Hva er Byteball?

Blockchain-teknologien har endret måten verden registrerer digitale data på, men den har også mangler som har hindret den samlede adopsjonen og bruken. I håp om å unngå mange av problemene knyttet til blockchain, har Byteball besluttet å bruke en helt annen metode for å koble til og verifisere dataene sine helt.

I motsetning til Bitcoin, som knytter blokker i en lineær kjede, blir Byteball sammen med nylig opplastet informasjon i databasen ved å feste den til flere tidligere datatransaksjoner. Basert på hverandre, danner transaksjonene en struktur som kalles en DAG (rettet asyklisk graf).

Selv om plattformen tilbyr uforanderlig lagring for alle datatyper, er den mest bemerkelsesverdige funksjonen dens allsidige betingede betalingssystem. Enkelt nok for enhver bruker å forstå, lar det smarte kontraktssystemet deg enkelt lage og skreddersy smarte kontrakter for ethvert personlig behov.

Byteball-topptekst

Byteball-høydepunkter

Byteball har et bredt utvalg av funksjoner som gir den betydelige fordeler i forhold til noen av sine blockchain-konkurrenter:

 • Flere aktivaklasser – Byteball kan brukes til å lagre og overføre verdier for forskjellige aktivaklasser som valutaer, obligasjoner og råvarer.
 • Personvern – Blackbytes gir brukerne muligheten til å sende betalinger og meldinger sikkert og anonymt.
 • Gratis distribusjon – I motsetning til de fleste kryptovalutaer som har ICO for fortjeneste, har Byteball unikt bestemt seg for å gi bort det meste av forsyningen gratis.
 • Betingede betalinger – Byteball lar brukerne foreta enkle risikofrie betingede betalinger som bare fullføres når de angitte kontraktkriteriene er oppfylt.
 • P2P forsikring og spill – Brukere kan lage tilpassede skreddersydde peer to peer-smarte betalinger som lar brukerne selge forsikring til hverandre eller å satse på spesifikke verdensbegivenheter.

Hvordan fungerer Byteball?

Byteball har ikke blockchain eller blokker. Transaksjoner er deres egne blokker og trenger ikke å koble i en rett kjede; De er knyttet til flere tidligere transaksjoner og danner en struktur som kalles en DAG (rettet asyklisk graf).

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Regissert syklisk graf

Lagringsenheter, eller kuler, er koblet til hverandre slik at hver lagringskule inneholder en eller flere hashes av tidligere lagringskuler. Byteball kobler transaksjoner ved å signere hashen fra tidligere transaksjoner til den nye.

Denne forbindelsen mellom lagringskuler bekrefter ikke bare konsekvent tidligere data satt i databasen, men etablerer også en delvis rekkefølge som lagringskulene kan henvises til. Byteballs har ingen problemer med blokkstørrelsen, bare fordi de ikke har blokker.

Fordelene med å koble data for å opprette en DAG inkluderer:

 • Øyeblikkelig bekreftelse – DAG-teknologi gjør det mulig for en transaksjon å få bekreftelse fra Byteball-jevnaldrende nesten umiddelbart fordi systemet ikke er avhengig av gruvearbeidere for å bekrefte transaksjoner.
 • Transaksjonsfinalitet – Byteballs system tillater klare varsler om fullføring av transaksjoner. Dette er i motsetning til Bitcoin hvor antall bekreftelser kan brukes til å beregne bare sannsynligheten for at transaksjonen ble fullført.
 • Lavere energibyrde – Byteball krever betydelig mindre energi for å holde nettverket i drift og sikkert enn bevis på kryptovalutaer.

Byteball-diagram

Byteball kjernefunksjoner

Byteball kommer med kjernefunksjoner som gjør plattformen ekstremt kraftig:

 • Atombytte – Dette fjerner behovet for å stole på en sentralisert utveksling. I stedet skjer transaksjoner mellom brukere samtidig eller skjer ikke i det hele tatt.
 • Regulerte eiendeler – Institusjoner kan enkelt utstede eiendeler som er i samsvar med Know Your Customer og anti-hvitvaskingspolicyer.
 • Multisignatur evne – For ekstra sikkerhet kan brukere kreve godkjenningssignaturer fra flere enheter før en transaksjonsbehandling. I tillegg skaper multisignatur-funksjonalitet en prosess for utveksling av delte eiendeler som har mer enn en eier.
 • Oracle på kjeden – Orakler er verifiserte datastrømmer fra verdensbegivenheter som kobles til databasen. Brukere kan bruke et orakles importerte data til å lage skreddersydde bestemmelser for enhver smart kontrakt.
 • Uforanderlig lagring – Når data er lagt inn i Byteball-databasen, kan de aldri endres eller fjernes.

Byteballs valuta “Bytes”

I Byteball må du betale en provisjon ved hjelp av en valuta kalt “Bytes” for å legge til data i databasen.

