Dan Larimer er en kryptovaluta og blockchain-pioner allment ansett for sin integrerte rolle i blue-chip kryptovaluta-prosjekter som EOS, Steem og BitShares.

Larimer (github: Bytemaster) er kjent med alt blockchain, kryptovaluta og desentralisert børs, og er fast troende på personlig frihet og frihet.

Dan Larimer

Den følgende artikkelen forsøker å gjøre Larimers lange og svingete historie i kryptovaluta rettferdighet fra et fugleperspektiv.

Rask Dan Larimer informasjon og tidlig liv

Prosjekter: EOS, Steem, Bitshares

Ferdighetssett: Programmerer, visjonær

Oppfinnelser: DPOS (Delegated Proof of Stake Algorithm), DAC (desentralisert autonomt selskap)

Nettoformue: $ 600 til $ 700 millioner Forbes anslår februar 2018

Favorittdyr: Katter (sannsynligvis)

Larimer identifiserer seg som en filosof og drømmer, og trekker disse definisjonene fra sin tilnærming til liv, studier og arbeid. Larimer har vært tilskrives å ha et libertarisk syn, noe som gir mening gitt hans overordnede livssyn og prosjektfilosofier.

Larimer er innfødt i Colorado og tilbrakte mange av sine formative år i Florida og Virginia (uteksaminert fra Virginia Tech i 2003).

Larimer ble i hovedsak født inn i en teknisk livsstil og lærte å programmere fra faren sin på barneskolen.

Dan Larimers tidlige profesjonelle historie

Larimer fikk en Bachelor of Engineering i informatikk fra Virginia Tech i 2003, og han brukte det tydelig til god bruk, da han ofte er kreditert for å være en visjonær arkitekt og ingeniør bak noen av kryptovalutaindustriens mest vellykkede prosjekter..

Larimers umiddelbare karrierevei etter utdannelse involverte grunnleggelse og gjennomføring av programvareingeniørroller i flere selskaper, og tilbrakte mesteparten av tiden på et Blacksburg, Virginia-basert bilteknologisk selskap kalt Torc Robotics (2007-2011). Den nest lengste jobben var å være grunnlegger og administrerende direktør for Invictus Innovations (2013-2015), et selskap med et nå utløpt nettsted som fokuserte på forfatter av tekniske papirer og intern utvikling (BitShares).

Det var omtrent seks år etter endt utdannelse da Larimer prøvde å bygge en digital valuta og snublet inn i Bitcoin i 2009. Han begynte umiddelbart å fikle med teknologien og kommuniserte med Bitcoins anonyme grunnlegger Satoshi Nakamoto i et Bitcoin-forum..

Larimer er også målet for en Satoshi Nakamoto forumforbrenning: “Hvis du ikke tror meg eller ikke får det, har jeg ikke tid til å prøve å overbevise deg, beklager.”larimer satoshi

BitShares: Banebrytende for DPoS-algoritmen

I 2014 bygde Larimer BitShares, en peer-to-peer distribuert hovedbok og nettverk som også fungerer som en desentralisert utveksling. Dette prosjektet ble til slutt født av Larimers misnøye med tendensen til sentraliserte børser å bli lagt ned etter hackere eller myndigheters innfall. En kjernekomponent i BitShares er bitUSD, en stabil mynt (digital eiendel knyttet til amerikanske dollar) innfødt til BitShares blockchain.

Larimer er oppfinneren av BitShares Delegated Proof of Stake-algoritmen, som har blitt brukt i alt fra Steem, EOS, List, Ark og mer.

BitShares fungerer som alt fra et nettverk, bank, reskontro, børs, programvare, fellesskap, valuta, selskap, og ifølge Larimer, til og med et land.

I løpet av sine år med å sette sammen BitShares utviklet Larimer Graphene, en åpen kildekode for det meste C ++ blockchain-implementering som fungerer som grunnlaget for BitShares og Steem-blokkjedene..

Det var rundt denne tiden at Dan Larimer og hans far Stan, en veteran fra den amerikanske luftfartsindustrien, startet Cryptonomex Inc.., et uavhengig utviklings- og konsulentbyrå for blockchain. Cryptonomex Inc. viser sine ingeniører som har designet og bygget “en av de mest avanserte blockchain-arkitekturer på markedet” – og med rette.

BitShares og Steem er i stand til å behandle over 100 000 transaksjoner per sekund, med en gjennomsnittlig tid på mindre enn 1 sekund per transaksjon.

Steem: Blockchain møter tidlig kommersiell suksess for høybrukere

I 2016 kom Dan Larimer sammen med Ned Scott og grunnla Stee

Steemit Hjemmeside

mit, Inc. og fungerte som prosjektets CTO fram til mars 2017. Han er hovedarkitekt for Steem blockchain og Steem-kryptokurrency.

Steem driver hele Steemit-nettverket. Steemit, som er noe som en desentralisert Reddit, er for øyeblikket det front-running blockchain-baserte sosiale nettverket med over 50000 brukere per måned.

EOS og Block.one

Dan Larimer gikk over til å bli CTO for Block.one, moder- og holdingselskapet til EOS. Ifølge nettsted, Block.one “designer gratis markedssystemer for å sikre liv, frihet og eiendom ved å publisere programvare med åpen kildekode som er gratis for alle å bruke.”

Steemit

26. juni 2017 startet et års salg av token for EOS, Dan Larimers nåværende kjæledyrprosjekt.

EOS tar sikte på å takle de mange bekymringene blokkjedene har hatt så langt, for eksempel skalerbarhetsproblemer, transaksjonskostnader, mangel på interoperabilitet og et høyt vanskelighetsnivå for eldre selskaper og bedrifter å utnytte.

Ifølge EOS-papir,

“EOS.IO-programvaren introduserer en ny blockchain-arkitektur designet for å muliggjøre vertikal og horisontal skalering av desentraliserte applikasjoner. Dette oppnås ved å lage et operativsystemlignende konstruksjon som applikasjoner kan bygges på. Programvaren tilbyr kontoer, autentisering, databaser, asynkron kommunikasjon og planlegging av applikasjoner over hundrevis av CPU-kjerner eller klynger. Den resulterende teknologien er en blockchain-arkitektur som skalerer til millioner av transaksjoner per sekund, eliminerer brukergebyr og muliggjør rask og enkel distribusjon av desentraliserte applikasjoner.

Et interessant stykke i kryptovalutahistorien er denne 2014-utvekslingen mellom Dan Larimer og Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin i en video som på en eller annen måte ser ut som den ble filmet i 1996.

Larimers EOS, kalt “Ethereum-morderen” i noen kretser, forventes å kollidere med Ethereum på flere fronter i fremtiden.

Siste tanker

Få entreprenører i kryptovaluta og blockchain-plass kan spore tommelavtrykkene sine på tvers av så mange prosjekter som Dan Larimer. EOS og Steemit (og til en viss grad fortsatt Bitshares) er klare til å være noen av de beste prosjektene i kryptovalutaområdet i 2018.

Det er en grunn til at Larimer blir sett på som en grenselinje i programmeringssirkler for kryptovaluta og blockchain. Hans dokumenterte rekord for å skape funksjonelle og svært konkurransedyktige selskaper er noe som gjør ham til en dødelig komponent i ethvert prosjekt.

Følg Larimer videre Twitter for å holde tritt med livet sitt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me