Kraken og Bittrex er to av de mest populære plattformene for investorer å handle alternative mynter (“altcoins”). Begge er gode alternativer for folk som er komfortable med å bruke enklere børser, som Gemini og Coinbase, og som ønsker å utvide porteføljen sin.

I denne “Kraken vs Bittrex” -anmeldelsen vil jeg skissere positive og negative sider ved hver plattform mens jeg detaljerer hva som gjør dem unike. På den måten kan du trygt bestemme hvilken utveksling som er best for deg.

Vi går over:

Kraken vs Bittrex: Nøkkelinformasjon

Finansieringsmetoder

Dine tilgjengelige finansieringsmetoder bestemmes av din verifiseringsnivå på Kraken.

Som en Nivå 1 bruker, er du begrenset til innskudd og uttak av kryptovaluta. Imidlertid kan du i tillegg handle fiat (f.eks. Amerikanske dollar) sammen med kryptovaluta på dette nivået. For å bli en Tier 1-bruker, må du oppgi fullt navn, fødselsdato, land og telefonnummer.

For å bli kategorisert i nivå 2, må du også oppgi adressen din. For å nå nivå 3 kreves opplasting av gyldig myndighets-ID og bevis på opphold. Avhengig av bostedsland, kan du sette inn og ta ut midler via bankoverføring på enten Tier 2 eller Tier 3. Innbyggere i USA må være i nivå 3 for å ha tilgang til denne finansieringsmetoden.

I motsetning til Kraken, kan du ikke finansiere kontoen din med fiat i Bittrex. Bittrex tillater bare krypto-til-krypto-utveksling med fokus på sammenkoblinger med Bitcoin, Ethereum og Tether. Hvis du velger å bruke Bittrex, anbefaler jeg å kjøpe en av de tre myntene på en annen børs og overføre dem til Bittrex for å handle.

Grensesnitt

Kraken gir praktisk tre måter å kjøpe og selge kryptovaluta på: Enkel, Mellomliggende og Avansert. Ved å bruke fanen Enkel kan du plassere markedsføre og begrense bestillinger.

Kraken Bitcoin Dashboard med enkel fane valgt

I kategoriene Intermediate og Advanced kan du angi betingede stengninger, stopptap, utnyttelsesalternativer og utløp.

Kraken Bitcoin Dashboard med avansert fane valgt

Bittrex-grensesnittet er ikke så intuitivt som Kraken ved første gangs bruk. For å kjøpe / selge en bestemt mynt kan du enten klikke på markedsnavnet (f.eks. BTC-XMR) fra hjemmesiden eller klikke på myntenavnet fra lommeboken din (f.eks. XMR).

På markedssiden gir Bittrex passende diagrammer (ordrebok og pristidslinje) rett over inntaksboksen for ordrer. Dette lar deg enkelt analysere det tekniske ved mynten mens du bestiller.

Bittrex Monero Order Book Chart

I likhet med Kraken kan du angi markeds- og begrensningsordrer, samt plasser betingelser for bestillingene dine. Det er imidlertid omfanget av de avanserte handelsopsjonene som Bittrex tilbyr.

Bittrex bestillingsskjema

Erfarne investorer som leter etter avanserte handelsfunksjoner, bør se på Kraken mens investorer med analyse som fokus bør sjekke ut Bittrex.

Handelsgebyrer

Kraken bruker en handelsavgiftsplan med gebyrer som varierer basert på 30-dagers handelsvolum og om du legger inn en ordre på bøkene (en produsent) eller fyller en bestilling fra bøkene (en taker).

De produsentgebyr for de fleste sammenkoblinger på Kraken varierer fra 0,00% til 0,16%. Takeavgift er normalt mellom 0,10% og 0,26%.

Bittrex tar 0,25% provisjonsavgift for alle handler.

Kraken har den klare fordelen i handelsavgifter. Imidlertid, hvis du er en lavvoluminvestor som bruker disse børsene for raskt å kjøpe en posisjon i en mynt, er gebyrene mer sammenlignbare – 0,25% på Bittrex mot 0,26% på Kraken.

Tilgjengelige kryptovalutaer

Det er ganske usannsynlig at du ikke kan finne myntene du leter etter mellom disse to børsene.

Kraken har mange mynter og parringstilbud, inkludert:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Bindestrek
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • Gnosis
 • Iconomi
 • Litecoin
 • Melon
 • Augur
 • Tether
 • Dogecoin
 • Stellar Lumens
 • Monero
 • Ripple
 • Zcash

Bittrex har over 250 handelspar. Som jeg nevnte tidligere, er disse sammenkoblingene alle med Bitcoin, Ethereum og Tether, så sørg for at du har de som er finansiert før handel.

Overføringsgrenser

På Kraken kan du innskudd opp til $ 25 000 per dag når du gir en bevis på finansieringskilde. Innskudd tar vanligvis 1-5 virkedager for å nå kontoen din. Kraken-uttaksgrensen er også $ 25 000 per dag.

