Alex Wearn er administrerende direktør og medstifter av Aurora, selskapet bak IDEX. Han arbeider for tiden med mange forskjellige tiltak, inkludert en ny merkevare for den berømte desentraliserte utvekslings- og økonomiske plattformen. Coin Centers Munair Simpson hadde muligheten til å intervjue Wearn og hans kollega Forrest hvalfangst, leder for markedsføring, ved Consensus forrige måned under Blockchain Week i New York City. Vi ønsket å stille Wearn noen spørsmål om Aurora rebrand, hans ambisjoner om kryptovaluta-banker, og noen av utfordringene han står overfor å kjøre IDEX på Ethereum-nettverket..

Intervjuet

Munair Simpson: Alex, vil du presentere deg selv, fortell oss litt om bakgrunnen din og hva dere har holdt på med nylig?

Alex Wearn: Jeg heter Alex Wearn. Jeg er administrerende direktør og medstifter av Aurora. Vi er best kjent for vårt første produkt, IDEX, en hybrid desentralisert sentral bygget på Ethereum-nettverket.

Min bakgrunn er innen programvareutvikling, først og fremst produktadministrasjon. Jeg har jobbet for slike som IBM, Adobe og Amazon. Vi startet dette prosjektet for litt over et år siden. Vi begynte å bygge børsen rundt januar eller desember 2016, januar 2017.

Vi lanserte i oktober 2017, og siden januar 2018 har vi sett ganske aggressiv vekst. Vi har gått fra 3000 brukere i midten av januar til nylig passerte 140.000 brukere. Vi er den øverste desentraliserte volumutvekslingen i Ethereum-nettverket, samt toppkontrakten når det gjelder antall transaksjoner og gjennomstrømning.

Vi tar vanligvis opp alt fra omtrent 5-7% av Ethereum-nettverkets båndbredde. Vi har sett fantastisk vekst, god adopsjon, og vi er veldig glade for å fortelle deg mer om prosjektet vårt.

Munair Simpson: Forrest, vil du presentere deg selv?

Forrest hvalfangst: Jeg heter Forrest Whaling. Jeg er leder for markedsføring. Min bakgrunn er innen tradisjonell digital markedsføring. Jeg har gjort det i ti år, kom inn i krypto gjennom investeringsmulighetene der. Disse karene bygde et DEX-prosjekt på den tiden, så de førte meg til å gjøre noe rådgivende arbeid. Når vi gikk gjennom finansiering, tilbød de meg en heltidsstilling, og jeg har ikke sett meg tilbake.

Munair Simpson: Noen av teamet er ikke her i dag med dere. Alle du vil nevne spesielt, som har bidratt sterkt til å fortelle folk mer om teamet?

Alex Wearn: Ja. Kjerneteamet var tidlig meg og min yngre bror Phil. Han har vært involvert tidlig i kryptorommet og var den som identifiserte denne muligheten for en desentralisert utveksling, og spesielt denne hybridtilnærmingen som vi vil berøre litt lenger.

Ray var hovedutvikleren på hele denne greia. Det er han som setter det sammen. Også Brian, et annet kjernemedlem, som ble med oss ​​i juni 2017 da vi var litt mer enn en whitepaper og en prototype-versjon av børsen. Det er utrolig å se hva som var et enmannsinitiativ nå vokse til et dev-team. Vi har for tiden ni personer som jobber med det på heltid, samt flere entreprenører.

Jeg har virkelig vært spent på å se modningen av produktet. Så vi setter stor pris på all hans innsats for å hjelpe oss med å komme til dette punktet.

Aurora Team

Aurora Team

Munair Simpson: Mange mennesker er ikke kjent med Aurora DAO og det nye Aurora-nettverket. Ønsker du å gi en kort forklaring på begge deler?

Alex Wearn: Vi begynte med IDEX. Dette er vårt første produkt. IDEX er en hybrid desentralisert børs. Hva det betyr er at vi bruker en smart kontrakt for all forvaring av midler – handel og oppgjør.

