Hva er en Airdrop?

Har du noen gang lagt merke til en uventet økning i kryptovaluta-lommeboken din og ikke visste hvor gratis myntene kom fra? Det, min venn, er mest sannsynlig resultatet av en luftdråpe. Hurra for gratis penger!

Airdrops kan leveres på en rekke måter, inkludert gafler (f.eks. Bitcoin Cash, Bitcoin Diamond), ICO-kjøp (f.eks. Raiden Network) og freebies (f.eks. Binance-gavekunder med 500 gratis TRX). Noen ganger vil en airdrop oppstå hvis et team bak blockchain-prosjektet bestemmer seg for å gi bort “gratis” tokens til kryptovaluta-samfunnet.

Et av de mest kjente eksemplene på en airdrop er når en hard gaffel av Bitcoin, Bitcoin Cash, ga nåværende Bitcoin-innehavere en tilsvarende mengde Bitcoin Cash. På tidspunktet for luftdropen, hvis du hadde 0,4 Bitcoin, var du en av de mange heldige mottakerne av 0,4 Bitcoin Cash. Med Bitcoin Cash for øyeblikket verdsatt til $ 2469,36 USD, høres det ut som en ganske søt avtale!

Hvorfor oppstår Airdrops?

Imidlertid gjenstår fortsatt et stort spørsmål. Hvorfor skjer dette, og hvorfor bestemmer et team seg for å gi bort verdifulle tokens? Tenk på det på denne måten. Når du går ned midtgangen til din favorittbutikk, og de ansatte tilbyr deg matprøver du kan prøve, kan du ta en rask titt for å analysere hva maten er for å bestemme om du vil prøve den. Du tar en matbit, og det er sikkert deilig. Den ansatte som tilbyr deg gratis prøven, sier da: “Hvis du liker det, kan du finne det i midtgangen 5 på venstre side”. Fra den eneste nibben kan du bare gå og kjøpe produktet.

I markedsføring er bevissthet ofte et av de første trinnene i en kjøpers reise. Som med dagligvarebutikkeksemplet, spiller psykologi en avgjørende rolle i aspektene ved en airdrop, ettersom en kjøper er mye mer sannsynlig å kjøpe et produkt de er kjent med enn et produkt de ikke vet noe om. Derfor ser de som har ansvaret for å distribuere tokens en airdrop som en nøkkelmulighet for å gi deg en smakebit på tokens. Sammenlignet med alternative former for kostbar annonsering (som Facebook-annonser), er airdrops ofte en mer effektiv tilnærming til å vise frem mynter.

Hvordan kan jeg informere meg om en kommende Airdrop?

Mange nettsteder og nettgrupper er dedikert til å informere brukerne om kommende, tidligere og aktive luftdropper. Icodrops og Airdropalert, for eksempel vis en liste over kommende luftdropper. De gir deg også råd om hvor mange dager det er igjen før de finner sted og hvilken valuta du trenger å ha på tidspunktet for hver for å motta myntene.

En annen måte å informere deg om en airdrop er å holde deg oppdatert med de forskjellige sosiale mediekontoer for hvert prosjekt.

Bitcoin Smart Airdrop

Når det er sagt, er ofte airdrops overraskelser (med mindre du jobber med prosjektets team). Under andre omstendigheter vil en airdrop bli kunngjort på forhånd og vil ha et annet sett med regler for mottak av tokens. Reglene utpekt til en airdrop blir bestemt av prosjektets team. Dette forklarer forskjellene i airdrop-strategier. Per nå er det ingen standard implementeringsregler for hvordan airdrops må utformes. Vi kan se offisiell forskrift om hvordan de kan oppstå hvis regjeringen går inn.

En symbolsk luftdråpe som er i gang er en fra ShipChain-prosjektet. Strategien deres er litt mer komplisert enn å bare holde en bestemt valuta i lommeboken og motta gratis tokens. I følge nettstedet deres vil “kvalifiserte” airdrop-mottakere få tokens i sine respektive lommebøker rundt mars, så lenge de følger disse retningslinjene:

  1. Vær et “aktivt medlem av vår Telegram-gruppe. Et ‘aktivt medlem’ betyr alle som er medlem av vårt Telegram-samfunn før registreringsprosessen for airdrop er fullført, som er to uker fra 15. januar startdato. ”
  2. “Pass KYC / AML (Kjenn din kunde / Anti-hvitvasking). Dette er et enkelt skjema vi får deg til å fylle ut, det vil bli sendt til deg innen 1-3 uker etter at denne registreringen er fullført. ”
  3. “Ha en gyldig ERC20 ikke-byttelommebok.”

Hvilke lommebøker trenger jeg?

Vanligvis forekommer luftdropper på Ethereum eller Bitcoin blockchain, og alt du trenger er en konto på en børs. Imidlertid vil de som har ansvaret for airdrop noen ganger oppgi en spesifikk lommebok som trengs, for eksempel en “ERC20 ikke-bytte lommebok”. Hvis du er ny i kryptovaluta, vet du kanskje ikke hva dette betyr, og det er ok, vi er her for å hjelpe.

Hva ShipChain mener med en lommebok som ikke er byttet, er ganske enkelt en lommebok som ikke ligger på utvekslingssteder som Binance eller Coinbase. Anerkjente ikke-byttbare lommebøker inkluderer Exodus og Jaxx. For en detaljert liste over lommebøker, besøk gjerne Bitcoin Wallet-guiden. Artikkelen inneholder også måter å trygt lagre poletter og fordelene / ulempene ved å bruke forskjellige typer lommebøker.

En ERC-20 lommebok betyr ganske enkelt enhver lommebok som støtter Ethereum blockchain-systemet. Noen tokens følger Bitcoin-protokollen, noen følger Ethereum osv. Derfor er det viktig å ha en lommebok som lar deg lagre ERC-20-tokens hvis det er det som airdrop-retningslinjene krever. MyEtherWallet (MEW) er en populær ERC-20 lommebok.

bitcoin lommebøker

Endelige anbefalinger

Viktigst, sørg for at du besøker det offisielle nettstedet til prosjektet når du undersøker airdrops. En god måte å filtrere ut svindelsider er å besøke de offisielle sidene på sosiale medier og finne et innlegg som lenker deg tilbake til deres hjemmeside. Som nevnt tidligere er kryptovalutamarkedet for tiden uregulert og potensialet for svindel og mynttyveri er stort. Anerkjente blockchain-prosjekter vil ikke be deg om privat lommebokinformasjon utover lommebokens offentlige adresse. Gi aldri ut dine private nøkler til ICO-er som hevder å “trenger det” for at airdrop skal leveres. Identitetstyveri og hackingsforsøk er utbredt i kryptovaluta-samfunnet, og du vil ikke være et offer når riktige tiltak kan iverksettes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me