Ce este Enjin Coin?

Enjin Coin este un criptomonedă pentru bunuri virtuale creat de Enjin. Enjin este „cea mai mare platformă de comunitate de jocuri online”, cu peste 250.000 de comunități de jocuri și 18,7 milioane de jucători înregistrați.

Echipa Enjin proiectează moneda complet în jurul jocurilor, cu scopul de a fi cea mai utilizabilă criptomonedă pentru industrie. Proiectul include monedă Enjin, precum și o suită de kituri de dezvoltare software (SDK-uri) pe care dezvoltatorii le pot integra în jocurile și comunitățile lor. Aducerea blockchain-ului la jocuri ajută la reducerea taxelor ridicate și a fraudei predominante în transferul de bunuri virtuale.

În acest ghid Enjin Coin, vom acoperi:

Cum funcționează Enjin Coin?

Enjin Coin este un token ERC20 construit pe rețeaua Ethereum. Cu aceasta, proiectul nu numai că acționează ca o criptomonedă, dar are și capacități de contract inteligente. Este, de asemenea, unul dintre primele proiecte care testează Raiden Network, versiunea Ethereum a Lightning Network.

Platforma Enjin Coin oferă un lista de funcții de spălătorie prin API-ul său public și SDK-urile. Pentru a menține lucrurile pe scurt, însă, vom discuta doar câteva dintre cele mai importante din acest articol.

Bunuri virtuale

Cea mai mare valoare pe care Enjin Coin o aduce comunității de jocuri este în crearea și gestionarea bunurilor virtuale. Dezvoltatorii de pe fiecare platformă pot crea cu ușurință o monedă unică pentru comunitatea lor, susținută de Enjin Coin ca monedă mamă. Acest lucru oferă monedelor toate avantajele blockchain-ului (viteză, cost, securitate, etc.), rămânând în același timp personalizate pentru platformele lor respective.

Deoarece fiecare activ este înregistrat pe un singur Registru contract inteligent, toate Enjin Portofele inteligente recunoaște-i. Și, puteți schimba bunuri virtuale cu monede Enjin în orice moment. Acest lucru creează un ecosistem interconectat de jocuri și comunități în care puteți chiar să transferați active pe platforme (mai multe despre aceasta mai jos).

Dincolo de valute, această funcționalitate se aplică și jetoanelor de privilegiu, precum și obiectelor de joc unice, cum ar fi săbiile sau atributele de atac.

Enjin Coin Ecosystem

Enjin Coin Ecosystem

Gateway de plată

În plus, Enjin Coin SDK include un gateway de plată descentralizat. Gateway-ul este robust, permițându-vă să creați coșuri personalizate, facturi, rambursări etc., deasupra acestuia. De asemenea, oferă un widget pentru acceptarea plăților cu monede Enjin și / sau plăți personalizate cu monede pe site-ul dvs. web.

Gateway-ul de plată percepe doar o mică taxă în Ethereum pentru fiecare tranzacție – nimic suplimentar.

Utilizând funcționalitatea din Smart Wallet, în calitate de utilizator, puteți configura plăți automate către jocuri și site-uri web pe care le enumerați ca Platforma de încredere. Acest lucru adaugă plăți mai rapide și mai fiabile la serviciile normale de abonament.

Portofelul Enjin Crypto

Portofelul Enjin Crypto

Portofel inteligent

Portofelul inteligent Enjin este componenta care conectează totul împreună. Portofelul acceptă bunurile virtuale de la fiecare dintre platformele dvs. de încredere și este sincronizat cu adresa dvs. Ethereum.

Puteți tranzacționa monede și obiecte în afara mediului de joc cu orice alt utilizator cu un portofel inteligent. Prin portofel, trimiteți tranzacții prin intermediul unui Solicitare tranzacție că cealaltă parte poate aproba sau nega. În plus, puteți seta, de asemenea, reguli și praguri pentru a preveni automat tranzacțiile nedorite.

Efinitatea

La începutul anului 2018, echipa Enjin Coin planuri anunțate pentru Efinity, o soluție de rețea de canale pentru a ajuta Enjin să scară mai eficient. Efinity, la fel ca rețeaua fulgerului Bitcoin, este alcătuită din numeroase canale de joc în care un joc poate efectua o cantitate aproape infinită de tranzacții rapid și cu cost aproape zero.

Alte caracteristici

Dincolo de aceste trei caracteristici, Enjin Coin include și magazine virtuale de bunuri, servicii de abonament, tranzacții escrow și „liste de top” pentru articole, servere, echipe și / sau jocuri..

Aprovizionare cu Enjin Coin (ENJ)

Există o aprovizionare totală de 1 miliard de monede Enjin (ENJ), cu puțin peste 760 de milioane în circulație în prezent. Echipa a distribuit 80% din ENJ participanților la mulțime și a împărțit jetoanele rămase între ei, consilieri și programe de stimulare.

