Ce este Burstcoin?

Burstcoin este singura monedă care utilizează spațiul gol de pe hard disk pentru minerit. Extragerea majorității monedelor necesită mașini specializate, scumpe, cu consum mare de energie pentru a se angaja în dovada muncii. Cu toate acestea, Burstcoin folosește un proces unic cunoscut sub numele de dovadă a capacității, cu un hard disk obișnuit, pentru a efectua o exploatare eficientă din punct de vedere energetic. Exploatarea minieră este atât de eficientă, încât ai putea extrage de pe un telefon Android sau un Raspberry Pi.

Faceți cunoștință cu Burstcoin

Burstcoin folosește dovada capacității pentru exploatarea eficientă din punct de vedere energetic.

În acest ghid, vă explicăm totul despre Burstcoin, inclusiv:

Cum funcționează Burstcoin?

Dovada specială a metodei capacității înseamnă „trebuie doar să vă conectați unitatea, să o parcelați și să vă lăsați computerul extragând și câștigându-vă periodic monede. Cu cât alocați mai mult spațiu pentru minerit, cu atât este mai mare recompensa. ”

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Articolul nostru de aici explorează mai adânc dovada minării capacității.

Exploatarea minieră nu vă va afecta hard diskul sau nu va provoca o modificare vizibilă a facturii de energie electrică. Dacă vreodată decideți să opriți exploatarea, puteți șterge informațiile pe care Burstcoin le pune la cale pe hard disk și puteți utiliza spațiul pentru scopul său inițial.

Utilizarea energiei

Comparația utilizării energiei miniere între Bitcoin și Burst

De cand Burstcoin permite o intrare atât de ușoară în minerit, în mod natural este mai descentralizată. Este nevoie de un angajament financiar imens pentru a începe exploatarea eficientă a Bitcoin, dar cu Burstcoin ai putea începe chiar exploatarea pe un telefon Android.

Odată ce te uiți dincolo de dovada minării capacității, Burst se va simți destul de familiar. Oferă un blockchain descentralizat pentru a ține evidența unui registru public. De asemenea, oferă mai multe alte caracteristici descentralizate, cum ar fi tranzacționarea activelor și crowdfunding. Puteți vinde bunuri digitale într-o piață peer-to-peer sau chiar scoate la licitație articolele dvs. Cu toate tranzacțiile pe care le efectuați în rețeaua Burst, există opțiunea de a atașa și mesaje.

Istorie

Un utilizator anonim a introdus Burstcoin pe bitcointalk.org în 2014. Moneda a fost dezvoltată de pe platforma Nxt și oferă astfel multe dintre aceleași caracteristici.

Pe urmele lui Satoshi Nakamoto, creatorul Burstcoin nu și-a dezvăluit niciodată identitatea. După ce creatorul a dispărut, comunitatea criptomonedelor s-a organizat pentru a continua dezvoltarea monedei. O echipă numită Consorțiul de dovadă a capacității (Consorțiul PoC) dezvoltă în prezent proiectul.

Burstcoin nu este renumit doar pentru dovada capacității de exploatare. A fost primul blockchain implementat Turing complet contracte inteligente. Cea mai faimoasă aplicație a contractelor inteligente a fost o completă loterie descentralizată.

Progresul echipei

În 2015, echipa a reușit să realizeze swapuri atomice, abilitatea de a tranzacționa Burstcoins și Qora fără utilizarea unui schimb de terți.

Consorțiul PoC a lansat cartea albă „The Burst Dymaxion” pe 27 decembrie 2017. Dezvoltatorii speră să creeze o rețea fulger pentru Burst, ceea ce ei numesc „Tangle”. Această rețea ar adăuga noi straturi la Burst, îmbunătățind scalabilitatea tranzacțiilor. Echipa speră că, odată cu implementarea completă a The Dymaxion, „fiecare utilizator nou care face tranzacții este creșterea capacității tranzacționale totale a rețelei. ”

Dezvoltatorii caută, de asemenea, taxe dinamice, eliminând taxa minimă actuală de 1 Burst. Dacă scad taxele acum, ar putea exista un atac de spam în rețea. Cu taxe dinamice, ei speră să poată modifica taxele în funcție de nivelul de trafic.

