Simplex ble lansert i 2014 og er et EU-basert fintech-selskap som ønsker å gjøre det mulig for selgere, markedsplasser og kryptokurrencyplattformer å behandle betalinger på nettet med full tilbakeføringsdekning og svindelbeskyttelse..

Vi koblet oss til Netanel Kabala, Med-grunnlegger & CAO av Simplex. Netanel er en spesialist innen alle aspekter av svindel, og før Simplex jobbet Netanel i PayPal som svindelanalytiker, og hadde å gjøre med brukervendte risikoplattformer og back-end automatisering.

Hva er de viktigste smertepunktene å takle i kredittkortområdet?

På makroskala er svindel og byråkrati de største sakene.

Hos Simplex er svindel ikke et problem – vår egenutviklede AI analyserer hver transaksjon ved hjelp av helautomatiske maskinlæringsalgoritmer som effektivt eliminerer svindel.

Byråkrati, på grunn av ineffektivitet i lovgivningen og juridisk inkonsekvens, er imidlertid fortsatt en utfordring for industrien. Mye av dette handler om å drive en digital virksomhet i en verden hvis juridiske systemer fremdeles er basert på fysiske grenser, og det påvirker alle globale virksomheter, ikke bare betalingsbehandlere..

Likevel er kostnadene for å sikre etterlevelse på tvers av flere jurisdiksjoner og territorier betydelige, og er et hinder for å lansere nye produkter.

Hvordan skiller Simplex seg fra den tradisjonelle kredittkortbransjen?

For det første er vi kryptofokusert, mens de fleste kredittkortselskaper ikke vil ha noe med kryptovaluta å gjøre.

For det andre – og dette forklarer hvorfor vi kan håndtere krypto og våre konkurrenter ikke kan – beskytter vår svindelsikre teknologi selgere mot risikoen for tilbakeførsler.

Vi har også gjort store anstrengelser for å sikre at vår overholdelse er upåklagelig, og dette gjør det mulig for oss å vise at kryptoindustrien kan støttes på en ansvarlig måte, samtidig som vi tilfredsstiller regulatorer og opprettholder de høyeste standarder for aktsomhet.

Hvordan tjener virksomheten penger?

Våre inntekter drives av Simplex-partnere som får tilgang til vår svindelsikre betalingsgateway, og av konverteringsgebyrene for detaljbrukere som bytter mellom fiat og crypto ved hjelp av kontotjenesten.

Hvem er den ideelle Simplex-kunden?

Kundebasen vår er veldig variert; på forbrukersiden har vi detaljistinvestorer som søker en trygg måte å kjøpe kryptovaluta på, mens vi på bedriftssiden støtter alt fra små og mellomstore bedrifter til de største kryptokursutvekslingene i verden som integrerer betalingsportalen vår.

Bedrifter som søker en trygg måte å akseptere kortbetalinger på – uten å innføre risiko – og kundene deres er de primære mottakerne av Simplex.

Å kjøpe kryptovaluta med kredittkort kommer ofte med latterlige priser. Hvordan er Simplexs løsning annerledes?

For at Simplex skulle bli vedtatt av store globale børser, erkjente vi at vi måtte tilby konkurransedyktige priser; å konkurrere på sikkerhet og omdømme alene ville ikke være nok.

Å holde avgifter til et minimum er også hvordan vi øker markedsandelen vår, samtidig som vi gjør kryptomarkedet mer tiltalende for investorer, som kan bytte inn og ut av fiat-valuta uten å bli straffet..

Kan du berøre hvordan Simplex bruker sAI for å eliminere svindel mens du øker konverteringen? Hva er selve prosessen bak kulissene?

AI analyserer hver transaksjon og avgjør sannsynligheten for at den er falske, basert på tusenvis av datapunkter.

Maskinlæringsalgoritmen blir mer effektiv over tid, slik at potensielt falske transaksjoner kan screenes ut. Dette øker konverteringer mens du forhindrer tilbakeføringer, slik at bedrifter kan legge til rette for fiat-crypto-betalinger uten risiko.

Simplex har en ganske omfattende liste over partnerskap gjennom kryptovalutaområdet, med selskaper som Binance, Bitpay, Huobi og forskjellige andre. Hva er den beste måten å etablere relevante partnerskap med lignende selskaper for gründere i vårt publikum?

Det er virkelig en totrinnsprosess, den ene interne og den andre eksterne. Før du kan tenke deg å nærme deg potensielle partnere, må du sørge for at produktet ditt er optimalisert, og at løsningen du presenterer er bedre enn de etablerte selskapene.

En liste over Simplexs partnere

En liste over Simplexs partnere. Kilde: Simplex.com

Det nytter ikke å nærme seg store bedrifter mens du fremdeles fikser feil og forbedrer UX. Med Simplex fokuserte vi på å utvikle en betalingsportal som vi trodde var den beste i klassen. Først da forsøkte vi å komme i dialog med selskaper som kunne dra nytte av løsningen vår.

Det israelske oppstartssamfunnet ser ut til å ha omfavnet kryptovaluta og blockchain. Kan du berøre hvordan det er å starte og drive et internasjonalt betalingsselskap i Israel?

Israels rykte for teknisk ekspertise trenger ikke omarbeides. Vi er et lite land, og i Tel Aviv hvor mye av oppstartsscenen er basert, kjenner alle alle. Dette er flott for å skaffe talent og etablere partnerskap som om du ikke kan løse et bestemt problem. Det er stor sjanse for at du kjenner noen i nettverket ditt som kan.

Samtidig betyr den isolerte naturen til Israels teknologisamfunn at det er viktig å trå forsiktig og arbeide for å bygge broer, i stedet for aggressivt å prøve å hjørne markedet på bekostning av alle andre. Når oppstart samarbeider, kan de oppnå et større resultat enn det man kunne ha oppnådd ved å jobbe ensidig.

Hva er det? neste for Simplex? Hva kan vi forvente å se de neste 2-3 årene?

Vi har nettopp lansert Simplex Account, en nettbankkonto som lar forbrukerne bruke sine digitale eiendeler hvordan og når de vil, online og offline. I hovedsak lar det dem opprette en enkelt konto og deretter få tilgang til den på tvers av en rekke Simplex-partnerplattformer, inkludert bytter og lommebøker..

Når vi har gått utover dette, har vi jobbet hardt med å utvide vår nøkkelferdige kryptobetalingsløsning med nye produkter i røret. Til slutt ønsker vi å utvide listen over land der vi har lisens til å operere, og samarbeider tett med regulatorer i flere jurisdiksjoner for å få dette til.

Takk, Netanel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me