Justin Sun sitter ved roret til Tron, en desentralisert delingsplattform for underholdningsinnhold styrt av brukere som befolker markedsplassene i stedet for sentraliserte tredjepartsformidlere. Tron svever for tiden rundt en markedsverdi på $ 1,5 milliarder. Selv om Tron er betydelig mindre enn det høye markedsverdien på hele 16,7 milliarder dollar, har Tron vært utrolig aktiv i 2018 bjørnemarked.

Sun kan skryte av et imponerende CV som 28-åring: Grunnlegger av Peiwo (en populær Snapchat-klon i Kina), Forbes Kina / Asia 30 under 30 år, den første tusenårsdeltakeren (og nyutdannet) ved Jack Ma’s Hupan University, og nå, grunnlegger & Administrerende direktør i et Topp 15 Market Cap Blockchain-prosjekt.

Justin Sun og Jack Ma

Justin Sun og Jack Ma

En av de mest bemerkelsesverdige siste oppdateringene fra tron nyheter er oppkjøpet av BitTorrent, en av verdens største og mest anerkjente peer-to-peer fildelingsprotokoller. I februar 2013 var BitTorrent ansvarlig for 3,35% av all global båndbredde og dominerte fildelingsmarkedet for båndbredde.

CoinCentral fikk sjansen til å få kontakt med Sun om den siste utviklingen på Tron, som BitTorrent-oppkjøpet, Project Atlas og mer.

Kan du gi oss den to-minutters filmtraileren i livet ditt? Hvordan havnet du i blockchain-verdenen?

Jeg kom først i kontakt med blockchain da jeg studerte i USA. Jeg leste New York Times da jeg kom over en historie om Bitcoin. Jeg ble umiddelbart tiltrukket av hvor desentralisert det var, det er gjennomsiktighet og uforanderlige egenskaper. Derfor begynte jeg å jobbe for Ripple og utvide Ripple-protokollen til Greater China-regionen. Jeg ønsket å forfølge verdier som jeg mener er verdt å kjempe for.

Men det var vanskeligere enn jeg forestilte meg å gjøre dette via en organisasjon basert på bank. Et autonomt, desentralisert samfunn var et bedre alternativ. Jeg fortsatte med å starte TRON i 2017 for å gjøre visjonen min til virkelighet. Når jeg ser tilbake er jeg glad for å si at jeg tok den riktige avgjørelsen.

Tron har opplevd enorm vekst og eksponering det siste året. Hvordan har det siste året forandret livet ditt personlig?

Ærlig talt har det ikke forandret seg mye. Jeg vet godt hvordan ting utvikler seg utenfor TRON. For meg er å perfeksjonere dagens teknologi og samfunnet vårt grunnlaget for et prosjekt. Uansett hvordan prisendringen kommer, kommer vi ikke til å slutte å forbedre brukeropplevelsen og TRON-økosystemet. Det er det som virkelig betyr noe.

Vi vil gjerne la våre lesere bli bedre kjent med det menneskelige Justin Sun. Hva er noen av våre lidenskaper og hobbyer utenfor blockchain- og cryptocurrency-verdenen?

Gå (Weiqi) og skriving er sannsynligvis mine viktigste hobbyer. Jeg ga faktisk ut min første bok i 2017. Den heter Brave New World. Akkurat nå er all energien min fokusert på å forbedre teknologien vår og hele økosystemet, noe som krevde meg å jobbe 70-80 timer i uken. Jeg har blitt vant til det, og jeg liker det.

Kan du beskrive hvordan det var å være i Jack Ma’s Hupan University?

Hupan University er definitivt en viktig milepæl i livet mitt. Jeg ble den første tusenårsstudenten der før jeg grunnla TRON. I løpet av de tre årene lærte jeg så mye av Jack Ma og andre utrolige gründere, spesielt om hvordan man analyserer dagens trender og hvordan jeg kan utvikle de riktige strategiene osv. Det jeg lærte på Hupan University, gagner både TRON og meg selv. Denne typen opplevelse er den mest verdifulle gaven for meg.

Tron har også mottatt mye kontrovers og kritikk fra folk som kanskje eller ikke virkelig forstår kryptovalutaindustrien. Hvordan vil du adressere påstander som prøver å gjøre Tron til å være en markedsføringsgimmick uten teknologien?

FUD og Shill brukes ofte til å endre oppfatningen investorer har rundt kryptovalutaer for å påvirke prisen. I motsetning til noen prosjekter nådde TRON alle milepælene (testnett, hovednett, valg av vitneknuter, lansering av virtuell maskin) uten noen betydelig hake. Jeg tror det er et godt eksempel på at TRON ikke bare er hype som noen sier. Selskapet investerer mye i R&D; Jeg gleder meg til å se flere flotte produkter på blockchain og demonstrere at selskapet er flink til å markedsføre, men enda bedre til å bygge teknologi i verdensklasse.

Du har tilsynelatende tatt en mer markedsførings- og partnerskapsfokusert tilnærming enn andre smarte kontrakt- og Dapp-plattformer. Hva er resonnementet ditt bak dette?

For å være verdifull trenger et nettverk god teknologi, brukstilfeller og brukere. Ved å inngå partnerskap med etablerte selskaper som LINE, Binance osv., Får selskapet flere brukssaker for eierne, utvikler ny teknologi og når ut til flere mennesker..