Foaia de parcurs Burst

Planurile echipei de dezvoltare Burst pentru 2018

În iunie 2018, Burst a implementat un hard fork care a creat atât dimensiuni de bloc dinamic, cât și comisioane de tranzacție dinamice. Burst poate ajusta acum taxele și dimensiunile blocurilor pentru a reflecta nivelurile de trafic.

desi Eliberarea Dymaxion a fost programat pentru Q2-3 2018, echipa nu a finalizat-o încă. Al lor Github rămâne activ, totuși, așa că ar trebui să ne așteptăm la lansare în curând.

Exploatarea cu hard diskuri

Estimările pentru sfârșitul anului 2017 calculate pentru fiecare terabyte de spațiu pe hard disk pe care îl angajați în rețea, ați extrage în medie 21 Burstcoins pe săptămână. La acea vreme, s-au terminat 150.000 de terabyți de stocare dedicat rețelei. Astăzi, acest număr a crescut la peste 270.000 de terabyți.

Burstcoin online portofel vă va ghida, de asemenea, cum să începeți graficarea hard disk-ului, astfel încât să puteți începe exploatarea imediat. Burst este conceput pentru a fi o monedă prietenoasă cu minerii pentru a asigura descentralizarea blockchain-ului.

Aprovizionarea cu monede și durabilitatea

Dezvoltatorii Burst au pre-minat zero monede, continuând cu tema descentralizării. Recompensele de bloc au început de la 10.000 pe bloc, dar scad cu cinci procente în fiecare lună până când sunt eliberate toate cele 2.158.812.800 Burstcoins. Burstcoin ajustează dinamic dificultățile miniere pentru a avea un timp mediu de blocare de patru minute.

Istoricul tranzacționării

Prețul Burstcoin a rămas constant pentru majoritatea istoriei sale, până când John McAfee a evidențiat avantajele Burstcoin pentru un public mai larg, provocând o creștere bruscă a prețului.

Moneda zilei: BURST – Prima monedă cu adevărat verde și cea mai trecută cu vederea. Folosește de 400 de ori mai puțină putere decât Bitcoin. Super sigur și privat. Include contracte inteligente, mesaje criptate, portofel descentralizat, blockchain libertin. Cea mai subevaluată monedă. https://t.co/vOJOtNYLXp

– John McAfee (@officialmcafee) 22 decembrie 2017

https://platform.twitter.com/widgets.js

Odată cu lansarea hârtiei albe The Dymaxion și accentul pus pe scalarea rețelei Burst, Burstcoin a crescut prețul din momentul tweet-ului McAfee, până când piețele criptografice au început să scadă în primăvară. În prezent, prețul este abia mai ridicat decât înainte de această creștere bruscă. Poate că lansarea Dymaxion, programată pentru sfârșitul acestui an, va aduce o creștere a prețului.

baseUrl = „https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName („script”);

var embedder = scripturi [scripts.length – 1];

(funcție () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement („script”);

s.type = „text / javascript”;

s.async = adevărat;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = BURST&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf („?”) >= 0? „&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

De unde puteți cumpăra Burstcoin?

Puteți pur și simplu să minați Burstcoin cu hard diskul. Cu toate acestea, îl puteți achiziționa și pe mai multe schimburi populare, cum ar fi Upbit, Bittrex sau Poloniex.

Unde poți stoca Burstcoin?

Puteți descărca un portofel online Aici, de unde puteți accesa și multe dintre funcțiile descentralizate împrumutate de la Nxt.

Portofel Burstcoin

Interfață portofel Burst

Portofelul mobil Burstcoin este disponibil momentan doar pentru Android și poate fi descărcat Aici.

rezumat

Bitcoin primește critici energie irosită, Burst oferă o modalitate mai ecologică de a mina și de a conduce un blockchain descentralizat. Dacă doriți să extrageți criptocurrency, dar ați fost intimidați de mașinile puternice și scumpe, vă recomandăm să verificați dovada capacității și să luați în considerare exploatarea Burstcoin. Sau dacă doriți pur și simplu o criptomonedă descentralizată destul de distribuită cu o echipă de dezvoltare activă, atunci țineți-vă cu ochii pe această monedă.

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Rachel Lantz pe 29 octombrie 2018 pentru a reflecta modificările recente ale proiectului.

Resurse aditionale

Stare de nervozitate

Reddit

Github

Telegramă

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me