Ce este Metalul??

Metal vrea să vă recompenseze cu jetoane MTL gratuite pentru simplul cheltuire de numerar sau conversia fiat în criptomonedă. Când cheltuiți, trimiteți sau primiți bani în aplicația Metal Pay, puteți câștiga până la 5% înapoi în jetoane MTL. De exemplu, atunci când cheltuiți 100 USD cu aplicația Metal Pay, atât dvs. cât și destinatarul puteți câștiga până la 5 USD în MTL. De asemenea, vă puteți gândi la aceste jetoane ca la Metal lichid, deoarece pot fi ușor tranzacționate cu alte criptomonede pe bursă sau convertite în numerar în cadrul aplicației. Cu toate acestea, dacă doriți pur și simplu să vă păstrați Metalul, există și recompense pentru asta. Metalul simplifică procesele de plată, oferind în același timp o rampă ușoară în lumea criptomonedelor.

Seif metalic

Să începem cu prima aplicație Metal, Metal Vault, un portofel web pentru jetoane Metal, Bitcoin, Ethereum și ERC20. Există planuri de a adăuga mai multe monede, cum ar fi Litecoin și Monero, în viitor. Pe lângă diversitatea monedelor stocate în acest portofel, există, de asemenea, planuri de a adăuga conturi bancare asigurate FDIC în seiful metalic. Cu un cont bancar, veți putea cumpăra Metal în Metal Vault, câștigând mai mult Metal în acest proces.

Seif metalic

Metal Pay

Metal Pay este o aplicație de procesare a plăților pentru iOS programată să fie lansată în primul trimestru al anului 2018. Aplicația vă permite să trimiteți numerar sau MTL prietenilor și comercianților. Configurarea aplicației ar trebui să dureze doar câteva minute.

Suntem foarte încântați să împărtășim această privire asupra procesului de integrare pentru viitorul nostru #iOS aplicație #MetalPay!

1. Introduceți numărul de telefon

2. Setați parola

3. Conectați contul bancar

4. Setați imaginea de profil

5. Obține Popping!$ MTL #blockchain #fintech pic.twitter.com/gLXWPA2OI1

– Metal (@metalpaysme) 21 ianuarie 2018

Există mai multe caracteristici cheie care diferențiază Metal Pay de concurență. În primul rând, câștigați jetoane MTL trimițându-le prietenilor dvs. numerar sau chiar invitându-i pur și simplu la aplicație. În al doilea rând, aplicația vă permite să trimiteți MTL în loc de numerar. În al treilea rând, MTL pe care îl câștigi poate fi ușor convertit în numerar în cadrul aplicației Metal Pay. Nu numai că nu există taxe pentru trimiterea prietenilor în numerar, ci amândoi câștigați MTL în acest proces. Deși s-ar putea să fiți tentat să vă încasați imediat MTL-ul sau să îl tranzacționați la un schimb, vor exista avantaje pentru păstrarea anumitor cantități de Metal în aplicație, dar acele caracteristici nu au fost specificate în acest moment.

Oamenii folosesc deja aplicații de plată pentru a trimite bani prietenilor, dar de ce să nu câștigi criptocurrency gratuit în acest proces? Imaginați-vă convingerea proprietarului să vă permită să trimiteți chiria prin Metal Pay. Dacă trimiteți 1000 USD în fiecare lună, veți câștiga amândoi 50 USD din MTL în acest proces. Metal Pay este într-adevăr esența viitorului proiectului, deoarece aduce oamenii în ecosistemul lor. Chiar și persoanele care nu sunt familiarizate cu criptomoneda se pot alătura și se pot bucura de aplicație.

Iată câteva demonstrații interesante ale aplicației Metal Pay în acțiune.

Dovada plății procesate

Metal te recompensează în jetoane MTL printr-un proces numit Dovada plății procesate sau PoPP. În loc să distribuie monede minerilor prin dovada muncii, PoPP este metoda Metal de distribuire a monedelor către oameni. După confirmarea identității dvs. cu Metal, veți fi recompensat în MTL prin PoPP pentru trimiterea fiat sau conversia fiat în criptă.

PoPP

Cu toate acestea, dovada plății procesate este puțin mai sofisticată decât distribuirea MTL la fiecare tranzacție. În primul rând, există un plafon de 1000 USD în recompense MTL pe lună pentru persoane fizice și 5000 USD pentru comercianți. În al doilea rând, PoPP recompensează comportamentul bun. Deci, dacă tu și un prieten trimiteți rapid aceiași 100 USD înainte și înapoi, vi se va interzice rapid să primiți recompense MTL. Cu toate acestea, după confirmarea unei tranzacții legitime, veți putea să vă conectați PoPP și să vă blocați jetoanele MTL. În cele din urmă, Metal intenționează să ofere PoPP la trimiterea MTL, dar consideră că trebuie să îmbunătățească mai întâi algoritmii antifraudă pentru a împiedica oamenii să joace sistemul.

