Hva er RChain?

Nåværende blockchain-plattformer har inspirert en ny desentralisert verden, men designene deres er fulle av skalerbarhet, hastighet og sikkerhetsproblemer. Disse underliggende arkitektoniske feilene vil til slutt hindre suksess og adopsjon av eldre blockchain-plattformer. RChain-teamet var klar over disse presserende problemene, og samlet seg i 2016 for å bygge en bedre blockchain-arkitektur.

RChain Header

RChain’s Better Design

RChains design har betydelige fordeler i forhold til andre blockchain-konkurrenter:

 1. Hastighet- RChains arkitektur skal tillate at den lett kan ta imot titusenvis av transaksjoner per sekund. RChain planlegger å lansere med kapasitet til å håndtere 40 000 transaksjoner per sekund, og til slutt forbedre seg mot målet om 100 000 transaksjoner per sekund.
 2. Verktøy- Utviklerverktøyene som kommer sammen med RChain-plattformen, kan ikke matches med dagens markedstilbud. RChain planlegger å tilby en plattform som enkelt lar utviklere med forskjellige bakgrunner og kodingspråk enkelt koble appene og produktene sine til blockchain.
 3. RChain Cooperative- Co-op er en offentlig gruppe som består av RChains utviklere, investorer og brukere. Det lar medlemmene utvikle og få tilgang til RChains open source blockchain. Samarbeidet skaper en fellesskapsatmosfære og gir hvert medlem muligheten til å påvirke plattformens fremtid.
 4. Tillit– RChain vil gjøre det mulig for utviklere over hele verden å lage trygge og manipuleringssikre desentraliserte løsninger som er både skalerbare og raske.

RChain Cooperative

RChain Cooperative er et unikt blockchain-utviklings- og styringssamfunn. Medlemmene kontrollerer, eier og utvikler RChain-plattformen med åpen kildekode. Basert i Seattle, Washington, skaper samarbeidet et formelt organisert regelbasert samfunn som mange blockchain-plattformer mangler.

Alle kan bli med i Cooperative, men medlemmene må betale et engangsavgift på $ 20 dollar for å bli med. Denne lave prisen ble valgt for å tillate folk fra alle økonomiske bakgrunn å bidra til å skape RChains fremtid.

Å bli med i RChain Cooperative gir medlemmene flere fordeler:

 • Tilgang til alle RChains Discord-kanaler
 • Evne til å velge styremedlemmer
 • Lar medlemmene delta i styringskomiteer
 • Lar medlemmene stemme på prosjektgodkjenning og budsjettbevilgninger.

Kooperativ styring

Hver andelsmedlem får en stemme uavhengig av hvor mange tokens de eier.

Andelslaget har et styre bestående av ni seter. Ulike styreseter har lengder:

3 års styreleder- Greg Meredith, Vlad Zamfir, Ian Bloom

2 års styreleder- Kenny Rowe, Evan Jensen, Alexander Bulkin

1 års styreleder- Navneet Suman, Hendrik Jan Hibolling, David Currin

RChain Cooperative

Hvordan fungerer RChain?

RChains arkitektur ble designet etter en gren av matematikk kalt mobile prosessberegninger i et forsøk på å maksimere plattformens skalerbarhet.

Plattformen kan støtte flere blokkeringer, både offentlige og private, selv på samme node. Blokkjedene er sikret gjennom Proof of Stake konsensusprotokoll.

For mer detaljert informasjon, gå over til hvitt papir og arkitektur dokumentasjon.

Rho Virtual Machine Environment

I sentrum av plattformen tillater Rho Virtual Machine Execution Environment RChains applikasjoner å oppnå utrolig hastighet og skalerbarhet.

Rho Virtual Machine Execution Environment kan kjøre flere Rho Virtual Machines på samme tid. Når det er nødvendig, oppretter Rho Virtual Machine bare nye forekomster av Rho Virtual Machines for å håndtere den nye belastningen.

RChain har en “multi-chain” struktur som gjør at blokkjedene kan kjøre koordinert og parallelt. Hver virtuelle maskin vil bare utføre et uavhengig sett med smarte kontrakter på et uavhengig sett med blokkjeder og nettverk når det er nødvendig.

Lett og flertrådet av design, noder kan håndtere flere høyytelsesforekomster, slik at RChains desentraliserte applikasjoner kan oppnå revolusjonerende resultater.

Smarte kontrakter

På RChain skrives smarte kontrakter i Rholang. Rholang står for reflekterende høyere ordens språk. Språket støtter intern samtidig programmering. Det gjør kontrakter raskt og allsidig etter design.

Sikker og korrekt ved konstruksjon, følger plattformens smarte kontrakter en formell verifiseringsmetode som gjør at de kan være meget skalerbare. Rho Virtual Machine kompilerer og utfører deretter kontraktene.

Navneplasser

I motsetning til de fleste blokkjeder som bruker offentlige nøkler til å skille mellom virtuelle adresserom, deler RChain sitt virtuelle adresseområde i navneområder. Enkelt sagt er et navneområde et sett med navngitte kanaler som brukes til å kommunisere plasseringen til en nettverksressurs.

Navneplasser tillater at smarte kontrakter på en blokkjede er synlige for systemkontrakter andre steder i nettverket. Navneplassutviklere kan også bruke verktøy og egenskaper for å forbedre systemkryptering og protokoller.

