Velkommen til KuCoin, Binance’s Fiercest Competitor

KuCoin er en internasjonal kryptokursutveksling basert i Hong Kong som for tiden støtter handel med 210 digitale eiendeler. Det unike med KuCoin er at de deler 50% av den totale omsetningen til handelsavgiften med brukere som har sitt børsbaserte token. På en lignende måte som Binance, tilbyr KuCoin relativt lave omsetningsgebyrer og insentiver for å holde (eller handle) sin opprinnelige kryptovaluta..

Tilbake i 2011 begynte grunnleggerne å forske på blockchain-teknologi og gikk videre for å bygge den tekniske arkitekturen for KuCoin i 2013. Fire år senere ble børsen lansert med det endelige målet om å “bli en av de 10 mest populære verdensomspennende utvekslingsplattformene [s]” innen 2019.

Selv med den relativt nylige lanseringen i slutten av 2017, har KuCoin allerede klart å jobbe seg opp fra en uklar utveksling til 19. største etter handelsvolum. Mange i kryptosamfunnet er optimistiske om KuCoins vekst, for eksempel et aktivt fellesskapsmedlem “Crowd Conscious” som 5. januar skrev, “Bare tre måneder etter ekspedisjonen har KuCoin oppnådd hele 300 000+ brukerregistreringer – et veksttall vi bare vil høre fra Binance Exchange som nådde over 3 000 000 på 6 måneder.”

Hva er KuCoin-aksjer (KCS)?

KuCoin-aksjer (KCS) er den opprinnelige valutaen til KuCoin-utvekslingsplattformen som gjør det mulig for innehavere å tjene på børsens suksess. KuCoin tar hensyn til mengden KCS-brukere når de distribuerer de forskjellige myntene. Jo mer KCS du har, jo mer utbytte får du.

Hva om du har 1 mynt tjent deg 200+ forskjellige mynter hver dag?

Dette utbetalingssystemet gjør det mulig for brukere å motta passiv inntekt ved bare å holde. Mens selskapet for øyeblikket deler 50% av omsetningen med handelsavgift med brukere, er det viktig å merke seg at prosentandelen som betales til KCS-innehavere av disse handelsavgiftene, vil reduseres i fremtiden..

Utbetalingen legger inn brukerbalanser klokken 0:00 (UTC + 8) hver dag, og gjør det etter at regnskapsteamet evaluerer handelsavgiftene fra hvert handelspar på plattformen. Derfor er det mulig at når du våkner om morgenen og ser på den totale saldoen din på KuCoin-børsen, vil du kanskje legge merke til at du har litt mer Bitcoin, Nano, Dragonchain og et par andre hundre tokens du måtte ha. ikke har hatt før.

Nøkkelfunksjoner i KuCoin / KuCoin-aksjer

 • Incentives bonus: KCS-holdere mottar daglig kryptovalutautbytte
 • Brukervennlig utvekslingsformat
 • Lav gebyrstruktur: Samme lave 0,1% handelsavgift som Binance (Bittrex tar 0,25%), en handelsrabatt for KCS-holdere og lave uttaksgebyrer
 • 24/7 kundeservice: Inkluderer webside, hotline, e-post og mer
 • Eksklusive rettigheter for KCS-innehavere: KCS-brukere med høyere rangering vil motta en-til-en-konsulenttjenester for investeringsstrategier og rask kundeservice
 • KCS er et ERC20-token
 • Tallrike handelspar: BTC, ETH, NEO, USDT, KCS, BCH
 • Utvekslingssikkerhet: Sikkerhetssystem på høyt nivå for personvern, aktiva og operativt nivå basert på bankstandarder. Teamet tar til og med katastrofer med i betraktning ved å ha tre sentre og to lokasjoner
 • Fremtidig desentralisert utveksling
 • Motor med høy ytelse for skalerbarhet: Teknologien gir hundrevis til tusen ganger overlegenhet når det gjelder effektivitet sammenlignet med normale industristandarder, noe som ikke medfører forsinkelser eller forsinkelser

Hvordan fungerer KuCoin-aksjer?

Prosjektets whitepaper gir en flott forklaring på hvordan KuCoin-aksjer fordeles. Som nevnt tidligere tar distribusjonsmetodene hensyn til mengden KCS i brukerens utvekslingslommebøker. Nedenfor er et eksempel brukt i whitepapers ved bruk av ETH-BTC-handelsparet hvis en bruker har et beløp på 10.000 KCS.

kucoin utbytteeksempel

Ovenfor vil du legge merke til inntjeningsframskrivningene for en innehaver på 10.000 KCS (omtrent $ 80.000 til den nåværende verdien på rundt $ 8). Inntjeningen er som følger:

 • Daglig: 0,00015 BTC & 0,0238 ETH
 • Ukentlig: 0,0105 BTC & 0,166666 ETH
 • Månedlig: 0,045 BTC & 0,714 ETH
 • Årlig: 0,5475 BTC og 8,687 ETH

Husk at dette bare er ett handelspar av mer enn 200 handelspar på børsen, som alle samler inn handelsavgifter som vil bli distribuert til brukerkontoer basert på formelen vist i det viste bildet. Derfor vil en bruker som holder KCS motta doble kryptokurver fra andre handelsparavgifter (f.eks. LTC / NEO).

