Hvis det er en delt opplevelse som nybegynnere og nye tradere har når de går inn i kryptovalutaverdenen, er det vanligvis den overveldende kompleksiteten å få gjort noe. Fra å kjøpe sin første bitcoin eller gjennomføre sin første altcoin-handel, vil nykommere sannsynligvis møte flere disete områder.

Mens den totale markedsstørrelsen på komplekse blockchain-baserte prosjekter fortsetter å vokse, fortsetter et perifert marked for å forenkle det kompliserte..

Et av de lovende verktøyene som tar sikte på å forenkle og styrke massene til å handle er Capitalise.ai. Capitalize tilbyr et språkbasert brukergrensesnitt til automatiserte handelsscenarier, og integreres med en rekke tredjepartsbørser som Binance og Bitmex og utfører handler for deg.

For eksempel vil du kunne skrive noe sånt som “Kjøp $ 10.000 i verdi av Bitcoin hvis den når $ 15.000, men selg den hvis prisen faller under $ 12.000.” og handelen din vil bli utført hvis visse kriterier er oppfylt.

Ingen koding er nødvendig, og enkle hverdagsord er alt du trenger for å begynne å utføre disse handlerne.

Vi fikk sjansen til å intervjue Shahar Rabin, konsernsjefen & Medstifter av Capitalise.ai. Rabin er ingeniør som har over 15 års erfaring med handel i tradisjonelle markeder og har utviklet automatiserte handelssystemer for de avledede markedene.

Nyt!

* Redaktørens merknad: Uansett hvor godt du kan formulere handler, er handel (spesielt i kryptovalutaverdenen) fortsatt en veldig risikabel innsats. Gjør din egen forskning, konsulter med profesjonelle økonomiske rådgivere, og invester bare det du har råd til å tape.

Kan du fortelle oss litt om historien til Capitalize? Du var medstifter av det i 2014, var det opprinnelig for tradisjonell markedshandel, eller hadde du alltid en visjon for kryptovalutaer?

Capitalize ble grunnlagt i 2015 med en visjon om å løse hverdagslige problemer for handelsmenn i de tradisjonelle markedene. På det tidspunktet er vi fortsatt et nisjemarked uten mye aktivitet i det, og dermed hadde vi ikke kryptovalutaer i tankene.

Hvor mye arbeid var det for å få handelsplattformen fra bakken? Hvordan fikk du ideen til det?

Ideen om å lage en plattform som lar deg enkelt automatisere handelsaktivitetene dine kom som en personlig nødvendighet. Min medstifter Amir og jeg jobbet i vår egen algo-handelsbutikk. Det tar flere uker og til og med måneder å utvikle utviklingssykluser, og vi lette etter en måte å redusere disse tidene på. Fra vår egen nødvendighet har vi skapt det som i dag er kapitaliser. Det tok 3 år å få denne robuste handelsplattformen av banen. Grensesnittet er bygget for enkelhet, og motoren som kjører dette er massiv og kompleks.

Hvem er kapitalisere for? Slagordet ditt er “utnytt dine handelsferdigheter”, betyr dette at Capitalize ikke er for nybegynnere, men erfarne tradere?

Først utviklet vi dette for handelsmenn som oss, handelsmenn som hadde spesifikke scenarier i tankene og som ønsket å bruke dem på porteføljene sine. Etter hvert som tiden gikk, oppdaget vi imidlertid at stort sett alle som ønsket å engasjere seg i markedene, kan bruke teknologien vår.

Kapitaliser

Så en nybegynnerinvestor som bare vil kjøpe $ 1000 i Bitcoin, kan gjøre nettopp det, og en profesjonell handelsmann kan skrive komplekse handelsscenarier. Alle kan bruke denne teknologien avhengig av de unike forespørslene de vil skrive for seg selv.

Hvor mange brukere har du?

Vi har nylig lansert denne plattformen, åpen og gratis for alle å bruke. Selv om vi ikke har begynt å markedsføre ennå, har vi flere hundre brukere som bruker dette i dag.

Vi er veldig glade for å se hvordan adopsjon vokser når flere mennesker har muligheten til å oppdage dette.

