Hva er CRYPTO20?

CRYPTO20 (C20) er verdens første indeksfond for kryptovaluta-tokenized, slik at investorer kan få fordelene ved diversifisering ved å ha markedets topp tjue kryptovalutaer, med den enkle og enkle å holde et enkelt token..

Mindre enn et tiår gammel er kryptovalutamarkedet fortsatt tidlig i livssyklusen i forhold til andre aktivaklasser. Med en samlet markedsverdi på nesten 500 milliarder dollar, kryptovalutamarked står bare en brøkdel av størrelsen på verdens største finansmarkeder og har fremdeles tilstrekkelig rom for å vokse.

C20 tilbyr investorer en praktisk, rimelig metode for å spore tilstrekkelig den generelle avkastningen til det raskt voksende markedet for digitale eiendeler.

C20 Hjemmeside

Oversikt over fordelene ved CRYPTO20

CRYPTO20 tilbyr investorer flere fordeler som ikke kan sammenlignes med andre markedsprodukter:

 • Diversifisering – Tillater investorer å enkelt diversifisere eksponeringen blant de 20 beste kryptovalutaene etter markedsverdi. Tilstrekkelig gir brukerne en levedyktig metode for å satse på fremtiden for hele kryptovalutamarkedet.
 • Lave avgifter – Tilbyr bransjens mest konkurransedyktige styringsrater ettersom C20 er avhengig av datavitenskap for å styrke porteføljens rebalanseringsfunksjoner.
 • Bekvemmelighet – Gir forbrukerne en utrolig enkel måte å investere i flere digitale eiendeler uten å måtte opprette flere kontoer eller lommeboktyper.
 • Åpenhet – Gir tokenholdere full åpenhet om fondets aktivitet ettersom alle fondshandlinger er registrert og inspiserbare på Etheruems blockchain.
 • Likviditet – Opprettet med et innebygd alternativ for likviditetssmart kontrakt, har C20-tokeninnehavere muligheten til å avvikle tokens når som helst.
 • Ingen minimumsinvesteringer – Uten minimumskapitalkrav gir C20 alle investorer en metode for å spore avkastningen til kryptovalutamarkedet.

C20 Fordeler

CYRPTO20s nåværende portefølje

Fra og med 14. februar 2018 består CRYPTO20-porteføljen av:

 1. Ripple- 9,8%
 2. Bitcoin- 9,6%
 3. Ethereum- 9,6%
 4. Bitcoin Cash – 9,5%
 5. Litecoin- 9,1%
 6. Cardano- 7,7%
 7. Stellar- 6,1%
 8. Neo – 5,9%
 9. EOS – 4,7%
 10. Iota- 4,1%
 11. Dash- 3,9%
 12. NEM- 3,6%
 13. Monero- 3,1%
 14. Lisk- 2,6%
 15. Ethereum Classic – 2,4%
 16. Tron- 2,1%
 17. Qtum- 1,8%
 18. VeChain- 1,7%
 19. Bitcoin Gold – 1,5%
 20. Populær- 1,2%

For å se nøkkelinformasjon om C20s portefølje, gå over til dens ytelsesportal.

Grunnleggende om CRYPTO20

C20 ble lansert 16. oktober 2017 og sporer de tjue beste kryptovalutaene etter markedsverdi. Indeksen bruker en maksimal komponentvekt på 10% per eiendel, slik at en enkelt eierandel ikke kan dominere fondet.

Et lukket fond, C20, samlet inn midler en gang gjennom en ICO og begrenset det totale antall tokens opprettet til 40 656 082. Med en sirkulerende forsyning på 39 335 007 poletter, utgjør C20s fondverdi $ 86 359 404. C20-tokens kan ikke utvinnes.

C20 er et passivt forvaltet fond; fondsforvaltere driver ikke aktiv handel bortsett fra ukentlig ombalansering av eiendeler. CRYPTO20 planlegger å bruke maskinlæring for å optimalisere fondsforvaltningen og bestemme parametrene for fremtidige fond.