For hver 1000 KCS du holder, vil du motta en rabatt på 1% handelsavgift med maksimalt maksimalt beløp på 30%. Hvis du for eksempel har 20000 KCS, vil du motta 20% rabatt, men å holde 50000 KCS vil maksimere deg med 30% rabatt.

kucoin trading par diagram

KuCoin brukeropplevelse & Grensesnitt

KuCoin har gjort en god jobb med å bygge et brukervennlig grensesnitt uten å ofre diagrammer, grafer og annen informasjon du kanskje vil ta informerte investeringsbeslutninger.

kucoin grensesnitt

Børsen kan oversettes til 11 populære språk, inkludert engelsk, portugisisk, nederlandsk, mandarin, japansk, tysk og spansk. Det er også enkelt å handle og krever bare noen få klikk etter at du har navigert under markedsfanen øverst på skjermen.

I tilfelle du trenger ekstra hjelp til å navigere på sentralen, vises en støtteboble nederst til høyre på skjermen. Til slutt, ved å klikke på et bestemt par (f.eks. KCS / ETH), vil KuCoin omdirigere deg til den mer detaljerte visningen av det paret som vist nedenfor.

kucoin mørkt grensesnitt

Om teamet

Som nevnt på deres offesiell nettside som viser 12 kjernemedlemmer, “Kucoin tar sikte på å tilby brukerne digitale eiendelstransaksjoner og utvekslingstjenester som er enda tryggere og praktisk, integrerer premium-eiendeler over hele verden, og konstruerer den nyeste transaksjonsplattformen”.

Konsernsjef og grunnlegger, Michael Gam, er tidligere teknisk ekspert i Ant Financial, et tilknyttet selskap i den kinesiske Alibaba Group. Han var også seniorpartner i internettgiganter som MikeCRM og KF5.COM.

COO, Eric Don, blir referert til som en “senior internettforsker, systemarkitekt og internettindustri-stjerne”. Han er også oppgitt å være CTO og seniorpartner for IT-selskaper, inkludert YOULIN.COM, KITEME og REINOT. Det er imidlertid uklart om disse nettstedene faktisk eksisterer, ettersom de ikke ble vist i et Google-søk eller når de kom inn på nettstedsdomenene. I følge hans LinkedIn, han er for tiden CTO i Youlin Network Technologies, men likevel nevnes KITEME eller REINOT.

kucoin team

KuCoin aksjer myntforsyning og bærekraft

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

I følge CoinMarketCap, det er en totalforsyning på litt over 180.000.000 KCS med en sirkulerende forsyning på litt over 90.000.000 KCS. Mens det totale utstedelsesbeløpet på KCS opprinnelig var 200 millioner, har KuCoin-teamet besluttet å gå gjennom med et “tilbakekjøpsprogram” som bruker minst 10% av nettoresultatet hvert kvartal til å kjøpe tilbake KCS og ødelegge dem til det er bare 100 millioner KCS igjen.

kucoin token diagram

De tre fasene distribuerte 35% av KCS til grunnleggerne, 15% til industristjerner og engelinvestorer, og 50% for alle brukere. I følge whitepaper er 70 millioner KCS utstedt til grunnleggerne “underlagt en fire års låseperiode fra 2. september 2017 til 2. september 2021. Grunnleggerne er forbudt å tildele eller selge sine KCS-beholdninger på noen måte før 2. september 2018. ” De 30 millioner KCS for bransjeinnehavere og engleinvestorer følger en lignende retning, men er likevel bare gjenstand for en to-års låseperiode. KCS kjøpt under ICO gikk på børs 2. september 2017, da de ikke var gjenstand for låsing.

KuCoin-aksjehistorikk

KCS whitepaper sier at det begynte å handle sent på 2017 for rundt 70 cent, og det har vært relativt stillestående til begynnelsen av januar. Når vi når ATH på over $ 20, falt kryptovalutaen mer enn 50% til sitt nåværende handelsnivå rundt $ 8. Dette diagrammet gjenspeiler den totale volatiliteten i kryptovalutamarkedet og fremhever bjørnemarkedet som fulgte i midten av januar.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = KCS&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Hvor kan du kjøpe KuCoin-aksjer?

KCS kan bare kjøpes på selskapene offisielt utvekslingssted. Registreringen er ganske enkel, men du må sette inn innledende kryptovalutaer i KuCoin-utvekslingslommeboken din, for eksempel BTC, ETH, NEO og / eller BCH for å handle for KCS.

Hvor kan du lagre KuCoin-aksjer?

KCS er et ERC20-token, noe som betyr at du kan lagre det på hardware-lommebøker som støtter Ethereum-blokkjeden som Ledger Nano S og Trezor. Du kan også lagre den på MyEtherWallet (MEW). For å sjekke ut flere lommebøker, se vår guide, De beste Ethereum lommebøkene.

Konklusjon

I følge CoinMarketCap er OKEx for tiden verdens største børs med et døgnåpent handelsvolum på over 2 milliarder dollar. Mens KuCoin blekner i forhold til OKEx med et handelsvolum på rundt $ 128 millioner USD, kan det fortsette den enorme trekningen av nye brukere og gå inn på en topp 10-plassering. Dette vil sette det nær 3. rangering Binance ($ 1,7 milliarder dollar) som overgår dagens 10-spot, HitBTC ($ 475 millioner USD).

Tatt i betraktning den dramatiske økningen i interessen for kryptovaluta over hele verden og det faktum at børsene lukker dørene for nye brukerkontoer på grunn av mangel på skalerbarhet, ville det ikke være urimelig å være vitne til suksessen til denne børsen og dens opprinnelige kryptovaluta, KCS.

For mer informasjon og oppdateringer om prosjektet, vennligst klikk på lenkene nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me