Men det er en sentralisert komponent som samhandler med den smarte kontrakten. Alle handler autoriseres eksplisitt av sluttbrukere og deres private nøkler, som deretter rutes gjennom børsen. Fordelen er at børsen kan stille utsendelsen av disse handler til kontrakten og faktisk gi en sanntids handelsopplevelse der brukere er isolert fra ventetiden som kommer fra å operere på blockchain.

Vi vet at det er noen ulemper med å ha den sentraliserte komponenten, primært risikoen for DDOS- eller DNS-angrep. Vår fremtidsvisjon innebærer å gjøre disse sentraliserte komponentene om til sitt eget nettverk, Aurora-nettverket.

Tanken er at vi skal bruke token vår, AURA-token, gjennom en Proof of Stake-konsensusmodell, og ha de komponentene som for tiden er sentralisert, drevet av et nettverk av operatører. Og hver av disse operatørene vil bli oppmuntret til å oppføre seg ærlig på grunn av den innsatsmodellen som foregår bak kulissene.

Så de vil få betalt transaksjonsgebyr fra børsen for sin rolle i å drive børsen.

Det er et par kule ting vi har gjort med AURA-symbolet.

Hver måned gir vi bort en prosentandel av tokenene til de som handler på plattformen proporsjonalt med volumet de gjør på børsen, idet ideen er at jo mer likviditet du tar med plattformen eller jo mer volum du tar med jo tidlig, jo flere av disse tokens kan du tjene, og jo mer kan du dra nytte av den fremtidige veksten av Aurora-økosystemet.

Den kule tingen med tokens er at du kan stimulere et desentralisert nettverk av skuespillere til alle i samme retning, for alle å bevege seg mot et felles mål. Det er det vi virkelig prøvde å gjøre her med utformingen av AURA-token og Aurora-nettverket.

Munair Simpson: På Fluidity Summit i Brooklyn forrige uke var du på scenen med noen av de andre spillerne i rommet som Paradex over 0x-protokollen. Vil du sammenligne den nye endringen, Aurora-nettverket, med å være omtrent 0x?

Alex Wearn: 0x er fokusert på en protokollkomponent for å åpne tilgangen til sentralen til en rekke forskjellige front-end brukervendte komponenter. Du har videresendere, applikasjoner som vil integreres med hverandre.

Det er en god måte å gjøre denne forestillingen om nettverkslikviditet på. Men en av ulempene vi ser er at det er vanskelig å skape en høy frekvens eller en høyhastighets handelsopplevelse innenfor den slags protokolltilnærming.

Det er virkelig det vi er fokusert på hos IDEX og Aurora – å holde den sentraliserte følelsen når det gjelder hastighet, samtidig som vi opprettholder forvaring og sikkerhet som følger med å bruke en blockchain for å administrere alle kryptovalutaaktiva. Vi følger forskjellige målmarkeder.

Munair Simpson: Jeg antar at det er en god tid å snakke litt om noen av skaleringsinitiativene dere har. Jeg tror på nettstedet ditt nevnte du planer om å bruke sidekjeder. Vil du snakke litt mer om det?

Alex Wearn: Som jeg nevnte tidligere, er vi for tiden rundt 7% av transaksjonsvolumet på Ethereum-nettverket. Ethereum-nettverket har begrensninger når det gjelder transaksjoner per sekund, og hvis vi fortsetter å vokse slik vi vil, til slutt, kommer vi til å støte mot begrensninger på nettverkskapasiteten.

Ethereum-stiftelsen jobber med sine egne skaleringsløsninger, men vi er faktisk i stand til å ta kontroll over det problemet ved å se på og utforske andre sidekjedemuligheter. Ideen om en sidekjede er en egen blockchain som kobles til hovedkjeden i Ethereum-nettverket som lar oss laste ut mange av transaksjonene når det gjelder handel til den spesifikke blockchain som er fokusert på IDEX-handler eksklusivt.

