Du må holde oppdatert, nøyaktig oversikt over alle dine kryptokurrency-transaksjoner. Mest sannsynlig må du også sende inn estimerte skatter hver kvartal for å holde skatteregningen på IRS liten på slutten av året. Til slutt trenger du også en feilfri, komplett og rettidig føderal (og muligens en stat og by) selvangivelse klar for 15. april. Kanskje du er i stand til denne utfordrende oppgaven. Men hvis du ikke er det, må du oppsøke tjenestene til den aller beste krypterte skatteregnskapet eller CPA tilgjengelig.

Her er hva du skal se etter når du vurderer din kryptoregnskapsfører.

Fire trinn for å finne en god kryptoregnskapsfører

1. Referanser:

Når du trenger tjenester fra en god tannlege, rørlegger, hagearbeider eller bilmekaniker, vil du vanligvis be vennene dine eller familiemedlemmene om noen råd. Sjansen er stor for at de kjenner noen i den bransjen, eller de kjenner noen som kjenner noen osv. Kryptoskatteregnskapsførere er imidlertid ikke på hvert gatehjørne, spesielt hvis du bor i en liten by.

Å ringe lokale regnskapsførere og CPAer kan hjelpe deg med å finne noen verdige kundeemner, selv om de du kontakter ikke er utstyrt for å håndtere kryptoer. Du kan også gjøre et online søk etter krypto CPA, krypto skatt prep, og kryptoregnskapsfører. Dette vil vise seg dusinvis av potensielle potensielle kunder, og kan være et godt utgangspunkt for din prosessering. Nettanmeldelser kan også være nyttige. Vær forsiktig med disse, da noen av dem leser mer som annonser i stedet for objektive klientevalueringer.

Jeg har jobbet med CPAer i hjembyen min og har også brukt CPA-tjenestene på den andre siden av landet. De har kompetent håndtert skattesaker som spenner fra det dagligdagse til det svært komplekse. Hvis det er mulig, bruk alltid CPA. Gjerne en som er en IRS-registrert agent (EA). Registrerte agenter har lov til å representere deg før skattemyndighetene, og kan være gull verdt hvis du mottar et stygt skattestraffbrev fra Big Bro.

Så ikke vær redd for å ansette en langdistansekrypto-CPA eller regnskapsfører. Det er hyggelig å kunne møte skatteprofesjonen din personlig, men hvis det ikke er mulig, kan underverkene til videochat, smarttelefoner, skyen og e-posten gjøre prosessen nesten like personlig.

2. Bevis på kunnskap om kryptoskatt:

Når du har funnet en potensiell krypto-CPA-kunde, kan du kontakte dem og stille dem følgende spørsmål:

  1. Hvor mange selvangivelser med kryptovaluta har du utarbeidet de siste fem årene?
  2. Har du mottatt spesialinstruksjon i forberedelse av kryptokurrency?
  3. Holder du deg oppdatert med alle de nye forskriftene og skattelovene angående kryptovalutaer?
  4. Har du noen sertifikater som beviser din kompetanse i krypto-skatteforberedelse?
  5. Hvor mange av kryptoklientene dine ble revidert av IRS de siste fem årene (du kan høre linjen gå død etter å ha spurt denne!)?

Nå er det mulig at selv en god krypto-CPA ikke kommer til å røpe hvor mange av deres kunder (hvis noen) som ble revidert av IRS. I det minste må du sørge for at de er dyktige i forberedelse av kryptoskatt og har en kontrollerbar, langsiktig track record.

evaluere din inntektsskatteforberedelse for kryptokontor

Å stole på en kryptovennlig CPA eller skatteregnskap kan gjøre skatteplanlegging og rapportering enkel og stressfri for deg. Bilde: stevepb på Pixabay.com

3. Responsiv kommunikasjon:

Sørg for at krypto-CPAen din nås enkelt. Og sørg for at du også kan være det. CPA-firmaet ditt kan trenge avklaring av ulike skjemaer og dokumenter. Kanskje de har funnet en feil som trenger øyeblikkelig oppmerksomhet. Rask, pålitelig og gjennomsiktig kommunikasjon mellom deg og din kryptoavgiftsoppretter kan bidra til å gjøre hele prosessen rask og feilfri. Jo mer teknisk kunnskapsrik du og din CPA er, jo bedre. For eksempel, kanskje du kan gi avkall på kostnadene ved kurertjeneste over natten ved å skanne og sende dokumentene dine på e-post. Du kan til og med laste opp alt til skyen og dele dokumentkoblingene med CPA.

