Ce este DENT?

DENT este o companie virtuală de telecomunicații (telco), piață mondială și monedă pentru schimbul de date mobile (construită pe Ethereum).

Am auzit vreodată de o companie virtuală de telecomunicații?

Înainte de a intra mai mult în DENT, este important să înțelegem lumea telecomunicațiilor (telecom). Spațiul este tumultuos, deoarece vechile modele de venituri sunt răsturnate într-o lume din ce în ce mai globalizată. Consumul global de călătorii și date sunt în creștere, iar telecomunicațiile se luptă să supraviețuiască. Astăzi nu există un serviciu de telecomunicații cu adevărat global la egalitate cu jucătorii Over-The-Top (OTT) precum Google, Facebook și WeChat. Ca răspuns, majoritatea operatorilor de telecomunicații au format diverse parteneriate globale și asocieri în participație.

DENT oferă o platformă globală lipsă pentru consumatorii care sunt conectați la un singur operator regional, limitându-le în cele din urmă abilitățile de achiziție și utilizare. Chiar mai îngrijorător, clienții pierd în fiecare lună peste 4 miliarde de dolari în valoare de date mobile. Pentru operatorii de telecomunicații, DENT oferă o piață de date unificată pentru a interacționa cu baza globală de utilizatori. Acest lucru permite telecomunicațiilor să devină parte a întreruperii, mai degrabă decât să fie perturbați.

Datele mobile devin o nevoie umană esențială, cum ar fi electricitatea sau apa – cu toate acestea, mulți încă nu au acces la această infrastructură de rețea.

Blocarea clienților împiedică persoanele să aibă un plan de date lichide cu flux liber între regiuni. În schimb, utilizatorii sunt supraîncărcați pentru roaming în afara regiunii principale acoperite de planul lor de date. Aceste planuri de date sunt ignorate de la furnizorii care nu numai că supraîncarcă consumatorii, ci îi încorporează și în contracte pe termen lung, cu penalități pentru anulare.

Acest lucru a împiedicat dezvoltarea industriei de date mobile … până acum.

DENT este un schimb, piață și criptomonedă ERC-20 pentru cumpărarea și vânzarea de date mobile. DENT, simbolul ERC-20, este deja vândut pe piață și este utilizat de peste 3,5 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Problema DENT rezolvă: Adăugarea interoperabilității între planurile de date

Commoditizarea datelor mobile

DENT își propune să transforme date pe lună neutilizate de 4,8 miliarde de dolari într-o economie cu totul nouă.

Potrivit unui recent Studiu Cisco, până la sfârșitul anului 2016, piața mondială a datelor mobile a crescut cu 63%, până la 7,2 miliarde de gigaocteți.

A Parks Associates Studiul a arătat că veniturile din datele operatorilor de telefonie mobilă s-au ridicat la 386 miliarde USD în 2015, echivalentul a 32 miliarde USD pe lună. Presupunând că doar 15% din date sunt neutilizate, acest lucru ar genera o valoare pierdută de 4,8 miliarde de dolari. Pe o piață mai transparentă și mai conectată, această valoare ar fi deblocată și ar putea fi cumpărată, vândută și comercializată în întreaga lume de către consumatorii de date mobile.

Trei megatendimente care perturbă industria mobilă

 1. Separarea facturării datelor mobile – O vedem cu servicii precum cablu (și Netflix). Acest lucru se întâmplă și cu pachetele de date mobile care, în mod istoric, au fost blocate într-un singur furnizor. DENT își propune să creeze nu numai o piață și un schimb global, ci și să faciliteze transferurile de date de la egal la egal.
 2. Eliminarea costurilor de roaming internațional – DENT ajută la eliminarea driverelor de costuri de roaming, cum ar fi arhitectura de rutare moștenită între furnizorii de telecomunicații, care poate fi costisitoare. Mecanismul de transport pe Internet și motorul blockchain reduc foarte mult costurile furnizării acestui serviciu.
 3. Plătiți pe măsură ce mergeți, date mobile de piață corecte – Jetonul DENT nu numai că va permite achizițiile în sine, dar descoperirea prețului și comercializarea pieței globale de date vă va permite să obțineți cel mai bun preț posibil de la un operator din regiunea dvs. Acest lucru vă permite să cumpărați exact cât aveți nevoie, nu prea mult sau prea puțin.