Navnet på Byteballs valuta gjenspeiler direkte verdien. Ekstremt intuitivt tilsvarer antall Bytes du betaler for å legge til data i databasen direkte til datastørrelsen på transaksjonen. For eksempel vil kommisjonsgebyret ditt for å legge til 1 Kb data være 1000 byte.

Provisjonsgebyrer skaper et jevnt system for verdioverføring som tilpasser interessene til alle Byteballs interessenter. Det forhindrer også brukere fra å spamme ubrukelige meldinger til databasen.

I tillegg til betaling for lagringsgebyr, kan du betale Bytes direkte til andre brukere for varer eller tjenester.

Blackbytes

Byteball har en annen valuta som kan brukes på plattformen – Blackbytes. I motsetning til byte-transaksjoner som er helt synlige på DAG, er Blackbytes betydelig mindre sporbare. Blackbyte-data blir ikke registrert i den offentlige databasen; I stedet sendes transaksjonsdata direkte peer to peer.

Blackbytes

Betingede betalinger

Kanskje Byteballs mest innovative funksjon, vilkårlige betalinger tillater brukere å sette en smart kontraktbetingelse som må oppstå for at betalingsmottakeren skal motta bundet penger. Hvis betalingsmottaker ikke holder løftet sitt (eller utenforliggende oppfyller ikke de oppgitte betingede kriteriene), kan du trygt ta pengene tilbake etter den angitte ventetiden.

Selv om andre kryptovalutaer tilbyr sammenlignbare smarte kontrakter, er det betingede betalingssystemet virkelig unikt fordi det er enkelt og tydelig nok til at enhver bruker kan lese og forstå den smarte kontrakten de lager..

Byteball bundne betalinger

Orakler

Byteballs betingede betalingskontrakter blir mye kraftigere siden orakler er implementert i plattformen. Orakler er i utgangspunktet pålitelige tredjeparter som overvåker spesifikke verdensbegivenheter og importerer resultatene til Byteball som en datafeed.

Oracle-basert spill og sikring

Ved å kombinere Byteballs betingede betalingssmarte kontrakter med pålitelige datastrømmer fra orakler, har du muligheten til å satse på (eller sikre deg) store verdenshendelser.

Byteball-brukere kan spekulere i et bredt spekter av arrangementer:

 • Sportsbegivenheter – Sats på utfallet av et idrettsarrangement i verden uten behov for en bookmaker.
 • Værhendelser – Sikre deg mot ekstreme værhendelser som kan påvirke din forretnings- eller ferieopplevelse.
 • Reisearrangementer – Brukere kan kjøpe flyforsikring som gjør at de kan kompenseres hvis en flytur blir forsinket eller kansellert.
 • Politiske begivenheter – Sats på resultatet av politiske hendelser. Brukere kan sikre forretningsrisiko mot uønskede politiske resultater.
 • Prisbegivenheter – Prisorakler lar deg forkorte hvilken som helst kryptovaluta uten å eie den. Dette gjøres ved ganske enkelt å gjøre en smart kontraktbetingelse som er avhengig av at en valgt mynts pris når en viss pristerskel.

P2P Betting Byteball

Gratis distribusjon

Avgjørende for suksessen, mener Byteball-lagene at teknologien må bli adoptert for at den skal lykkes. Av den grunn skal 99% av alle Bytes og Blackbytes gis gratis.

Byteball bruker for tiden flere metoder for å spre Bytes:

 • Kjøp Cashback – Byteball tilbyr tilbakebetaling hos selgere og butikker selskapet samarbeider med. Normalt belønner de kunder med Bytes tilsvarende 10% av kjøpesummen.
 • Bekreftelses- og henvisningsbelønninger – Brukerne får byte på 20 dollar når de bekrefter identiteten deres. Også brukere som henviser nye kunder får også $ 20 byte.
 • Youtube Giveaways – Byteball holder ofte youtube-konkurranser på youtube-kanalene til supporterne. Konkurransevinnere mottar varierende mengder byte.

Distribusjon til BTC-holdere

Tidligere har teamet distribuert Bytes og Blackbytes gratis til BTC-holdere og til eksisterende Bytes-holdere som har koblet kontoene sine. De har nå distribuert 64,5% av den totale forsyningen gratis over totalt 10 luftdråper det siste året.

Sammendrag av spredningsrunder:

 • 1. runde, 25. desember 2016 – 10% fordelt
 • 2. runde 11. februar 2017 – 1,8% fordelt
 • 3. runde, 12. mars 2017 – 2,0% fordelt
 • 4. runde, 11. april 2017 – 2,3% fordelt
 • 5. runde 10. mai 2017- 2,9% fordelt
 • 6. runde 9. juni 2017- 6,6% fordelt
 • 7. runde 9. juli 2017- 11% fordelt
 • 8. runde 7. august 2017 – 16% fordelt
 • 9. runde, 6. september 2017 – 5,7% fordelt
 • 10. runde 4. november 2017 – 6,1% fordelt

Totalt distribuert beløp: 64,5%

Info om byteballhandel

Bytes gitt gratis det siste året, og Bytes har gitt en betydelig avkastning for sine første airdrop-deltakere. Byteballs prisbevegelse i USD har fulgt et bimodalt handelsmønster; to pristopper sommeren 2017 og nyttår 2018 følger for det meste sidelengs prismoment.

