Utforske funnene fra ICObench’s ICO Market Review

6. april ICO-gjennomgangssiden ICObench publiserte sin ICO Market Review for mars måned sammen med noen fascinerende bransjedata. Den inkluderer data om de forskjellige ICO-plattformene, generelle markedstrender, statistikk etter bransje og mye mer.

Vi leste gjennom rapporten og samlet noen av de mest interessante innsiktene her. Les videre for å lære om tilstanden til ICOer så langt og hvor denne nye formen for crowdfunding kan være på vei videre.

USA dominerer ICO-markedet, men også mindre land spruter.

Med 415 ICO-er har USA nesten dobbelt så mange ICO-er som nummer 2 og 3, Russland (238) og Storbritannia (221). Singapore og Sveits er de eneste to andre landene i tredobbelte sifre med henholdsvis 187 og 123 ICO-er.

Sveits ligger på fjerdeplass når det gjelder antall ICO-er, men andre når det gjelder de totale midlene de har samlet inn. Landet er bare en av to som mottar over 1 milliard dollar i bidrag – den andre er USA. På grunn av regjeringens åpenhet mot blockchain-teknologi har Zug, Sveits (AKA Crypto Valley) raskt blitt en kryptokapital. Det er sannsynlig at landet vil fortsette å se ytterligere ICO-suksess.

Kart over ICO-data etter land

Mest overraskende her er imidlertid effekten som mindre nasjoner har på ICO-markedet. Estland produserer hele 77,1 ICO per 1 million innbyggere mens Singapore har 31,9 per 1 million. Sammenlignet med USAs forhold på litt over 1 ICO per 1 million innbyggere, er det klart at disse nasjonene ønsker å gjøre seg bemerket i blockchain-verdenen.

Ethereum er uten tvil den foretrukne ICO-plattformen.

Ethereum har en markedsdominans på 81,14% i forhold til andre ICO-plattformer. Den neste plattformen på listen, Waves, ligger på litt over 3%. Bedømt av størrelsen på Ethereum-utviklingssamfunnet og omdømmet til nettverket, ville det ikke være overraskende å se plattformen beholde sin dominans.

ICO popularitet etter plattform

Selv om NEO bare har vært vertskap for 14 ICO-er, fører det pakken i antall innsamlede midler for hver enkelt. I gjennomsnitt har hver av NEO-ICO-ene samlet inn over 5 millioner dollar. De nest største plattformene i denne forbindelse er Stellar og prosjekter som har bygget sin egen blockchain med en gjennomsnittlig økning på litt over $ 3 millioner per ICO.

En annen stat i NEOs favør er den gjennomsnittlige poengsummen som ICO-ene får. NEO-baserte prosjekter har den høyeste vurderingen av alle plattformene. Dette kan skyldes de høye GAS-kostnadene knyttet til å utføre en NEO smart kontrakt. Denne kostnaden har en tendens til å luke ut mange av de mindre anerkjente prosjektene som finnes i andre nettverk.

ICO-boblen kan ha spratt.

Selv om antallet ICO-er er helt høyt, er beløpet de samler inn på det laveste det noensinne har vært. Det samlede markedsgjennomsnittet er på $ 1,8 millioner – bare 10% av september-høyden.

måned for måned ICO-data

Ser man bare på mars, er trenden fortsatt. Antall ICO-er økte hver uke, mens det de øker fortsetter å falle lavere. I den siste uken i mars lå den gjennomsnittlige finansieringen av en ICO på en beskjeden $ 348.400.

Det kan ha vært noen få ting som forårsaket denne nedturen. Nedgangen i hele kryptovalutamarkedet hadde mest sannsynlig størst effekt på beløpet ICO kunne øke. På toppen av det har mange utgangssvindler og skyggefulle prosjekter hatt en varig effekt på samfunnet. Potensielle investorer er nå mer nølende med å sette penger mot en ICO, og velger i stedet å vente til mynten treffer populære børser for å kjøpe den.

Men å investere i ICO kan fortsatt være en lukrativ virksomhet.

Hvis du bare hadde investert $ 1000 i NEO (Antshares på den tiden) under ICO, ville du ha over $ 1,5 millioner i dag. Det er omtrent en avkastning på 160 000% over 7 måneder. La det synke inn et øyeblikk. Selv den 10. mest vellykkede ICO, Golem, har gitt en avkastning på ROI på ~ 2000% det siste halvannet året.

ICO-avkastning

For å sette dette i perspektiv, hvis du investerte i den beste ytelsen i S&P 500 i fjor, hadde du bare mottatt en avkastning på 132%.

Med nedgangen i ICO-investeringene er det vanskelig å se om det er en større mulighet nå som prosjekter prissetter mynter lavere under mengden av salg, eller om interessen ikke lenger er nok til å gi tidligere høye gevinster.

Hva er i vente for ICO-er?

Ettersom markedet ser ut til å snu, vil det være interessant å se hvordan ICO reagerer. Et betydelig bull run kan føre til en ny bølge av FOMO-indusert mani i ICO-verdenen. Men det er fullt mulig at mulighetene i 2017 var en engangsmulighet.

Mens gjennomsnittlig innsamlet beløp for hvert prosjekt har falt betydelig, har antallet av dem som valgte å skaffe midler på denne måten ikke sluttet å vokse. Det er trygt å si at ICO-er fra et startfinansieringsperspektiv ikke kommer noen vei når som helst snart.

Som alltid er den anbefalte veien fremover for deg å: gjøre din egen undersøkelse, ikke investere mer enn du kan miste, og heng deg på det kjære livet. Happy (ICO) jakt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me