Blockchain vil utvide seg til et bredere publikum som til og med ikke innser at de bruker det, og jeg tror det er der vi vil se de fleste endringene i samfunnet vårt. Du trenger ikke å vite hvordan internett fungerer for å nyte det, det er det samme med blockchain; Vi vil gjøre det enklest mulig, og takket være partnerskap som kommer opp, vil vi lykkes. Jeg er spent på å se disse partnerskapene som driver innovasjon og ny generasjon Dapps.

Du begynte nylig å samarbeide med Binance’s Blockchain Charity Foundation for å utforske hvordan blockchain kan hjelpe den ideelle organisasjonen. Hva er noen av kombinasjonene av blockchain og ideelle organisasjoner som gleder deg mest?

Jeg er spent på å samarbeide med @BinanceBCF å utforske løsningene #blockchain kan bringe til ideell sektor. Jeg håper mitt engasjement vil inspirere andre til å bli med i denne bevegelsen. Ser frem til å samarbeide tett med BCF og @UNDP! https://t.co/UyDao9ZkKm

– Justin Sun (@justinsuntron) 18. oktober 2018

Som teknisk leder og banebrytende innen desentralisert teknologi, er jeg glad for å se flere bransjer og organisasjoner som omfavner blockchain og dens innovasjoner. Sammen med Binance’s Blockchain Charity Foundation bygger vi flere bruksområder for denne kraftige teknologien. Vi har viktige ansvarsoppgaver, og ved å samarbeide er vi nå i stand til å bruke det for godt, mot initiativer som vil være til fordel for folk flest.

Fellesskap spiller en viktig rolle for å støtte disse handlingene, og TRON har besluttet å integrere samfunnet i kjernen i selskapet siden det ble etablert i september 2017. Blockchain vår styres av 27 superrepresentanter, alle valgt av TRON-tokenholdere. Jeg er heldig nok til å ha fortjent samfunnets tillit, og som en av de valgte superrepresentantene tror jeg det er mitt ansvar å lede bevegelsen og bruke blockchain-teknologi for sosialt gode.

For å gå utover denne første donasjonen og mitt engasjement som superrepresentant, vil TRON per i dag kunne støtte enhver organisasjon som søker mer åpenhet og effektivitet takket være blockchain-teknologi. Jeg er spent på å se samfunnsutviklerne og TRON samarbeide om nye produkter for å tjene disse sakene.

Hva er noen av dine andre favorittprosjekter i rommet enn TRON?

TRON – Jeg er trygg på at TRON-nettverket vil levere en førsteklasses, desentralisert Internett-opplevelse til brukerne våre.

Bitcoin – Det var inngangsporten for mange inn i blockchain-teknologiens verden, og viser potensialet ekstremt godt.

Ethereum – Det er den første utvidelsen av blockchain til applikasjoner.

Kan du fortelle oss om viktigheten av det nylige BitTorrent-anskaffelsen?

Siden opprettelsen hadde BitTorrent-protokollen et system med insentiver innebygd i kjerneprosessene. BitTorrent-brukere kan velge å laste opp data til brukere som laster opp raskere til dem. Før oppkjøpet i juli 2018, BitTorrent’s R&D-teamet undersøkte allerede måter å legge til blockchain-baserte insentiver til BitTorrent-protokollen.

Kan du fortelle oss litt om Project Atlas?

Project Atlas er grunnlaget for en ny måte å distribuere innhold på. For å starte, har produktet raskere nedlastinger, flere frø, ingen gruvedrift og bakoverkompatibilitet. Den er tilpasset verden vi lever i i dag: mobil, koblet og gjennomsiktig. Vi har som mål å til slutt styrke alle innholdsskapere og deres samfunn ved å eliminere mellommannen og gjøre det mulig for innholdsskapere å distribuere direkte til brukerne.

Vi har et team på 10+ personer som er helt dedikert til Project Atlas. Vi håper å avsløre de første funksjonene snart og ser frem til å jobbe videre med sentrale aktører i underholdningsindustrien.

Hva ser du på som de mest spennende anvendelsene av Trons teknologi?

TRON transformerer hvordan internett fungerer til kjernen. Jeg tror at ethvert program som er bygget på nettverket vårt, vil låse opp kraften og dra nytte for det meste. Jeg er spent på å se underholdningsindustrien, men også tradisjonelle sektorer som telekom, bank, energi, eiendom, utdanning.

Hvordan ser suksess ut for Tron?

Ser bra ut, folk sier blockchain vil ta mer enn ti år før du kan oppleve det. Teamet vårt jobber 24/7 for å få det til å skje på mye mindre. Jeg grunnla selskapet i september 2017; i dag er vi rundt 300 mennesker. Dette er bare begynnelsen på en fantastisk historie.

Hva synes du om markedsprodusenter og kapitalforvaltning som kommer inn i krypto?

Jeg tror de vil spille en viktig rolle i 2019 og komme videre; vi kan bare ønske velkommen dette skiftet og interessen for blockchain og kryptovaluta. Vi er for tiden i diskusjon med noen store kapitalforvaltningsselskaper; vi er her for å støtte dem, legge til rette for overgangen og hjelpe dem med å utdanne kundene sine om teknologien som helhet.

Takk skal du ha!

Ovennevnte artikkel er et sponset innlegg. Innholdet er ikke endret for å være noe mindre objektivt enn våre redaksjonelle standarder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me