RChain’s Private Token Sale

RChain hadde et privat tokensalg som startet 29. august 2017 og solgte ut på mindre enn to uker. Den rammet raskt sin harde cap 15 millioner dollar.

RHOC-tokens ble først solgt til en pris av 20 cent per token. Token-salget hadde ikke en maksimal kjøpsgrense. Det hadde imidlertid et minimum kjøpesum på $ 50.000.

Alle RHOC-tokens konverteres til REV-tokens i forholdet 1: 1 ved lansering av mainnet.

Fremtidig ICO

RChain vil kanskje kunngjøre en ICO. med lanseringen av Mercury-plattformen mot slutten av dette året. Styret må først stemme før ICO kan skje. Derfor, hvis styret og andelsselskapet bestemmer seg for å ha en ICO, vil det sannsynligvis finne sted på slutten av dette året med lanseringen av Mercury-plattformen..

RHOC Token Raske fakta

 • Første salgspris: $ 0,20
 • Nåværende markedspris: $ 2,05
 • Token Type: ERC-20
 • Tilgjengelig levering – 358 732 436
 • Maksimal forsyning- 861,185,194
 • Mineable- Nei
 • Konsensusalgoritme: Bevis for innsats

Handel

Først solgt til en pris av $ 0,20 per token, har RHOC-tokens gitt uhyrlige avkastninger for deltakere i Private Token Sale. Etter toksalget steg RHOCs pris sakte oppover i flere måneder til det var prismåneskudd over $ 2,00 ved begynnelsen av det nye året.

9. januar 2018 nådde RHOCs pris en heltidshøyde på $ 2,83. Siden da har RHOCs pris gradvis glidd nedover til den nåværende prisen på $ 2,05.

Hvor kan jeg kjøpe RHOC?

RHOC selges for tiden på fire børser:

 1. Kucoin
 2. Token Store
 3. EtherDelta
 4. ChaoEx

Hvordan du oppbevarer RHOC?

RHOC kan lagres i hvilken som helst ERC-20-kompatibel lommebok, samme som alle andre ERC-20-token. MyEtherWallet er en favoritt i samfunnet på grunn av brukervennlighet.

Imidlertid tilbyr hardware-lommebøker som The Ledger Nano S den sikreste metoden for å holde kryptovaluta.

Nylige nyheter

Fortsatt under utvikling, vil den første versjonen av “Mercury” -versjonen starte til slutt i 2018. Én live vil det tillate RHOC-tokenholdere å få tilgang til og bruke plattformen. I tillegg hadde RChain sitt første styringsforum denne måneden. Det virker som grunnlaget for hvordan fremtidig styring av plattformen vil utfolde seg.

Styringsforum

RChains første styringsforum skjedde nylig i Seattle fra 15. til 18. februar 2018. Forumet er designet for å bringe samfunnet sammen og ga også et legitimt grunnlag for fremtiden for prosjektets styringsbeslutninger.

Governance Forum ga medlemmene en mulighet til å bidra gjennom workshops, diskusjoner og presentasjoner. RChain Cooperative Independent Director, Vlad Zamfir oppsummerer viktigheten av arrangementet:

RChain Sitat

Tidslinje for utvikling

Kvartal 1 2018- Først demonstrasjon av Casper proof-of-stake konsensus

Kvartal 2 2018- Deretter frigjør Alpha. Lar utviklere sette opp flere noder som demonstrerer Casper og levering av stort innhold.

Kvartal 4 2018- Deretter planlagt plattformutgivelse av “Mercury” -programvaren

For den siste informasjonen om RChains utvikling, naviger til den nåværende Utvikling veikart.

Nøkkelmedlemmer

Greg Meredith

Meredith er grunnleggeren av RChain, og han er medstifter, styremedlem og president for The Cooperative. Han har også over tretti års erfaring med innovative teknologiprosjekter.

Meredith var også hovedarkitekt bak store prosjekter for Microsoft og AT&T.

Greg Meredith

Ed Eykholt

Administrerende direktør i RChain holdingselskap, Eykholt har over tretti års erfaring i teknologiindustrien. I tillegg er han medstifter og styremedlem i andelslaget.

Tidligere har Eykholt ledet flere fullskalaprosjekter med selskaper som inkluderer Microsoft og Alstom Grid. Eykholt grunnla også LivelyGig i 2015.

Ed Eykholt

Kenny Rowe

Både et styremedlem og Chief Operating Officer, Rowe, har bakgrunn fra blockchain-styring og samfunnsbygging. I tillegg fungerer han som operasjonssjef i MakerDAO og er seniorkonsulent i Coin Fund.

Kenny Rowe

Evan Jensen

Jensen fungerer som sekretær og fungerer som generalråd. Han mottok opprinnelig sin J.D. og master i rettsvitenskap fra Seattle University. Mest bemerkelsesverdig er Jensen en ekspert på kryptorelatert lov.

Evan Jensen

Lisa ris

Rice er finansdirektør for både andelsselskapet og RChain Holdings. Hun har over tjue års finanserfaring. Dette inkluderer regnskap, økonomiplanlegging og selskapskasse.

Lisa ris

Konklusjon

RChain kan løse mange av blockchains problemer med hastighet, sikkerhet og skalerbarhet. Grunnleggerne tror til slutt at plattformen deres vil gi et grunnlag for fremtiden for blockchain og desentralisert apputvikling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me