Cryptocurrency mining kan være en veldig lønnsom venture. Å velge riktig mynt å bryte er et viktig trinn i denne prosessen. Verge (XVG) er en av de mest unike kryptovalutaene når det gjelder gruvedrift. Dette er fordi det lar gruvearbeidere velge mellom fem forskjellige konsensusalgoritmer. Imidlertid betyr en overflod av alternativer også flere valg for gruvearbeidere å ta. Dette gjelder spesielt for de som ønsker å bli med i et Verge-gruvedrift. I denne artikkelen undersøker vi en rekke alternativer for Verge mining pool. Forhåpentligvis vil dette gi deg den informasjonen som trengs for å vurdere hvilken som kan være det beste alternativet for deg.

Should I Mine Verge (XVG)?

Når du bestemmer deg for om du skal utvinne en bestemt kryptovaluta eller bli med i et bestemt gruvebasseng, må mange faktorer tas i betraktning. Med Verge (XVG) er prosessen ikke annerledes. Før du bestemmer deg for å bli med i et Verge-gruvebasseng, er det noen ting du bør tenke på først.

Grunner til:

Verge (XVG) er en kjent personvernmynt. Det har gjort seg kjent og er ofte en av de mest omtalte kryptoene i dette fokusområdet. Andre inkluderer Monero, Dash og PIVX.

Verge (XVG) har opprettholdt en høy markedsrangering, selv med et økende antall kryptovalutaer som kommer inn på markedet. Ja, den har falt noe i 2018. For eksempel ble den rangert på 23. plass når det gjelder markedsverdi 7. januar og falt til 40. ved 30. september. Imidlertid har andre prosjekter falt i samme takt eller enda mer i den tidsrammen.

Denne mynten er notert på de aller fleste populære kryptovaluta-børser, noe som betyr at den har en av de høyeste likviditetene i markedet. Eksempler inkluderer Binance, Bittrex, Indacoin og mange flere.

Logoer av forskjellige børser som viser Verge (XVG)

Verge (XVG) er notert på mange populære kryptovaluta-børser.

Grunner mot:

Verge (XVG) har lidd et antall av et høyt antall 51% angrep. Dessverre har dette sikkerhetsproblemet ikke blitt løst helt, og det må gjøres mer arbeid for å forbedre dette aspektet av prosjektet.

Det har også vært noe kritikk av prosjektet den Reddit og andre populære kryptorelaterte diskusjonsplattformer. Noen har kritisert rollen som en ekte personvernmynt. Andre har stilt spørsmålstegn ved partnerskap og andre detaljer.

Verge Consensus Algorithm and Finding the Best Verge Mining Pool

Mens det overveldende flertallet av kryptovalutaer tilbyr en enkelt konsensusprotokoll, tilbyr Verge (XVG) fem forskjellige alternativer. Fordi Verge stoler 100% på bevis for arbeid for konsensus, spiller gruvearbeidere en integrert rolle i fremtiden for denne mynten. Her er noen eksempler på Verge mining pool basert på hver av de fem gruvealgoritmene. Mer informasjon om hvert Verge-gruvebasseng som er nevnt i denne listen, finner du på prosjektnettsted. I tillegg kan noen av nettstedene som er oppført av Verge ikke nås. Også noen lenker på det offisielle Verge-nettstedet omdirigerer brukere til et gruvedriftnettsted med et annet navn. Avgifter oppført på forskjellige nettsteder for gruvedrift kan endres når som helst i fremtiden.

Scrypt

Det er ti Scrypt-gruvebassenger oppført på Verges nettsted. Block Masters gir et godt eksempel på et populært Scrypt-basseng som gir gjennomsiktighet i gruvedrift og utbetalinger. For eksempel er flere viktige beregninger (dvs. hashrates, avgifter, antall gruvearbeidere osv.) For Scrypt-baserte mynter, inkludert Verge, inkludert på Block Masters-nettstedet. Dette nettstedet viser også et Verge mining pool for X17 og Lyra2rev2. Avgiftene for dette bassenget er satt til bare 0,25% på tvers av alle algoritmer og mynter. Noen andre populære Scrypt-bassenger inkluderer ZPool, Aikapool, og BSOD.PW.