Apariția eSIM și a SIM-urilor soft

O altă tendință interesantă, în special în lumea telefoanelor mobile și a datelor mobile, este apariția unei noi tehnologii a modulului de identitate a abonaților (SIM). Noua tehnologie SIM permite eliberarea de carduri fizice analogice rigide în favoarea unui model electronic și bazat pe cloud.

Un eSIM înseamnă că un cip SIM este încorporat din start, în timp ce un Soft SIM nu are deloc hardware SIM (livrat practic prin aer).

Atât eSIM-urile, cât și Soft-urile SIM permit abonaților să schimbe operatorii instantaneu, fără a avea nevoie de schimbarea SIM-ului. DENT este printre primii jucători din spațiu care nu numai că separă planul de date de la operatori, ci și se îndepărtează de conceptul de cartele SIM tradiționale, folosind în schimb soluții cloud și blockchain pentru utilizatori.

Imagini DENT Coin App

O privire rapidă asupra aplicației mobile DENT

Specificații DENT

DENT este un jeton bazat pe ERC-20 bazat pe algoritmul de exploatare Ethash cu o sursă totală de 100 de miliarde de unități de DENT.

Cum funcționează DENT

Jetonul DENT este cel care alimentează platforma acționând ca o marfă digitală de date mobile care oferă acces instantaneu la operatorii de telecomunicații din întreaga lume. Deoarece DENT este construit pe Ethereum și standardul ERC-20, funcționalitatea contractelor inteligente este un mecanism critic pentru utilizatorii DENT de a-și cumpăra, vinde și comercializa datele..

Principalele componente ale DENT includ:

 • Piața de date – Utilizatorii vor putea folosi jetoane DENT pentru a cumpăra și vinde date pe o piață internațională. Ați putea achiziționa jetoane DENT de la crowdsale sau acum de pe piețe.
 • Schimb de date – Deși DENT a fost listat pe giganți precum Binance, DENT intenționează, de asemenea, să lanseze propriul schimb. Având propriul jeton DENT nativ oferă lichidități semnificative pentru a opera și gestiona nu numai propria piață de date, ci și un schimb integrat pe verticală.
 • Aplicație mobilă pe iOS și Android – Aplicația mobilă servește ca interfață centrală pentru a cumpăra, vinde, tranzacționa sau dona pachete de date mobile. Jetoanele DENT stimulează descărcarea și achizițiile de aplicații mobile.
 • Clădirea comunității – În faza de acumulare, obțineți jetoane DENT pentru a participa în comunitate la solicitarea eliberării datelor și modificări ale modului în care operatorii de telecomunicații fac afaceri cu datele mobile.

Echipa DENT

Tero Katajainen este CEO și fondator la DENT. El aduce o experiență tehnologică de pornire în sistemele de tranzacționare Forex și plățile operatorilor mobili. Katajainen a fost, de asemenea, unul dintre primii dezvoltatori care au implementat vreodată sisteme de plată directe ale operatorilor de telefonie mobilă pentru aplicații pentru consumatori.

Mikko Linnamäki este un cofondator, pionier al internetului și antreprenor în serie al unor startup-uri prolifice, inclusiv DOVECOT Oy, cel mai popular server IMAP, cu o uluitoare cota de piață mondială de 72% și peste 2,5 miliarde de utilizatori. Istoricul Mikko în tehnologie și arhitectură fundamentală se pretează foarte mult acestui proiect.

