BlitzPredict este o platformă de pariuri sportive care cumulează cote de pe mai multe piețe pentru a oferi clienților cele mai bune cote atunci când fac un pariu. La fel ca majoritatea celorlalte piețe, platformele de pariuri suferă de mai multe probleme din cauza controlului centralizat. Întârzieri la plăți, litigii de pariere și / sau riscul de implicit al platformei. BlitzPredict intenționează să zdruncine industria folosind tehnologia blockchain.

În acest ghid, vom arunca o scurtă privire la modul în care funcționează proiectul, istoricul tranzacționării simbolurilor și unde să cumpărați și să stocați moneda, printre altele. Treceți la o secțiune de mai jos, dacă preferați.

Cum functioneazã?

BlitzPredict speră să maximizeze eficiența piețelor pariurilor sportive. Multe platforme de pariuri pot dura până la o săptămână pentru a efectua plăți, rezultând capital legat, care ar putea fi utilizat în altă parte. Proiectul încearcă să se distingă de concurenții lor prin agregarea celor mai recente cote de pariere. Cu alte cuvinte, de ce face toată munca grea de a găsi cel mai profitabil pariu pe mai multe platforme atunci când se poate face într-un singur loc?

Caracteristici Blitzpredict

De asemenea, ei speră să rezolve problema inerentă analizei sportive privatizate. Sindicatele și casa de pariuri din modelul actual rețin de obicei informațiile de pariere, ceea ce face dificilă concurența. Folosind blockchain-ul, experții sportivi și contribuitorii comunității pot fi plătiți în cripto pentru a împărtăși modelele și cunoștințele sportive cu comunitatea mai largă.

Platforma se integrează cu protocolul Bancor într-un efort de a îmbunătăți lichiditatea. În teorie, aceasta înseamnă că utilizatorii nu trebuie să meargă mai întâi la un schimb pentru a cumpăra sau vinde simbolul lor nativ (XBP). În schimb, utilizatorii își pot schimba instantaneu jetoanele din mers.

În plus, cu ajutorul contractelor inteligente, pariorii își pot seta propriile scenarii automatizând pariurile. Echipa a implementat o caracteristică numită BlitzPay care este o rezervă de lichiditate care asigură plata pariurilor de îndată ce evenimentele sunt finalizate. Potrivit cărții albe, aceste rezerve vor fi verificabile de către terți și vor fi auditate public, deși nu este clar cum va fi implementat acest lucru. BlitzPredict va trebui să se asigure că plățile se desfășoară fără probleme, așa cum a promis că va menține viabilitatea pe termen lung a proiectului.

Valori Token

ICO a strâns 4,4 milioane de dolari din obiectivul de 7,3 milioane de dolari până la 12 martie 2018. Doar 60% din limita maximă a fost atinsă și, deși nu este ideal, aceasta este încă o bucată bună de schimbare, având în vedere condițiile actuale ale pieței. XBP va fi utilizat ca monedă a ecosistemului și este un simbol Ethereum ERC-20. Alocarea jetonului este următoarea:

BlitzPredict token supply

BlitzPredict Token Supply & Alocare

1 miliard (1.000.000.000) de jetoane au fost create la blocul Genesis, iar aprovizionarea curentă circulantă este de aproximativ 350 de milioane de monede.

Despre proiectul BlitzPredict

Echipă

Puține sunt menționate despre istoria și echipa din spatele proiectului pe site-ul lor și în cartea albă. Din fericire, specificațiile echipei de pe site oferă mai multe detalii de profil prin LinkedIn și Twitter. Acest lucru ar trebui să adauge cel puțin o anumită credibilitate proiectului. Pe o piață ICO excesiv de saturată, este destul de important să verificați expertiza echipei, deoarece dezvoltatorii de blockchain sunt în prezent puțini.

