Ce este Anime Coin (ANI)?

Anime Coin oferă utilizatorilor o platformă pentru emiterea și semnarea, păstrarea și schimbul de articole digitale legate de anime pe blockchain.

Anime planifică o furcă a monedei ANI originale în ANIM, care va aduce câteva caracteristici esențiale menite să contribuie la accelerarea creșterii comunității de cripto anime, să sprijine artiști noi și să stimuleze colecționarii de artă anime de ultimă generație să folosească, să interacționeze cu și investește în comunitatea de artă digitală.

Aplicarea blockchain-ului Anime Coin în spațiul de artă se face pentru a aborda problemele provenienței (lanțul de custodie pentru o piesă de artă), drepturile de autor, proprietatea, evaluarea și evaluarea și autenticitatea artei anime.

pagina de pornire animecoin

Lumea vânzărilor de artă online a crescut constant (3,75 miliarde de dolari în 2016, cu o cotă de 8,5% din piața totală). Proiecte precum Anime Coin caută să unească comunitatea criptomonedelor cu cea a unei nișe de artă specifice.

Înainte de a face o scufundare profundă în Anime Coin, să trecem în revistă rolul blockchain-ului în opera de artă a criptomonedelor și a colecțiilor descentralizate.

Blockchain și Art

Impactul blockchain-ului asupra artei și colecțiilor este adesea neînțeles în lumea criptomonedelor, darămite în rândul populației generale.

Blockchain oferă o soluție la multe dintre problemele fundamentale care afectează colecțiile de artă și comunitățile de creație de astăzi: proveniența proprietății, drepturile de autor, evaluarea și evaluarea și autenticitatea artei.

cum să cumperi arta digitală

Blockchain oferă creatorilor de artă un nou mediu pentru producerea și vânzarea de artă digitală, fără a fi nevoie de complicații precum stocarea și protejarea în siguranță a elementelor fizice ale creațiilor lor..

Utilizarea blockchain-ului creează un vehicul pentru autenticitate care nu necesită salturi de încredere sau intermediari bine plătiți – doar matematică.

Acesta este punctul în care merită să participăm la ceea ce este cu adevărat „valoarea de piață”. Definiția acceptată în mod obișnuit a valorii de piață este, în esență, media prețului la care doi (sau mulți) cumpărători și vânzători sunt dispuși să facă schimb de bunuri. Dacă un miliardar japonez este dispus să cumpere un tablou Jean-Michel Basquiat pentru 110,5 milioane dolari, aceasta este valoarea de piață a picturii la acel moment, la fel ca CryptoKitty în 6 cifre numită Genesis avea o valoare de piață de 114.481,59 USD în momentul vânzării.

Profundând în blockchain și artă, veți începe să vedeți comunități întregi construite în jurul colecțiilor și pieselor de artă în întregime digitale. La fel ca CryptoKitties menționate mai sus, proiecte precum Anime Coin (ANIM) și PepeCash au creat comunități de oameni care s-au adunat în jurul galeriilor de artă criptomonede, opere de artă criptomonede și chiar festivaluri de artă blockchain.

Ce este Anime Coin ANI și ANIM?

Utilizatorii rețelei ANIM pot emite active de imagine numite pe blockchain-ul ANIM plătind o taxă în ANIM. Utilizatorii pot specifica un „fișier de imagine .JPG sau .PNG aproximativ pătrat sub o dimensiune de 10 megabtyes. Costurile de înregistrare pentru activ sunt proporționale cu numărul de octeți din imagine.

Utilizatorii pot specifica numele activului imagine, cum ar fi Coin_Central_Goku4, precum și cantitatea activului, să presupunem 100.

Portofelul web ANIM va specifica numele activului și cantitatea de meta date cu un link către fișierul imagine. Fișierele imagine sunt stocate într-un mod descredibil și descentralizat pentru a preveni orice legături moarte sau imagini lipsă prin utilizarea IPFS și fiind găzduit de masternodes.

Aceste active vor fi păstrate în portofelul web ANIM sau portofelul de hârtie. Urmând exemplul nostru, am avea 100 de exemplare ale Coin_Central_Goku4 în portofel.

