Selv om det er veldig risikabelt, kan det å gi svært fruktbare resultater å investere i et prosjekt tidlig. Som med alle smarte investeringer, må du undersøke riktig for å beskytte kapitalen din. Det opprinnelige markedet for myntoffer (ICO) er uregulert, og det er derfor lite å gjøre for deg hvis du blir lurt. Når det er sagt, blir ICOs mer populære hver dag. Det har allerede vært over 3000 ICO-er hittil i henhold til a studere utført av Reuters.

Å velge en vinnende ICO kan være en vanskelig oppgave. Selv en synsk kan ikke garantere at du kommer fremover. Mens ingen kjenner til krypto-fremtiden, er det fortsatt noen trinn du kan ta for å finne den beste ICO å investere i.

Bekreft prosjekter på store plattformer

Søket ditt etter den beste ICO bør begynne med å undersøke hva som blir diskutert på populære kryptoforum, for eksempel BitcoinTalk. Her kan du få et bredt spekter av råd, samt litt innsikt i hvilke prosjekter folk er begeistret for. BitcoinTalk markerer alle deres ICO-emner med [ANN].

Både Reddit og Steamit har veldig aktive ICO-fora. I tillegg til å få litt innsikt i din potensielle investering, kan du også hente noen veldig nyttige tips fra erfarne veteraner. Ikke vær redd for å stille spørsmål. Du kommer til å ønske å styre unna hvis du ikke ser prosjektet ditt nevnt på noen av disse plattformene.

De beste ICO-ene vil ha solide utviklingsteam

Undersøk alltid utviklingsteamet bak enhver aktuell ICO. Dette er menneskene som skal motta investeringen din. Invester aldri i en ICO når deres utviklingsteam mangler erfaring for å utføre oppgavene som kreves. Start med lagets sosiale mediekontoer. Sosiale medieforskninger kan avsløre mye om prosjektets team.

Samhandler teammedlemmene med andre fagpersoner innen samme felt? Dette kan hjelpe deg med å bestemme individets innflytelse i samfunnet. Hvis vedkommende har tekniske diskusjoner med andre kjente kryptoutviklere, er dette et godt tegn på at de er erfarne i rommet. Sørg for å se etter røde flagg, for eksempel nyopprettede sosiale medier eller forskjellige identiteter mellom plattformene.

Lagavsnitt Via Dream.io

Lagavsnitt Via Dream.io

Invester aldri i en ICO når utviklingsteamet ikke er offentlig. Dette høres ut som en no-brainer, men hver måned går millioner av dollar tapt fordi investorer ikke klarte å undersøke utviklingsteamet bak prosjektet. Ideelt sett bør du kunne snakke direkte til prosjektets utviklingsteam via deres oppførte kontaktinformasjon. Du kan be om legitimasjon og annen informasjon som beviser at de er teknisk i stand til å håndtere prosjektet.

Den beste ICO – Venture Capital Funding

Det er viktig at du kommuniserer med prosjektets utviklingsteam. Dette vil hjelpe deg med å bestemme nivået på risikovillig kapital (VC) som prosjektet allerede har oppnådd. VC-finansiering er livsnerven for mange nyetablerte selskaper. VC-investorer er erfarne fagfolk som ikke legger pengene sine i et prosjekt med mindre de er sikre på at teamet har evnen til å innfri sine løfter. Når det er sagt, gjør selv risikokapitalistene det galt noen ganger.

Samfunnsstøtte

En annen viktig faktor å vurdere når du finner den beste ICO å investere i, er nivået på samfunnstøtte i prosjektet. GitHub er en viktig lanseringsplass for prosjekter med åpen kilde, som Bitcoin. Plattformen lar utviklere fra hele verden jobbe med det samme prosjektet samtidig.

Lightning Network GitHub-aktivitet

Lightning Network GitHub-aktivitet

Et prosjekt med en aktiv GitHub ser sterk støtte fra utviklingssamfunnet. Derimot er det ikke et prosjekt med liten eller ingen aktivitet. Du bør også undersøke plattformens Slakk Kanal og Telegram. Begge disse plattformene tillater ICOs å holde potensielle investorer kjent.

Undersøk stortingsmeldingen

Når du har fullført bakgrunnsundersøkelsen din, er du klar til å undersøke stortingsmeldingen. Du bør lese Satoshi Nakamoto’s Hvitbok av Bitcoin hvis du ikke er kjent med hvordan et solid hvitt papir skal lese. Her er en kort oversikt over vanlige seksjoner som finnes i de fleste vitenbøker.

  • Oversikt – Det er her du finner ut av markedsproblemene som prosjektet har til hensikt å rette opp. Denne delen består av statistikk, studier og grafer som støtter årsakene til at plattformen er viktig for markedet.
  • Tekniske spesifikasjoner – Tekniske spesifikasjoner i hvitboken er der du kan finne ut nøyaktig hvordan plattformen fungerer. Denne delen skal inneholde et flytskjema som forklarer bruken av plattformen.
  • Veikart – Kjøreplanen forteller deg hvordan selskapets implementeringsplan ser ut. Du kan lære mye om den planlagte utviklingshastigheten for din potensielle investering i denne delen. Det er vanligvis en side lang.
  • Token Informasjon – Token informasjonsseksjonen forteller deg hva slags token plattformen bruker. Det skal fortelle deg om token fungerer på en unik blockchain, eller om den kommer tilbake fra en annen blockchain. ERC-20-tokens er den vanligste typen ICO-token som eksisterer i dag. Disse tokens fungerer på Ethereum blockchain.
  • Team – Teamseksjonen gir deg hvem som er hvem av prosjektet. Du kan se hvem som grunnla og hvem som for tiden utvikler prosjektet i denne delen. De fleste lagdeler inkluderer et bilde sammen med en liten uklarhet som forklarer teammedlemmers opplevelse og tidligere utmerkelser.

Undersøk koden

Du bør aldri investere i en ICO som ikke har noen fungerende kode. Kontakt utviklerne og be dem om kodingen til prosjektet deres. Fortell dem at du er interessert i å investere i prosjektet deres, og at du vil gjennomgå kodingen for å sikre at den er forsvarlig. Hvis de svarer “ikke noe problem, det er åpen kildekode” som er et godt tegn på at de er seriøse med prosjektet sitt. Du bør bare investere i ICO-er med åpen kildekode fordi samfunnet er fri til å undersøke og bidra til å gjøre koden mer teknologisk forsvarlig..

Hold deg bestemt og ikke kutt hjørner

Nå som du har bedre forståelse for nøkkelfaktorene du bør vurdere i denne kryptoinvesteringsprosessen, er du klar til å finne den beste ICO. Ingen kan si med sikkerhet om du vil tjene penger, men du kan sikre oddsen til din fordel ved å følge riktig protokoll når du investerer i ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me