Vi vil kunne få høyere transaksjonsgjennomstrømning, raskere sperretider og raskere oppgjørstider ved å ha en sidekjede som utelukkende er fokusert på IDEX-handler. Vi vil også kunne kvitte oss med gassgebyr. Det er en av de store utfordringene med å måtte operere på Ethereum-nettverket, er høyere bensinpriser for å takle overbelastning.

I tillegg er det en annen komponent der AURA-token kommer inn for å spille. Planen er for en Proof of Stake-sidekjede, der nodeoperatører vil motta transaksjonsgebyrer fra børsen for sin rolle i driften.

Distribuert databehandling

Distribuert databehandling

Munair Simpson: Hvis noen ønsker å engasjere seg som en nodeoperatør, hva må de gjøre?

Alex Wearn: For å være ærlig, er ikke detaljene konkrete på dette punktet. Vi er fortsatt tidlig i utviklingsfasen. Vi er bevisste på å ikke gi noe spesifikt på grunn av tendensen til at de i samfunnet hører noe og henger fast på det som et evangelium..

Vi er forsiktige med å ikke gi noe for spesifikt, men du kan sammenligne det med andre Proof of Stake-nettverk som utvikler seg der ute, der enkeltpersoner vil satse en samling mynter, en samling av eiendeler som en form for sikkerhet, som et incitament til å drive på en stake, i dette tilfellet, for å behandle transaksjoner for nettverket.

En av de andre fordelene med en sidekjede, og en av tingene vi utforsker, er integrering mellom forskjellige smarte kontraktblokkeringer. Mange av de nye smarte kontraktplattformene sørger for at de er EVM-kompatible, noe som betyr at de vil være interoperable med Ethereum blockchain.

Vi ser dette som en måte å bringe alle disse eiendelene sammen på en sidekjede som utelukkende er fokusert på IDEX-handelsopplevelsen. Vi vil kunne ha dette samlede, delte nettverket der alle kan få tilgang til alle disse forskjellige eiendelene fra disse forskjellige smarte kontraktblokkeringene på en desentralisert måte, samtidig som vi opprettholder den høyhastighets handelsopplevelsen av høy kvalitet som vi har skapt så langt.

Munair Simpson: Siden dere bruker mange smarte kontrakter for å få gjort alt dette, hvordan vet dere det tilstrekkelig? Foretrekker du bug bounties, eller jobber du med revisorer? Hvordan sjekker du koden?

Alex Wearn: Vi har gjort begge deler. Vi har flere eksperter på teamet som gjennomgår alles kode. Vi har jobbet med et par forskjellige revisjonsfirmaer. Hosho var en av de som gjorde en nylig versjon av vår smarte kontrakt. Selvfølgelig har vi feilprisen til samfunnet hvis noe skulle gå glipp av noen av de andre ressursene.

Munair Simpson: Ønsker du å snakke litt om noen av utfordringene du har hatt nylig, alt du har opplevd de siste månedene som du sannsynligvis ikke hadde forventet, eller du skulle ønske du hadde gjort annerledes?

Alex Wearn: En av de interessante tingene har nettopp vært utfordringen med å operere på et nettverk som i seg selv er dynamisk og alltid i endring. Før desember, før CryptoKitties, måtte vi aldri tenke på bensinpriser eller etterslåtte transaksjoner. Det var ikke noe problem. Og så har du plutselig det som tilpasser seg nettverket, og alt sikkerhetskopieres som gal.

Så nå er det plutselig nok en teknisk utfordring vi må løse. Som jeg nevnte, ruter vi alle bestillinger gjennom sentralen. Alt må settes i kø etter hverandre, noe som betyr at hvis min handel tar veldig lang tid å gjøre opp, vil uttaket ditt, som kan være avhengig av den handelen, stå i kø bak det.

