HitBTC-konsistens er rangert som en av de beste kryptovaluta-børsene på markedet når det gjelder handelsvolum. Selv om likviditet er en viktig faktor, er det ikke det eneste du bør vurdere før du bruker en børs. I vår HitBTC-gjennomgang undersøker vi alle detaljene du trenger å vite om denne utvekslingen.

Informasjon om HitBTC-utvekslingsnøkkel

Brukergrensesnitt

Først opp i vår HitBTC-gjennomgang undersøker vi brukergrensesnittet. Sammenlignet med de fleste andre børser er prisdiagrensesnittet ganske likt. Den største forskjellen mellom HitBTC og andre børser er måten fondene kategoriseres på “konto” -fanen. Dette er fordi HitBTC gir hver bruker to kontoer (hovedkonto og handelskonto), som begge har forskjellige funksjoner.

‘Hovedkontoen’ er designet for å være et sted hvor du kan lagre kryptovaluta-midlene dine. Hvis du har midler her, kan du ikke umiddelbart handle med dem. Du må først overføre dem til ‘handelskontoen’, som er designet spesielt for handel og ikke for lagring av midler.

Når du vet dette, er det lett å forstå brukergrensesnittets funksjonalitet. Imidlertid, hvis du er en nyere bruker, kan du synes dette er litt rart. Dette skyldes det faktum at nesten alle andre kryptokursutvekslinger bruker et kontosystem. Derfor skaper det litt forvirring å ha et system med to kontoer.

LTC / BTC prisdiagram

Annet enn tokontosystemet, bør HitBTCs brukergrensesnitt være kjent for de fleste kryptohandlere.

Sikkerhet: Er HitBTC trygt?

Ikke lenge etter lanseringen i 2015, HitBTC gikk offline for en kort periode. Under dette arrangementet klaget noen brukere på at de ikke kunne ta ut penger fra børsen. Dette ble antatt å være forårsaket av børsen som fryser brukerfond som en sikkerhetsforanstaltning etter at en annen børs som heter Bter, ble stjålet midler under et hack. Samlet sett var ikke HitBTC-hendelsen i 2015 et stort problem. Selvfølgelig vil mange hevde at børsen kan fryse midler når det passer, er negativt når man vurderer sikkerhet.

For det meste har utvekslingen holdt seg relativt sikker. I dag tilbyr sentralen tofaktorautentisering som et sikkerhetstiltak. Du kan aktivere 2FA for oppgaver som pålogging, uttak av fond og innstilling av justeringer. Som en forholdsregel kan du velge hvor lenge påloggingen til kontoen din forblir aktiv før du automatisk logger ut. Alternativene inkluderer 30 minutter, 1 time, 8 timer, 1-7 dager eller aldri.

HitBTC bruker fryselager for å sikre mesteparten av pengene sine. En unik sikkerhetsfunksjon er “hviteliste”. Med denne funksjonen kan du legge til innskuddsadresser du stoler på. I hovedsak er dette ment å forhindre at noen (til og med en hacker) trekker seg tilbake til en adresse du ikke er kjent med eller ikke kontrollerer. Hvis en hacker bryter e-postkontoen din og prøver å trekke ut, bør HitBTC kunne blokkere denne handlingen.

HitBTC-avgifter

Sammenlignet med de fleste kryptokursutvekslinger er handelsavgifter på HitBTC konkurransedyktige. For takere er HitBTC-avgiftene satt til 0,1%. Produsenter trenger ikke betale noen avgifter. Tvert imot får produsentene faktisk en rabatt på 0,01% for hver handel.

HiBTC-avgifter for uttak er unike i det faktum at de er ikke basert på transaksjonsvolum. Hvis du for eksempel vil ta ut 10 BTC eller 0,5 BTC, blir du belastet samme avgift. Avgiftene er dynamiske og justeres automatisk med markedet. Hvis du vil ta ut en større mengde krypto, er dette absolutt positivt. For mindre beløp kan dette imidlertid betraktes som negativt. Sammenlignet med andre populære børser som Binance og Bittrex, er HitBTC-avgifter for uttak lavere for noen kryptovalutaer og høyere for andre.

HitBTC Support Center hjemmeside

HitBTC Support Center gir mange svar på vanlige spørsmål om utvekslingen.