Svært korrelert med BTC-prisen det meste av fjoråret, har Byteballs USD-pris nylig avviket dramatisk fra den. En mulig forklaring på denne midlertidige separasjonen inkluderer prosjektene uvanlig mye kunngjøringer og plattformoppdateringer som den har gitt ut de siste månedene.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = GBYTE&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Rask fakta om byteball

 • Handelssymbol: GBYTE
 • Innledende distribusjonspris: Gratis
 • Nåværende markedspris: $ 437,52
 • Nåværende tilgjengelig forsyning: 645 222
 • Maksimal forsyning: 1.000.000

Hvor å kjøpe Bytes?

Bytes kan ganske enkelt kjøpes og selges direkte i Byteball-lommeboken ved hjelp av Byte-BTC-bot. I tillegg handles Bytes også på utvalgte børser som inkluderer:

Hvor å kjøpe Blackbyte?

Det er for tiden to portaler som drives av uavhengige Byteball-utviklere der Blackbyte handles:

Byteball lommebok

Både Bytes og Blackbytes må lagres i Byteballs egen lommebok. Lommeboken er tilgjengelig for iOS, Android, Windows, Mac og Linux.

Byteballs lommebok har to engasjerende funksjoner som skiller den fra konkurrentens lommebøker:

 1. Wallet Byteball Store
 2. Sovereign Identity Verification

Byteball lommebok

Wallet Byteball Bot Store

Bot Store er tilgjengelig direkte i Byteballs lommebok og gir brukerne en aktuell liste over tilgjengelige chatbots. Mange av Byteballs funksjoner tilbys allerede gjennom samspillet mellom chatbots.

Smarte kontrakter opprettes og samhandles med ved å sende meldinger til forskjellige chatbots fra Bot Store. Å samhandle med smarte kontrakter er like enkelt som å svare på noen spørsmål fra en nyttig chatbot.

Byteball Bot-butikk

Wallet Sovereign Identity

Byteballs suverene identitetsfunksjon for lommebok lar brukerne koble identiteten sin til lommeboken. Brukerne har da muligheten til å oppgi identiteten sin under betaling hvis de velger å gjøre det.

Identiteter blir bekreftet ved hjelp av Jumio og Real attestation bot. Verifisering av lommebokidentitet er praktisk for betalinger som får en bruker til å erklære sin identitet for juridiske formål som ICO-hendelser.

Byteball suveren identitet

Byteball-nyheter

Byteball har kunngjort mange store oppdateringer til plattformen de siste månedene som inkluderer utgivelsen av textcoins og i tillegg til et partnerskap med Jumio.

Textcoins

I desember lanserte Byteball sin textcoin-funksjon. Textcoins tillater enhver bruker å sende Bytes til alle som har en e-postadresse, selv om mottakeren ikke har en Byteball-lommebok ennå.

Betalinger kan også enkelt og trygt sendes via tekstmeldinger på chat-kanaler som Signal, WhatsApp og iMessage.

Jumio-partnerskap

18. januar 2017 kunngjorde Byteball sitt partnerskap med Jumio, en ledende leverandør av identitetsbekreftelsestjenester. Med Jumios hjelp kan du nå sikkert knytte identiteten din til byteball-lommeboken og adressen din. I tillegg kan du offentlig vise den bekreftede identiteten til adressen din slik at andre kan se slik at andre brukere vet at de sender eiendeler til høyre for adressen..

Byteball-lag

Byteball består av et lite team på under fem medlemmer, og ledes av grunnleggeren og hovedutvikleren, Anton Churyumov. Churyumov har omfattende ledererfaring i teknologisektoren da han er medstifter og administrerende direktør for Bamse-ID samt medstifter og CIO for Platron.

Hvis det ikke var imponerende nok, eier Churyumov SMS-trafikk, et russisk teknologiselskap som tilbyr løsninger og markedsføring for banker, forsikringsselskaper og detaljhandelsfirmaer. Deltok i Moskva Engineering Physics Institue fra 1991 til 1997, Churyumov mottok sin grad i teoretisk fysikk.

Anton Churyumov

Konklusjon

Ved å koble data til en rettet asyklisk graf snarere enn en tradisjonell lineær kjede av blokker, prøver Byteball å løse mange av problemene som har hindret masseadopsjonen av blockchain-teknologi. Fremhevet av sine allsidige betingede betalinger, tilbyr Byteball et smart opprettelsessystem som er enkelt nok til å brukes av nesten alle brukere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me