Dropil este un startup care prevede instrumente de automatizare investiții, tranzacționare, analiză și stocare a criptomonedelor. Maximul său este să automatizează lumea criptomonedelor.

În acest ghid vom acoperi următoarele:

Cum funcționează Dropil?

Dropil oferă în prezent trei servicii principale: un sistem automat de tranzacționare numit Dex, un bot de analiză și semnale numit Arthur, și un portofel numit Max.

Dex

Conceput pentru a elimina emoțiile umane din tranzacționare, Dex gestionează și tranzacționează conturile utilizatorilor în funcție de apetitul pentru risc. Tranzacționarea se face prin algoritmi. Cu toate acestea, strategiile pe care le folosesc sunt toate concepute de angajații Dropil. În teorie, sistemul ar trebui să maximizeze profitul, reducând în același timp pierderile mari.

Acest tip de serviciu poate avea mult sens pentru unii traderi, având în vedere volatilitatea pieței criptomonede. Mulți comercianți începători ar dori să valorifice această volatilitate, dar își pot găsi adesea emoțiile în creștere și le afectează profitabilitatea..

Dex

Utilizatorii pot alege dintre trei categorii de risc: sigur, moderat sau agresiv. Acestea sunt de fapt piscine formate din mai multe servere logice. Aceasta înseamnă că toți utilizatorii din pool participă efectiv la profiturile pool-ului.

Controlul este comutat între servere ca răspuns la schimbările de pe piață. Acest lucru permite tranzacționarea dinamică, lipsită de emoții umane.

Apoi, în cadrul fiecărui server logic, există mai multe sisteme de tranzacționare bot. Fiecare sistem este limitat la o pereche de tranzacționare și la un singur schimb. Această abordare poate fi benefică în reducerea complexității și facilitarea supravegherii eficiente.

Pentru a atenua împotriva pierderilor mari, sistemul folosește plase de siguranță care ies din poziții atunci când pierderile încalcă un prag stabilit. Indiferent de mecanismele de apărare programate, în cele din urmă există o supraveghere umană prin intermediul centrului de control Dropil.

Dropil pune accent pe transparență și face ca toate analizele de tranzacționare să fie ușor accesibile utilizatorilor. Acest lucru ar putea fi util nu numai pentru ca utilizatorii să poată ține cont de eficacitatea tranzacționării, ci și pentru a învăța de la. Pentru comercianții începători, aceștia pot beneficia de profitabilitatea și securitatea sistemului, putând în același timp să învețe din perspectivele și analizele.

Arthur

Acesta este un robot care analizează constant piața pentru a obține puncte de intrare bune pentru investiții. Mai mult decât atât, este capabil să identifice rapid oportunitățile de arbitraj între burse. Există o oportunitate de arbitraj în cazul în care există o diferență de preț pentru un activ între diferite schimburi pe care le puteți valorifica. Arthur permite utilizatorilor să profite înainte ca astfel de lacune de preț să se închidă. Acest scaner de arbitraj are în vedere taxele, economisind timp și efort. În prezent, Arthur urmărește 16 schimburi și lucrează la integrarea mai multor.

Arthur

Dincolo de aceasta, oferă semnale pe orice monedă sau jeton acceptat și un serviciu pentru optimizarea rutelor în și din monede. Atunci când cumpără și vând monede și jetoane cu capitalizare de piață mai mici, utilizatorii trebuie să tranzacționeze de obicei peste mai multe perechi pentru a merge la și din moneda fiat. Acest lucru duce la taxe și spread-uri suplimentare. Având un sistem pentru identificarea celei mai eficiente rute de intrare și ieșire, în teorie, utilizatorii pot economisi cantități semnificative de capital în timp.

Max

Acest portofel inteligent ar putea fi considerat de unii utilizatori drept cel mai puțin inovator dintre serviciile Dropil. În prezent, este, fără îndoială, puțin diferit de alte portofele disponibile în prezent.

Utilizatorii își pot stoca activele digitale în Max sau pot stoca în altă parte și pot folosi Max doar pentru urmărire. Din perspectiva securității, permite utilizatorilor să gestioneze propriile chei private, precum și să sprijine stocarea portofelului hardware. Portofelele hardware sunt una dintre cele mai sigure metode de stocare și ar trebui utilizate ori de câte ori este posibil.

