Hva er LUXCoin (LUX)? | Nybegynnerguide

LUXCoin (LUX) er en mynt som implementerer Parallel Masternodes, PHI1612 hybrid PoW-PoS algoritme, og en “Statisk” modell for innsats. Mangfoldet av innovative funksjoner LUXCoin og Luxcore har å tilby har satt LUXCoin på radaren for mange mennesker i kryptovalutaverdenen.

Luxcore, blockchain-løsningene og tjenester økosystemet bak LUXCoin (LUX), fokuserer på å bygge en bro mellom høykvalitets sikkerhets- og personvern blockchain-produkter, det massive markedet på bedriftsnivå og gjennomsnittlige forbrukere. Luxcore består av LUXCoin, som er ment å være det åpen kildekode-baserte verditegnet, og de mer bedriftsforbrukerfokuserte lukkede kildeproduktene som Parallel Masternodes og LuxGate.

I hovedsak tilbyr Luxcore en plattform som vil tillate brukere å lage produkter rundt forskjellige brukstilfeller på en rekke dynamiske måter få andre tokens (hvis noen) er i stand til.

Luxcore planlegger også å gi ut fremtidige oppdateringer som Segwit, smarte kontrakter og LuxGate gjennom Parallel Masternode (PMN) -systemet.

lux info

via et av de første foruminnleggene som introduserer utviklingen av LUXCoin. (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254046.0)

Redaktørens merknad: Siden LUXCoin og Luxcore-teamet raskt frigjør nye utviklinger og oppdateringer, vil denne artikkelen bli oppdatert flere ganger i løpet av de påfølgende ukene for å gjenspeile de nye endringene. Den nåværende tilstanden til artikkelen gjenspeiler den nåværende funksjonaliteten og planene til Luxcore-plattformen.

Hva er PHI1612 hybrid PoW / PoS algoritme?

Luxcore-plattformen hyller sin PHI1612-algoritme som den “mest effektive GPU-gruvedriftsalgoritmen.” Det er GPU-vennlig og skyter for høyere hashhastigheter uten å øke strømforbruket. Algoritmen søker til slutt å gjøre gruveprosessen mer effektiv, noe som vil bidra til å gjøre gruvedrift mer lønnsomt ved å redusere strømregningene.

Algoritmen hindrer store gruveselskaper i å dominere og sentralisere kontrollen over tokenet. Siden LUXCoin er GPU-vennlig, er det mye mer demokratisert og desentralisert. Lux er også ASIC-bestandig.

Luxcore blander også egenskaper fra Proof-of-Work og Proof-of-Stake algoritmer. Kalt “Proof-of-Stake 2”, tillater denne protokollen distribusjon av innsatte belønninger uavhengig av hvor mye en bruker satser..

Hva er parallelle masternoder (PMN)?

Parallel Masternodes (PMN) kan være ganske komplisert, men teknologien fokuserer på å møte pålitelighets- og sikkerhetsbehovene til bedrifter og institusjoner.

Parallel Masternodes-funksjonen er bygget på i2pd Technology og SAM Protocol, som gir Luxs sikkerhet et betydelig løft.

Dette private nettverket lar brukerne i hovedsak lage tredjepartsapplikasjoner på toppen av blockchain på en måte som få andre tokens er i stand til. Parallelle masternoder vil bare være tilgjengelige for kontrollerte og verifiserte offentlige institusjoner og bedrifter for å redusere potensialet for skadelige spillere. Alle lommebøker og transaksjoner på Parallel Masternodes er kryptert.

Hva er LuxGate?

LuxCore anser LuxGate som et “teknologisk vidunder i blockchain-rommet.”

Denne teknologien vil tillate validerte blokkjeder å kommunisere med hverandre, og skape en konstruktiv bro for forskjellige blokkjeder (som Bitcoin og Ethereum) for å kommunisere med hverandre på en rekke måter.

LuxGate muliggjør samspillet med sentraliserte organisasjoner som bankinstitusjoner med det private nettverket Parallel Masternodes. Siden LuxGate og PMN kan fungere på tvers av algoritmer og er systemagnostiske, har Luxcore en sterk sjanse til å riste opp tradisjonelle banktransaksjonssystemer.

Et eksempel på en brukssak for dette prosjektet er som følger (fra Luxcore produktinformasjonssiden):

“Hvis en institusjon har to lag med brannmuresikkerhet A & B, med hvert lag med forskjellig sikkerhetsstyrke, med A på 300 poeng og B på 200 poeng (totalt 500), med LuxGate aktivert, vil hvert nivå ha en samlet styrke på 500, og bringer den totale vanskeligheten til 1000 poeng. “

Luxcore planlegger å samarbeide med private institusjoner for å hjelpe dem med å sette opp Parallel Masternodes og utvide nettverket samtidig som de opprettholder høye sikkerhetsstandarder.

Lux-veikart

Når du tar en titt på LUXCoin Github og Discord, vil du se en rask progresjon i utvikling og oppdateringer. Teamet planlegger å lansere sine Parallel Masternodes (PMN) i 1. kvartal i år og vil begynne å integrere bedriftsnivå i Q2.

LUX veikart

LUXCoin handelsinformasjon

I stedet for en ICO gjorde LUXCoin en “pre-mine” der de utvunnet 5% av den totale forsyningen.

Luxcoin

For øyeblikket kan LUXCoin kun handles på Cryptopia.

Siste tanker

LUXCoin ser ut til å være et veldig ambisiøst prosjekt som kan ryste verden av tradisjonelle banktjenester betydelig. Dens parallelle masternoder (PMN), PHI1612-algoritme,

For å finne ut mer informasjon, sjekk ut deres hvitt papir, eller finn dem på en rekke kanaler som Telegram, Reddit, og Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me