Valutalternativer

En av kategoriene som skiller HitBTC bortsett fra de fleste børser, er antallet tilgjengelige valutaalternativer. Fra og med november 2018 er det over 200 forskjellige kryptovalutaer tilgjengelig på denne børsen. Mange kryptovalutaer som ikke er tilgjengelige på andre populære børser, finner du på HitBTC. For mange handelsmenn er dette en god ting, da det betyr større likviditet for kryptokurver over hele linja.

For de som ønsker å sette inn fiat direkte via HitBTC, er dette alternativet tilsynelatende ikke lenger tilgjengelig. Det er noen få anmeldelser skrevet tidligere som sier at fiat-valutaer (USD, EUR, BNP) støttes. Imidlertid sier utvekslingsnettstedet (i november 2018) det nå tilbyr ikke fiat-innskudd. Du kan imidlertid kjøpe Bitcoin ved hjelp av Visa eller Mastercard på en annen børs som heter Changelly, som har inngått et samarbeid med HitBTC for å tilby denne tjenesten. Du kan også gjøre dette på en hvilken som helst annen børs som tilbyr fiat-handelsalternativer.

Handelsbegrensninger

Det er tre kontosjikt som bestemmer transaksjonsgrenser. Det er imidlertid ikke klart hva disse nivåene faktisk betyr for transaksjonsgrenser. For eksempel har noen sagt at bekreftelsesnivåer inkluderer følgende:

Den generelle kontoen, som ikke krever bekreftelse, har en daglig uttaksgrense som tilsvarer 5000 EUR i kryptovaluta. Med dette nivået kan du ikke sette inn fiat. Bekreftet konto er andre trinn. Det krever en KYC-sjekk. Du har tillatelse til 25.000 EUR daglig uttaksgrense for krypto. For fiat-valuta er det en grense på $ 2000 (EUR eller USD) per uke og $ 10 000 per måned – både for uttak og innskudd. Det tredje nivået er en kvalifisert konto som lar deg ta ut mer enn $ 25 000 krypto hver dag. Fiat-uttak og innskudd tillatt for kvalifiserte kontoer er $ 10.000 per uke og rundt $ 50.000 (EUR eller USD) per måned.

Imidlertid ifølge en offisiell HitBTC-kundeservicerepresentant på Reddit, “Det er ingen daglig grense på HitBTC”. For å legge til forvirringen er de forskjellige trinnene vist i grafikken nedenfor (funnet på HitBTC-nettstedet) ikke klikkbare. Det blir heller ikke gitt noen informasjon der som forteller forskjellene mellom de tre kontonivåene.

grafikk av kontonivåer (generelle, verifiserte og kvalifiserte)

HitBTC har tre hovedkontonivåer: generelle, verifiserte og kvalifiserte.

Kundeserviceopplevelse

I den siste kategorien av vår HitBTC-gjennomgang, la oss undersøke den samlede opplevelsen av kundeservice. I følge ulike kundeanmeldelser er HitBTC relativt treg og noen ganger ikke-responsiv på spørsmål fra brukere. For eksempel har noen få brukere klaget over at supportteamet ikke svarte på spørsmål utover den første henvendelsen. Selv om det er positivt at HitBTC har et sosialt mediealternativ for å adressere kundeproblemer (Reddit), har det ofte vært køer med ubesvarte spørsmål til tider.

Et annet problem er at noen mynter noen ganger “sitter fast” i børsen på grunn av tekniske problemer. Et spesifikt eksempel på dette er når brukere kunne ikke fullføre noen operasjoner med Metaverse ETP-midler. Ved ikke å tillate brukere å kontrollere sine egne midler og stenge / fryse visse mynter, risikerer HitBTC å skape kontinuerlige problemer for noen handelsmenn.

Konklusjon

HitBTC har en tendens til å ha konkurransedyktige handels- og uttaksgebyrer, samt en overflod av kryptovalutahandelsalternativer. Likevel er det mange problemer som børsen bør ta opp. Fondsikkerhet, erfaring med kundeservice og avklaring på ulike utvekslingspolitikker er alle områder som kan forbedres. Forhåpentligvis kan vår HitBTC-gjennomgang hjelpe deg med å avgjøre om denne utvekslingen er et godt alternativ for deg eller ikke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me