Vi må sørge for at alt beveger seg i et raskt tempo, noe som betyr at du overvåker Ethereum-nettverket, og sørger for at vi bruker en bensinpris som holder ting raskt i bevegelse når det gjelder gruvehastigheten. Vi brukte ETH bensinstasjon en stund, men til slutt fant vi ut at vi faktisk trengte å utvikle vårt eget interne verktøy for å overvåke nettverket, å overvåke den ventende transaksjonspoolen og identifisere de optimale bensinprisene.

Det var noe vi aldri forventet for fire eller fem måneder siden, for å bli en annen ting vi måtte løse på grunn av den dynamiske naturen til å operere på en offentlig blockchain.

Munair Simpson: En av tingene jeg la merke til var at du har din egen stablecoin. Vil du snakke litt om dette?

Alex Wearn: Navnet på stablecoin er Boreal. Det er ikke live ennå. Men vi har til hensikt å slippe den en gang i løpet av dette neste år. Tanken bak Boreal er at den primært støttes av selve utvekslingen. Boreal vil alltid kunne innløses på IDEX til målverdien sin betaling for handelsaktivitet i stedet for handelsavgifter.

Du kan forestille deg en situasjon der hvis prisen noen gang faller under målverdien, blir handelsmenn incentivert til å kjøpe den som en måte å forskuddsbetale handelsavgiftene sine og faktisk senke den totale handelskostnaden. Det er et par forskjellige måter vi vil tenke på.

Det er et gavekort i forhandleren, i så fall er du i stand til å forskuddsbetale for aktiviteten din på børsen, eller symbolisere fremtidige inntekter på børsen. Når det gjelder stabilitet, i stedet for bare å ha en algoritme som styrer prisen og styrer tilbud og etterspørsel i håp om å holde den på målverdien, har du faktisk en inntektsgenererende enhet bak seg som faktisk støtter den og garanterer innløsningen.

Så du kan tenke på det som et mer robust system når det gjelder stabilitet. Og ved å se på volumet av IDEX, kan du føle deg komfortabel med mengden tokens som er i forsyning eller i omløp. Vi har faktisk intensjoner om å bruke det som en måte å programmatisk kontrollere mengden som er der ute.

Hvis det er 100 millioner dollar i årlig inntekt og bare 100 millioner i omløp, føler du deg ganske komfortabel med å vite at børsen i løpet av året vil kunne bringe dem alle ut av markedet bare gjennom normal drift.

Auroras Boreal

Aurora’s Boreal

Munair Simpson: Eksemplet du nettopp ga gir mye selvtillit, men hva om det er folk der ute som vil ha mer offisiell revisjon av denne stablecoin? Har du noen planer om å jobbe med revisorer, noen organisasjoner, eller er det noen plan for å gjøre det mer gjennomsiktig??

Alex Wearn: Det endelige målet er et selvregulerende system, et som bruker innspill som inntektene på IDEX, sirkulasjonen eller hastigheten på tokenet, hvor raskt de blir innløst, hvor mye som brukes på andre plattformer. Den bruker alt dette for å programmatisk styre tilbudet.

Og ideelt sett er alle disse reglene og omstendighetene så gjennomsiktige som mulig. Dette er ukjent territorium, så vi kommer til å være forsiktige med det fordi folk forståelig nok vil være bekymret for ideen om en stablecoin, noe av disse stablecoin-systemene, der du frigjør en eiendel som er støttet av fiat eller ikke.

Vi prøver å komme opp med et nytt paradigme, en ny tilnærming til å styre stabiliteten og garantere verdien av eiendelen.

Munair Simpson: Mange mennesker i CoinCentral-samfunnet er veldig interessert i prosjektet ditt. Nå som vi har snakket litt om Aurora og Boreal, kan folk være litt forvirrede.

Hvis de er interessert i den langsiktige suksessen til prosjektet ditt, hvilken skal de prøve å eie? Bør de prøve dem begge, eller en? Hvordan ville det fungert?

Alex Wearn: Boreal er mer et verktøy bygget i utvekslingsplattformen. Når sirkulasjonen vokser, planlegger vi å bruke Boreal som et basisvalutamarked eller en basisvaluta for markeder innen IDEX. Så i stedet for bare å legge til Ether-handelspar, vil vi faktisk ha boreal som et handelspar som vil gi folk en stabil sikring i tider med volatilitet.