Foto av Scrypt gruvedriftsstatistikk på Block Masters

Scrypt er en populær algoritme for Verge og forskjellige andre kryptoer på Block Masters.

Myr-Groestl

Det er minst syv Myr-Groestl-bassenger for Verge. For alle som bruker et AMD-kort, er denne algoritmen sannsynligvis det beste alternativet for Verge mining. IDCray regnes av mange for å være det beste Verge-gruvebassenget for Myr-Groestl-algoritmen. For noen brukere kan det være et ekstra hinder å vurdere at serverne er basert i Kina. Gebyrene for IDCray økte til 1% fra juli 2018. Poolovich.pro gir også et alternativ for Myr-Groestl.

x17

Av alle gruvebassengene som er oppført på Verge-nettstedet, har X17 mest med tolv forskjellige alternativer. Poolovich.pro tilbyr en x17 algoritme Verge mining pool. Utbetalinger gjøres automatisk annenhver time for alle saldoer over 0,001 eller 0,0001 på søndager. Avgiftene er satt til 0,9% over hele linja. HashFaster er et annet populært alternativ; gebyrene for XVG og andre mynter er imidlertid litt høyere med 1,0%.

Foto av et varsel på hjemmesiden til Poolovich gruvedrift

Poolovich tilbyr ganske mange alternativer for de som ønsker å teste forskjellige Verge mining algoritmer.

Blake2s

For gruvearbeidere som kanskje vil prøve Blake2s, er åtte bassenger tilgjengelige. AntMinePool gir et populært alternativ. Det er viktig å merke seg at mens AntMinePool også er oppført som et x17-algoritmegruppebasseng på det offisielle Verge-nettstedet, er Verge bare oppført under Blake2s-kategorien på AntMinePool-nettstedet. I tillegg er det ingen informasjon om bruk av X17 på AntMinePool-nettstedet per 1. oktober 2018.

Verge (XVG) ser ut til å være en veldig populær mynt på AntMinePool ettersom brukere kan finne merknader som “For gruvedrift XVG, bruk xvg.antminepool.com:9008 eller 9009. Serveren er kun dedikert til gruvedrift XVG”. Kunngjøringen lyder også, “På grunn av det høye antallet transaksjoner er minimumsutbetalingen på VERGE 5 XVG (0,5 på søndag)”. Avgiftene for dette Verge ming-bassenget er satt til 0,9%. Cryptocartel.one ser ut til å tilby et annet lovende valg for de som ønsker å bli med i et Blake2s Verge-gruvebasseng. Dette alternativet inkluderer automatiske utbetalinger og avgifter på bare 0,5%.

Lyra2rev2

Som med Myr-Groestl har Lyra2rev2 minst syv kjente bassenger. Igjen, mange av bassengene nevnt ovenfor for andre algoritmer tilbyr en god løsning for de som ønsker å bruke Lyra2rev. Disse inkluderer BSOD.PW, Block Masters, og mer.

Graf over mBTC / Mh / dag for Verges Lyra2rev2-algoritme

BSOD.PW gir oppdatert informasjon som hashrate og lønnsomhet for Verge mining.

Konklusjon og andre faktorer å vurdere

Når vi ser på hvert Verge-gruvebasseng, er det en rekke faktorer å vurdere. Som nevnt ovenfor har gebyrer og utbetalingstider definitivt åpenbare forskjeller mellom de forskjellige nettstedene. Det er imidlertid også viktig å undersøke statistikk om lønnsomhet, samfunn / kundesupport samt anmeldelser fra en rekke kilder.

Oppsummert bør du først vurdere både fordeler og ulemper med Verge-prosjektet generelt. Hvis du er interessert i denne personvernmynten og kryptovaluta-gruvedriften, kan det være en utmerket måte å delta i og til og med tjene litt ekstra XVG i prosessen å bli med i et Verge-gruvedrift..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me