Ce este Groestlcoin?

Groestlcoin este un Criptomonedă rezistentă la ASIC care se mândrește cu „taxe aproape ZERO”. Deși moneda în sine este doar pseudo-anonimă (ca Bitcoin), echipa de dezvoltare a portat un portofel (Samourai) pentru a vă oferi anonimat complet.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

La fel ca majoritatea oamenilor, prima dvs. întrebare este probabil „Ce naiba este un„ groestl ”?” Criptomoneda utilizează algoritmul de exploatare Grøstl-512, astfel încât echipa a numit în mod potrivit proiectul „Groestlcoin”. Mulți oameni din comunitate au solicitat o rebranding pentru a ajuta la adoptare nu pare ca se va întâmpla.

În acest ghid, intrăm în toate detaliile esențiale Groestlcoin, cum ar fi:

Cum funcționează Groestlcoin?

Groestlcoin este strict o criptomonedă pentru plăți peer-to-peer (p2p). Moneda servește același scop final ca și alte criptare tranzacționale, cum ar fi Bitcoin și Litecoin, dar atinge acest obiectiv cu un set diferit de atribute.

Atributele

Primele. Groestlcoin a realizat câteva „premii” semnificative cu setul său de caracteristici. A fost prima monedă care a implementat Segregated Witness (SegWit) și prima care a efectuat o tranzacție Lightning Network pe mainnet.

Taxe. Odată cu implementarea rețelei Lightning, Groestlcoin are taxe minime. Transferul a 10.000 GRS (~ 6000 USD în momentul scrierii acestui articol) costă fracțiuni de fracțiune de cent. Chiar dacă prețul GRS crește de 1000 de ori, taxa de tranzacție ar fi doar câțiva bani.

Cu toate acestea, taxele pot varia ușor în funcție de portofelul pe care îl utilizați pentru a primi GRS.

Minerit. Groestlcoin folosește două runde de Grøstl-512 pentru algoritmul său de minerit. Acest algoritm de minerit este, deocamdată, rezistent la ASIC.

Samourai. Nu este o caracteristică directă a blockchain-ului în sine, dar Groestlcoin are un portofel anonim și privat, Samourai. Portofelul nu reciclează adresele, are suport Tor și include Tranzacții CoinJoin-esque. Portofelul are și modul Stealth în care dispare de pe ecranul de pornire al telefonului, din lista de aplicații și din lansator.

groestlcoin samourai

Interfața Groestlcoin Samourai pe Android

Furnizare GRS și blocuri

Există o aprovizionare maximă de 105 milioane GRS și aproximativ 70 de milioane sunt deja în circulație.

În prezent, Groestlcoin are o dimensiune de bloc de un MB, dar dezvoltatorii au declarat că o vor crește dacă 80 de tranzacții pe secundă sunt prea puține pentru a face față unei creșteri a volumului.

Recompensa minieră a început la 512 GRS pe bloc, cu o înjumătățire care a avut loc în fiecare săptămână. Plata este acum de 5 GRS pe bloc și va rămâne la acel nivel pentru restul vieții Groestlcoin.

GroestlTip

GroestlTip este un serviciu de tipping pe care membrii comunității l-au creat pentru streamere video. Fluxurile Twitch, de exemplu, pot integra serviciul în videoclipurile lor live pentru a primi sfaturi Groestlcoin de la spectatorii lor. În afară de taxele de rețea standard, nu există taxe suplimentare pentru utilizarea serviciului.

Echipă & Progres

Un dezvoltator care utilizează numele de utilizator Bitcointalk „Gruve_P” a lansat Groestlcoin pe 22 martie 2014. De atunci, echipa a crescut până la peste 20 de persoane răspândit în toată lumea. Majoritatea membrilor echipei preferă să rămână relativ anonimi, împărtășindu-și doar prenumele și țara de origine pe site.

Echipa a fost consecventă în lansarea de noi versiuni ale platformei la fiecare trei luni. Cu o astfel de consistență, nu ar trebui să vă șocheze să auziți tot ceea ce au realizat în ultimii patru ani.

Echipa a activat SegWit în ianuarie 2017 și lucrează în prezent la lansările Lightning Network atât pentru portofelele lor mobile, cât și pentru cele desktop.

Echipa și comunitatea au construit, de asemenea, unsprezece portofele Android, zece portofele diferite pentru Blackberry și trei pentru iOS. Au creat și peste zece portofele pentru desktop.

