Pris sykluser er et av de mer pålitelige tekniske fenomenene i kryptovalutamarkedene. Deres gjentatte, tidsbestemte natur gir deg en viktig fordel når du søker å gå inn / ut av handlerne på det mest passende tidspunkt: et skritt foran konkurrentene.

Denne korte opplæringen begynner med en grunnleggende forståelse av sykluser og demonstrerer deretter et bestemt par post-trend reversering syklus handel oppsett. Disse syklusbaserte oppsettene vises i alle kryptomarkeder, bruker vanlige tekniske indikatorer og er enkle å huske. De tilbyr deg også en gunstig risiko / avkastningsprofil og potensialet for en høy prosentandel av vinnende handler.

Sykluser i kryptovalutamarkedene: Hva, hvorfor, hvordan

Alle flytende kryptovalutaer beveger seg i en rekke prissykluser. Disse oscillerende mønstrene for kjøps- og salgspress kan gi deg gode muligheter for handel med lav risiko og høy belønning.

Kylling eller egget?

Noen handelsmenn hevder at sykluser eksisterer i seg selv og er utløseren for alle omsettelige markedsbevegelser. Andre er imidlertid like faste på at den pågående kampen mellom okser og bjørn er den viktigste driveren for syklisk prisaksjon. Denne kyllingen kontra eggdebatten fortsetter selvfølgelig, men alt du trenger å vite er at sykluser eksisterer, er identifiserbare og kan gi deg muligheten til fortjeneste.

idealisert syklusvarsel

Figur 1.) Litecoin / USD, daglig: Prissykluser vises i alle kryptovalutaer og i hvert tidsrammediagram. Kartgrafikk: Motivewave.com

Diagrammet ovenfor viser tre forskjellige idealiserte prissykluser i Litecoin / USD. Programvaren bestemmer automatisk det optimale antall prisfelt for hver syklus. Syklusens halvsirkler gir en prognose for kommende syklusnivåer (alle sykluser måles fra trau til trau). I dette eksemplet har 18.6-, 38.1- og 79.3-dagers sykluser en tendens til å bunne sammen ved viktige vendepunkter på markedet. Ser vi på fremtiden, tyder de samme tre syklusmålingene på at en annen sammenløp av syklusnivåer kan forekomme rundt slutten av november eller begynnelsen av desember 2018.

Syklus lavt forekomme i bullish, bearish og sidelengs markeder likt og kan handles vellykket i alle markedsscenarier. Du bør imidlertid ikke prøve syklushandel under ultra-lav volatilitet konsolideringer. Bullish sykluser har relativt grunne fall i syklus lav og relativt lange samlinger i syklus høyder. Bearish-sykluser har relativt dype fall i syklusnivåer og relativt små samlinger til syklushøyder. Sykluser i trendløse markeder er omtrent like i pris beveger seg opp / ned i syklusen høyt / lavt.

Enkelt, men det fungerer

Gjør det til en vane å beregne antall prislinjer mellom betydelige svinge ned i kryptoene du handler. Bruk så mange historiske data som mulig for denne oppgaven. Du blir belønnet med et mer nøyaktig gjennomsnittlig syklusantall. Legg merke til 18,6-periodesyklusen i Litecoin / USD-diagrammet ovenfor. De fleste flytende kryptomarkeder kjører på en 18 til 22-bar syklus over alle tidsrammer, så dette er kanskje den viktigste syklusen for deg å fokusere på.

Sykler er kraftige tekniske allierte for seriøse handelsmenn, men bruk alltid andre bekreftende indikatorer før du tar en ny handel, for eksempel:

Noen ganger vil en syklus utvide seg til 24-26 barer eller til og med trekke seg sammen til 13-15 barer, men det langsiktige gjennomsnittet vil generelt bety å gå tilbake til rundt 18-20 barer. I avsnittene som følger vil du være vitne til en kraftig måte å handle på den korte og lange siden av kryptomarkedene. Alt du trenger er en 20-bar prissyklus og en vanlig ID-taktikk for trend reversering.