4. Pris:

Tjenester for å forberede skatter og avgifter er ikke billige. Så kan det hende at den lille, franchiserte skatteforberedelsen på kjøpesenteret kan få jobben gjort, eller de kan skru opp. Hvorfor ta sjansen? Når du har funnet en krypto-CPA med utmerkede kvalifikasjoner, sjekk prisene. Krypto-CPAen din vil ønske å forberede hele din føderale selvangivelse (veldig ønskelig) og ikke bare dine kryptokapitalgevinster og -tap (skjema 8949 og skjema D). Ikke la to forskjellige firmaer utarbeide separate deler av den føderale selvangivelsen. Få alt arbeidet utført av din crypto CPA. På den måten, hvis du blir revidert, kan de bedre representere deg før skattemyndighetene.

Hvis du er en profesjonell kryptohandler, med tusenvis av handler per år (og en Schedule C eller andre forretningsrelaterte skatteformularer som skal fylles ut), vil skatteprisen være betydelig. Men hvis du bare er en kryptoinvestor med et beskjedent antall årlige handler, kan du forvente å betale mindre. I utgangspunktet må du handle for crypto CPA eller regnskapsfører med en attraktiv kombinasjon av referanser, bevis på kryptokunnskap, responsiv kommunikasjon og pris.

Evaluering av din Crypto Accountant

Når selvangivelsen er fullført, autografert og på vei til IRS bønneteller, er det på tide å slappe av. Din eneste oppgave nå er å verifisere at skattemyndighetene har godtatt skatten du har betalt eller har gitt deg tilbakebetaling. Det kan ta noen uker før du ser transaksjonene lagt ut på bankkontoen din.

Nå er det på tide å evaluere din kryptoregnskapsfører. Er du fornøyd med deres nivå av profesjonalitet, kryptorelatert og generell skattekunnskap? Forberedte de en feilfri selvangivelse for deg? Ble selvangivelsen din fullført i tide, eller til og med før planen? Var CPA i stand til å finne noen lite kjente skattehull for deg å utnytte? En god CPA vil vanligvis betale for seg selv i skattebesparelser med en gang. Jo mer kjent som din CPA eller andre skatteproff blir med dine unike detaljer om kryptohandel, forretnings- og familiefinansiering, jo mer verdifulle kan tjenestene deres bli for deg. Når du finner et dyktig CPA-firma, hold deg til dem!

Grå områder eksisterer utenfor område 51

IRS-avgiftskoden er tusenvis av sider. Det er ikke en person i live som kan begynne å forstå og tolke hver eneste regel i den nøyaktig. Noen av reglene og regsene synes til og med å være i strid med hverandre. Det er ingen stor overraskelse, ettersom skattereglene har blitt brolagt sammen av hundrevis av forskjellige interessegrupper siden 1916. Uansett hva det ellers er, er det absolutt et rot, en fylt med utnyttbare gråsoner.

evaluere kryptoregnskapet svart hvitt og grått

Et eller annet sted mellom det svarte og hvite i IRS-avgiftskoden er det grå området. En god krypto-CPA kan hjelpe deg med å identifisere, utnytte og tjene på det. Bilde: geralt på Pixabay.com

Ta det til grensen

En god CPA vet dette og er forberedt på å gjøre IRS-avgiftskoden til å fungere for deg. Hvis krypto-CPA-firmaet ditt spesialiserer seg i å presse grensen (vellykket, selvfølgelig) på det grå området, motstridende deler av skattereglene, gå for det! Du kan bare betale mindre i inntektsskatt.

Enda bedre, å ha muskelen til din CPA eller din registrerte agent som gjør noe magisk område for deg, vil gi deg ekstra tillit når du leverer selvangivelsen. Ikke alle krypto-selvangivelser vil ha fordel av en så aggressiv tolkning av IRS-koden, men du vil kanskje bli overrasket over hvor mye en skarp (og likevel fullstendig IRS-kompatibel) CPA kan spare deg i føderal inntektsskatt. Jo mer kompleks skattesituasjonen din er, jo flere muligheter er det å utnytte smutthull.

Skatteunndragelse er ulovlig. Skatteunndragelse er ikke. Finn en høyt kvalifisert krypto-CPA eller regnskapsfører og legg erfaringene deres til å fungere for din unike skattesituasjon. Pengene du sparer i skatteunndragelse vil være verdt det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me