LEO este un jeton utilitar pe care îl puteți utiliza pe toate platformele iFinex, inclusiv Bitfinex și Ethfinex. Jetonul își trage numele de la „Unus Sed Leo”, motto-ul companiei iFinex. Fraza latină descrie o poveste în care o scroafă reproșează un leu pentru că are un singur copil. Leul este de acord ca răspuns, dar afirmă că singurul copil este un leu, argumentând pentru calitate peste cantitate.

În acest ghid scurt și simplu, vom acoperi:

Cum funcționează LEO?

În același sens ca Binance Coin (BNB), iFinex oferă reduceri utilizatorilor LEO și arde jetoane la datele stabilite.

Utilitatea LEO

Dacă dețineți LEO, veți primi automat un primitor de 15% reducere comision pentru orice tranzacție pe care o faceți. Soldurile LEO mai mari de 5.000 USD câștigă o reducere suplimentară de 10% la taxele de achiziție. Dincolo de acest nivel, cu cât deții mai multe jetoane, cu atât este mai mare reducerea ta.

Diagrama de reduceri a simbolurilor LEO

Reducerile dvs. cresc pe măsură ce dețineți în continuare mai multe jetoane. | Sursa: Whitepaper

iFinex colectează, de asemenea, 25% din comisionul dvs. de tranzacționare în LEO, dacă dețineți.

Alte reduceri pe care le obțineți pentru deținerea LEO includ:

  • Până la o reducere de 25% la depozitele și retragerile criptografice
  • Până la o reducere de până la cinci la sută la împrumuturile financiare peer-to-peer
  • Reduceri viitoare pe viitoarele platforme iFinex

Token Burns

În fiecare lună, iFinex achiziționează de pe piață mai multe jetoane LEO care echivalează, cel puțin, cu 27% din venitul brut consolidat din luna precedentă. Compania va continua aceste arsuri lunare până când nu vor mai exista jetoane în circulație comercială.

LEO token burn

iFinex a ars deja o cantitate semnificativă de jetoane în ultima lună. | Sursa: site web Token

În plus, iFinex va folosi 80 la sută din fondurile pe care le recuperează din hack-ul Bitfinex din 2016 și 95 la sută din banii pe care îi primește în urma confiscării Crypto Capital 2018 pentru a cumpăra și arde mai mult LEO.

Comercial

iFinex a organizat o ofertă inițială de schimb (IEO) pentru LEO în luna mai (vânzare privată) și iunie (vânzare publică) anul acesta. Compania a vândut un miliard de jetoane pentru câte un USDT fiecare.

LEO a crescut rapid în clasamentul capitalizărilor de piață, situându-se pe locul 13 în momentul scrierii acestui articol. În ceea ce privește prețul, acesta a crescut constant de la IEO, ajungând la un maxim de 1,98 dolari pe 12 iunie. În prezent, prețul se ridică în jur de 1,90 dolari..

Odată cu arderile simbolice care continuă să scadă oferta și cererea mai mare datorită noilor produse și creșterii utilizatorilor, prețul ar trebui să continua sa se ridice. Totuși, piața criptomonedelor nu este întotdeauna rațională, deci este posibil să se realizeze opusul.

Profiturile iFinex

iFinex a reușit să crească profituri chiar și pe piața bear din 2018. | Sursa: Whitepaper

Foaie de parcurs

Echipa iFinex nu a inclus multe detalii despre utilitatea viitoare a LEO. Cu toate acestea, clarifică faptul că produsele viitoare vor oferi reduceri și beneficii suplimentare pentru deținătorii LEO.

În hârtie albă, iFinex prezintă mai multe platforme la orizont. În orice zi, vă puteți aștepta la lansarea eosfinex, un schimb descentralizat (DEX) pe blockchain-ul EOS.

iFinex intenționează, de asemenea, să găzduiască vânzări de jetoane pre-verificate pe o platformă IEO atât în ​​Bitfinex, cât și în Ethfinex. Unul dintre obiectivele superioare ale companiei este lansarea unui schimb de valori mobiliare complet licențiat și reglementat.

Platformele mai mici de pe foaia de parcurs includ:

  • Dazaar, o piață de date descentralizată
  • Betfinex, o platformă de pariuri legală
  • μFinex, o suită de instrumente și biblioteci pentru a construi piețe de schimburi și instrumente derivate

De unde să cumpărați LEO

Evident, cea mai populară platformă pentru achiziționarea LEO este Bitfinex. Este disponibil ca o pereche de tranzacționare cu USD, USDT, EOS, BTC și ETH pe acea bursă.

Dacă căutați o altă opțiune, este disponibilă și pe OKEx și IDEX.

Gânduri finale

Dacă sunteți un fan al BNB, probabil că vedeți lucruri grozave și în LEO. Utilitatea monedei se întinde pe fiecare produs din suita actuală (și viitoare) iFinex. În plus, iFinex programează arderi lunare, ceea ce ar trebui să ofere un anumit sprijin prețului jetonului.

Acestea fiind spuse, unii membri ai comunității criptografice sunt sceptici față de LEO datorită trecutului incomplet al Bitfinex și Tether – și pe bună dreptate. Deși fundamentele simbolului arată bine pe hârtie, ar trebui să abordați această investiție cu un ochi precaut.

Resurse aditionale

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me