Când utilizatorii creează active personalizate, valoarea corespunzătoare din ENJ este eliminată din ecosistem, reducând oferta circulantă. La rândul său, aceasta ar trebui să crească valoarea jetoanelor ENJ individuale.

Echipa de monede Enjin & Progres

Enjin, compania din spatele Enjin Coin, este cea mai mare platformă de creare a comunității de jocuri online. Începută în 2009, compania primește 60 de milioane de vizionări pe lună și tranzacționează milioane de dolari SUA în fiecare lună în magazinele lor comunitare. Echipa implementează Enjin Coin pe întreaga platformă Enjin CMS – peste 250.000 de site-uri de jocuri.

Consilierii proiectului sunt Anthony Diiorio (cofondator Ethereum) și Pat LaBine (anterior producător și director tehnic la Bioware). Enjin a format, de asemenea, parteneriate cu Unity, PC Gamer și NRG eSports.

Echipa a organizat un ICO de succes la sfârșitul anului 2017, în care a crescut ~ 35 de milioane de dolari între rundele private și publice. Deși este încă un proiect relativ tânăr, echipa a petrecut ultimul trimestru din 2017 construind API-ul platformei, portofelul inteligent mobil și un SDK Java alături de crearea unui plugin Minecraft. Au fost ocupați și în 2018, creând diverse pluginuri de platformă, Efinitiy, numeroase alte SDK-uri și exploratorul de blocuri EnjinX.

Niciun proiect nu a dominat încă această piață. Cei mai mari concurenți ai Enjin Coin sunt GameCredits și WAX, dar există diferențe semnificative între ei. Potrivit CMI Enjin Elija Rolovic, Enjin Coin este „Ethereum of Gaming” în timp ce concurenții își „tokenizează pur și simplu jocurile / piețele centralizate”.

Echipa Enjin nu a publicat încă o foaie de parcurs pentru 2019.

Comercial

Enjin Coin a avut o tranzacție de tranzacționare destul de previzibilă de la lansarea sa în noiembrie 2017. A urmat piața cu o creștere uriașă în decembrie și la începutul lunii ianuarie 2018 înainte de a scădea pe tot parcursul anului 2018 la prețul actual de aproximativ ~ 0,038 USD (~ 0,0000096 BTC). Prețul ENJ a înregistrat câteva creșteri convergente la mijlocul până la sfârșitul lunii ianuarie, precum și în februarie și aprilie, dar acestea nu par să aibă legătură cu nicio știre în special. Probabil că putem înlătura aceste mișcări la tendințele generale ale pieței.

Pe o piață mai optimistă, anunțurile de parteneriat suplimentare și lansările de produse pot duce la o creștere a prețului. Și, desigur, mai mulți oameni care folosesc Enjin Coin în jocurile online ar trebui să afecteze pozitiv și prețul.

De unde să cumpărați ENJ

Puteți achiziționa ENJ cu BTC și ETH pe Binance. De asemenea, este tranzacționat pe Liqui și Kucoin, dar cu un volum mult mai mic.

Dacă nu dețineți niciun Bitcoin sau Ethereum, ar trebui să cumpărați mai întâi cu dolari SUA pe o platformă precum GDAX (acum Coinbase Pro).

Unde se stochează ENJ

Deoarece este un simbol ERC20, aveți o mulțime de opțiuni despre unde să stocați ENJ. O opțiune online populară este MyEtherWallet, în timp ce Ledger Nano S este o alegere solidă pentru un portofel hardware.

În mod ideal, ar trebui să utilizați portofel oficial Enjin. Este disponibil pentru dispozitivele mobile Android și iOS. În afară de ENJ, puteți, de asemenea, să stocați BTC, ETH, LTC, precum și toate jetoanele ERC20, ERC721 și ERC1155 în portofel. Echipa va continua să adauge și suport pentru alte monede.

Concluzie

Enjin Coin adaugă avantajele blockchain-ului pe piața de bunuri virtuale de peste 17 miliarde de dolari. Echipa lucrează pentru a preveni frauda în industria jocurilor de noroc și pentru a oferi proprietarilor autentici deținătorilor de bunuri virtuale. Creat și susținut de gigantul de jocuri Enjin, proiectul are o bază solidă de sprijin.

Cu toate acestea, Enjin mai are multe de dovedit. Este imposibil să se prevadă cât de reușit va fi, dar dacă realizările actuale și echipa sunt indicatori, Enjin Coin ar putea avea un viitor luminos în față.

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Steven Buchko la 1.7.2019 pentru a reflecta modificările recente ale proiectului. Acest articol a fost actualizat de Alex Moskov la 5.5.2020 pentru a actualiza linkurile.

Resurse suplimentare de monede Enjin

Site-ul web

Telegramă

Reddit

Stare de nervozitate

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me