Ideen med AURA-token er at når utvekslingen i nettverket begynner å vokse, øker verdien av AURA-token. Ettersom stakingene begynner å tjene mer på transaksjonsgebyrer, vil staking-modellen trenge ekstra sikkerhet, slik at verdien av det staking token vil øke.

Munair Simpson: Folk er alltid opptatt av likviditet i disse desentraliserte børsene. Vil du snakke litt om noen av utfordringene eller planene du har i fremtiden for å sikre at du har tilstrekkelig likviditet på alle parene du tilbyr på børsen?

Forrest hvalfangst: Vi har folk som er der ute og snakker med nye prosjekter og sørger for at samfunnet er klar over IDEX og muligheten til å handle eiendelen når den først lanseres. Dette bidrar til å sikre at det er et marked med kjøpere og selgere på børsen som er interessert i å handle token tidlig.

I tillegg jobber vi med profesjonelle markedsførende firmaer for å sikre at det er en betydelig mengde likviditet, så vel som en minimal spredning når det gjelder prisforskjellen mellom kjøp og salg, slik at alle som ønsker å avslutte sin posisjon er i stand til å gjøre det uten problemer.

Munair Simpson: Hvis vi lanserer en mynt eller et token i morgen, hvordan vil vi henvende oss til dere om notering på børsen?

Alex Wearn: Vi har folk på laget som takler det. Den beste måten er å bli med i Telegram-rommet vårt. Vi har AuroraDAO Telegram-rommet, eller du kan finne oss på sosiale eller via nettstedet vårt og sende inn en støttebillett. Jeg vil videresende dem til et oppføringsskjema der de fyller ut litt informasjon om tokenet. Teamet vårt vil vurdere det, og vi kommer tilbake i kontakt med dem.

Munair Simpson: Hva er Snowglobe?

Alex Wearn: Ideen bak Snowglobe er en neste iterasjon av hva vi har bygget med tanke på denne desentraliserte utvekslingsplattformen. Målet er å ha et nettverk som er tilgjengelig for å samle likviditet fra flere IDEX-lignende børser.

Du kan forestille deg en situasjon der alle er i stand til å åpne en børsplattform som har det sentraliserte utseendet når det gjelder handelshastighetene til IDEX, men bak kulissene er likviditeten samlet på forskjellige børser..

Det er et langsiktig initiativ som vi har, men vi ser fremtiden som et åpent, globalt, tillatelsesløst, desentralisert handelsnettverk. Vi vil forsikre oss om at det er så mange berøringspunkter å angi som mulig. Vi tror at å ha et åpent nettverk for å dele likviditet vil være den beste måten å kapitalisere på det globale initiativet.

Auroras Snowglobe

Aurora’s Snowglobe

Munair Simpson: Jeg så noe om desentralisert kapital. Ønsker du å snakke litt om det og alt annet du vil bringe foran og i sentrum?

Alex Wearn: Når Boreal er i omløp, vil vi ta den desentraliserte stablecoin og begynne å låne den via en blockchain-basert bank. Det opprettes mange identitets- og kreditsystemer som lar oss forstå risikoprofilen til en bestemt bruker.

Vi vil være i stand til å låne Boreals til disse brukerne, og disse lånene vil da få tilgang til en annen form for sikkerhet som støtter Boreal. Ettersom disse lånene blir tilbakebetalt, må enkeltpersoner kjøpe Boreal for å betale tilbake hovedstolen og renten. Det er en annen form for oppadgående prispress på eiendelen.

Dette vil også generere inntekter for oss som selskap gjennom å generere disse blockchain-baserte lånene. Sluttvisjonen er at vi ønsker å rekruttere andre DAC-er og andre applikasjoner for å spille den samme rollen som IDEX og faktisk garantere innløsning av Boreal på deres plattform for betaling av varer og tjenester.