Viktige takeaways:

 • Prissykluser vises i alle flytende kryptomarkeder.
 • Når flere sykluser bunner sammen, kan kraftige reverseringer oppstå.
 • 20-bar syklusen er blant de viktigste for deg å spore.
 • Bullish sykluser manifesterer grunne tilbakeslag og sterke samlinger.
 • Bearish-sykluser viser svake samlinger og dype tilbakegang.
 • Bruk andre tekniske verktøy for å bekrefte alle oppsett for syklushandel.

Å handle den første tilbaketrekningen etter en tilbaketrekning av bearish trend

Overlegg a StochRSI eller dobbeltstokastisk indikator på hvilket som helst kryptoprisdiagram, og du vil se et repeterende oscillerende mønster for kjøps- og salgspress. Disse to indikatorene har en tendens til å sprette fra en dal (oversolgt) til en topp (overkjøpt), og gir deg en utmerket mulighet for fortjeneste. Men du må sette denne oscillerende indikatorhandlingen i riktig sammenheng før du kan handle den lønnsomt.

BCHUSD selger kort bearish trend

Figur 2.) Bitcoin Cash / USD, daglig: Å selge den første tilbaketrekningen i en syklus høy etter en bearish trend reversering er en høy sannsynlig handelsstrategi. Diagramgrafikk: TradingView.com

Slik kan du identifisere en lav risiko, høy belønning, korte kryptosykluser:

 1. Bekreft at trenden hadde endret seg fra bullish til bearish. Diagrammet ovenfor viser en kraftig oppadgående trend i BCHUSD som gradvis utmattet og begynte å ta ut alle de signifikante svinglågene (HL) i den opptrenden..
 2. Etter at nøkkelen til HL-punktet ble brutt (stiplet gul linje), ble a lavere-lav (LL) dannet, og bekrefter trendendringen. Du hadde nå en bearish trend å utnytte for potensiell fortjeneste.
 3. Du ville ha ventet på det første sterke rallyet opp til en syklus høy (ca. 4-7 bar) ved å bruke StochRSI eller Double Stochastic oscillator for å bekrefte den høye.
 4. Ideelt sett gikk du inn i en ny korthandel da prisen brøt nedre laveste av de to foregående prislistene. Du vil sette inn forhindre tap over syklus høy bar.
 5. Hvis handelsoppsettet mislyktes, ville stopptapet holde tapet ditt lite.
 6. Hvis handelen gikk til din fordel, ville du ha hatt stillingen til StochRSI eller Double Stochastic oscillatorer ble dypt oversolgt. Du må også ta delvis gevinster underveis.
 7. Du ville ha avsluttet din korte handel når 8-11 prisfelt hadde fullført. Alternativt kan du bruke 8-perioden eksponentielt glidende gjennomsnitt (EMA) som en effektiv etterfølgende stopp.

En rask og lønnsom handel

Den korte handelen som ble avbildet, var virkelig en fin vinner, med stopptapet aldri i fare for å bli truffet. Legg merke til hvordan rallyet inn i syklusen høy (grønn sirkel) var svak i forhold til den påfølgende nedgangen til de ultimate syklusnivåene (gule piler).

Kortvinnende handler har en tendens til å nå maksimalt fortjenestepotensial raskere enn deres lange brødre, så vær aggressiv med fortjenesten.

Ved å kortslutte den første tilbaketrekningen i en høy syklus etter en bekreftet bearish trend reversering, setter du kraften til en ny og utviklende trend i din favør. Dette er handel med lavest risiko, høyeste belønning i ethvert marked, og den bullish motparten er like kraftig. La oss undersøke det handelsoppsettet neste.

Viktige takeaways:

 • Alltid kort den første betydelige tilbaketrekningen i en syklus høy etter en bekreftet bearish trend reversering.
 • Hold stopptapet like over syklusen høyt.
 • Når handelen går i din favør, kan du ta delvis fortjeneste når nøkkelsyklusoscillatorer blir mer oversolgt.
 • Vær aggressiv med fortjeneste når du har kort kryptomarked.