Hva fikk deg til å bestemme deg for å flytte over til kryptovalutamarkeder? Hvilke kryptovalutaer vil du støtte?

I fjor har vi sett massiv vekst i handel med kryptovalutaer. Den typen problemer vi løser for handelsmenn er enda større i kryptohandelsmarkedene.

Dette markedet sover aldri, det handles 24 × 7 og er ekstremt ustabilt. Alt dette betyr at en næringsdrivende må kunne reagere raskt på enhver hendelse hele tiden. Og det var det som fikk oss til å bestemme oss for å tilby denne teknologien til kryptohandlere.

Vil kundene kunne handle alt fra tradisjonelle markeder så vel som krypto?

Sikkert. Du vil være i stand til å koble kontoer fra tradisjonelle globale meglere som “Interactive Brokers” til å handle aksjer, FX, etc. og koble kryptokontoer fra børser som “Binance” for å handle Bitcoin, eth, etc.

kryptovaluta-børser

Lost of Capitalize kryptovalutautvekslinger og partnere.

Du har ennå ikke publisert en whitepaper. Hva er historien bak det? Ser du forretningsmodellen din som trenger ditt eget token, din egen kryptovaluta? I så fall fortell oss kort hvordan det fungerer.

Whitepaper vil snart være tilgjengelig på nettstedet vårt. I nær fremtid vil vi introdusere et token. At token vil bli brukt til å drive bruk på tvers av alle Capitalize-produkter, eksisterende og fremtidige. Mer om det, når vi snart kommer ut hvitt papir.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i handelsmotoren din?

Det er optimaliseringsmotoren som bruker kunstig intelligens, som for tiden er under utvikling og vil hjelpe brukerne med å optimalisere handelsstrategiene. Ved å bruke stor dataanalyse og AI-algoritmer, vil systemet kunne gi brukerne beskjed om en bedre strategi, basert på strategien de la inn.

Bruker du maskinlæring også? Hva er forskjellen?

Det meste av maskinlæringsutviklingen er konsentrert i språkteknologien vår. Maskinlæringsalgoritmene gjør det mulig for språket som støttes av systemet å utvide og i tillegg tilby brukeren mer relevante forslag for å hjelpe ham med å lage en handelsstrategi.

Hvordan planlegger du å kombinere blockchain-teknologi med AI?

Vi har få brukssaker som vil bli utviklet basert på blockchain-teknologien. En av dem er markedsplassens sosiale arena.

Hvor langt langs veikartet er du? Når skal du lansere kryptoplattformen din?

Egentlig lanserte vi allerede! Plattformen vår er live for alle å handle med, og den er gratis. For mer informasjon, sjekk ut nettstedet vårt: www.capitalise.ai

Hvordan vil du sikre at brukernes midler er trygge?

Det er veldig enkelt. Store bokstaver kobles til dine eksisterende kontoer i de forskjellige børsene vi støtter. Når du har gitt oss tillatelse, kan vi handle på dine vegne. Vi kan imidlertid ikke ta ut noe av pengene dine. Så pengene dine forblir i børsen og er sikret av børsen. Du trenger aldri å sende midler til å kapitalisere.

Hvordan vil du sikre fortsatt oppetid?

En del av årsaken til at teknologien vår var kompleks å utvikle, er vår kompromissløse holdning, 24/7 tilgjengelighet er en nøkkelfaktor. Ulike servere, som er lokalisert i forskjellige deler av verden, fungerer alltid som en sikkerhetskopi. Hvis en server faller, vil en annen ta sin plass umiddelbart for å sikre at systemets oppetid fortsetter.

Hva skjer hvis en handel skjer ved et uhell? Hvis næringsdrivende ved et uhell skriver noe eller maskinen misforstår? Har du et sikkerhetsnett på plass?

Måten plattformen vår er designet på gjør det umulig å misforstå maskin. Når du skriver et handelsscenario, kan du bare skrive et eksplisitt scenario. Det er ingen måte å skrive scenarier som ikke gir mening eller kanskje har dobbel betydning.

kapitalisere

For de brukerne som kan være forvirret, har vi en endelig bekreftelsesskjerm som viser alle dine betingelser skrevet på en annen måte, slik at du kan føle deg komfortabel når du velger å kjøre et automatisert scenario.

