Blockfolio este o soluție de urmărire a portofoliului de criptomonede disponibilă pe Android și iOS. Numărul de monede alternative continuă să crească, iar cumpărătorilor, comercianților și hodlerilor de pretutindeni le este din ce în ce mai dificil să își gestioneze toate investițiile. Multe monede sunt răspândite în diferite schimburi, iar utilizatorii inteligenți își păstrează monedele offline în portofele hardware precum Trezor sau Nano S. Cum ar trebui un entuziast cripto să gestioneze toate acestea?

Blockfolio

Pagina principală Blockfolio.

Desigur, urmărirea portofoliului. Câteva soluții au apărut în ultimii ani și Blockfolio a câștigat rapid o reputație puternică în spațiu. Până în prezent, compania a atras peste 4,5 milioane de utilizatori și are o creștere bună. În cel de-al cincilea an de funcționare, aplicația de urmărire conține informații despre peste 6.000 de monede și peste 300 de schimburi de criptomonede.

Caracteristici

Gratuit & Privat

Aplicația este complet gratuită pentru descărcare și nu are nicio reclamă intruzivă nicăieri. Acest proiect nu este unul bazat pe blockchain ceea ce înseamnă că toate datele sunt stocate central pe un server undeva. Din fericire, aceasta nu este o problemă, deoarece nu necesită înregistrarea sau transmiterea detaliilor personale de niciun fel. Într-o lume în care aproape orice alt serviciu caută să înregistreze informațiile dvs. personale, acesta este un beneficiu imens.

Cartografiere & Alerte de preț

Aplicația de graficare este destul de simplă și permite utilizatorului să prețuiască criptomonedele în funcție de o medie globală sau de o anumită bursă, dacă aveți tendința de a utiliza o bursă în special pentru tranzacționarea dvs. Așa cum era de așteptat cu aceste tipuri de aplicații, puteți, de asemenea, să vă urmăriți întregul portofoliu pe baza unor intervale de timp diferite.

Urmăriți-vă performanța

Urmăriți-vă performanța

O altă caracteristică îngrijită sunt alertele de preț. Acest lucru este deosebit de util pentru persoanele cu ținte predefinite care nu doresc să urmărească graficele toată ziua. Unele aplicații de schimburi sau grafice nu oferă încă acest lucru. Indiferent dacă sunteți un comerciant zilnic sau un investitor pe termen lung, vă ajută să fiți notificat numai atunci când trebuie să fiți de fapt.

Semnal Blockfolio

Semnalul este o caracteristică relativ nouă care reunește creatorii și deținătorii de simboluri prin intermediul aplicației. Ideea nouă din spatele Signal este de a filtra o mulțime de zgomot care poate fi găsit pe alte canale ICO, cum ar fi Telegram și Discord, unde numărul mare de utilizatori depășește rapid platforma.

Signal este un sistem de notificare push unidirecțional care permite deținătorilor de jetoane să primească actualizări relevante din proiectele lor preferate pe măsură ce le actualizează. Unidirecțional este fraza cheie aici, deoarece căutarea prin linii și pagini de smileys, trolling și text nedorit pentru a găsi informațiile relevante poate fi o adevărată durere.

Semnal Blockfolio, un gust de notificări push token

Semnal Blockfolio, un gust de notificări push token

Blockfolio are peste 300 de echipe pe platformă care difuzează de două ori pe săptămână. Unele dintre proiectele care au realizat deja reducerea includ Augur, Civic, Zcash, Ark și Neo..

Și altele

  • Agregator de știri. Un ghișeu unic de la toți furnizorii de știri de criptomonede preferați, inclusiv CoinCentral!
  • Personalizator de monede. Asigurați-vă că urmăriți numai monedele relevante pentru portofoliul dvs.
  • O cantitate mare de monede naționale, astfel încât să vă puteți urmări portofoliul în moneda cu care efectiv lucrați zilnic.

Criticii

Finanțarea

Potrivit unui raport din Avere, CEO-ul Ed Moncada spune că aplicația nu este monetizată în prezent, deși a difuzat trei reclame din 2015. El a continuat spunând că compania a refuzat mai mulți potențiali agenți de publicitate, majoritatea din ICO. Acest lucru are mult sens, având în vedere cât de multe platforme pierd utilizatori din cauza roboților, a spamului și a publicității excesive. Cu toate acestea, ridică problema cum intenționează compania să câștige bani.

Anul trecut, în octombrie, Blockfolio a primit o sumă importantă de strângere de fonduri din seria A de 11,5 milioane de dolari. Acest lucru explică modul în care echipa poate continua să-și dezvolte produsul emblematic. Strângerea de fonduri a fost condusă de Pantera Capital, un bine-cunoscut fond de hedging din spațiul criptomonedelor. Investitorii suplimentari au inclus, printre altele, Bitmex, Huobi și DCM Ventures. Reputația Pantera ar trebui să continue să ofere Blockfolio un nivel suplimentar de credibilitate.

Cum intenționează să câștige bani?

Acest lucru îi determină pe mulți critici să creadă că singura modalitate de a câștiga bani în viitor ar putea fi vânzarea datelor utilizatorilor. Ideea nu este o întindere, având în vedere cât de mult plătesc agenții de publicitate pentru acest tip de date în aceste zile. În prezent, aceasta nu pare a fi o problemă, deoarece nu există nicio modalitate de a lega portofoliul unui utilizator de monedele reale pe care le poate deține. Atâta timp cât utilizatorii nu trebuie să transmită informații personale, aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

Concurență

Blockfolio are un rating excepțional în magazinele de aplicații, obținând un scor de 4,8 din 5 pentru iOS și 4,7 dintr-un posibil 5 pentru Android. Așa cum am menționat anterior, există destul de mulți alți concurenți, cum ar fi Delta, CryptoCompare și CoinTracking. Cu toate acestea, Delta este, fără îndoială, singurul care se apropie, cel puțin în ceea ce privește feedback-ul utilizatorilor.

Concluzie: Blockfolio

Blockfolio are, probabil, cea mai sexy interfață dintre principalele trackere ale portofoliului. Poate că acesta nu este cel mai important element al unui serviciu decent, dar oamenii sunt ființe vizuale și interfețele elegante atrag cu siguranță masele. Din fericire, aplicația face backup pentru această interfață cu funcționalități bune, prin intermediul unor grafice excelente, statistici de portofoliu și alerte de preț pentru a numi câteva.

blockfolio

Este într-adevăr o aplicație excelentă, având în vedere că este gratuită. Dacă adăugați faptul că nu este nevoie de date cu caracter personal pentru a le descărca, vă puteți întreba dacă totul sună prea bine pentru a fi adevărat. Finanțarea ajută cu siguranță, dar investitorii uriași precum Pantera Capital nu finanțează proiecte din bunătatea inimii lor. Și ei vor să vadă o rentabilitate a investiției lor.

În prezent nu este clar cum Blockfolio își va genera bani din aplicație în viitor. Potrivit unui membru al echipei Blockfolio, Blockfolio ia foarte în serios protecția datelor utilizatorilor și nu are niciodată, nu o va face și niciodată nu intenționează să genereze bani sau să vândă datele utilizatorilor. Acest lucru face ca Blockfolio să fie o alegere excelentă pentru cei preocupați de confidențialitatea lor și ar trebui să rămână un manager de portofoliu favorit fanilor pentru anii următori.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me