Metalul a ales 5% ca nivel de recompensă pentru a se pune în fața recompenselor tipice ale cardului de credit. Dar, cu o cantitate finită de MTL care va exista vreodată, s-ar putea să vă gândiți, nu se vor epuiza recompensele într-o zi? Dacă MTL devine popular și util, valoarea jetoanelor MTL ar putea crește, determinând scăderea ratei de distribuție a jetoanelor MTL. Dacă aplicația Metal devine atât de populară încât toată MTL-ul este distribuit, compania consideră că vor avea o penetrare atât de reușită pe piață încât vor „câștiga” și că Metal va deveni un mediu viabil de schimb.

Negustori

În timp ce peer to peer este gratuit, Metal percepe taxe pentru prelucrarea comercianților. Cu toate acestea, comercianții sunt capabili să o facă plata platformei de cumpărare cu MTL să „le dea dreptul la o reducere la toate comisioanele de procesare a plăților asociate și la o reducere la serviciile comercianților”. Comercianții „primesc, de asemenea, o reducere suplimentară de 5% din taxele de procesare a plății pentru oferirea unei reduceri la plata cu MTL” În calitate de consumator, ar fi cu siguranță interesant să câștigi o reducere doar prin plata cu criptomonede.

Întreprinderile mici care doresc să devină adoptatori timpurii pot merge Aici.

Doar 100 de companii sunt eligibile pentru „Inițiativa Metal PoPP”.

  • 50 de afaceri în San Francisco, CA
  • 15 companii din Los Angeles, CA
  • 15 companii din New York, NY
  • 20 de afaceri pentru lume

Metalul poate fi deosebit de atractiv pentru întreprinderile cu numerar care nu au cele mai bune relații cu industria bancară. Potrivit cărții albe, proiectul vizează „comercianții cu risc ridicat, comercianții cu consum intensiv de bani și cei care doresc să accepte criptomonede”. Industria canabisului din America, de exemplu, este legală la anumite niveluri de stat, dar ilegală la nivel federal, făcând băncile să fie prudente să se implice.

În cele din urmă, cu siguranță se cuvine comercianților să încerce să adopte MTL dacă cred că le poate reduce taxele de procesare a plăților, câștigându-le simultan jetoane MTL gratuite prin PoPP.

Concurenți

Coinbase Commerce permite companiilor să accepte și plăți în monedă digitală, dar nu oferă recompense. Rentabilitatea de 5% în MTL este gambitul Metal pentru a se remarca în spațiul competitiv de procesare a plăților.

Aplicația Pâine are propriul jeton nativ sub formă de BRD pentru a stimula utilizatorii de Pâine. Cu toate acestea, nu veți primi BRD gratuit în curând pentru simplul trimitere a banilor.

Merită menționat, doar pentru a evita confuzia, că există deja o aplicație în magazinul iOS numită Metalpay care permite cumpărarea și vânzarea de aur sau argint. Nu au nicio asociere cu Metal, dar va fi interesant să vedem răspunsul lor la acest lucru în viitor.

Există o mulțime de platforme de plată mobilă, inclusiv Venmo, Paypal, WeChat pay și Alipay. Deocamdată, aceste platforme nu au integrare criptomonedă, însă Paypal încearcă recent să depună brevete legate de cripto, este mai mult decât probabil să fie conștienți de concurenți.

Aprovizionarea cu monede și durabilitatea

Există 66.588.888 jetoane MTL construite pe jetonul Ethereum standard ERC20. Două milioane sunt deținute de Metal fundație cu aproape 3,8 milioane rezervate angajaților și consilierilor. Aproximativ 13,3 milioane sunt închise pentru un an în grupul de operațiuni pentru Proiectul Metal. Și, 21 de milioane de jetoane sunt în circulație, cu 26 de milioane rezervate pentru distribuție prin PoPP.

În trimestrul IV al anului 2017, Venmo a procesat peste 10 miliarde de dolari în tranzacții. Dacă Metalul atinge acel nivel de scară, valoarea MTL trebuie să crească sau toate jetoanele vor exista PoPP și vor exista destul de repede.

