Hva er Einsteinium? En nybegynnerguide

Du har kanskje lagt merke til at en ny mynt, Einsteinium, har sneket seg inn i markedets topp 50 ut av dypet av CoinMarketCaps lavere rangering. Egentlig hoppet den mer nøyaktig opp til sitt nye sted, hopper fra en støtte på ~ $ 0,80 til over $ 2,00 i løpet av noen dager.

Tar sin advarsel fra det syntetiske elementet med samme navn, Einsteinium er en kryptovaluta designet for å finansiere vitenskapelige, teknologiske og filantropiske prosjekter. Einsteinium-mynten, passende forkortet EMC2, er kilden til denne finansieringen og sirkulerer ved hjelp av en bevis for arbeidsalgoritme som ligner Bitcoins egen. Så i praksis fungerer EMC2 som om noen tok Bitcoin og kombinerte det med et veldedighetsfond.

Så hvordan oppnår Einsteinium sitt filantropiske oppdrag, og hva gjør det så attraktivt for investorer? La oss komme til det.

Einsteinium: Hva det er, hvordan det fungerer

Einsteinium begynte tilbake i 2014, men den så ikke mye handling før våren 2017. Den 1. mars ble Einsteinium Foundation offisielt lansert, og i april ble den offisielt registrert som en ideell organisasjon i Montreal, Canada, og ble den første forskningen -fokusert NPO i kryptosfæren.

Einsteinium Foundation er Einsteinium-myntens organisatoriske motstykke, et knutepunkt for prosjektets veldedige midler og forskningsmidler. Under beviset for arbeidsgruvedrift mottar stiftelsen 2,5% av hver blokkbelønning. Av dette utbyttet går 0,5% til kraner, markedsføring og donasjoner, mens de andre 2% går til finansiering av vitenskapelig forskning.

EMC2foundation

Du lurer kanskje på hvordan Einsteinium Foundation velger hvilke prosjekter som blir finansiert og hvor mye finansiering de får. Vel, for å forstå dette, må du vite hvordan epoker fungerer innenfor EMC2s bevis på arbeidskonsensus.

Så hva er en epoke?

En epoke er tiden det tar gruvearbeidere å bygge 36.000 blokker på Einsteiniums offentlige hovedbok, eller omtrent 25 dager.

Etter at en epoke er fullført, fortsetter inntektene fra Einsteinium-stiftelsens blokkbelønning fra den epoken til å finansiere forskning eller prosjekter innen vitenskapelig, teknologisk eller blockchain-industri. Medlemmer av Einsteinium-samfunnet blir bedt om å stemme på hvilket prosjekt de mener viser mest potensiale og er mest finansieringsverdig.

coinspecs

Det vil være totalt 730 epoker der gruvearbeidere kan motta blokkbelønning. I henhold til Einsteiniums modell skalerer utbyttet av blokkbelønninger seg nedover når nettverket uteksamineres til hver nye epoke, så etter hvert som tiden går, vil antallet mynter som hver belønning tilbyr reduseres. I de to første epokene var for eksempel blokkbelønninger 1024 EMC2. I løpet av den siste epoken vil blokkbelønningen bare være et eneste Einsteinium-token.

Du kan spørre, hvorfor skulle noen gruve noe som gir færre belønninger når blockchain utvides??

To ord: ormehullshendelseremcblockrewards

Wormhole Event er Einsteiniums unike bidrag til beviset på arbeidsmodellen. Fenomenet forekommer tilfeldig i hver epoke og varer i 180 blokker, i løpet av hvilken tid en blokkbelønning på 2 973 EMC2 erstatter den epoken sin standardbelønning. Dette lotterisystemet skal holde gruvedrift attraktivt for blockchains gruvesamfunn, og det er også ment å kompensere for reduksjonen i blokkbelønninger med hver påfølgende periode.

Faktisk tror Einsteinium-teamet at det vil gjøre gruvedrift enda mer lønnsomt i fremtiden. Jo mer EMC2-mynten øker i verdi, jo mer lukrative ormehullshendelser blir. Siden blokkbelønningene for disse hendelsene er konstante, vil gruvearbeidere bli oppmuntret til å utvinne for ormehullsforekomster alene, ettersom de vil verdsette i verdi sammen med selve valutaen.