Utilizatorii își pot apoi lista activele pe bursa descentralizată ANIM. Deci, să presupunem că am stabilit un preț pentru cele 100 Coin_Central_Goku4’s la 40.000 ANIM și cineva scoate 60 dintre acestea pe bursa descentralizată ANIM. Am rămâne cu 40 Coin_Central_Goku4 în portofel pe care îl putem păstra sau vinde la o dată ulterioară.

Imaginile trebuie verificate de masternodes pentru a dovedi că o imagine este validă pentru a o accepta în schimb.

Fiecare imagine unică poate fi utilizată o singură dată pentru un singur activ ANIM, impus de un imagine standard algoritm de similaritate care compară amprentele digitale ale fiecărei imagini utilizate pentru activele din blockchain-ul ANIM. Algoritmul de imagine necesită o cantitate mare de resurse de calcul și va fi rulat numai de masternode-urile ANIM.

Pentru a crea un activ unic „unic”, numit activ Waifu, utilizatorii vor trebui să ruleze masternodes ANIM

Foaie de parcurs pentru monede anime

În 2018, echipa Anime Coin a anunțat că ANIM va începe ca o furcă a bazei de cod MEME. Potrivit site-ului, 30% din distribuția inițială a monedelor ANIM va merge către deținătorii de jetoane MEME la data instantaneului furcii stabilită în prezent la 30 iunie 2018.

Restul de 70% din ANIM va reveni proprietarilor actuali de monede ANI la data instantaneului furcii.

Echipa propunere am remarcat câteva alte condiții:

  1. Zero pre-mine: dezvoltatorii ANIM vor putea începe exploatarea doar în același timp cu toți ceilalți la o dată care va fi anunțată public.
  2. Dezvoltare zero sau fond de comori: Conform site-ului, dezvoltarea și promovarea ANIM sunt finanțate 100% voluntar de grupul de dezvoltatori și comunitate.
  3. 100% din distribuția inițială va merge către proprietarii ANI (distribuiți fără pre-mine) și proprietarii MEME ca parteneriat strategic pentru utilizarea bazei de cod MEME.

Propunerea răspunde, de asemenea, la câteva întrebări contondente, auto-curate:

  • De ce să forțezi o „monedă moartă” în loc să creezi una complet nouă?

Anime Coin (ANI) este în prezent pe locul 1400 pe CoinMarketCap cu un volum zilnic sub 10.000 USD. Dacă nu este moartă, moneda ANI este cu greu chiar și pe scaunele sângerate în nas.

ANI CMC

Echipa susține că unul dintre cele mai mari motive este că acesta este un mod dovedit și corect de a distribui monedele ANIM inițiale. În plus, oricine este capabil să cumpere ANI și MEME pe piața deschisă înainte de data instantaneului furcii și să primească ANIM.

Această formă de distribuție pune, de asemenea, cel mai mare bloc de monede (care reprezintă aproximativ 35% din ANIM) în mâinile fanilor criptomonedelor anime care au fost în lumea criptomonedelor și a susținătorilor într-o anumită calitate a ANI.

Un al doilea bloc mare de monede (15% din oferta maximă de ANIM) în mâinile dezvoltatorilor și proprietarilor proiectului de monedă MEME în speranța alinierii intereselor comunităților MEME și ANIM pentru a promova fertilizarea încrucișată a ideilor și cod între ambele proiecte.

ANIM va folosi algoritmul Equihash.

Cum să cumpărați monede anime ANI sau ANIM?

În prezent, Anime Coin (ANI) poate fi cumpărat numai de pe Cryptopia.

Distribuție de monede anime (ANIM)

Programul de emisii de monede al ANIM se bazează vag pe Bitcoin cu un aprovizionare maximă de 21 de milioane de monede.

ANIM va lansa cu o distribuție inițială a monedelor de 50% din cantitatea maximă de monede.

Nu vor exista fonduri de trezorerie sau de dezvoltare. 95% din recompensele de bloc se îndreaptă către mineri.

Distribuție ANI

Avantajele de a rula o monedă anime (ANIM) Masternode

Echipa a stabilit cantitatea de ANIM necesară pentru a porni un masternode relativ ridicat pentru a preveni un număr mare de masternode, precizând că numărul de masternode necesare pentru a menține funcționarea eficientă a rețelei este mai aproape de 200 masternode mai degrabă decât 10.000.

