Dette er del 1 i en 3-delt serie på Steem og Blockchain World, en samtale med Steemit Content Director Andrew Levine. Når du er ferdig, sjekk ut del 2 og del 3.

I denne første delen får du et innblikk i kraften til Steem-plattformen i sin nåværende manifestasjon og hvorfor fremtiden ser lys ut for den raskt modne plattformen..

James: På overflatenivå er Steem Reddit med krypto. Du går til nettstedet, du kommer til å ha en veldig kjent opplevelse for Reddit. Du kan legge ut artikler der, men i stedet for upvotes får jeg penger, noe som er kult. Men det er mer enn det?

Andy: Ja. Objektivt er Steem-blockchain den mest vellykkede blockchain i verden. Det høres ut som en gal ekstrem uttalelse som umulig kan være sant, fordi åpenbart Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash eller din favoritt ting er fordi du eier noen. Selvfølgelig eier jeg noen Steem, men jeg eier også litt Bitcoin og noe Ethereum. Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere det??

Vel, først og fremst er det fremdeles den eneste blockchain med en reell applikasjon som ekte mennesker bruker hver dag. Det er Steemit.com. Steem og Steemit.com har blitt umulig sammenslått. Steemit og Steem blir [sett på] det samme; det er bare en app. Men nei, det er det ikke.

[Steem] er det eneste innholdsstyringssystemet på en blockchain, og Steemit.com var bare det første programmet som utnyttet det. Og det faktum at en middelmådig Reddit-klon, det er nå mye bedre enn Reddit, men du vet den gangen – Steemit.com ble bygget på tre måneder.

Ingen kommer til å late som om det er noe helt spesielt med Steemit.com selv bortsett fra kryptovaluta-integrasjonen. Og den integrasjonen førte til at SteemIt.com vokste utrolig raskt, og nå er det rundt # 1500 i verden etter Alexa-rangering.

Men nå er det mange eksempler. Nå er Steem protokollen med ikke bare det eneste virkelige programmet som vanlige mennesker bruker hver dag, det er den eneste protokollen med flere applikasjoner som vanlige mennesker bruker hver dag.

DTube er en YouTube-konkurrent som fungerer. Folk går dit og de går, “Herregud, det er en YouTube-konkurrent drevet av krypto.” Hvilken annen protokoll har det? Du har DLive, det er en Twitch-konkurrent, samme ting.

Helt annet spekter: Utopian.io, revolusjonerer åpen kildekode bevegelse ved å belønne utviklere for koden de bidrar til GitHub ved hjelp av Steem. Og så driver Steem nå mange forstyrrende applikasjoner.

Steem-blockchain driver en rekke innholdsplattformer, med mer på vei

Steem-blockchain driver en rekke innholdsplattformer, med mer på vei

Det er noe som blir ignorert av en eller annen grunn fordi det ikke er Bitcoin. Så Bitcoinerne har ingen interesse i å snakke om dette fordi de snakker om Lightning-nettverket. Og Ethereum-folket er ikke interessert i å snakke om dette, de er mange år unna å kunne støtte applikasjoner med dette nivået av transaksjoner.

DTube, DLive, og alle disse andre konkurrentene som er Steem-drevne, er alternativer til innholdsplattformene som er der akkurat nå. Dette er former for innhold som folk allerede forstår. Videoinnhold, artikler, live streaming, video.

Er det innholdstyper du kan lage på en Steem-drevet plattform som kanskje ikke en gang har vært en levedyktig form for innhold på det vi har hatt tilgjengelig så langt?

Det er et godt spørsmål. Steem lagrer ikke noe media. Vi oppfordrer deg til å outsource til noen andre tjenester som IPFS eller bare en privat CDN.

Jeg tror svaret mitt på det ville være litt annerledes. Jeg vil innramme det litt annerledes ved at når du snakker om sosiale interaksjoner, når du snakker om å belønne noen for innhold på en eller annen måte, enten det er med takknemlighet eller penger eller hva som helst, så er det visse grunnleggende primitiver du trenger.

