Haasbot er en handelsbot som bruker kunstig intelligens (AI) algoritmer for å overvåke kryptomarkedene og foreta handler automatisk. Prinsippet er at kryptomarkedet aldri sover, og vi antar at du gjør det, selv i løpet av de siste marerittete ukene med prisfall. Så mens du sover, vil handelsboten holde ting tikkende for deg, kjøpe og selge i henhold til parametrene du har angitt for den.

Så er Haasbot verdt det? Her tar vi en grundig titt på verktøyet slik at du kan bestemme deg hvis det er en verdig investering for å administrere handelsaktivitetene dine..

Hvorfor bruke roboter til handel?

Vel, handelselementet over natten er bare en del av det. AI-algoritmen til en bot kan analysere markedstrender langt raskere enn et menneske som arbeider manuelt, spesielt i høyhastighets, høy innsatsverden for kryptovalutahandel. Det kan da utføre handler på dine vegne, også raskere enn noe menneske. Begge disse grunnene kan være en stor bonus for enhver næringsdrivende, da det er stressende og tidkrevende å være konstant våken for markedsbevegelser.

For nye handelsmenn kan roboter som Haasbot være enda mer verdifulle. For en crypto noob kan det store volumet av ny informasjon å konsumere være overveldende. Derfor kan bruk av en bot bidra til å automatisere noen få innledende handler, slik at en ny kryptoentusiast kan se tilbake på botens handlinger på fritiden og lære av hva den gjør. Nye handelsmenn bør fortsatt prøve å lære noe om kryptohandel før de investerer i bot-programvare.

Om Haasbot

Haasbot er en av mange handelsroboter som er tilgjengelige på markedet i dag. Programvaren eies av HaasOnline Software; et selskap opprinnelig opprettet av nederlandsk programvareingeniør Stephan de Haas. HaasOnline ga ut Haasbot i 2014, og siden den gang har to oppgraderinger blitt utgitt. Haasbot 4.0 kommer på markedet i 2019.

Haasbot-hjemmesiden

(Lite faktaklump: “Haas” betyr “hare” på nederlandsk, derav den kaninelignende logoen til Haasonline.)

Egenskaper

Haasbot-pakkene inneholder fire forskjellige komponenter:

 • Bots
 • Forsikringer
 • Sikkerhet
 • Tekniske indikatorer

Bots

Haasbot tilbyr tilgang til femten forskjellige roboter, avhengig av prisnivå. Hvordan du vil handle vil styre hvilken bot du velger. Noen eksempler er:

 • Crypto Index Bot – en handelsbot som fungerer med en portefølje av kryptovalutaer, balansert i henhold til din spesifikasjon
 • InterExchange Arbitrage Bot – hvis du vil handle på variasjonene mellom forskjellige børser, vil du bruke denne
 • Order Bot – lar deg sette forhåndsdefinerte ordrer og utløse en handel når prisen er lavere eller høyere enn verdien du spesifiserer

Forsikringer

Forsikringer er spesielle vilkår som må oppfylles for å utføre en kjøps- eller salgsordre. De setter spesifikke regler for roboter som jobber for å beskytte fortjenesten og minimere tap. Noen eksempler:

 • Absolutt prisendring og prosentvis prisendring – dette sender et handelssignal til boten om å kjøpe eller selge hvis en bestemt mynt øker eller synker i absolutt pris, eller i prosent
 • Overvinn avgifter – dette sikrer at verdien av en handel ikke vil bli utslettet av transaksjonsgebyrer
 • Never Buy Higher – dette forteller boten at han aldri skal avslutte en handel til en høyere kjøpesum enn den siste salgsprisen

Sikkerhet

En sikkerhet er en definert hendelse som vil utløse et kjøp eller salg. Safeties er utformet for å hindre at du lider tap fra betydelige fall i markedet der en forsikring ellers bare kan forhindre en kjøpstransaksjon.

Eksempler på sikkerhet for Haasbot inkluderer:

 • Prispumpe – følger prisen under en oppadgående trend og selger når prisen begynner å synke
 • Stop Loss Fixed Price – lar deg sette en pris under hvilken boten automatisk skal selge posisjonene dine, for å forhindre at du taper på en handel
 • Deactivate After X Trades – vil blokkere videre handler etter at et visst antall er utført

Tekniske indikatorer

Du kan bruke tekniske indikatorer til å analysere markedsforholdene for tilbud og etterspørsel, som kan gi kjøps- eller salgsindikatorer. Haasbot har dusinvis av tekniske indikatorer tilgjengelig, avhengig av prisnivå.

Noen av de mer enkle eksemplene er:

 • Relativ styrkeindeks (RSI) – forsøker å måle om en eiendel er overkjøpt eller oversolgt ved å sammenligne størrelsen på nylige gevinster mot tap
 • Fast kjøp / salg – du kan forhåndsdefinere prispoeng for kjøps- og salgssignaler
 • Rate of Change – måler prisendringen fra en periode til den neste

Ved å konfigurere roboter med forsikringer, sikkerhet og tekniske indikatorer, kan du angi at et antall forskjellige Haasbots skal kjøre avhengig av omstendighetene dine og hvilket Haasbot-prisnivå du abonnerer på..

Haasbot integreres med 20 forskjellige børser, inkludert Binance, Bittrex og Gemini.

Priser

Haasbot tilbyr tre forskjellige nivånivåer, og du kan abonnere på enten tre, seks eller tolv måneder. Alle planer inkluderer støtte for alle børser, kundesupport og kjernefunksjoner. Begynner- og enkelplanene inkluderer imidlertid ikke tilgang til alle roboter, forsikringer, sikkerhet og indikatorer som du får med den avanserte planen..

Du kan se pristilbudene for seksmånedersplanene nedenfor (prissettingen er i BTC).

Haasbot-pris 6 måneders plan

Haasbot-priser – 6 måneders opsjoner

Du kan også sammenligne funksjonene av de forskjellige nivåene før du kjøper.

Alternativer

Hvis du vil sammenligne Haasbot med noen andre handelsboter på markedet, kan du også sjekke ut 3Commas, Cryptohopper, Gunbot eller Gekko.

Konklusjon – Bør du investere i Haasbot?

Det viktigste å huske på er at enhver handelsautomatisering, inkludert Haasbot, bare vil fungere i henhold til reglene du setter for den. Hvis du er en kryptohandler som har tjent penger i de nåværende markedene, er sjansen stor for at du kan sette opp Haasbot for å utføre din nåværende strategi uten å skade inntekten din..

Men hvis du tidligere har tapt penger i krypto, vil ikke Haasbot snu det. Så hvis du velger å investere, er det absolutt verdt å vurdere hvordan du vil bruke den. Sørg i det minste for at handelsstrategien din betyr at du kan dekke utgiftene du legger ut på den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me