Cel mai inovator aspect al lui Max este abilitatea de a seta plăți recurente, la fel ca în cazul debitelor directe dintr-un cont bancar convențional. Acest tip de serviciu este cu siguranță atractiv, întrucât combină avantajele serviciilor bancare moderne cu autonomia de a fi propria bancă.

Scopul jetonului Dropil

Jetonul Dropil (DROP) este un jeton de utilitate ERC20 care este utilizat pentru a plăti instrumentele și serviciile Dropil.

Oferta este plafonată la 30.000.000.000, cu o sursă curentă de circulație de 22.044.040.144, echivalând cu aproximativ 73%.

Toate jetoanele au fost create pe 10 ianuarie 2018. Șaizeci la sută dintre acestea au fost destinate celor care au participat la ICO. Restul a fost împărțit între fondatori, angajați și un seif Dropil.

Echipa Dropil și Foaia de parcurs

Dropil are o mică echipă de opt, cu doi consilieri suplimentari. În prezent, nu au parteneriate sau investiții externe. Compania spune că sunt mândri de acest lucru, deoarece consideră că le oferă mai multă libertate de a-și urmări viziunea asupra Dropil.

Având în vedere că compania are încă mai puțin de un an, numărul și funcționalitatea serviciilor lor deja disponibile sunt cu siguranță impresionante.

Foaia de parcurs actuală se extinde până la al treilea trimestru al anului 2019 și include planuri pentru un portofel actualizat, aplicații mobile și un serviciu de consultanță pe piață.

În prezent, nu suntem conștienți de un proiect care oferă această gamă sau combinație de servicii. Totuși, tranzacționarea roboților nu este nimic nou. 3Commas și Haasbot sunt două astfel de proiecte. Amândouă există din 2014 și, deși produsele lor sunt cel puțin de aceeași utilizare ca Dropil’s Dex, acolo se termină funcționalitatea lor. În plus, nu au niciun indiciu propriu pentru plată, acceptând mai degrabă monede fiat și selectând criptomonede.

Istoricul tranzacțiilor Dropil Token

După terminarea ICO la începutul acestui an, DROP a atins un maxim istoric de 0,008845 USD pe 23 martie. De atunci a urmărit restul pieței în tendința sa descendentă. Se tranzacționează astăzi la 0,000559 USD, reprezentând o scădere de 93,7% a valorii sale în USD. Acest lucru este în contrast cu a 69 la sută declin pe întreaga piață în această perioadă și 75 la sută pe piața altcoin.

După ce a tranzacționat doar pe o piață bear care a văzut extrem de puține monede altcoane care își păstrează valoarea, istoricul de tranzacționare al DROP are doar o semnificație limitată până când este capabil să tranzacționeze în condiții generale mai favorabile.

De unde să cumpărați DROP

Volumele de tranzacționare sunt încă foarte mici pentru DROP. Tidex, IDAX și BitMart au marea majoritate a volumului, toate tranzacționate împotriva BTC. Există câteva perechi ETH. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care comanda dvs. este foarte mică, merită evitată, deoarece este posibil să mutați piața și să nu vă umpleți la prețul dorit.

Cum se stochează DROP

Deoarece DROP este un jeton ERC20, orice portofel ERC20 îl poate stoca. Soluțiile de depozitare la rece sunt întotdeauna cele mai sigure. În acest scop, vă recomandăm să-l păstrați pe un portofel hardware Ledger sau Trezor. Pentru utilizare cu oricare dintre acestea, va trebui să utilizați MyEtherWallet pentru a vizualiza și a interacționa cu jetoanele.

Concluzie

Dropil este cu siguranță o companie interesantă. A reușit să aducă pe piață mai multe servicii inovatoare cu o echipă mică într-o perioadă foarte scurtă de timp. Jetonul DROP este un jeton de utilitate tipic și va aprecia în valoare pe măsură ce DROP folosește mai mulți utilizatori și își dezvoltă suita de servicii.

Resurse suplimentare Dropil Token

Există mai multe moduri de a fi la curent cu ultimele dezvoltări ale Dropil:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me