Echipa Metal

Echipa Metal Pay a început dezvoltarea în 2016 la San Francisco. Acestea sunt conduse de CEO-ul și fondatorul Marshall Hayner. Start-ul anterior al lui Hayner, Trees, urmărea să livreze marijuana cu ajutorul unei drone. Cu toate acestea, acest proiect a fost suspendat acum, când Hayner este foarte în perspectivă asupra Metal Pay. Contactele sale în industria canabisului ar trebui să fie utile, deși acestea sunt una dintre datele demografice țintă pentru a utiliza procesarea comercianților Metal Pay. Pe lângă Hayner, Sid Parihar de la Apple s-a alăturat echipei pentru a conduce designul aplicației iOS. Echipa este formată din numeroși alți ingineri, designeri, investitori și consilieri.

Echipa Metal

Foaie de parcurs și progres

În timp ce Metal Pay are numeroase planuri care vor coborî în conductă, ei preferă să nu pună articole pe o foaie de parcurs, cu excepția cazului în care li se garantează că vor atinge semnul. Acest lucru vine în contrast puternic cu foile de parcurs extrem de ambițioase ale multor criptomonede. Ei cred că în primăvara anului 2018 pot lansa conturi bancare metalice. Cu conturile bancare asigurate de FDIC, echipa a discutat despre posibilitatea împrumuturilor și a serviciilor de garanție.

În iarna 2018, ei intenționează să aibă „integrări în stil Shopify, plugin-uri pentru companiile online, [un] terminal NFC hardware integrat pentru a plăti și multe altele”. Similar cu companii precum Litepay, aceștia doresc, de asemenea, să poată oferi comercianților posibilitatea de a converti instantaneu plățile cu criptomonede în fiat, pentru a evita volatilitatea prețurilor..

Metal Pay speră să includă într-o zi o funcție de plăți separate. Imaginați-vă toate PoPP-ul gratuit folosind Metal Pay pentru a vă cumpăra masa și apoi facturați prietenilor pentru mai mult PoPP. Deoarece tranzacțiile MTL din cadrul aplicației Metal Pay sunt efectuate în afara lanțului, acesta deschide, de asemenea, posibilitățile pentru microtransacțiuni. Pentru actualizările aplicației iOS, vă puteți înscrie Aici și potențial să vă alăturați programului beta.

Istoricul tranzacționării

După lansarea în iulie 2017, MTL a ajuns în cele din urmă la un preț de 14 USD. În comparație cu prețurile de pre-vânzare, MTL a parcurs un drum lung în scurt timp.

Pre-vânzare metal

Ca și în cazul majorității monedelor din 2018, prețul Metalului a înregistrat o retragere. Cu toate acestea, prețul este impresionant, având în vedere că Metal Pay nici măcar nu a lansat încă. Viitorul prețului va depinde de mai mulți factori diferiți. Echipa trebuie să înceapă să-și îndeplinească obiectivele, începând cu Metal Pay și integrarea comercianților. Apoi, trebuie să stimuleze în mod corespunzător oamenii să-și păstreze MTL-ul în loc să se lichideze instantaneu în fiat. Dacă oamenii obișnuiesc să își lichideze instantaneu toate MTL-urile de la PoPP, nu va fi minunat pentru preț, dar ați primi în continuare 5% recompense pentru cheltuieli.

De unde puteți cumpăra MTL?

În mod ideal, veți putea câștiga în curând MTL prin PoPP sau îl puteți cumpăra prin aplicațiile Metal. Cu toate acestea, deocamdată, va trebui să utilizați Binance cu perechi Bitcoin sau Ethereum. Există un anumit volum pe Huobi cu o asociere Bitcoin, dar aproximativ 90% din volum are loc în prezent pe Binance.

Unde puteți stoca MTL?

Puteți stoca MTL-ul dvs. în Metal Seif sau orice alt portofel care acceptă jetoane ERC20. Deoarece Metal Vault este în prezent doar un portofel web, puteți lua în considerare și Coinomi sau Jaxx pentru mobil.

Concluzie

Marea majoritate a populației lumii încă nu înțelege sau deține nicio criptomonedă. Cu toate acestea, aplicațiile de plată mobilă sunt din ce în ce mai frecvente. Metalul ar putea forma podul vital între cele două. Oferind MTL gratuit, oamenii ar putea începe să exploreze avantajele criptomonedelor. Având în vedere alegerea dintre numeroasele aplicații care nu oferă recompense și una care oferă recompense de 5%, decizia este ușoară. Când se lansează aplicația de plată, nu există nicio dezavantaj în încercarea aplicației și colectarea MTL gratuită prin dovada plății procesate. Și nu știi niciodată, poate odată ce ai făcut PoPP, nu te poți opri.

Resurse aditionale

Stare de nervozitate

Reddit

Blog

Facebook

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me