Du trenger en konto. Du må kunne knytte noe innhold til et sammendrag. Du må aktivere kommentarer. Hvor Steem virkelig skinner er absolutt tekstbaserte ting.

Si for eksempel at du vil bygge en utvidet virkelighet eller et videohotell som spesialiserer seg på virtuell virkelighet. Du vil oppmuntre brukere til å generere videoer, og du vil oppmuntre brukere til å se dem og delta i dem.

Hvordan stimulerer du alle disse skuespillerne? Hvordan stimulerer du personen som skal laste opp innholdet? Hvordan skal du stimulere personen som skal dit og delta i det??

Det vi tilbyr er disse nøkkelferdige primitivene som gjelder i utgangspunktet alle former for innhold. På en måte vil vi nesten aldri tilby deg en helt original måte å tjene penger på innholdet ditt. Du blir nødt til å ta i bruk de spesifikke primitivene vi integrerer, Steem-samfunnet og Steem-blockchain.

På slutten av dagen, det Steem virkelig skinner på, er integrering og inntektsgenerering av sosiale applikasjoner som har brukergenerert innhold, punktum.

Steem er ikke den eneste plattformen som er målrettet mot sosiale. I dine øyne, hva gjør Steem til den valgte plattformen?

Steem kan overføres hvor som helst i verden på tre sekunder uten gebyrer. Enhver annen protokoll som kom ut, og var akkurat som: “Dette er vårt unike verdiforslag: Tre sekunders følsomhetsoverføringer” vil umiddelbart være blant de fem beste på markedet.

Steem-nettverksstatistikk setter det blant de mest brukte blokkjedene

Steem-nettverksstatistikk setter det blant de mest brukte blokkjedene

Vi har en million kontoer. Og dette er ikke som Ethereum-kontoer. Vi har sett på det. Jeg tror vi har flest brukere også. For hvis du ser på den mest brukte Crypto Ethereum-applikasjonen, er det CryptoKitties til 3000 transaksjoner om dagen.

Vår nest mest populære applikasjon, eSteem, en tredjeparts mobilapplikasjon, for Steem blockchain, har tre ganger de transaksjonene. Steemit har ti ganger flere transaksjoner enn det.

Så ikke bare har du ikke dette flotte symbolet som er enormt undervurdert fordi alle tenker på sosiale medier og alt dette andre, men du har sannsynligvis det største nettverket av brukere over hele verden.

Du kan faktisk overføre til folk. Og det er enkelt fordi det finnes webapplikasjoner og alt dette.

Her er tingen: Den brukergenererte modellen, alle vet hvor kraftig denne modellen er, ikke sant?

Det driver hele internettøkonomien.

Ja.

Som for tiden er drevet av oppmerksomhet, liker og annonsører. Steem-plattformen har flyttet det til en mer monetær, justert insentivstruktur som lover å være litt mer av et sunt miljø å engasjere seg i.

Vi tokeniserer det, og dette er et vanlig spørsmål vi får med hensyn til SMT: “Hvorfor ville en bestemt SMT være verdt noe?” Nei, det er ikke slik det fungerer. Vi gir deg protokollen. Du bruker den. Du gjør det verdifullt.

Hva protokollen vår gjør at du kan gjøre er å tokenisere innhold. Kan du tenke på det et øyeblikk, fokusere på det, la det marinere, og deretter bygge et fantastisk program som folk elsker å bruke, og så kan du bruke stakken vår til å tokenisere det?

Full Steem Ahead

I neste del av samtalen min med Andy beveger vi oss inn i det Steem-teamet bygger nå og plattformens fremtid.

Vi lærer om Smart Media Tokens, Communities, Hivemind og hva Steem-teamet ser økosystemet muliggjøre for utviklere..

Følg med!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me