Vi tar vare på noen risikable situasjoner, for eksempel kan en bruker sette regler for oppføring, så regler for en utgang, og kjøre hele scenariet i en løkke. Hvis både inngangs- og utgangsbetingelsene gjelder samtidig, vil det resultere i at en maskin kommer inn og ut av handler igjen og igjen i superhastigheter, som igjen tømmer en konto bare fordi det er handelsavgifter. I så fall har vi en sikkerhetsprosedyre som faktisk stopper den automatiserte prosedyren fra å kjøre og varsler brukeren når det skjer.

Tror du blockchain-teknologi vil føre til markeder som aldri er stengt? Er det noen potensielle ulemper ved et 24/7-aksjemarkedsscenario?

Definitivt er dette tilfelle nå når det gjelder kryptohandel. Jeg tror det vil sette en fremtidig standard for alle handelsaktiva i fremtiden. Den potensielle ulempen er at vi alle må være klar over hva som skjer i markedene og være i stand til å reagere på dem 24/7. Mindre av et problem med teknologien vår utplassert.

Hva er det største problemet du løser hos Capitalize?

En handelsmennes største fiende er seg selv. Frykt, grådighet og kjedsomhet er ødeleggende for enhver handelsplan. Vår teknologi hjelper alle til å handle som en maskin, og lar alle følelser være utenfor spillet.

2018 har vært et bjørnemarked for kryptovaluta. Hva er etter din mening de beste måtene å tjene penger selv i et bjørnemarked? er det mulig?

Å tjene penger i fallende markeder er mulig, en av de beste måtene er å bruke futureskontrakter for å korte markedet og tjene penger mens de avtar. Du kan handle fremtidige kontrakter med Bitmex, men jeg vil bare foreslå å gjøre det hvis du forstår risikoen disse handelsinstrumentene har.

2018 har også vært ganske året for regulering. Hvordan har det påvirket virksomheten din??

Våre standarder har alltid vært høye, vi prøver å oppfylle de strengeste kravene uansett hvor vi opererer. Å ha en virksomhet i finanssektoren betyr at vi allerede måtte møte den strengeste reguleringen. I så måte møtte vi ikke mye kamp.

Hva er den største endringen vi kommer til å se de neste årene? Hva er ditt største mål i livet?

Jeg tror blockchain har potensialet til å fundamentalt endre mange forretningsbruk og berøre alle. På grunn av dette potensialet er jeg sikker på at vi vil se flere og flere selskaper, små og store, skifte fokus og utvikle mange blockchain-baserte produkter. I de kommende årene vil det være konstruksjonen av en ny verden.

Mitt personlige mål er å være kjent for de gode tingene jeg prøver å levere til denne bransjen.

Når du ikke jobber og drømmer om nye forretningsideer, hva gjør du?

Vel, nye ideer dukker alltid opp, når jeg er så involvert, kan jeg ikke hjelpe det. Men bortsett fra det, er jeg far og ektemann. Med hvert ledige øyeblikk jeg har prøver jeg å bruke så mye tid på familien min, som naturlig nok det viktigste i livet mitt.

Hvilke råd vil du gi til alle som ønsker å bli handelsmann?

Jeg vil fortelle en person som ønsker å bli en handelsmann, å gå til en minibank, ta ut $ 1000 og deretter gå til en travel gate og kaste pengene i luften!

Hvis du synes det er for vondt, må du ikke engang starte. Det er en lang vei før du kan bli en vellykket handelsmann, du er sikker på at du mister mye penger, og det tar lang tid å begynne å bli lønnsom.

Begynn lite, handle med små mengder midler og hopp aldri for høyt for tidlig.

Alt annet du vil at våre lesere skal vite?

Vi har flere spennende produkter som kommer snart, backtesting, markedsplass og mer. Så sjekk ut hjemmesiden vår (www.capitalise.ai) å lære mer. Og vi vil gjerne ha det hvis du blir med i samfunnet vårt!

Takk skal du ha!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me