Forutsatt at du har gitt skatteforberederen alle dokumentene som trengs for å verifisere lønn, forretningsinntekt og -utgifter, kryptogevinst og tap, renter, utbytte osv..

Når du betaler din føderale og statlige inntektsskatt, er ditt kryptoskattplikt inkludert innenfor totalsummen. Derfor er det virkelig ikke noe skille mellom betaler skatt på krypto og betale skatt på andre kilder til skattepliktig inntekt og kapitalgevinst. Så spørsmålet om hvordan du betaler skatt på kryptovalutaer kan være bedre formulert som hvordan du betaler føderal inntektsskatt.

Hvordan betale skatt på kryptovalutaer – og alt annet

Fyll ut skjema 1040-ES og betal dine kvartalsvise estimerte avgifter

Dette trinnet er bakken null når det gjelder å forberede seg på og deretter betale din føderale inntektsskatt. Fyll ut din Skjema 1040-ES nøyaktig i begynnelsen av skatteåret og foreta dine kvartalsvise estimerte skattebetalinger til skattemyndighetene i tide. Da vil utbetalingen din av skatten ved utgangen av året være liten (ingen straffer) eller skatterefusjonen din vil være like liten. Ingen stor sak hvis du skylder onkel Sam en relativt liten mengde skatt ved årsskiftet.

Men hva om estimatene for lønn, netto virksomhetsinntekt og kryptokapitalgevinster og -tap er langt mindre enn det du til slutt tjener i det kommende skatteåret? Da vil dine kvartalsvise estimerte skattebetalinger også være for små. Du kan forvente å bli truffet med straff for underbetaling, og selvfølgelig må du ponnere den ekstra føderale skatten som forfaller 15. april.

Lønningsdag for det amerikanske statskassen

Etter at du har fylt ut skjemaet 1040-ES, får du et dollarbeløp for hvor mye penger du skal sende det amerikanske statskassen 15. januar, 15. april, 15. juni og 15. september (noen ganger varierer forfallsdatoen med en dag eller to ). Du skriver ganske enkelt en sjekk til USAs statskasse for beløpet for beregnet skatt som skal betales, legg ditt trygd eller skattebetalers ID-nummer på sjekken (postanvisning aksepteres gjerne også. Plukk opp en Slurpee samtidig og gjør skattetid til en ekte fest!) og skriv også “2018 (9) Skjema 1040-ES. ”

Send sjekken eller postanvisningen din sammen med betalingskupongen din til riktig IRS-adresse som er inkludert i instruksjonsheften til skjema 1040-ES. Presto, du har betalt den estimerte kvartalsvise skatten din.

Hva om inntekten din plutselig stiger eller faller midt på året?

La oss si at du har fylt ut 2019-skjemaet 1040-ES i midten av januar 2019. Du har laget et troverdig estimat av 2019-kryptokapitalgevinster, renter, utbytte, lønn og netto forretningsinntekt.

Men si at noe skjer i mars. Du har plutselig en 2500% vinner på et ICO-token som gir deg $ 40.000, eller selskapet ditt får en stor kontrakt som øker bunnlinjen med $ 100.000. Kanskje du blir syk eller uføre, og inntekten din krymper til ingenting. Kanskje din kone / ektemann dumper deg for en flottere fyr / gal med mer deig og tar huset ditt bare for moro skyld.

Du må redegjøre for alle disse økonomiske endringene og fylle ut en ny 1040-ES. På den måten sender du den reviderte (høyere eller lavere) estimerte skattebetalingen når det er tid for neste kvartalsskatt. Hvis den skattepliktige inntekten din fortsetter å svinge gjennom året, fyll ut en ny 1040 ES hver gang og foreta de nødvendige endringene.

Så lenge du ikke har betydelig underbetaling 15. april det påfølgende skatteåret, har du ingen bekymringer i det hele tatt. 1040-ES er en verdifull alliert som kan hjelpe deg med å unngå straffer med underbetaling.

hvordan du betaler skatt på kryptovalutaer IRS-betalinger

Med IRS Direct Pay kan du betale din kvartalsvise estimat og skjema 1040 skatt på et blunk. Og uten gebyrer. Bilde: IRS.gov-nettstedet.

