine are planuri de a muta QASH pe propriul său blockchain. Când se întâmplă acest lucru, este posibil ca portofelul pe care îl utilizați pentru a vă stoca fondurile să nu mai suporte jetonul. Fiți la curent cu orice anunțuri și instrucțiuni QASH despre ce trebuie să faceți atunci când se întâmplă acest comutator.

Concluzie

Quoine își propune să aducă lichidități investițiilor în criptomonede prin intermediul cărții lor mondiale, a platformei Liquid și a simbolului QASH. Combinând cărțile de comenzi ale schimburilor din întreaga lume, platforma Quoine Liquid funcționează pentru a se asigura că investitorii au un timp ușor de conversie fiat în orice criptomonedă și invers.

Echipa pare să aibă experiență și parteneriate de afaceri pentru a avea succes, dar acesta este un proiect ambițios. Cu o lansare oficială a blockchain-ului încă în curs de dezvoltare, următorii câțiva ani vor fi o perioadă de marcă sau pauză pentru companie.

Dacă echipa continuă să-și îndeplinească etapele la același ritm pe care îl au, Quoine va schimba cu ușurință industria criptomonedelor în bine. Lichiditatea crescută va fi bună pentru valute, excelentă pentru investitori și uimitoare pentru industria blockchain-ului în ansamblu.

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Steven Buchko la 12.04.2018 pentru a reflecta modificările recente ale proiectului.

Resurse suplimentare QASH

Site-ul web

Telegramă

Stare de nervozitate

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me