ÅPEN tilbyr en blockchain infrastrukturløsning for apper for å akseptere kryptovaluta-betalinger uten å måtte gjøre omfattende utvikling. Apper kan rett og slett plugges i OPEN API og begynne å akseptere dusinvis av forskjellige kryptovalutaer.

I en kryptovalutaverden hvor brukeradopsjon er kritisk, men likevel etterslep, tar prosjekter som OPEN sikte på å ombord flere brukere uten friksjon.

Vi fikk sjansen til å chatte med OPEN CEO Ken Sangha om dagens blockchain og kryptovaluta gründerlandskap. Før OPEN hjalp Ken med å skalere et kasinoutviklingsselskap til åtte tall og har vært mentorert over 20 teknologirelaterte akseleratorer.

Kan du forklare de viktigste forskjellene mellom OPEN og andre kryptobetalingsplattformer?

OPEN Platform utvikler sin egen API og blockchain.

OPEN er en desentralisert infrastruktur for applikasjoner. Vi tillater applikasjoner og spill å akseptere kryptovaluta-betalinger med bare noen få kodelinjer gjennom OPEN API som allerede er live. OPEN krever ikke kunnskap om noen blockchain-teknologi eller programmeringsspråk som Solidity, bare bruk API-en, og du er klar til å distribuere betalinger.

Tradisjonelle kryptobetalingsplattformer som Bitpay tillater bare å akseptere Bitcoin eller et lite antall kryptovalutaer. OPEN Platform, via en DEX, lar deg imidlertid betale med dusinvis av kryptovalutaer, noe som gir brukerne mer fleksibilitet.

Når du bruker en tjeneste som Bitpay, mottar du bare en enkel transaksjonshash som sier hvor mye krypto som ble betalt. Det er ingen integrasjon med applikasjonsbakgrunner. OPEN tillater applikasjoner å akseptere krypto som betalinger der selve betalingen oppdateres i applikasjonens backend, viktig for utviklerbruk.

OPEN skaper også OPEN Chain – en blokkjede med høy gjennomstrømning som utnytter belastningsbalansering. Dette nye laget gjør at transaksjoner kan dirigeres over flere blokkeringer for å kapitalisere på gjennomstrømnings- og konsensusmekanismene til flere kjeder. Dette gjør det mulig for OPEN Chain-protokollen å distribuere transaksjonsbelastningen over flere forskjellige blokkjeder, og utnytte gjennomstrømningen og skalerbarheten til hver enkelt. Dette betyr at vi kan komme forbi den teoretiske skalerbarhetsgrensen for desentraliserte nettverk ved å la dem snakke med hverandre og dele belastningen på transaksjoner.

Åpne tegnet

Skalerbarhet, gjennomstrømning og interoperabilitet har hindret blokkjeder fra å konkurrere med sentraliserte løsninger og oppnå vanlig adopsjon; OPEN jobber for å endre det.

Akkurat som HTTP-protokollen skapte grunnlaget for datautveksling som senere ble kjent som nettet, og Bitcoin opprettet den første protokollen for å koordinere verdiutveksling uten en sentral part, oppretter OPEN en protokoll for verdi og datautveksling for å aktivere eksistensen av Web 3.0 Stack.

Hva slags potensial bringer dette til rommet?

OPEN er utviklerfokusert og bygger bro over den eksisterende sentraliserte verdenen med krypto. Hvorfor betyr dette noe??

Vel, hele applikasjoner kan ikke og vil ikke flytte til blockchain. Det må være en infrastruktur som gjør at data kan overføres over desentraliserte og sentraliserte verdener. Det er det OPEN bygger.

Denne høye gjennomstrømningen og den interoperable infrastrukturen vil være avgjørende for adopsjon av utviklere og brukere.

Videre, med sin live API og utviklervekst, fokuserer OPEN på å tilby verktøyene som kreves for utvikling og mainstream-adopsjon.

Kan du fortelle oss om noen av de nåværende partnerskapene OPEN har etablert, og hvordan de vil være til fordel for forbrukerne?

OPEN samarbeider med et etablert betalingsbehandlingsselskap i Korea som planlegger å bli børsnotert snart. Dette partnerskapet vil tillate selskapet å enkelt tilby kryptovaluta betalingsløsninger til tusenvis av sine selgere som er involvert i grenseoverskridende og innenlandske transaksjoner.

Vi kunngjorde også nylig våre OPEN Blockchain Innovation Labs hvor vi samarbeider med noen av de beste akademiske institusjonene rundt om i verden, inkludert University of Southern California, Duke, Tongji University og mange andre som snart blir kunngjort. Vi jobber med lærere og studenter for å undersøke banebrytende emner innen blockchain-rommet.