Settling Scores with The Man

Skattemyndighetene tilbyr nå minst ti forskjellige måter du kan betale skattebetalingen på. Mange krever ekstra behandlingsgebyrer, men flere gjør det ikke (sjekk, IRS Direct Pay).

Her er skattemessige skattebetalingsmetoder som er tilgjengelige for øyeblikket:

  • IRS direkte betaling (gratis)
  • Uttak av elektroniske midler (EFW)
  • Elektronisk føderalt skattebetalingssystem (EFTPS)
  • Sjekk
  • Bankoverføring (bankgebyrer gjelder)
  • Postanvisning (må betale for denne critteren sammen med Slurpee)
  • Kredittkort (avgifter gjelder)
  • Debetkort (avgifter gjelder)
  • Kontanter (utrolig nok koster det $ 3,99 for kontantbetalinger!)

Og hvis du ender med å betale skattemyndighetene noen virkelig store penger, tilbyr de deg spesialen Installasjonsavtalenot (for skatt, renter og straffegjeld på $ 50000 eller mindre). Ingen ord ennå hvis de knekker bena hvis du ikke godtar vilkårene, men jeg mistenker at de fleste villig signerer på den stiplede linjen.

Et tilbud han ikke kunne nekte, men han hadde ikke noe kredittkort tilgjengelig

Noen ganger har en bestemt skattyter bare ikke pengene som trengs for å gjøre opp med skattemyndighetene. I det minste ikke med en gang.

Ta saken med Long Island gangster Michael Franzese.

En skapt mann og medregjering i Colombo-familien, Franzese var kanskje den største tjeneren i historien om amerikansk organisert kriminalitet. I en periode på flere år (som endte i 1985) tjente hans føderale bensinskattbedrageri seks til åtte millioner dollar – ser uke. Inntektene tapte til Feds var langt større. Franzese og hans kartell stjal trettifem cent i ubetalte føderale gassavgifter for hver liter solgt bensin. Med nesten en halv milliard liter per måned var kostnadene for det amerikanske statskassen astronomiske.

Postkort fra kanten

Selvfølgelig ble han til slutt dømt for en enorm vaskerliste over straffbare handlinger, inkludert hans utrolige gassavgiftshist. Sitter i et føderalt kriminalomsorg i 1988 mottok han et brev fra IRS. De informerte ham om at han skyldte $ 50 millioner i skatter for sin personlige inntjening fra den enorme svindelen. Tilsynelatende må de ha trodd at han fremdeles hadde kapasitet til å gjøre opp skattegjelden, for nederst på brevet ble det gitt plass til Franzese for å fylle ut sitt Visa-, Mastercard- eller American Express-nummer..

Som han skrev i sin bok fra 2009, Jeg vil gi deg et tilbud du ikke kan nekte,

“Hadde jeg hatt tilgang til kredittkortet mitt, hadde jeg fylt ut nummeret og sendt det inn.”

Heldigvis er du ikke i en slik situasjon. Imidlertid er det en viktig leksjon her for alle kryptovalutahandlere og skattebetalere generelt. Her er det: Skattemyndighetene har et ekstremt godt minne når det gjelder å samle inn penger de mener de skylder, og det spiller ingen rolle for dem om skattepliktig inntekt kommer fra lovlige eller ulovlige kilder.

Endelige tanker – to tiår

Det tok Michael Franzese ttøffe år å endelig utarbeide en betalingsplan for hans skattemessige tilbakebetalinger på 50 millioner dollar. Lenge etter at han ble parolert, ble han tvunget til å betale tilbake gjelden da han tjente en ikke-mafia som bodde som resten av oss.

Legg inn og betal dine estimerte skatter til rett tid, hver gang. Beregn kryptovalutagevinster og -tap til øre, og bruk den beste skatteforberedelsestjenesten eller programvaren tilgjengelig innen 15. april. På den måten kan du nyte kryptogevinsten din, sove godt om natten og aldri trenger å bekymre deg for en IRS-shakedown.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me