Concurenți

Desigur, Bitcoin este cel mai cunoscut concurent al Groestlcoin. Dar, după cum spune vechea zicală, „Aruncă o piatră în orice direcție și vei fi sigur că vei lovi un concurent Groestlcoin”. Bine, poate nu așa merge; cu toate acestea, există o cantitate aparent infinită de proiecte similare.

Ați avut ca obiectiv Litecoin să fie o versiune mai favorabilă tranzacțională a Bitcoin. Monedele rezistente la ASIC precum Vertcoin și Bitcoin Gold împărtășesc multe dintre aceleași caracteristici ca Groestlcoin. Și criptomonedele axate pe confidențialitate, cum ar fi Monero și Dash, concurează împotriva portofelului Samourai anonim al Groestlcoin.

Comercial

Prețul GRS a fost pe un roller coaster de la lansarea sa în 2014. Nici un coaster pentru copii. Vorbim de voma completă la jumătatea parcursului de tip coaster.

Prețul a rămas relativ plat timp de trei ani după lansare, rămânând între 0,002 USD și 0,003 USD. Cu toate acestea, la începutul anului 2017, tranzacționarea a început să devină interesantă.

baseUrl = „https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName („script”);

var embedder = scripturi [scripts.length – 1];

(funcție () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement („script”);

s.type = „text / javascript”;

s.async = adevărat;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = GRS&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf („?”) >= 0? „&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Prețul a crescut de la aproximativ 0,001 dolari (~ 0,00000126 BTC) la peste 0,35 dolari (~ 0,00015 BTC) în doar șapte luni înainte de a prăbuși înapoi la prețuri aproape de pre-creștere două luni mai târziu. Apoi, aproape imediat, prețul a crescut la 1,18 USD (~ 0,00018 BTC) – o rentabilitate de peste 10 ori în mai puțin de o săptămână. Acest câștig astronomic părea să coincidă cu o creștere masivă a interesului investitorilor pentru monedele rezistente la ASIC.

De la acel salt, Groestlcoin a revenit volatil înainte și înapoi de la un minim de aproximativ 0,287 USD (~ 0,000043 BTC) la un maxim de 2,36 USD (~ 0,000142 BTC). Prețul la momentul redactării acestui articol se ridică la aproximativ 0,58 USD.

Utilizarea simplă și simplă, crescută, va fi cel mai semnificativ catalizator pentru o altă creștere a prețului. Prețul ar putea vedea, de asemenea, unele acțiuni decisive, cu o creștere a prețului Bitcoin.

De unde să cumpărați GRS

Puteți tranzacționa BTC pentru GRS pe Binance și Bittrex. În plus, puteți cumpăra GRS direct cu KRW activat Upbit – cea mai populară opțiune din întreaga lume, cu aproape 80% din volumul tranzacționării.

Dacă nu sunteți sigur de cum să începeți, aruncați o privire la ghidul nostru de cumpărare de Bitcoin.

Mineritul este, de asemenea, o opțiune pentru a obține GRS. Cea mai simplă modalitate de a extrage GRS este să folosiți Groestlcoin Easyminer. Easyminer vă alocă automat la piscina minieră Dwarfpool, dar există și alte câteva opțiuni de piscină.

Unde se stochează GRS

Așa cum am subliniat mai sus, ar trebui să puteți găsi un portofel acceptabil din numeroasele disponibile.

Dacă doriți să vă păstrați portofelul pe desktop, Groestlcoin Miezul si Electrum GRS sunt ambele alegeri solide.

Poate că sunteți mai mult un utilizator mobil. În acest caz, ar trebui să verificați Groestlcoin portofel mobil. Sau, dacă anonimatul este obiectivul dvs., Portofel Samourai este calea de urmat.

Proprietarii de Ledger și Trezor sunt și ei în noroc. Ambele vor sprijini GRS cândva anul acesta.

Concluzie

Echipa Groestlcoin își propune să îmbunătățească problemele pe care le văd în Bitcoin. Aceste îmbunătățiri includ creșterea rezistenței la ASIC a criptomonedelor, aproape sensibilă și în fruntea progreselor tehnologice.

Este greu de imaginat că Groestlcoin devine cripto-ul de facto pentru tranzacții și plăți. Dar, după cum știm cu toții, orice este posibil în cripto. O rebranding și un anumit marketing ar putea fi ceea ce face să înceapă ascensiunea acestui proiect spre notorietate.

Resurse Groestlcoin suplimentare

Stare de nervozitate

Reddit

Telegramă

Mediu

GitHub

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me