Hva er Libra Credit: Digital Assets as the Future for International Credit

Vektekreditt tilbyr et desentralisert utlån Ethereum-basert økosystem som hjelper brukere å få åpen tilgang til kreditt hvor som helst og når som helst.

Så lenge en bruker har digitale eiendeler, vil de kunne låne penger fra Libra Credit ved å bruke disse digitale eiendelene som sikkerhet. I tillegg vil disse brukerne kunne bygge en internasjonal kreditthistorie – et konsept som Libra Credit og dets partnere planlegger å presse på for å bli anerkjent globalt.

Libra Credit-plattform

Libra Credit planlegger å belaste en fast årlig rente på 8%, som er festet av partnerskap med tradisjonelle finansinstitusjoner. Satsen er konkurransedyktig med andre peer-to-peer-utlånsplattformer som Lending Club og Salt, men er ikke knyttet til tilgjengeligheten av en peer-match.

Libra Credit-plattform

Libra Credit har noen få synergistiske partnerskap stilt opp med kryptokursutvekslinger, stabile myntleverandører som MakerDao, tredjeparts identitetsbekreftelsesdataleverandører som uPort og lisensierte finansinstitusjoner.

Teamet

Med-grunnlegger Lu Hua klippet tennene i det finteknologiske betalingsområdet, og tilbrakte flere år hos PayPal i leder- og lederstillinger før han tok en administrerende direktør i et ledende digitalt kredittfirma kalt moKredit i 2011. Med investeringer fra Sequoia Capital, Bertelsmann Asia Fund, og Ventech China, moKredit skalert til over 30 millioner brukere ved hjelp av sine AI-baserte teknologier for kredittberegning og risikostyring.

Libra Credit team

Libra Credit-teamet

I løpet av sin tid på moKredit fant Lu Hua at det var usedvanlig vanskelig å bygge en internasjonal kreditthistorie på grunn av det utallige kredittrapporteringssystemene fra hvert land.

Med-grunnlegger Dan Schatt tjente også en rekke leder- og lederroller. I løpet av Schatt sin periode som GM for finansielle innovasjoner hos PayPal, var han i stand til å bygge produktive partnerskap med en rekke finansinstitusjoner.

I 2017 hoppet Hua og Schatt inn i blockchain og grunnla Libra Credit for å hjelpe med å utvikle de nåværende begrensede metodene for å bygge kreditt internasjonalt..

“Det er første gang i menneskets historie at det er noen universelt akseptable digitale eiendeler som Bitcoin og Ethereum,” kommenterte Hua. “Vi tror blockchain er veien å gå.”

Libra Credit, en plattform som gjør det mulig for alle å låne penger fra Libra Credit, forutsatt at de har digitale eiendeler, hviler forretningsmodellen på den raskt voksende befolkningen av kryptovalutaholdere.

Vi brenner for økonomisk inkludering. Du trenger ikke å betale mer penger på grunn av hvor du ble født. Dette er et globalt problem som blockchain kan løse. Digitale eiendeler kan kjøpes av hvem som helst, hvor som helst, så lenge du har tilgang til Internett. Det er virkelig kraften. ” Dan Schatt kommenterte.

Libra Credit-rådgiverne

Libra Credit-rådgiverne

Libra Credit har også et ganske stablet sett med rådgivere, som PayPal President & Yahoo CEO Scott Thompson, grunnlegger og administrerende direktør i Alphabit Digital Currency Fund Liam Robertson, grunnlegger & Administrerende direktør i Moven.com, administrerende direktør i Global ID & Chief Risk Officer for Ripple Labs Greg Kidd, og verdipapiradvokat og konsulent Zachary Fallon.

Siste tanker

Det ser ut til at Libra Credit tar sikte på å posisjonere seg som en enhet med det beste fra begge verdener, fleksibilitet og desentralisering av en utlånsplattform som støttes av digital eiendel og en tradisjonell finans- og mindre volatil institusjon..

“Vi mener at det er nødvendig å tilby en utlånsplattform i kryptorommet og samarbeide med tradisjonelle økonomiske intuisjoner,” sa Hua. “Det er vanskeligere å bygge i begynnelsen sammenlignet med peer-to-peer-plattformer, men det er mer lovende på lang sikt.”

“Vi ser fremtiden, og vi ser den skje,” sa Schatt. “Libra Credit kan være et av de aller første produktene som gir folk en veldig praktisk og håndgripelig smak av hvordan blockchain kan utstyre og forbedre deres daglige liv.”

Mens bare tiden vil vise hvordan den iboende volatiliteten som har blitt så dypt knyttet til kryptovalutaindustrien, vil påvirke Libra Credits forretningsmodell, skader det absolutt ikke at selskapet utvikler et AI-basert kredittvurderingsrammeverk for å redusere risikoen ved utlånet. side.

For å lære mer om Libra Credit, sjekk ut deres nettstedet og hvitt papir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me