Tvillingene, Coinbase Turn Away Ripples betalings-tilbud

Hvis du er en Ripple-investor og har vært bekymret over XRPs manglende evne til å treffe en større fiat-børs, ikke bekymre deg. Garlinghouse og teamet hans har prøvd.

Det kan imidlertid være liten trøst, med tanke på at alle deres forsøk har vært forgjeves. Ripple er for øyeblikket det tredje største krypto-aktivet på markedet, med XRPs prislapp på $ 0,50 som legger opp til en markedsverdi på 19,8 milliarder dollar. Suksessen har ført til at Jeff Garlinghouse, administrerende direktør i Ripple, er en av verdens første og få kryptovaluta-laget milliardærer.

Likevel betyr all denne suksessen og de fete stablene med kontanter som følger med lite for Gemini- og Coinbase-børsene. Selv da Ripple prøvde å kjøpe seg inn på begge deler, ville ingen av dem vurdere det, ifølge anonyme kilder som tipset av Bloomberg. En børsnotering på begge børsene vil tjene valutaen en tittel sammen med kryptos adel, ettersom Coinbase bare har Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin, mens Gemini fortsatt er mer eksklusiv med bare Bitcoin og Ethereum-lister..

Faktisk er fiat-par en ettertraktet vare i kryptovalutaområdet, hvor å få et token oppført på en børs av noe slag er en høyt rullende innsats. Så høyt rullende faktisk at noen prosjekter betaler alt fra $ 1 mln til $ 3 mln for å ha myntene sine oppført, ifølge en rapportere av Autonomous Next.

For Ripples egen innsats er disse prisene ganske nøyaktige. I følge Bloombergs kilder tilbød organisasjonen de Winklevoss-eide Gemini $ 1 mln dollar for et USD / XRP-par på børsen. Forsøk på avtale, som ble meglet i 2017, ville ha sett XRP oppført i 3. kvartal samme år. Da Gemini takket nei til tilbudet, gikk Ripple tilbake til ytterligere forhandlinger, for eksempel en rabattbetalingsplan og fronting av kostnadene ved integrasjonen.

Ingen terning.

Etter denne blindveien vendte Ripple seg til Coinbase i fjor høst, uten tvil den mer populære av de to alternativene, da Coinbase kjører det verdensomspennende bordet på krypto-til-fiat-handelspar. Og denne gangen økte Ripple sin ante og tilbød seg å låne selskapet XRP på $ 100 mln for å starte handel på Coinbase og antagelig dets motpart, GDAX. Som en del av avtalen ville Coinbase få betale tilbake lånet i enten XRP eller dollar, mens kildene påpekte at det senere alternativet ville ha gitt Coinbase muligheten til å tjene på avtalen hvis XRP økte i pris etter noteringen..

Hvis Coinbase hadde notert XRP før januar, ville det absolutt ha tjent. Men dette skyldes delvis Ripples prisforbedring i påvente av en slik notering. Mellom desember og januar kastet ryktene om en forestående Coinbase-oppføring myntprisen til nesten $ 4,00, og oppnådde en heltidshøyde på $ 3,84 ifølge CoinMarketCap. Etter at Coinbase nektet disse ryktene i januar – og igjen i mars etter at de kort dukket opp igjen – har XRP gjort en kraftig nedgang.

En del av Coinbase- og Gemini-nølingene kan komme fra det faktum at USAs SEC har advart disse ikke-lisensierte børsene om ikke å liste opp tokens som de kan anse som verdipapirer. Siden XRP er under kontroll av et enkelt selskap, Ripple, er det et argument å hevde at det kan falle inn under en slik klassifisering. Slik usikkerhet i regulatorene har vært en kilde til bekymring for kryptovalutaentusiaster og gründere, ettersom kryptoaktiver som er tilbakevirkende merket som verdipapirer, kan forårsake et lovlig mareritt for prosjekter og bytter.

Som svar på utviklingen hevdet Emmalee Kremer, en talskvinne for Ripple, at noe av informasjonen som ble gitt til Bloomberg, var unøyaktig, selv om hun ikke spesifiserte hvilken informasjon, spesielt, er falsk. I stedet fortalte hun Bloomberg at “Ripple har alltid vært gjennomsiktig om [sitt] fokus på å bygge og vokse et sterkt XRP-økosystem,” fortsatte å si at “[Ripple-teamet ønsker at] XRP skal være den mest likvide digitale eiendelen mulig raskere, billigere globale betalinger. ”

Et krypto-til-fiat-handelspar på to av USAs mest populære børser vil absolutt sikre likviditet. Men inntil det er mer juridisk og forskriftsmessig klarhet fra USAs myndigheter eller XRP er ryddet av sikkerhetsstatus, er det lite sannsynlig at disse parene vil dukke opp når som helst snart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me