Kraken vs Gemini

Kraken og Tvillingene blir ofte anbefalt som gode plattformer for å begynne å handle kryptovaluta for mellominvestoren. Hver plattform har unike funksjoner som er spesielt rettet mot forskjellige typer investorer.

I denne sammenligningen “Kraken vs Gemini” går jeg gjennom positive og negative ting ved hver utveksling, slik at du kan bestemme hva som er bedre for deg.

Vi går over:

Kraken vs Gemini: Nøkkelinformasjon

Finansieringsmetoder

Gemini lar deg finansiere kontoen din via bankoverføringer (ACH), bankoverføringer og / eller kryptovalutainnskudd. Når du har lagt inn forespørselen din om å finansiere kontoen, du kan begynne å handle med en gang – selv før overføringen din er godkjent. Du kan ikke ta ut penger før overføringsgodkjenning, men du kan gjøre kjøp på mynter når prisen svinger. Dette er fordelaktig i et oksemarked der prisene forventes å øke under godkjenningsprosessen.

Hvordan du har lov til å finansiere kontoen din på Kraken, bestemmes av din verifiseringsnivå.

På nivå 1 kan du bare sette inn og ta ut digital valuta men kan handle digitale så vel som fiat-valutaer. Nivå 1 krever at du sender inn fullt navn, fødselsdato, land og telefonnummer.

Bankinnskudd og uttak (via bankoverføring) er tilgjengelig på Tier 2 eller Tier 3 avhengig av bostedsland. Tier 2 krever i tillegg adressen din mens du må laste opp en gyldig myndighets-ID og nylig bevis på opphold for å nå Tier 3.

Hvis du klør å komme i gang med å investere, som jeg var, bør Gemini være ditt valg av de to. Med en strengere og lengre godkjenningsprosess, anbefaler jeg bare Kraken til investorer som ser etter mer avanserte handelsalternativer.

Grensesnitt

Kraken tilbyr en mye mer avansert handelsopplevelse enn Gemini. Du kan legge inn bestillinger ved hjelp av enkle, mellomliggende og / eller avanserte alternativer. Grunnleggende marked (best markedspris) og grense (fast pris) kan bestilles ved å bruke fanen Enkel. I kategoriene Intermediate og Advanced kan du angi stoppgrenser, utløp, utnytte alternativer og betingede stengninger.

Kraken Bitcoin Dashboard med enkel fane valgt

Kraken Bitcoin Dashboard med avansert fane valgt

Gemini-plattformen har en ren design som fører til en enklere opplevelse for den gjennomsnittlige brukeren. Kartene sitter side om side med bestillingsskjemaet som gjør det mulig å gjøre analyser når du kjøper og selger mynter – noe jeg setter pris på som investor. En unik funksjon i Gemini er muligheten til å bestille mynter i auksjonsformat, selv om jeg aldri har prøvd dette selv og ikke vil anbefale det til en ny handelsmann.

Gemini Kjøp Bitcoin Dashboard

For erfarne investorer, Kraken er en bedre plattform for å gjøre avanserte handelsalternativer. Hvis du er ny i å investere og målet ditt er å bare kjøp og hold det en stund, Gemini bør være ditt valg.

Handelsgebyrer

Gemini og Kraken har begge variable handelsgebyrer som bestemmes av ditt 30-dagers handelsvolum og om du er produsent (legger inn en ordre på bøkene) eller tar (fyller en ordre fra bøkene).

Gebyret for en produsent på Gemini synker fra høye 0,25% ned til rabatt på 0,10% når handelsvolumet øker. Med rabatt blir avgiften din til en rabatt du mottar på handelen. For takere er gebyret 0,25% med mindre du handler på høyeste volumnivå.

På Kraken varierer produsentavgiften vanligvis fra 0,00% til 0,16% med en takeravgift mellom 0,10% og 0,26%.

Jeg anbefaler å beregne hva Tvillinghandelsgebyrer og Handelsgebyrer for Kraken vil være på noen få handler du tenker å utføre. Deretter kan du velge om forskjellen i avgifter er nok til å oppveie de andre faktorene når du velger plattformen din.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Kraken støtter et mangfold av mynter og sammenkoblinger som:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Bindestrek
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • Gnosis
 • Iconomi
 • Litecoin
 • Melon
 • Augur
 • Tether
 • Dogecoin
 • Stellar Lumens
 • Monero
 • Ripple
 • Zcash

Gemini støtter bare Bitcoin og Ethereum handler og har ikke uttalt noen planer om å legge til flere mynter.