C20 Sitat

Administrasjonsgebyrer

Ved å kutte ut mellommenn og automatisere ukentlige ombalanseringsmekanismer, kan C20 tilby en av bransjens mest konkurransedyktige tidsplaner for administrasjonsgebyr.

C20 har en fast årlig fast avgift på 0,50%, mens konkurrerende kryptofond har forvaltningsgebyrer på rundt 3%. Det er ingen exitgebyrer, ingen meglergebyrer og ingen rådgivningsgebyrer.

Kjøpe og selge C20

C20-tokens kjøpes og selges eksklusivt velg kryptovaluta-børser.

Hvor handles C20?

C20 er for tiden notert på fire børser:

 1. Bibox
 2. HitBTC
 3. IDEX
 4. EtherDelta

C20 er for tiden også i ferd med å bli akseptert Myntutveksling og YoBit.

Alternativer for tokenholder

En C20-tokenholder har to forskjellige muligheter for å motta betaling når han avhender et token:

 1. Selg C20 på en børs
 2. Bruk C20s innebygde avviklingsalternativ

Likvidasjonsalternativ

C20 har en innebygd avviklingsfunksjon for smarte kontrakter som gjør det mulig for investorer å trekke Ethereum ut fra deres andel av fondets underliggende eiendeler. Det kreves ingen autorisasjon eller ventetid for å avvikle poletter på denne måten.

For å avvikle stillingen din, må du sende inn en uttaksforespørsel til smartkontrakten. Den smarte kontrakten lar deg deretter trekke ut et Ethereum-beløp som tilsvarer markedsverdien av alle investorens tokens. Det er 1% handelsavgift for å aktivere dette likvidasjonsalternativet.

Hvis et token blir avviklet, sendes det tilbake til CRYPTO20-ledelsesteamet som deretter vil videreselge tokenet på en børs til symbolets nåværende markedsverdi. Dette sikrer at avviklede tokens holder seg i omløp og at den totale tokenforsyningen ikke reduseres etter en avviklingshendelse.

Priser

Dette likvidasjonsalternativet skaper en effektiv prisnivå som sikrer at C20-tokens aldri bør handles med rabatt under tokens netto aktivaverdi (NAV).

Token NAV = Netto aktivaverdi for fond / sirkulerende antall tokens

C20s tokenverdi kan overstige verdien av underliggende eiendeler (handles til en premie), men kan ikke falle til under verdien av underliggende eiendeler (handles med rabatt) på grunn av avviklingsalternativet i den smarte kontrakten.

C20 ICO

C20s offentlige ICO ble holdt fra 16. oktober 2018 til 30. november 2017. Fondet samlet inn $ 38 000 000 i denne perioden. Ingen ytterligere tokens blir opprettet forbi ICO.

ICO Token Pricing

 • Prissalgspris for 1 uke før: $ 0,95
 • Prissalg opp til de første 48 timene av ICO: $ 1,00
 • Pris siste 48 timer til slutten av tredje uke av ICO: $ 1,05
 • Pris fra 4. uke til 6. uke av ICO: $ 1.10

ICO Token Distribution

 • ICO-deltakere – 87,0%
 • C20 Team * – 7,5%
 • Markedsføring og investorrelasjoner – 2,5%
 • Juridisk – 1,0%
 • System Security Team – 1.0%
 • Bounty Program – 0,5%
 • Rådgivende team – 0,5%

* C20s teamtoken vil opprettholde en periode på to år for å sikre at teamets insentiver er tilpasset ICO-deltakerne.