Einsteinium Handelshistorie

Inntil ting virkelig kom i gang med Einsteinium Foundation tidlig i 2017, var handelsvolumet i utgangspunktet flatt for EMC2. Fra 2014-2017 handlet den for eksempel statisk i mindre enn en tiendedel cent til den stadig klatret til $ 0,08.

Nylig har EMC2 imidlertid gått parabolsk. Det tilbrakte mesteparten av november og desember med å klatre til sunne $ 0,80, og de siste to dagene brøt det gjennom $ 2,00 til en heltidshøyde på $ 2,77.

emcchart

Einsteinium sov i ganske lang tid, og gitt prosjektets løfte, skyldtes det en splitter av rampelyset. Imidlertid er det mest sannsynlig at EMC2 er den kommende harde gaffelen og forventet 19. desember nyheter har drevet denne økningen i investortillit.

Hvor kan jeg kjøpe Einsteinium

Hvis du vil kjøpe EMC2, vil det være best å få litt Bitcoin og gå over til enten Bittrex, Poloniex eller Cryptopia. Den handler også for Litecoin på Cryptopia, men volumet for disse handelsparene har bare vært 0,01% de siste 24 timene. I løpet av det siste døgnet har størstedelen av sitt Bitcoin-volum gått gjennom Bittrex på 82,98%, mens Poloniex kommer på andreplass med 16,52%.

Einsteiniums nettsted viser også Upbit som en mulig utveksling, men i skrivende stund har CoinMarketCap ingen oversikt over denne utvekslingen.

Hvor å oppbevare Einsteinium

Einsteiniums nettsted tilbyr nedlastinger for en nylig utgitt lommebok som er ment for å imøtekomme en kommende gaffel.

Mynten har en kjerne lommebok for Windows og Mac, og en mobil lommebok er tilgjengelig via Coinomi for Android-enheter. Som beskrevet i prosjektets veikart jobber EMC2-teamet med en nett- og mobillommebok.

Utenom Conomi er det ingen tredjeparts lommebøker som støtter EMC2.

einwallet

Veikart og hva som kommer

Einsteinium primær bruk vil være som en innsamlingsplattform for veldedighet og vitenskapelig forskning, men Einsteinium veikart avslører en lys fremtid for utvidelsen av mynten og dens tjenester.

Disse inkluderer en rekke plattformer som er knyttet til EMC2-mynten, inkludert en app for sosiale medier og en online markedsplass. Sosiale medier-appen vil inneholde en privat meldingsfunksjon, en offentlig post-feed og et betalingsalternativ for brukere å sende EMC2 til vennene sine, og markedet vil være nettopp det, en markedsplass for å kjøpe og selge varer online for EMC2.

Innenfor virksomhetsapplikasjoner jobber utviklingsteamet med Einsteinium SDK, et API som gjør det mulig for bedrifter å implementere EMC2-modellen.

Og som mange andre cryptoassets, jobber de også med et debetkort som inneholder EMC2 for offline betaling.

Siste tanker

Ingen annen kryptovaluta gjør det Einsteinium gjør. Deres oppdrag er unikt, respektabelt og full av overbevisning, og Einsteinium Foundation har potensialet til å virkelig få innflytelse innen innsamling av forskning.

Hvis du tror på det EMC2 står for, ville det i det minste være verdt å kjøpe for å bidra til dets filantropiske visjon. Hvis du ønsker å tjene penger, vil investering sannsynligvis lønne seg når selskapet vokser og gjør oppmerksom på prosjektene det finansierer. Myntens Wormhole Events vil også gjøre den til et attraktivt gruveprosjekt etter hvert som tiden går.

Samlet sett kan du virkelig ikke si for mye mot Einsteinium. Vi synes det er ganske mye å bruke krypto for å finansiere vitenskapelige sysler, og vi er glade for å se hva slags forskning Einsteinium vil gjøre mulig i fremtiden

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me