NiceHash har blitt en av de mest populære måtene å utvinne Ethereum (ETH) på. Enten du er fersk innen gruvedrift eller en erfaren gruvearbeider som ønsker å bruke NiceHash, er det noen få ting du bør vite om bruk av denne programvaren for gruvedrift.

Hva er NiceHash?

NiceHash er basert i Slovenia og er verdens største markedsplass for kryptodrift. Denne plattformen forbinder selgere (også gruvearbeidere) av hashkraft med kjøpere av hashkraft.

Ser på NiceHash nettsted, selskapet har mye imponerende statistikk. Den har mer enn 332 000 daglige aktive arbeidere, 109 000 gruvearbeidere, 4 009 000 bestillinger og 192 000 BTC i utbetalinger.

I tillegg til å støtte Ethereum-gruvedrift, støtter NiceHash også en rekke andre gruvealgoritmer. Dette betyr at den støtter Bitcoin, Zcash, Litecoin og mange andre.

Er NiceHash en effektiv løsning for ETH-gruvedrift?

I henhold til ulike online vurderinger, tilbyr NiceHash en av de raskeste og mest praktiske måtene å utvinne Ethereum på. Med NiceHash gruvearbeidere kan prosessen med å velge den optimale algoritmen for hasj automatiseres.

Til syvende og sist spiller det ingen rolle om Ethereum er det mest effektive alternativet. I hovedsak fjerner programvaren mye av gjetningen og strategien som vanligvis er involvert i å velge en spesifikk algoritme og mynt å bryte. Dette betyr også at du har mer allsidighet med NiceHash enn uten den. En potensiell ulempe er at forskjellige brukere har rapportert at hashfrekvensen kan være lavere med NiceHash sammenlignet med andre alternativer på markedet.

Ethereum Mining Algorithm

Ethereum 1.0 en gang brukt Dolk-Hashimoto som sin go-to mining algoritme. Siden den gang har Ethereum oppgradert til Ethash. Likevel vil du legge merke til på nettstedet NiceHash at Ethereum-gruvedrift med denne plattformen fremdeles er avhengig av Dagger-Hashimoto.

Den gode nyheten er at nettstedet NiceHash inkluderer instruksjoner for tilkobling av nødvendig etminer-programvare. Dette inkluderer AMD GPUer, NVIDIA GPUer og Linux byggeinstruksjoner. Den har til og med instruksjoner for å koble til to forskjellige serversteder: EU og USA.

NiceHash installasjonsalternativer

Det første trinnet mot å leie ut plass på datamaskinen din og tjene kryptovaluta er å sjekke om enheten din oppfyller minimumskrav til maskinvaren som trengs for å laste ned NiceHash Miner. Merk at NiceHash Miner bare støtter stasjonære GPU-er med CUDA-beregningsfunksjon 5.0 og nyere.

For at NiceHash Miner skal kunne oppdages, må GPU NVIDIA-drivere 387.26 eller nyere installeres. AMD-grafikkort støttes ikke av NiceHash Miner, så du må laste ned NiceHash Miner Legacy i stedet. Programvaren støtter CPUer med AES- og SSE42-funksjoner / instruksjonssett. Det er foreløpig ingen planer om å tillate at CPUer uten disse funksjonene / instruksjonssettene kjører NiceHash.

Kontroll av støtte, vurderer lønnsomhet

Hvis du er usikker på om PC-en din kan kjøre programvaren, er den beste måten å teste dette på først last ned gruvearbeideren. For det andre bør du kjøre referanseverdien, noe som gir deg en god ide om hvorvidt bruk av NiceHash er praktisk (eller til og med mulig) med systemet ditt..

Til slutt bør du sjekke ut lønnsomhetskalkulator for å bestemme estimert inntjening eller tap. I mange tilfeller vil ikke maskinvarealternativet være lønnsomt. Selvfølgelig varierer dette avhengig av elektriske kostnader, maskinvareenhetstyper og kryptokurrencypriser.

Topp 5 maskinvarealternativer for NiceHash

De NiceHash lønnsomhetskalkulator gir estimater for hvilke maskinvarealternativer som skal være mest lønnsomme, ikke inkludert elektriske kostnader.