Consilierii includ:

 • Dr. Rainer Deutschmann este un consilier care a ajutat la lansarea Reliance Jio, un operator de rețea mobilă 4G (MNO), care a perturbat industria tradițională de telecomunicații din India. Recent a ajuns la 160 de milioane de utilizatori. El ajută la creșterea pe termen lung și la strategia de penetrare a pieței.
 • Ransu Salovaara este CEO al TokenMarket și este specializat în criptomonede, active digitale și tehnologie blockchain în jurul schimburilor. Anterior, el a lansat primul instrument de tranzacționare bursier susținut de Bitcoin, BitcoinETI, listat la Bursa de Valori din Gibraltar și la Bursa de la Frankfurt.
 • Mikko Ohtamaa este CTO al TokenMarket și un expert în blockchain timpuriu și Bitcoin. De asemenea, este versat în dezvoltarea Python și JavaScript și este un avocat open source.

Expertiza acestor consilieri conduce nu numai la strategii și poziționare la nivel înalt de creștere, ci și la crearea unor schimburi solide și legitime de tranzacționare a activelor.

„Cu DENT, operatorii de telecomunicații obțin un vehicul care să se diferențieze și să se apropie de consumator. DENT oferă un canal de distribuție eficient din punct de vedere al costurilor și permite experimentarea cu noi scheme de stabilire a prețurilor pentru a determina locul potrivit pentru vânzările de date. Eficiența costurilor provine din arhitectura inerentă a bazării pe blockchain și prin utilizarea unei platforme centrale care se întinde pe toți participanții de pe piață. ”Cartea albă DENT

Structura de vânzare a jetonului DENT

Structura de vânzare a jetonului DENT

Critici și provocări

Există un procent mare de jetoane acordate echipei, inclusiv jetoanele nevândute care sunt eliberate în trepte de 25% trimestrial. Acest lucru indică o cantitate mare de centralizare de către creatori și cel mai probabil operatorii de telecomunicații care participă și câștigă taxe din fiecare tranzacție.

În plus, multe dintre companii de telecomunicații vor profita frumos de orice apreciere, cum ar fi când DENT a văzut o creștere de 2.000 +% în noiembrie înainte de a se prăbuși înapoi.

În cele din urmă, deși acest indicativ îi orientează pe oameni spre utilizarea unei varietăți de servicii de date decuplate între operatorii de transport, este potențial îngrijorător faptul că ar putea exista un sindicat de oligarhie a deținătorilor de top. Acești deținători ar putea include DENT, parteneri de schimb și telecomunicații. Această centralizare a deținătorilor aduce îngrijorare dacă acest proiect este puțin dezechilibrat în favoarea intereselor comerciale și a balenelor.

Această preocupare este justificată în continuare de integrarea verticală a unui schimb DENT pentru jetoane. De-a lungul timpului, echipa DENT și telecomunicațiile vor controla în totalitate piața.

În ciuda acestui fapt, DENT are o creștere semnificativă și evoluții până în prezent.

Realizări / Foaie de parcurs

 • Listare Binance – DENT și-a asigurat un loc pe unul dintre bursele de top din lume, aducând investitori, traderi și lichidități suplimentare semnificative.
 • Aplicație live pentru Android și iPhone – DENT are deja ambele platforme pregătite pentru a permite stocarea, achiziționarea și comercializarea de jetoane DENT și planurile de date asociate de la telecomunicațiile globale.
 • 3,5+ milioane de utilizatori în întreaga lume – Platforma DENT a cunoscut o creștere fenomenală în scurtul an și peste DENT a existat
 • Inițiative publicitare și stimulente pentru consumul de conținut – O companie precum Nike ar putea oferi 100 MB de date (sub formă de jetoane DENT) unui utilizator pentru vizionarea unuia dintre videoclipurile sale publicitare. DENT ar primi o taxă pentru publicarea acestui conținut și ar împărți o parte din venitul publicitar cu utilizatorii. Acesta ar putea fi un mod puternic de a genera bani imediat unui public captiv.
 • Aplicația ETHScanr – Această aplicație vă permite să gestionați, să urmăriți și să setați alerte pentru orice adresă Ethereum. Această aplicație anonimă sigură vă permite să obțineți informații în timp real despre vânzările reale de jetoane, să monitorizați adresele și să urmăriți alți investitori cripto.
 • Impact social investiții în piețe în curs de dezvoltare cu Gigabytes pentru Africa – Obiectivul de dezvoltare durabilă 9 al Organizației Națiunilor Unite (ONU) solicită „construirea unei infrastructuri rezistente, promovarea industrializării incluzive și durabile și încurajarea inovării”. DENT intenționează să doneze date mobile neutilizate celor care au nevoie de acestea, în special în zonele rurale. Campania lor Gigabytes for Africa își propune să ofere acces.

