Det virker som om det bare var i går folk var spente på å motta en sjekk på $ 1200 fra den amerikanske regjeringen for å redusere vanskeligheter med hjemmebestillinger og tap av arbeidsplasser. Leie forfaller imidlertid i dag. Dagligvareregninger for juni har ennå ikke samlet seg. At 1200 dollar, uavhengig av hvordan man prøvde å strekke det, enten går farlig lavt hvis det ikke allerede har fordampet helt.

Snakk om en annen (få) runder med stimulansjekker har allerede sirklet rundt politiske kretser, men hvem skal si at fremtidige økonomiske stimuleringspakker kommer til å finne veien til hendene til de mest i nød?

Over 60 millioner amerikanere har ikke sett en krone med CARES-penger, og nesten 40 millioner amerikanere er arbeidsledige. Noen økonomiske modeller prognose Amerikansk arbeidsledighet ligger på rundt 15 prosent i 2021, og dette tallet teller bare personer som aktivt har søkt om arbeidsledighet.

Brad Robertson, grunnleggeren og administrerende direktøren for Polyient Labs, en blockchain inkubator og Polyient-spill, et blockchain-spilløkosystem, hevder at blockchain må brukes for å garantere levering av fremtidige stimulansekontanter.

Vi fikk sjansen til å ta kontakt med Brad for å diskutere blockchain for hjelpepakker.

Hva som må skje på institusjonelt nivå for å implementere blockchain-baserte løsninger?

Det var en enorm mengde hype rundt blockchain i barndommen. Hype-bryllupsreisen er over. Blockchain-løsninger må bevise seg. For å få trekkraft på institusjonsnivå, må blockchain-løsninger være tilpasningsdyktige, skalerbare og interoperable.

Bedriftsledere har ikke tid til å diskutere “hvilken kjede som er riktig for vår virksomhet og våre kunder.” De er bare interessert i effektivitet og kostnadsbesparelser.

Så, for å vinne over institusjoner, er tverrkjedefunksjonalitet et krav.

Vi ser dette allerede i blockchain-spill: De spillene og økosystemene for spill som får fart, er de som tilbyr funksjoner på tvers av kjeder. Det gjelder også for institusjonell implementering.

Hva er de potensielle ulempene ved å bruke blockchain til å distribuere hjelpepenger?

Den største potensielle ulempen ved å bruke blockchain til å distribuere COVID-relaterte nødpenger er sannsynligheten for at finansdepartementet vil skru opp.

Jeg er ikke flippete. Tradisjonelt har offentlige etater en dårlig oversikt når det gjelder å ta i bruk ny teknologi. Vi husker alle de første dagene av ObamaCare. Mer nylig, se på skattemyndighetene. Det opprettet et nettsted for å hjelpe folk med å spore deres CARES lettelse sjekker, og siden har krasjet minst to ganger.

Dette betyr ikke at finansdepartementet ikke skal distribuere blockchain for å øke hastigheten på betalinger – det burde det absolutt være. Millioner av amerikanere venter på sjekker som skulle leveres i mars. Bare vet, det vil være ujevnheter i veien – akkurat som det er med hvert nytt regjeringsinitiativ.

Hvorfor er det nå på tide å distribuere blockchain for å sikre at hjelpepenger blir levert raskere?

Tiden til å distribuere blockchain for å forbedre fordelingen av hjelpepenger var i februar– hvis ikke før. Før CARES ble signert i lov.

Rundt 60 millioner amerikanere har fremdeles ikke sett en krone med CARES-penger. Nesten 40 millioner amerikanere er arbeidsledige. Lovgivere var proaktive i å øke arbeidsledighetsutbetalingen for millioner av amerikanere, men de gjorde ingenting for å sikre at statlige arbeidsbyråer kunne behandle bølgen av nye søknader. De fleste av disse byråene er fortsatt avhengige av sentralisert 1980-talls teknologi.

Hvorfor er USA så langt etter ved bruk av denne teknologien? Hva er nølingen, spesielt når det kan sikre at folk får hjelpepenger raskere?

USA står bak Canada, Kina, Sveits, Malta, etc. fordi våre lover og regler marginaliserer blockchain og kryptovalutaer, noe som gjør det vanskelig for teknologien å få reell trekkraft i USA..

Våre gjeldende regler gjenspeiler en langvarig tankegang blant noen lovgivere og beslutningstakere som forbinder blockchain-teknologi og kryptovalutaer med kriminalitet.

Det er ikke helt deres feil; det er mye feilinformasjon der ute, men forskningen støtter ikke dette synspunktet. Kriminelle har 800 ganger større sannsynlighet for å bruke tradisjonelle fiat-valutaer over digitale når de bryter loven.

Den gode nyheten er at en utdatert tankegang sakte smuldrer opp. I 2019 introduserte representanter Warren Davidson (R-OH) og Darren Soto (D-FL) Token Taxonomy Act og Digital Taxonomy Acts.

I februar foreslo senator Sherrod Brown (D-OH) å bruke digitale dollar for å distribuere COVID-lettelse, og nylig sendte en topartsgruppe på et dusin kongressmedlemmer et brev til finansminister Mnuchin og ba ham om å vurdere blockchain for å distribuere nødpenger..

I begge tilfeller prøver lovgivere å dra Capitol Hill inn i det 21. århundre. Bedriftene mine, Polyient Labs og Polyient Games, har begge hovedkontor i Arizona, og vi ser Rep David Schweikert (R-AZ) gjøre det her: å bidra til å skape et forretningslandskap som ønsker blockchain.

Schweikert, Brown, Davidson og Soto har alle et ansvar for å bringe jobber tilbake til distriktene sine. De kjenner igjen at blockchain er en jobbskaper.

Vil COVID-krisen tvinge USA til å bli oppdatert når det gjelder blockchain og digital valuta?

Ja. Vi ser allerede tegn: Sen. Browns oppfordring til en digital dollar, Kongressens brev til Mnuchin der han ba om at avdelingen hans bruker blockchain for COVID-betalinger.

Lovgivere vet at tradisjonelle betalingsmåter ikke kutter det lenger. Jeg mener, skattemyndighetene har ty til å sende fysiske nødhjelpskontroller til innbyggerne – og millioner av disse sjekkene går tapt. COVID-krisen tvinger lovgivere til å innrømme at de gamle metodene er brutt.

Tilsvarende må næringer nå innrømme at globale forsyningskjeder er brutt. Vi så det førstehånds de siste månedene: kritisk mangel på medisinsk utstyr, mat, toalettpapir. Hva som helst.

Jeg garanterer deg: samtaler pågår i C-suiter over hele landet akkurat nå. Ledere sier “vi trenger en desentralisert, pålitelig og gjennomsiktig metode for sporing, sporing og revisjon av beholdning.” Det høres ut som en oppskrift på blockchain.

Takk, Brad!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me