Safe Trade Coin (XSTC) har som mål å være en fellesskapsdrevet digital valuta. I denne artikkelen tar vi en titt på de tekniske funksjonene til Safe Trade Coin, fremtidig veikart og mer. Og vi prøver å vurdere om Safe Trade Coin er trygt å bruke.

Safe Trade Coin (XSTC) Project Mission

Ifølge prosjektnettsted, Safe Trade Coin (XSTC) -samfunnet planlegger å lansere en plattform der valutaen er integrert og brukbar. Per september 2018 er det ikke mye informasjon tilgjengelig om dette prosjektets tidligere prestasjoner. Selv om prosjektnettstedet sier at utgivelsesdatoen for whitepaper skulle finne sted i juni 2018, har teamet ennå ikke levert en whitepaper.

Forlatt og ført tilbake fra de døde

I følge prosjektets veikart forlot den opprinnelige skaperen av Safe Trade Coin (XSTC) prosjektet i 2017. Prosjektnettstedet viser ikke den nøyaktige startdatoen for prosjektet; imidlertid Cryptoslate sier at prosjektet lansert i november 2016. Mens mange kryptovaluta-prosjekter har mislyktes tidligere, har de fleste gjort det enten etter å ha mottatt finansiering eller etter mislykkede ICO-er der ingen kapital ble samlet inn. Safe Trade Coin ser derimot ut til å ha ingen tidligere offentlige eller private innsamlingsaksjoner.

I første kvartal 2018 startet prosjektets vekkelse. Dette inkluderte lanseringen av det første Safe Trade Coin-nettstedet og blokk utforsker. I 2. kvartal 2018 startet prosjektet en kampanjekampanje. Denne informasjonen og påfølgende diskusjoner finner du på prosjektets Bitcointalk-side.

Tekniske detaljer

Safe Trade Coin benytter en Proof-of-Stake konsensusmekanisme. Det som skiller den fra andre mynter som bruker PoS, er den sjenerøse innsatsbelønningen. Alle brukere kan forvente 25% årlig belønning fra innsatsen. Dette kan veldig godt stimulere brukere til å HODL denne mynten i stedet for å handle den, muligens skape mer stabilitet i bjørnmarkeder.

Ulempen med dette kan imidlertid være at brukerne heller bare vil bruke XSTC som en investeringsressurs, omtrent som en blockchain-obligasjon, i stedet for å bruke den til virkelige P2P-betalinger..

Det er også viktig å merke seg at andre detaljer, for eksempel bekreftelse på betaling, krever bare to blokker. I andre kryptovalutaer er dette tallet er vanligvis høyere. For eksempel krever Bitcoin seks blokker. Ethereum krever minst fem. Selv om dette tallet kan variere sterkt, sikrer et høyere antall nødvendige bekreftelser at en transaksjon ikke er lett reversibel. I hovedsak tilsvarer flere bekreftelser bedre sikkerhet.

Den sirkulerende forsyningen er 706,661,973 XSTC. Maksimal forsyning er 840 000 000 XSTC. Med andre ord er litt over 84% av maksimumsforsyningen allerede i omløp. Dette er et positivt tegn sammenlignet med prosjekter som enten mangler maksimal forsyning eller de som har liten sirkulasjonsforsyning sammenlignet med maksimal forsyning. Desktop-lommebøker er tilgjengelige for både Windows- og Linux-operativsystemer.

bilde av XSTC-myntfunksjoner fra prosjektnettstedet

XSTC-myntfunksjoner finner du på prosjektnettstedet.

Foreslåtte funksjoner

Safe Trade Coin (XSTC) verdsetter sin identitet som et fellesskapsdrevet prosjekt. Dette betyr at medlemmer av samfunnet (spesielt de med eksepsjonelle programmerings- og designferdigheter) kan bidra til de tidlige stadiene av prosjektets dannelse.

Prosjektnettstedet sier også: “Med en gjennomsnittlig transaksjonshastighet på 60 sekunder har XSTC en solid posisjon i markedet. Transaksjonsgebyrene er relativt lave og rimelige. ” Den viktigste tekniske funksjonen ser ut til å være opprettelsen av en escrow-funksjonalitet. Dette vil trolig være en stor komponent i den fremtidige Safe Trade Coin-plattformen.

Team og Future Roadmap

Safe Trade Coin, som noen andre lokalsamfunnsdrevne prosjekter, viser ikke kjerne bidragsytere på nettstedet. Det er imidlertid uklart hvem som utvikler / bidrar til prosjektet og i hvilken grad. Fremtidens veikart ser heller ikke ut til å være så ambisiøs. For eksempel, nær slutten av tredje kvartal 2018, er ikke papiravisen fortsatt oppført på prosjektnettstedet.

I tillegg bør Safe Trade Foundation være dannet nå. Uansett om denne organisasjonen har eller ikke er opprettet, er det ikke mye informasjon om formålet.

I 4. kvartal 2018 bør iOS- og Android-lommebøkene slippes. Til slutt, en gang i 2019, bør vi forvente at utviklingen av depotplattformen starter. Fra og med september 2018 har vi ennå ikke sett de jevnlige oppdateringene eller samfunnsinteraksjonen på nivå med hva man forventer av et topp kryptokurrencyprosjekt.

Foto av XSTC-veikartet

XSTC-veikartet inneholder ikke mange detaljer om planer for kommende oppdateringer.

Børs

For de som er interessert i å kjøpe Safe Trade Coin (XSTC), er det bare ett valg. Fra og med september 2018 er XSTC bare tilgjengelig på Myntutveksling. I tillegg er BTC det eneste handelsparet som er tilgjengelig på den børsen. Sammenlignet med de fleste andre kryptovalutaer mangler XSTC utvekslingstilgjengelighet.

Død igjen?

Det faktum at Safe Trade Coin (XSTC) en gang var et forlatt prosjekt, er ikke et godt tegn. Den verre nyheten er imidlertid at prosjektet ikke ser ut til å demonstrere noen tegn til positiv støtte i sitt andre liv. For eksempel har det ikke vært noen oppdateringer på prosjektets Twitter siden mai 2018.

Det er noe samspill på nettsteder som Bitcointalk, men selv dette er begrenset. Safe Trade Coin trenger hyppigere oppdateringer og samhandling for å bygge et ekte fellesskap.

Advarsel om at verten for Safe Trade Coin block explorer var utløpt.

Dette dukket opp når du besøker Safe Trade Coin block explorer.

Konklusjon: Er Safe Coin virkelig trygt?

Når det gjelder kryptokurver, har vi sett en rekke utgangssvindler og andre forbrytelser. Så, er en kryptovaluta kalt Safe Coin som bruker ordet ‘safe’ som en måte å lokke intetanende investorer på? Svaret ser ut til å være nei. Likevel bør denne kryptovalutas mangel på fremgang med tekniske oppdateringer og markedsføringsarbeid være bekymringsfull.

I tillegg ser det ut til at bidragsyterne er forsinket med å levere viktige oppdateringer nevnt i veikartet. Når prosjektet har utgitt whitepaper og mobile lommebøker, får vi en bedre ide om funksjonene til dette prosjektet og dets potensielle rolle i kryptovaluta-landskapet. Foreløpig venter vi fortsatt på svarene på disse spørsmålene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me