„Infrastructura și dezvoltarea economică se bazează, de asemenea, pe tehnologia informației și comunicațiilor. Serviciile celulare mobile s-au răspândit rapid în întreaga lume, permițând oamenilor din zone neconectate anterior să se alăture societății informaționale globale. Până în 2015, procentul populației care locuia în zone acoperite de rețele mobile de bandă largă se ridica la 69% la nivel global. În zonele rurale, ponderea a fost de doar 29%. ”Raportul secretarului general, Progresul către obiectivele de dezvoltare durabilă, E / 2016/75

De unde să cumpărați DENT

Schimbul cu cel mai mare volum este Binance. Următorul pe listă este Kucoin. Există, de asemenea, un volum mult mai redus în IDEX (un schimb ERC-20 descentralizat, DEX).

Unde se păstrează DENT

Deoarece DENT este un jeton ERC-20, puteți utiliza ofertele standard acceptate de ETH, inclusiv My Ether Wallet, Exodus și Edge. Dacă doriți un portofel hardware, puteți utiliza un Ledger Nano S.

Gânduri finale

DENT își propune să combine două concepte esențiale: (1) Transformarea datelor mobile într-un schimb și (2) crearea unei piețe comerciale la nivel mondial pentru date care să poată circula pe toți operatorii de telecomunicații. În plus, DENT lansează servicii ca „telco virtuală” utilizând protocolul de voce Internet (VOIP) și propriul schimb DENT.

Consumatorii se confruntă cu limitări rigide de cumpărare din lumea veche, ceea ce face ca datele să fie suprautilizate sau subutilizate, ceea ce înseamnă că clienții lasă bani pe masă (în valoare de peste 4 miliarde USD). Ceea ce ar fi fost în mod normal risipit poate fi acum tokenizat, cumpărat, vândut, donat și transferat peste granițe, transportatori și în cele din urmă utilizatori.

Dedicarea companiei de a dona 1% națiunilor în curs de dezvoltare este un semn de bunăvoință pentru a ajuta lumea să devină mai accesibilă pentru noi piețe.

Realizările echipei până în prezent au fost impresionante și au încorporat deja peste 3,5 milioane de utilizatori.

Pe o latură mai critică, problema proprietății echipei de bază asupra majorității jetoanelor este îngrijorătoare. În timp ce DENT a promis să valorifice aceste jetoane pentru lucruri precum „stimulente pentru utilizatori”, aceeași alocare include „achiziția de telecomunicații”, deci nu este clar cât de multe jetoane vor reveni utilizatorilor..

Deoarece echipa creează, de asemenea, un schimb de date mobile, acestea vor avea în timp controlul nu numai asupra majorității jetoanelor în sine, ci și asupra schimbului de jetoane. În cele din urmă, jetoanele sunt sub controlul echipei DENT și a deciziilor lor finale.

Cu toate acestea, platforma și cazurile de utilizare par să aducă o mulțime de valoare atât consumatorilor, cât și celor din domeniul telecomunicațiilor și au un produs funcțional, cu o bază de utilizatori globală în creștere. Până în prezent, DENT s-a dovedit a fi un proiect de criptomonedă de top, cu cazuri reale de utilizare, aplicații și adoptare. Fii cu ochii pe acesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me