Hva er dette? Aksjemarkedet?

Nok en relativt begivenhetsrik uke for kryptovalutamarkedet. Selv med positive nyheter om Geminis digitale aktivaforsikring, Coinbases verdsettelse av flere milliarder dollar og videre verdensomspennende adopsjon, klarte markedet fortsatt å falle fra $ 219,7B til $ 217,9B.

Endringen på markedsverdien beregnes imidlertid til mindre enn 1% fall. I en bransje der 20% -50% ukentlige svinger betraktes som normale, er det bemerkelsesverdig hvor stabil vi har vært. La oss sjekke inn på de tre øverste myntene.

Bitcoin mistet snaue 1,64% av verdien i løpet av uken.

Ethereum bare falt 1,42% de siste sju dagene.

Og Ripple’s Swell Conference må ha vært alt annet enn som XRP falt mest med et fall på 3,21%.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (5/5/18)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (5/5/18)

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Shapeshift Face-Off With Wall Street Journal: Forrige fredag ​​publiserte god ol ’WSJ How Dirty Money Disappears Into the Black Hole of Cryptocurrency, en tilsynelatende fortell alt om den skumle aktiviteten som skjer på Shapeshift-sentralen. Journalistene bak artikkelen hevdet at Shapeshift er et knutepunkt for kriminelle som ønsker å hvitvaske deres dårlig fått midler.

Shapeshift-grunnlegger og administrerende direktør Erik Voorhees hadde ikke tenkt å ta beskyldningene. Han svarte med sitt eget innlegg, Shining Light on WSJ’s Attack on ShapeShift and Crypto, der han i utgangspunktet uttaler at WSJ-artikkelen er en masse B.S. Han hevder at det var et dårlig forsøk på å få Shapeshift og kryptovaluta som helhet til å se dårlig ut og stammer fra mangel på forståelse om blockchain-teknologi..

Lovgivere presser på for offisiell ‘Blockchain’ definisjon: I et ytterligere press for å få klarhet i statusen til blockchain og relaterte kryptovalutaer, har kongresskvinne Doris Matsui og kongressmedlem Brett Guthrie introdusert et lovforslag “om å etablere en felles definisjon av blockchain.” Blockchain Promotion Act of 2018 vil også opprette en komité med statlige interessenter og ledere i den private industrien for å hjelpe videre med å undersøke potensialet i blockchain-teknologi..

Selv om det gjelder at myndighetspersoner ikke en gang har bestemt seg for en definisjon for blockchain, ser det ut til at dette lovforslaget er et skritt i riktig retning, så lenge det går gjennom.

Coinbase når månen: Musk pappa er ikke den eneste personen som kommer til månen dette tiåret. Coinbase er angivelig i samtaler med Tiger Global for å skaffe inn snaue 500 millioner dollar. Denne økningen vil plassere Coinbase til en verdi på 8 milliarder dollar – mer enn fire ganger mer enn prislappen på 1,5 milliarder dollar i fjor sommer.

Med denne verdsettelsen inngriper Coinbase ikke Uber (68 milliarder dollar), Airbnb (29 milliarder dollar) og SpaceX (12 milliarder dollar). Verdsettelsen vil plassere den over Instacart (4,35 milliarder dollar), Magic Leap (4,98 milliarder dollar) og konkurrent Circle (3 milliarder dollar).

Folk som sier ting

Giancarlo forkynner: CFTC-styreleder og alles favoritt CryptoDad hevdet i et CNBC-intervju at “liker det eller ikke,” kryptovaluta er kommet for å bli. ” Han hevdet at Bitcoin og andre kryptovalutaer kan løse noen av problemene rundt om i verden der “sannsynligvis to tredjedeler [av valuta] ikke er verdt polymeren eller papiret de er skrevet på.”

Muscat lærer: Maltas statsminister Joseph Muscat snakket foran FN denne uken om hvorfor han posisjonerer Malta som et blockchain-knutepunkt. Han opplyste mengden om alle fordelene som blockchain gir, inkludert gjennomsiktige virksomheter, tilgjengelige medisinske journaler og generelle forbedrede verifiseringssystemer.

(Du fanget oss. Dette er faktisk internasjonale nyheter, men vi kunne ikke motstå en god rimemulighet.)

Clinton innleder taler: Den verdenskjente saksofonspilleren Bill Clinton var hovedtaleren på årets Swell Conference som Ripple arrangerte. Tidligere president Clinton sammenlignet disse dager med blockchain-ungdom med de tidlige internettdagene i presidentperioden, og advarte om at vi “ikke kan bruke et gammelt reguleringsregime på en ny teknologi.” Forhåpentligvis tar Capitol Hill oppmerksom på det.

hva er nytt på coincentral

Hvorfor store amerikanske finansielle selskaper unngår kryptomarkedet: Amerikanske finansielle selskaper ser ut til å være bak ballen når det gjelder krypto. Her er hvorfor.

Er Safe Trade Coin virkelig trygt? Hva du trenger å vite om XSTC: Du bør være skeptisk til mynter som må sette ‘safe’ i navnet deres. Beklager Maidsafe. Men er Safe Trade Coin unntaket?

Her er hvem som investerer i Bitcoin: The Bulls, Bears and the Purists: Bets for and bets against. Vi lister opp noen av Bitcoins mest bemerkelsesverdige støttespillere og motstandere.

DARPA Blockchain-programmer: US Department of Defense Agency finner raskt måter å bruke blockchain til deres fordel.

Hva er Tendermint? | Alt du trenger å vite: Hva er rundt, velsmakende og smelter i hånden så vel som munnen? Møre mynter. Ok, vi lover at det er så ille som vitsene blir.

Nord-Korea kan bruke varme virtuelle lommebøker for å omgå amerikanske sanksjoner: Ser ut som om Kim Jung-un kan ha hendene på ganske mange kryptovalutaer. Vi kan bare håpe at det bare er noen BCC.

Oppblåst suksess: Cryptocurrency Exchange Trading Secrets Revealed: Crypto börser lyve om handelsvolum? Du sier ikke.

Hva er DENT? | Beginner’s Guide: Har du hørt vitsen om det virtuelle teleselskapet? Det har vi heller ikke.

Den økende bruken av Blockchain-rettshåndhevelsesstrategier: Bad boys. Dårlige gutter. Hva skal du gjøre? Hva kommer til å gjøre når blockchain kommer for deg?

Forhåndsvisning av Crypto Lab: Fundamentals of Fundamentals: Ta en titt på Crypto Lab. En verdi på $ 99 / måned – din gratis.

Hvorfor støtter disse store spillerne Atlas-protokollen ?: To tidligere Google-ansatte med støtte fra noen kinesiske store penger kontra Google. Det siste oppgjøret.

Crypto Market Tumbler Services and Exchanges Used to Launder over $ 80 Million: En sak om han sa hun sa mellom Wall Street Journal og Shapeshifts Erik Voorhees.

Ethereum Mining vs. Bitcoin Mining: Hva er mer lønnsomt ?: Vi hjelper deg med å velge hvilken av de to store valutaene som fortjener din søte, søte hashkraft.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Venezuela blir full krypto: Venezuelas president Nicolas Maduro ga ut denne uken en video som kunngjorde landets fullstendige skifte til den nyopprettede kryptovalutaen Petro. Fra og med 5. november vil innbyggerne i Venezuela kunne kjøpe Petro-tokens med Bitcoin, Ethereum, amerikanske dollar og euro. Spesielt fraværende fra listen – Venezuelas egen valuta, Bolivar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me