Un masternode ANIM va costa ANIM în valoare de 1 BTC și va oferi proprietarilor anumite privilegii, cum ar fi capacitatea de a emite active blockchain unice, indivizibile (denumite Waifu Assets). Activele Waifu vor trebui să fie originale și unice pentru un anumit personaj anime.

ANIM va oferi proprietarilor masternode 5% din recompensa blocului, o sumă semnificativ mai mică decât alte monede masternode care oferă 40% până la 50% operatorilor masternode.

Cu toate acestea, propunerea prezintă câteva avantaje care fac din devenirea unui operator ANIM masternode o poziție atractivă și potențial profitabilă.

Ce sunt activele Waifu?

Masternodes poate emite Waifu Assets, active ANIM unice, legate de un anumit personaj anime. Fiecare masternode ANIM poate crea un nou Waifu Asset de 4 ori pe an.

Activele Waifu pot fi listate automat la bursă după ce au fost create. Alte masternode trebuie, de asemenea, să voteze dacă să permită Waifu solicitat. Este permis un singur Waifu Asset pentru fiecare personaj unic anime. Această limită ajută la crearea unei adevărate deficiențe pe platformă, unde Waifus va fi văzut ca fiind foarte rar (și valoros).

Toți waifus-urile propuse trebuie să specifice caracterul pe care îl doresc folosind portofelul web ANIM, oferind URL-ul acestui personaj de la animecharacterdatabase.com.

Acesta este ceea ce generează o cantitate substanțială de cerere pentru ANIM Deoarece costă o cantitate mare de ANIM pentru a face un masternode, entuziaștii criptomonedelor și fanii animei obsedați de personaje se vor grăbi să colecteze ANIM pentru a-și începe masternodele..

Anime Coin intenționează, de asemenea, să creeze o taxă pentru viitoarele „balene ANIM” care controlează cantități mari de Waifus distribuind 25% din veniturile din vânzări din orice vânzare Waifu pe bursa descentralizată ANIM către Fondul Fundației, un fond non-profit descentralizat numit „Fundația” pentru a furniza tinerilor artiști ANIM gratuit. Comunitatea ANIM votează cine ar trebui să primească aceste monede, putând vota cineva care are mai mult de 100 de monede ANIM într-o singură adresă.

Gânduri finale

În timp ce Anime Coin există de aproape 4 ani ca ANI, se pare că furculița ANIM va da proiectului și comunității o viață nouă.

Integrarea activelor Waifu va contribui la crearea unui element de lipsă de înaltă calitate, în timp ce artiștii în devenire vor putea să-și creeze propriile active digitale pentru vânzare.

Propunerea concluzionează cu privire la faptul că, dacă ANIM este capabilă să atingă o plafon de piață de peste 100 de milioane de dolari, ar putea servi, de asemenea, din punct de vedere tehnic, ca „criptomonedă generală perfect bună” – una construită pe o comunitate potențial foarte activă și loială, făcând referire la faptul că aproape tabuul Mt.Gox a început ca site-ul Magic the Gathering.

Dacă ideea unui jeton de criptomonedă bazat pe anime pare absurdă, reîmprospătarea perspectivei dvs. cu o anumită distanță și un concept mai larg de valoare de piață vă poate ajuta.

Honus Wagner

Cartea din 1909 a lui Honus Wagner, „cel mai mare shortstop care a trăit vreodată”, s-a vândut cu aproximativ 4 milioane de dolari.

Pikachu Illustrator

Cardul Pikachu Illustrator, considerat pe scară largă ultima carte Pokemon în rândul comercianților de cărți Pokemon, s-a vândut cu peste 66.000 de dolari.

Goku

Zeci de mii de oameni sunt pasionați de „deținerea” cărților de tranzacționare și sunt dispuși să cheltuiască mii sau milioane de dolari pe slithers ilustrate de hârtie de carton.

Colecția de artă este veche de secole și este unul dintre cele mai scumpe hobby-uri din lume, totuși se concentrează în jurul manifestării operei unei persoane pe o pânză (sau orice alte resurse, mai multă artă modernă se amestecă împreună).

Merită explorat care sunt diferențele reale dintre cărțile de tranzacționare, colecția de artă și deținerea de active digitale pe platforme precum Anime Coin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me