Det er ingen grense for hvor mye du kan sette inn på Bittrex. Beløpet du kan ta ut øker med verifiseringsnivå.

Grunnleggende kontoer kan ta ut opptil 3 BTC per dag når de har tofaktorautentisering aktivert. Du må sende inn navn, adresse og fødselsdato for å ha en grunnleggende konto.

Forbedrede kontoer har en daglig uttaksgrense på 100 BTC når de har to-faktor aktivert. For å få en forbedret konto, må du laste opp identifikasjon og en selfie.

Bedriftens tillit

Kraken og Bittrex opererer som amerikanske selskaper, og overholder de høye standardene og forskriftene til SEC og den amerikanske regjeringen.

Kraken har hovedkontor i San Francisco og drives av morselskapet Payward, Inc. Mange anerkjente investorer, inkludert Blockchain Capital, har gitt selskapet over 6 millioner dollar i finansiering. Brukerbasen på børsen har også økt dramatisk siden lanseringen i 2013 – doblet omtrent hver 5. måned.

Bittrex ble lansert i 2014 av et team med omfattende kunnskap og erfaring innen sikkerhet og produktutvikling. De grunnleggerteam tidligere jobbet i bemerkelsesverdige selskaper som Amazon, Blackberry, Microsoft og Qualys. Nå med hovedkontor i Seattle, anbefales Bittrex gang på gang av medlemmer av samfunnet som den beste måten å handle altcoins på.

Fondsikkerhet

Selv om det nøyaktige beløpet ikke er spesifisert, oppgir Kraken at de holder de fleste kryptoaktiva offline i krypterte maskinvarepunger. De eneste myntene de holder online er de som brukes til å holde likviditet på børsen. Selskapet holder også fulle reserver for å forhindre risiko for a bankkjøring.

Bittrex har 80% til 90% av alle midlene som holdes offline ved hjelp av en elastisk flertrinns lommebokstrategi. Plattformen bruker også 2-faktor autentisering, e-postvarsler og IP-adressegjenkjenning for å beskytte kontoen din ytterligere under pålogginger.

ADVARSEL: Bittrex er ofte fokus for hackere som prøver å fiske og få brukernes påloggingsinformasjon. Naviger alltid til nettstedet ved å skrive “bittrex.com” direkte i navigasjonsfeltet. Ikke google “Bittrex” og klikk på en lenke fra søkeresultatene. Ofte vil phishere kjøpe annonser som har en lignende nettadresse og nettstedsdesign som det offisielle Bittrex-nettstedet for å lure handelsmenn til å gi opp påloggingsinformasjonen.

Kundeservice

Både Kraken og Bittrex gir god kundesupport og mange ressurser for å hjelpe nye investorer med vanlige problemer som kan dukke opp.

Kraken har et omfattende FAQ-seksjonen og inkluderer til og med en opplæringsguide for nybegynnere og tradere som ønsker å lære mer om investering.

Jeg har ikke opplevd dette personlig, men Kraken har nylig mottatt litt kritikk for sakte støttetid og noen ganger ignorert supportbilletter. Jeg tror ikke dette er skadelig, men snarere en hikke for et raskt voksende selskap.

Bittrex har en robust støtteside består av vanlige spørsmål, kunngjøringer, nyheter og et område for å rapportere problemer.

Den siste uken rapporterte mange medlemmer av samfunnet at de plutselig ikke klarte å logge på Bittrex eller uttaksmidler på grunn av bekreftelsesproblemer på kontoen deres. Etter et par dagers stillhet slapp Bittrex ut a uttalelse forklarer at deaktivering av kontoen skyldtes overholdelsesgrunner og bare berørte 0,01% av kontoene.

Jeg er enig med flertallet i samfunnet i at Bittrex kunne ha gitt en advarsel og gitt bedre støtte til de som hadde berørt kontoer. Forhåpentligvis vil selskapet lære av denne feilen og gi en bedre opplevelse neste gang en lignende hendelse inntreffer.

Konklusjon

Det er god grunn til at Kraken og Bittrex er to av de mest populære børsene i bransjen i dag. Du kunne virkelig ikke gå galt med å velge en av dem for handel med altcoin.

Hvis du leter etter en plattform for å sette inn fiat og handle et bredt utvalg av mynter alt på ett sted, Kraken er til deg.

Er du interessert i å handle en enda større utvalg av mynter på utveksling med vidtrekkende samfunnsstøtte? Velge Bittrex.

(Se CoinCentrals komplette liste over Crypto Exchange-anmeldelser)

Flere Kraken-sammenligninger

 • Kraken vs GDAX
 • Kraken vs Gemini
 • Kraken vs Coinbase
 • Kraken vs Poloniex

Flere Bittrex-sammenligninger

 • Bittrex vs Coinbase
 • Bittrex vs Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me