DDEX: Den desentraliserte digitale utvekslingen

DDEX gir handel med lommebok til lommebok med kryptovalutaer. Den store fordelen med DDEX-børsen er at du trygt kan handle tokens uten å måtte åpne en konto og dele navn, adresse og annen personlig informasjon. Det har ingen låseperiode eller gebyrer for innskudd og uttak. Denne desentraliserte sentralen hjelper ikke bare med å forhindre tyveri, men sparer også tid og penger.

DDEX nøkkelinformasjon

Nettsted: https://www.ddex.io/

Utvekslingsklassifisering: Hybrid desentralisert

Protokoll for åpen ordre: Hyrdo Over 0x ordreskjema

Tokens handlet: ERC20 Ethereum Tokens (for tiden), QTUM (planlagt)

MetaMask-støtte: Ja

Ledger Support: Ja

Matchende: Off-Chain

Bosetting: On-Chain

Depositum: Ingen

Uttaksgebyr: Ingen

Transaksjonsgebyr: 0,1% (+ GAS)

Hva er DDEX?

DDEX er et desentralisert program. Denne desentraliserte applikasjonen, eller dApp, fungerer som en sentral. Børser lar deg bytte ett aktivum for et annet. DDEX er forskjellig fra Coinbase, Bitstempel, og andre kryptovalutautvekslinger du kanskje har hørt om ved at det ikke krever at du setter inn tokens for at du skal kunne fylle en ordre. Det er derfor ingen personlige opplysninger blir sendt inn.

Så hvordan fungerer det?

Teknisk sett er DDEX et relay. Relayere videreformidler likviditetsinformasjon. Relayers lager i hovedsak en ordrebok fra kryptografisk signerte meldinger laget av markedsskapere. En market maker, eller maker, er rett og slett alle som signaliserer en intensjon om å bytte en bestemt mengde av en eiendel til en annen til en bestemt pris i løpet av en spesifisert periode.

Instruksjonene produsenten gir til relayeren kalles ordrer. Produsenter kalles også likviditetsleverandører. Produsenter gir likviditetsinformasjonen som videresendere videreformidler.

Senere samtykker en taker i å handle eiendelen til produsentens spesifikke pris. Når dette skjer, fylles bestillingen. En smart kontrakt opprettes og ordren avgjøres på blockchain. Denne prosessen kalles ordreoppgjør.

Bestillingsoppgjør for ERC20-tokens på Ethereum-nettverket håndteres av 0x-protokollen. Børsen ønsker å være blockchain agnostiker etter hvert. I fremtiden vil det legge til støtte for andre blokkeringer. I følge stortingsmeldingen er støtte for QTUM blockchain neste. På det tidspunktet vil DDEX støtte både ERC20 og QRC20 tokens.

DDEX Stack

DDEX Stack

DDEX videreformidler, som andre videresendere, likviditetsinformasjon utenfor kjeden og bruker 0x på ordreoppgjørslaget. Dette gjør det mulig å utføre et raskt ordrerelé utenfor kjeden, men uforanderlig ordreoppgjør.

Fordeler

DDEX er forskjellig fra andre reléer og desentraliserte sentraler som EtherDelta. Den bruker økonomiske insentiver på nettverkslaget. Dette insentivlaget koordinerer utførelsen av ordrer. Hydro-protokollen “definerer reglene for utføring av desentraliserte ordrer og gir mekanismen for ordrematching” i dette insentivlaget.

Insentivlaget forbedrer likviditeten. Desentraliserte børser er etterfulgt av dårlig likviditet. DDEX-insentivlaget adresserer den åpnede / lukkede dualiteten til desentraliserte sentraler bygget på toppen av 0x-protokollen.

Siden alle har tillatelse til å matche ordrer i en åpen desentralisert sentral, er åpne desentraliserte sentraler mer utsatt for ordrekollisjoner. Ordrekollisjoner blir noen ganger referert til som handelskollisjoner. De oppstår når mer enn én adresse prøver å matche en åpen ordre.

Lukkede desentraliserte børser bekjemper ordrekollisjonsproblemet ved bare å la børsen matche en åpen ordre. I den lukkede implementeringen kan ikke flere handelsmenn forplikte seg til samme ordre.

Siden ordrer ikke deles på lukkede desentraliserte børser, kan likviditet være et problem for begynnende børser ved bruk av 0x for oppgjør. DDEX-insentivlaget bruker en protokoll som ikke bare eliminerer handelskollisjoner, men som også tillater mer illikvide børser å samle likviditeten strategisk..

Team

Folkene som opprettet Hydro-protokollen, bygde den desentraliserte digitale sentralen som et bevis på implementering. Teamet består av Tian Li, Kevin West, David Qin, Bowen Wang, Scott Winges og Shanchuan Yin.

DDEX-teamet

DDEX fikk støtte fra Draper Dragon, Konsensus kapital, og sist Alexis Ohanian, av Reddit-berømmelse, kl Initialisert kapital. Lær mer om teamet, rådgivere som Ohanian og hydroprotokollen her: https://thehydrofoundation.com/.

DDEX strategiske partnere

DDEX strategiske partnere

Konklusjon

Gitt sitt unike nettverkslag, bør DDEX skille seg ut fra andre desentraliserte børser når det gjelder likviditet. Så langt har byttet en god start. Det gir muligheten til å handle mange verdifulle mynter.

Selv om grunnleggerne hyller det som et eksempel på hva som kan implementeres på toppen av Hydro-protokollen i hvitboken, siden det krever transaksjonsgebyrer, er det et inntektsgenererende prosjekt. Som sådan konkurrerer den med slike som The Ocean, Paradex, Ethfinex og andre reléer som krever transaksjonsgebyrer. Noen av disse konkurrentene, som Radar Relay, som har et veldig glatt grensesnitt og større lommebokstøtte, tilbyr anstendig likviditet, har et betydelig antall markeder og har også imponerende strategiske partnerskap. Det vil være interessant å se hvilke allianser som vil dannes i den stadig mer konkurransedyktige desentraliserte utvekslingsverdenen.

Tilleggsressurser

Nettsted

Telegram

Medium

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me