Echipa Blitzpredict

Proiectul este fondat de Brett Richey, care pare să aibă o experiență profesională semnificativă în poker. Nu este surprinzător că proiectul se bazează și din Las Vegas, Nevada. El este, de asemenea, creatorul BlitzPick, o aplicație care permite jucătorilor de sport fantezie să își creeze propriile linii de baseball. David Carley este șeful tehnologiei și dezvoltatorul principal al blockchain-ului din proiect, având o vastă experiență personalizată în dezvoltarea aplicațiilor.

Foaie de parcurs

Platforma pare să fie live și acceptă XBP pentru plasarea pariului. Aceasta include fondul de lichidități și schimbul instantaneu de jetoane prin Bancor menționat anterior. Un domeniu de îngrijorare este jurisdicția legală în jurul comportamentului de pariere automatizată. Blockchain-urile adevărate sunt concepute pentru a preveni rezistența la cenzură, ceea ce pune întrebarea dacă autoritățile vor avea puterea de a închide orice operațiune din cauza neconformității.

Foaia de parcurs BlitzPredict

Foaia de parcurs BlitzPredict

Trecând la primul trimestru al anului 2019, BlitzPredict va căuta să învețe automat și să dezvolte proiecte de analiză comunitară. Aceasta este o parte esențială a propunerii lor de valoare. Potențialii investitori vor dori să acorde atenție în prima jumătate a anului 2019 pentru a vedea dacă pot atrage comunitatea necesară pentru a face proiectul un succes.

Istoricul tranzacționării

Jetonul XBP a evoluat destul de slab de la listarea în jurul lunii aprilie a acestui an (2018). A atins un maxim de aproximativ 0,10 dolari în luna mai și în prezent tranzacționează în jur de 0,0006 dolari. Multe proiecte sângerează fonduri în termeni Bitcoin și / sau dolari de la listare.

Datorită crizei de iarnă din 2018, rămâne de văzut dacă BlitzPredict, ca multe altele, poate continua operațiunile în astfel de condiții de piață. După cum se poate vedea mai jos, volumele au scăzut considerabil din august.

Volumele au scăzut din august

Volumele au scăzut din august

Unde puteți cumpăra și stoca XBP?

Din păcate, XBP încă suferă de lichiditate scăzută și poate fi găsit doar în mai multe burse. IDEX, Bancor Network și Cryptopia oferă toate opțiuni pentru cumpărarea și vânzarea de jetoane dacă puteți găsi o contrapartidă. Ca și în cazul tuturor jetoanelor Ethereum, veți putea stoca XBP într-un portofel Ethereum folosind MyEtherWallet. Acesta este probabil cel mai bun mod de a vă gestiona jetoanele ERC-20 în această etapă.

Concluzie

BlitzPredict este un proiect cu risc ridicat care concurează într-un spațiu destul de aglomerat. Atât Gnosis, cât și Augur au fost primii pe piață și probabil au un avantaj imens în ceea ce privește experiența acumulată. În ciuda acestui fapt, BlitzPredict este orientat în mod special spre sport și aduce, de asemenea, câteva idei noi pe piață. Cu toate acestea, vor trebui să muncească din greu pentru a se asigura că vor prelua conducerea în nișa lor.

Încurajarea experților și a comunității să colaboreze și să-și aducă analiza în arena pariurilor este un joc destul de mare (scuză jocul de cuvinte) în sine. Nu este clar dacă stimulentele sunt într-adevăr acolo pentru a atrage noi adoptatori. Un număr mare de proiecte ICO își comercializează propriile jetoane ca deținători de valoare, dar piața criptomonedelor este încă imatură și multe dintre aceste monede vor eșua. Adoptatorii preferă încă să dețină ceva de genul Bitcoin și Ethereum, pe care ei îl percep pentru a deține mai multă valoare. Propunerea BlitzPredict va da roade? Numai timpul va spune.

Resurse aditionale

Urmați împreună cu proiectul și echipa pe următoarele canale:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me