Fondets ytelse

Under C20s ICO ble tokens solgt i prisområdet $ 0,95 til $ 1,10, avhengig av når nøyaktig tokens ble solgt. Fra og med 14. februar 2018 har ICO-deltakere blitt belønnet med en avkastning på over 100%, uavhengig av hvilket poeng de kjøpte under ICO. Siden C20 ble notert på børser i slutten av januar, har prisen falt til $ 2,43 ettersom verdien av underliggende eiendeler har falt.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = C20&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Hvordan du oppbevarer C20

C20 er et standard ERC-20-token. Derfor må C20 lagres i en ERC-20-kompatibel Ethereum-lommebok. Et populært valg av programvare lommebok er MyEtherWallet.

For å eliminere tredjeparts sikkerhetsrisiko, bør investorer vurdere å lagre sine digitale eiendeler i en maskinvarepungebok. Noe godt pålitelig ERC-20-maskinvare inkluderer Ledger Nano S eller Trezor.

Partnerliste

CRYPTO20 har en omfattende liste med over ti partnere:

 • Blokk 512 Blokk 512 er et agnostisk konsortium av eksperter som gir innsikt, rådgivning og akselerasjonstjenester for blockchain-løsninger med levedyktige forretningsmodeller.
 • Danilov & Konradi LLP – Danilov & Konradi LLP er et internasjonalt butikk advokatfirma med base i Moskva og Texas.
 • 8760 – 8760 er et full-stack markedsføringsbyrå som spesialiserer seg på dype Fintech, blockchain og ICO.
 • HoSho – HoSho er en global leder innen blockchain-sikkerhet. Sikkerhetstjenester inkluderer statisk analyse, kontraktverifisering, soliditetsutvikling blant annet.
 • Extravaganza – Extravaganza er et internasjonalt byrå for digital markedsfører og programvareutvikling som tilbyr en rekke digitale tjenester.
 • Coinhills – Coinhills er et nettsted som samler markedsdata for kryptovaluta samt nyheter om digitale eiendeler fra hele nettet.
 • DataProphet – DataProphet spesialiserer seg på maskinlæring og tilbyr produktutviklingstjenester til et bredt spekter av bransjer, fra finans til juridisk.
 • KR Token – KR Token tilbyr en rekke tjenester som inkluderer tokensalg, OTC-handel for digitale eiendeler og kapitalforvaltning.
 • Sikkerhetsvaluta – Sikkerhet er en kombinert FinTech / RegTech-plattform som muliggjør fri handel med tidligere illikvide aktivaklasser.
 • Metamensjon – MetamensionEt digitalt markedsføringsfirma som spesialiserer seg på video- og kunstskaping for film og TV.
 • IdentityMind – IdentityMind bygger pålitelige digitale identiteter for å effektivisere samsvar og forbedre svindelforebygging.

CRYPTO20-teamet

C20 ledes av grunnleggeren og konsernsjefen, Daniel Schwartzkopff. Han er en serieentreprenør med bakgrunn i oppstart, teknologi og utvikling av sosiale nettverk. I tillegg er Schwartzkopff medstifter og direktør for Dataprophet, et maskinlæringsrådgivnings- og utviklingsfirma.

Noen andre viktige teammedlemmer inkluderer Raymond Botha og Bobby Jonker. Som medstifter og CTO for C20 administrerer Botha systemteknikk og arkitektur for prosjektet. Botha bidrar også til fondets blockchain-integrering og automatiserte handelssystem. Som C20s fondsforvalter håndterer Jonker forretningsdriften i fondet. Jonkers økonomiske erfaring inkluderer arbeidserfaring i Intertrust Group, PricewaterhouseCoopers og Ernst & Ung.

C20 Team

Konklusjon

Investering i individuelle kryptoinvesteringer er iboende risikabelt og krever byrden av tidkrevende forskning; CRYPTO20 tilbyr investorer en praktisk investeringsstrategi som reduserer den samlede investeringsrisikoen ved å lage en indeks som sporer det fremvoksende kryptovalutamarkedet som en helhet i stedet for å prøve å håndvelge markedets vinnere og tapere..

For mer informasjon, naviger til C20 nettsted eller hvitt papir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me