Å handle den første tilbaketrekkingen etter en tilbakeføring av Bullish Trend

ETH kjøper første tilbaketrekning etter bullish trend reversering

Figur 3.) Ethereum / USD, 240 minutter: Å kjøpe den første tilbaketrekningen til en syklus lav etter en hausse trend reversering er en like høy sannsynlig handelsstrategi. Diagramgrafikk: TradingView.com

Slik kan du identifisere en lav risiko, høy belønning, lange kryptosykluser:

 1. Bekreft at trenden har endret seg fra bearish til bullish. Diagrammet ovenfor viser en utvidet nedgang i ETHUSD som gradvis oppbrukt før den dannet en trippel bunn mønster, en som inneholdt en høyere sving lav (HL).
 2. Det forrige HH-punktet ble brutt (stiplet gul linje) og bekreftet den bullish trendendringen. Dette satte opp en mulighet for en mulig gevinst.
 3. Den første tilbaketrekningen til en lav syklus (omtrent 3-6 bar) ved bruk av StochRSI eller Double Stochastic oscillator bekreftet syklusen lav og dannet også en høyere lav (HL).
 4. Ideelt sett bør du delta i en ny lang handel når den høyeste høyde av de to foregående prisstengene endelig ble brutt. Plasser et stopptap like under syklusen lavt for å holde potensielle tap små.
 5. Etter hvert som den lange handelen flyttet seg stadig høyere, ville du ha tatt delvis fortjeneste ettersom prisen flyttet langt over 18-periode EMA (gulllinje på diagrammet).
 6. Ideelt sett bør du lukke den lange handelen når 10-14 barer har gått etter handelsinnreise. Men det tok en stund å jobbe med denne handelen, og bruken av en mekanisk utgang for handelsteller ga ikke mye fortjeneste. Derfor ville bruken av en etterfølgende stopp vært lurt, uavhengig av antall stolper som hadde gått. Den 8-periode EMA er en flott etterfølgende stopp og ville ha tillatt deg å høste de fleste gevinstene.
 7. Lange handler har en tendens til å bevege seg langsommere enn korte handler, og det må derfor brukes et lengre tidsvindu for å maksimere potensielle gevinster. Husk at!

En enda større vinnende handel

Den lange handelen som ble avbildet, var virkelig en gigantisk vinner, og stop-loss var aldri i fare for å bli truffet. Legg merke til hvordan tilbaketrekningen i syklusen lav (grønn sirkel) var svak i forhold til den påfølgende rallyen i den ultimate syklusen høy (grønn pil). Å kjøpe den første tilbaketrekningen inn i en syklus som er lav etter en bekreftet bullish trend reversering er den laveste risikoen, den høyeste belønningen i ethvert marked, i enhver tidsramme og i alle flytende kryptovalutaer..

Viktige takeaways:

 • Kjøp alltid den første betydelige tilbaketrekningen i en lav syklus etter en bekreftet bullish trend reversering.
 • Plasser stopptapet like utenfor syklusen.
 • Når handelen går i din favør, kan du ta delvis fortjeneste ettersom prisen strekker seg godt over viktige glidende gjennomsnitt (18-periode EMA vist i diagrammet).
 • Bruk av syklussteller og en 8-periode EMA-etterfølgende stopp kan også bidra til å gi et rasjonelt grunnlag for fortjeneste.
 • Langvinnende handler tar vanligvis lengre tid å spille ut enn kortvinnende handler.

Sammendrag

Du har nå en fungerende kunnskap om hvordan du bruker en handelsstrategi med lav risiko og høy belønningssyklus. Så gå videre. Beregn de gjennomsnittlige sykluslengdene i kryptomarkedene du handler, og begynn å utvikle din handelsfordel. Eksperimenter med forskjellige oscillatorinnstillinger og glidende gjennomsnitt for å finjustere strategien din for handelsoppføring og -styring. Begynn å jobbe med disse diagramdynamikkene på favorittmyntene dine i dag, og se kryptomarkedene i et nytt lys.

Ansvarsfraskrivelse: Spekulasjoner i kryptovaluta eller andre finansielle markeder innebærer betydelig risiko; du bør bare bruke risikokapital når du handler. Du bør konsultere den lisensierte finansielle rådgiveren din før du bruker risikokapital i finansmarkedene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me