Det er klart at hvis du prøver å dykke dypere inn i alternative mynter (en hvilken som helst mynt som ikke er Bitcoin) som investerer, bør Kraken være ditt valg. Alternative mynter, på grunn av deres mindre markedsverdi, er iboende mer risikable investeringer, men kan gi større avkastning av samme grunn. Ordtaket “høy risiko, høy belønning” gjelder virkelig for disse investeringene.

Overføringsgrenser

I Gemini er det maksimale beløpet du kan overføre via ACH $ 500 per dag. Det er ingen grense for å sette inn ved hjelp av bankoverføringer og kryptovalutainnskudd. Uttaksgrensen for Gemini er $ 10 000 per dag.

Gemini ACH-innskudd tar vanligvis 4-5 virkedager å bli godkjent. Men, som jeg nevnte tidligere, kan du bruke midlene til å handle med en gang.

Kraken har en mye høyere innskuddsgrense enn Gemini med en daglig maksimalt $ 25.000 når du gir en bevis på finansieringskilde. Uttaksgrensen er begrenset til $ 25 000 per dag. Innskudd fra Kraken tar 1-5 virkedager for godkjenning.

For investorer med høyt volum er Krakens høye daglige grenser ideelle, mens Gemini er mer egnet for mindre volumhandlere som raskt vil komme i gang.

Bedriftens tillit

Kraken, som drives av Payward, Inc., ligger i San Francisco og har mottatt over 6 millioner dollar i finansiering fra flere bemerkelsesverdige investorer, inkludert Blockchain Capital. Handelsvolumet på plattformen har doblet seg hver 5. måned siden lanseringen i 2013. Veksttall som dette viser tilliten som medlemmer av samfunnet deler for børsen.

Tyler og Cameron Winklevoss lanserte Gemini i 2015 som den første amerikanske børsen lisensiert for handel med bitcoin og eter. Selv om de er kjent for sin historie med Facebook, har de to vært aktive i Bitcoin-samfunnet siden tidlig i 2013. Det ryktes at de eier 1 prosent av alle Bitcoins i omløp og har finansiert flere Bitcoin-relaterte prosjekter gjennom Winklevoss Capital.

Fondsikkerhet

Både Kraken og Gemini følger bransjens beste praksis når de sikrer dine digitale midler. men, Gemini tar bedre forholdsregler for å beskytte innskudd i amerikanske dollar (USD) med FDIC-forsikring.

Kraken lagrer alle nye myntforekomster i kalde (offline) krypterte lommebøker der hackere ikke kan nå dem. De eneste digitale myntene som holdes online er myntene som trengs for å holde operativ likviditet på børsen. Det er ingen omtale av FDIC-forsikring på Kraken-nettstedet, men de oppgir at de opprettholder full reserver for å forhindre muligheten for bankkjøring. Uten klar FDIC-beskyttelse er Kraken en litt mer risikofylt børs for å holde USD-fondene dine.

Gemini spesifiserer ikke prosentandelen av eiendeler som holdes online, men sørger for at flertallet av digitale eiendeler holdes i sin egen forbedrede kjølerom. Systemet deres garanterer at det ikke er noe eneste feilpunkt ved bruk av sikre maskinvaresikkerhetsmoduler (HSM) med multisignaturteknologi. Gemini holder alle amerikanske dollarfond i banker som er FDIC forsikret opp til $ 250 000 per innskyter.

Kundeservice

Mens kundestøtte ikke kan eksistere på andre børser, gir Kraken og Gemini vanligvis god støtte.

Begge børsene inneholder et bibliotek med vanlige spørsmål som dekker vanlige støtteproblemer, samt spørsmål om nybegynnere. Kraken tar til og med dette et skritt videre ved å tilby en omfattende handelsguide for å hjelpe deg i gang.

Begge selskapene håndterer supportbilletter via e-post, og Tvillingene har en typisk responstid på 2-3 virkedager. Selv om jeg ikke personlig har opplevd dette, har Kraken nylig vært under skudd i mange fora for å ha sakte responstid og for tilsynelatende ignorert kundesupportbilletter.

Derfor, hvis du er en ny investor som kanskje trenger hjelp til å komme i gang, foreslår jeg at du bruker Gemini.

Konklusjon

Gemini og Kraken er to betydelig forskjellige børser for betydelig forskjellige investorer.

Tvillingene, med sitt forenklede grensesnitt, er det best for nye investorer som ønsker å gjøre grunnleggende handel etter en rask kontooppsett.

Kraken bør brukes av mer erfarne investorer til handel med høyt volum og / eller alternativ myntinvestering.

(Se CoinCentrals komplette liste over Crypto Exchange-anmeldelser)

Flere Kraken-sammenligninger

 • Kraken vs GDAX
 • Kraken vs Coinbase

Flere Gemini-sammenligninger

 • Tvillingene vs Coinbase
 • Tvillingene mot GDAX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me