Utbetalinger

En av de viktigste aspektene du bør vurdere når gruvedrift Ethereum eller annen kryptovaluta med NiceHash er utbetalingsformen. Du tror kanskje at siden du gruver ETH, vil utbetalingene være i ETH. Dette er ikke tilfelle med denne spesifikke plattformen.

BTC er den eneste betalingsmåten på NiceHash, uavhengig av hvilken krypto du bestemmer deg for å bryte. Dette betyr at hvis du ønsker å få ETH, må du bruke en kryptovaluta-utveksling for å konvertere dine BTC-midler.

Hashing: kjøpere og selgere

Mens konkurrenter for det meste selger månedlige abonnementer, gjør ikke NiceHash det. Minimumsbeløpet du trenger for å begynne å bryte Ethereum er 0,005 BTC. Ved å bruke nettstedet vil du oppdage at kontrakter er oppført som et beløp på BTC per dag. Du kan imidlertid også opprette en kontrakt for mer enn eller mindre enn en dag.

Nettstedet tilbyr to alternativer for å by på kjøp av hashpris: standardbud og fast pris. I hovedsak vil fastprisalternativet sannsynligvis koste mer enn standardbud, men forenkler prosessen med å finne en kamp. Ved å velge standardbudgivning er det muligheten for at du kan bli overbydd av en annen bruker.

NiceHash markedsplass skjermbilde

NiceHash markedsplass-siden gir live statistikk for hashing strømbestillinger. Dette inkluderer Dagger-Hashimoto og andre algoritmer.

NiceHash kjøps- og salgsgebyrer

Enten du kjøper og selger hashkraft for ETH eller annen kryptovaluta, må du være oppmerksom på at alle avgifter beregnes i BTC.

Kjøpere: Det er et ikke-refunderbart gebyr for innlevering av ordre på 0,0001 BTC. Mengden brukt på bestillinger for kjøp av hasjkraft (ubrukte beløp på kansellerte ordrer er ikke underlagt denne avgiften) er 3 prosent.

Selgere: Utbetalingsgebyr for saldoer mindre enn 0,1 BTC til en ekstern lommebok er 5 prosent. Saldoer større enn eller lik 0,1 BTC til en ekstern lommebok har 3 prosent avgifter. Utbetalinger for saldoer større enn eller lik 0,001 BTC til en NiceHash-lommebok er 2 prosent.

Uttaks- og innskuddsgebyrer

For uttak fra 0,001 (minimumsbeløp) til 0,1 BTC til enhver Bitcoin-lommebok, er det et gebyr på 0,0001 BTC. Hvis uttaket er større enn 0,1 BTC til en Bitcoin-lommebok, er gebyret 0,1 prosent av det trukkede beløpet. De som ønsker å bytte penger via Coinbase, kan gjøre dette ganske enkelt. Viktigst, det er ingen avgift for noe beløp sendt over 0,001 BTC til en Coinbase-lommebok.

NiceHash server kart

NiceHash lar deg selge kraften til gruvedriften din. Nettstedet anbefaler at du kobler riggene til nærmeste sted. Dette kartet viser seks steder tilgjengelig over hele verden.

NiceHash-konkurrenter

Når det gjelder gruvedrift av Ethereum, er det andre alternativer foruten NiceHash. For eksempel kan du bestemme deg for ikke å bli med i et gruvebasseng helt. Minearbeidere med et begrenset antall rigger velger vanligvis ikke å gjøre dette, da det er lavere sjanser for å løse algoritmen og motta belønninger..

Selv om NiceHash er det mest populære valget, finnes det noen få andre store konkurrenter. Nanopool, har for eksempel over 130 000 aktive gruvearbeidere. Avgiftene er bare 1 prosent. I tillegg betaler Nanopool ut for onkelblokker. Dette betyr at hvis riggen (e) din i det minste var nær å løse algoritmen, kan du forvente å motta belønning. Ethermine gir en annen løsning. Den har over 75.000 aktive gruvearbeidere. Det har også 1 prosent avgift og betaler onkelblokker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me