For det vil de kunne dele fortjeneste som kommer fra den inntektsgenererende siden av banklåneplattformen. Tanken her er å forestille seg valutautstedelse på nytt. De nasjonale økonomiene dine som gir valuta, det er egentlig bedriftene og forbrukerne som gjør at den valutaen har verdi og har stabilitet.

Men det er en regjering som har muligheten for seigniorage og den som faktisk får fordelene ved å være valutautsteder. Vi prøver å forestille oss valutautstedelsesprosessen og gjøre det til en avtale mellom bedrifter og forbrukere, slik at de kan fange fordelene som kommer av å kunne ha sin egen valuta.

Munair Simpson: Hvem er din sjeføkonom?

Alex Wearn: Det er jeg som gjør mest av forskningen innen økonomisk tenkning her. Men vi har også vært i kontakt med tankelederne i dette rommet som forestilte seg på nytt hvordan verden ville se ut hvis du førte tilbake forestillingen om privatbank..

Det er ikke en gal tanke. For bare litt over hundre år siden var de fleste bankene private, i den forstand at private enheter var ansvarlige for å utstede sine egne penger, og lyden av pengene var en funksjon av hvor godt disse private enhetene klarte å håndtere risikoen. av eiendelene deres: “Hvor risikable var lånene deres?”

Og nå har vi fått dette perverse systemet der du har en sentralbank som er i deres beste interesse for å garantere overlevelsen til de store økonomiske aktørene i det økosystemet. Men på den måten har du nå tatt litt av risikoen fra finansselskapene og lastet den over på skattebetalerne.

Vi prøver å tenke på hvordan vi kan endre insentivstrukturen slik at den blir mer justert, mer gjennomsiktig og at alle er i stand til å være ansvarlige for sine egne handlinger.

Munair Simpson: Hva er markedsføringsplanene og initiativene dine, og hva har du gjort tidligere som har vært vellykket? Hva er arbeidet du har gjort for å gjøre IDEX så vellykket??

Forrest hvalfangst: Akkurat nå prøver vi å skape mer sosial tilstedeværelse på Twitter og Reddit. Vi finner at det som en utveksling sannsynligvis er den beste måten å nå samfunnet på. Vi kunngjør nye tokenoppføringer, og får folk til å glede seg over nye funksjoner som kommer opp. Vi kommer til å presse på det.

Vi gjør flere intervjuer med folk som deg selv og pålitelige publikasjoner. Vi får ordet fordi vi føler at de fleste bare kjenner oss for IDEX, når vi er et mye større prosjekt som Alex har forklart.

Jeg pleide å stole på Google AdWords, YouTube osv. Ikke bare fungerer det ikke, de kutter faktisk disse veiene til krypto. MailChimp kunngjorde at de også vil stenge av tjenester. Så vi må komme fra mange kreative vinkler, og det er virkelig som en grasrotinnsats i sammenligning. Vi lærer alle hvordan vi skal lykkes i denne virksomheten.

Munair Simpson: Er det noe du vil snakke om som vi ikke har omtalt så langt i dette intervjuet??

Alex Wearn: Jeg vil gi et rop til resten av laget. Det er mange mennesker som ikke er oppført på nettstedet. Vi har siden vokst gjennom det som er synlig på nettstedet, og det er en haug med andre som bidrar bak kulissene.

Dette er kjernemedlemmer som var en del av teamet tidlig, men vi har siden vokst til rundt 20+. Vi vil ikke glemme alle de hardtarbeidende ingeniørene, markedsføringsfolkene og supportpersonalet som er der ute, og sørger for at IDEX vokser til et best mulig produkt..

Takk Aurora Team!

Spesiell takk til Alex og Forrest for at de tok seg tid til å sette seg ned med oss ​​på Consensus. Vi håper at de vil fortsette å lykkes og dele disse suksessene via Coin Central. For å lære mer om Alexs visjon for Aurora, sjekk ut Aurora hvitt papir og nettsted.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me