OPEN gir en enkel måte for sine partnere å akseptere kryptovaluta som betalinger uten å måtte lære om blockchain. Etter hvert som flere partnere er ombord, vil forbrukerne kunne bruke sin favorittkryptovaluta til å betale for varer og tjenester flere og flere steder.

På forskningsfronten håper OPEN å være i forkant av blockchain og mener at universitetene spiller en nøkkelrolle i å skape nye brukssaker og utvikling i bransjen..

OPEN GitHub har hittil over 800 forpliktelser, noe som gjør den høyt utviklet. Hvordan har prosjektet oppnådd så høy interesse fra utviklermiljøet?

OPEN har faktisk over 2000 forpliktelser fra både sine OPEN Chain- og OPEN API-utviklingssykluser! Dette setter prosjektet på topp 20 av alle kryptoprosjekter når det gjelder utvikling ifølge Crypto Miso.

ÅPEN plattform

Mens mange prosjekter kan fokusere på markedsføring eller hype, har vi vært standhaftige i å utvikle et ekte og effektivt produkt som kan brukes av tusenvis av utviklere og selskaper. Fra begynnelsen har vi vært utviklerfokusert som vist gjennom vårt utviklingsutviklingsbasseng (20% av tilbudet av token) og våre konsekvente tekniske oppdateringer.

Hvordan planlegger du å opprettholde dette?

Vi planlegger å gi ut flere verktøy for å hjelpe enda flere utviklere å bli involvert, inkludert SDK-er og vårt kommende testnett.

Kan du gå gjennom Token Swap-programmet? Hvorfor bestemte du deg for å begynne å gjøre dette?

Token swap-programmet er designet for å bytte vårt eksisterende OPEN-token mot vårt nye, kommende protokoll-token, samtidig som vi belønner våre mest lojale supportere med muligheten for ekstra bonuser. Bonusbeløpet vil bli bestemt av når tokeninnehaveren registrerer lommeboken. Stillbilder er tatt for å fange opp lommebalansen.

(Vær snill å se her for mer info)

OPEN gjør for øyeblikket store fremskritt, dampende gjennom milepæler for veikart. Kan du snakke oss gjennom de neste trinnene for prosjektet?

OPEN er for tiden sterkt fokusert på tekniske utviklings- og integrasjonspartnere. Med API live planlegger vi nå å gi ut testnettet vårt i september og fortsette å bygge flere funksjoner, hvorav mange vil bli kunngjort de neste ukene.!

Vil du sette mer ambisiøse tidslinjer i lys av den nåværende fremgangen?

Vi er faktisk langt foran vår opprinnelige veikart. Vi har allerede gitt ut API, dokumentasjon og stillasgenerator, klar for kommersiell bruk. Vi planlegger å gi ut testnettet vårt snart og teste aggressivt for å forstå gjennomstrømning og skalerbarhet.

Du kunngjorde nylig dannelsen av Open Blockchain Innovation Labs sammen med et partnerskap med Viterbi School of Engineering ved University of Southern California. Vi forstår at denne OPEN-armen er satt opp for å utforske blockchain-innovasjoner utover det nåværende prosjektet. Kan du dele noe om hva slags forskning som gjennomføres?

Ken SanghaDette er en av de mest spennende virksomhetene våre. Vi forsker ikke bare på og utvikler trendene som er store nå, men også det som kan bli stort i fremtiden, for å virkelig skape langsiktig verdi og nytte. Vi har partnerskap med flere universiteter i røret.

Noen pågående prosjekter vi kan offentliggjøre inkluderer atomkoblinger på tvers av kjeder og desentraliserte børser.

Vil du samarbeide med andre forskningsfakulteter og organisasjoner i fremtiden?

Ja! Følg med.

Vi forstår at bruken av OPEN kommer med et transaksjonsgebyr på 3% som vil bli brukt til å finansiere utviklervekst. Selv om dette er en verdig sak, hvordan planlegger du å overbevise brukerne om at det er en verdig avgift å bruke plattformen?

Denne avgiften går ikke tilbake til ÅPEN. Gebyret settes tilbake i utviklerens vekstbasseng for å ombord og integrere flere utviklere, samt vokse og hjelpe de eksisterende utviklerne også.

Hva tar mest tid og krefter på OPEN som administrerende direktør? Hva skulle du ønske du hadde mer tid til?

Fordi industrien utvikler seg raskt globalt på mange kontinenter, reiser den definitivt for utviklingen for OPEN.

Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å bli kjent med nye prosjekter.

Takk skal du ha!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me