Denne uken i kryptovaluta – 30. mars 2018

The Bears er tilbake i byen

Kryptovalutamarkedet gled enda lenger inn i lavkonjunktur denne uken. Med en samlet markedsverdi på $ 258 milliarder dollar er den nede 20% fra $ 320 milliarder i verdi den gikk inn i denne uken. Dette er det laveste hele markedet har vært siden 24. november 2017.

Ja, vi har slått klokken tilbake og ringte prisene tilbake til 2017-nivået. Synd at denne verdsettelsen var i fjor – nå er det bare bakrusen på markedets meteoriske vekst. Selv om det ikke nødvendigvis er en god følelse å være på vårt laveste lavt nivå på fire måneder, forteller denne siste nedbørfallet oss kanskje at vi nærmer oss en bunn. Men vi er ikke ute av skogen ennå.

Bitcoin: Bestemor Bitcoin er nesten nede i speiling av markedets egne bevegelser 21% på uken, og falt fra ydmyke $ 8.600 til en enda ydmykere $ 6.720.

Ethereum: Ethereum er enda verre. Til 377 dollar er den nest mest populære kryptovalutaen nede 28% i løpet av syv dager fra $ 528 pris i begynnelsen av uken.

Ripple: Nummer tre på listen vår klarer seg bedre enn vanlig. Vel, bedre er relativt, her, da det fortsatt er nede 21% til $ 0,50 fra $ 0,64, men det har ikke registrert den største prisreduksjonen for gjengen som den har gjort i andre bjørneuker

kryptovalutamarkedsinformasjon 30. mars

Innenlandske nyheter

2018 blir året hvalene gjør “All Hell Break Loose”: Bill Barhydt, administrerende direktør for kryptoinvesteringsappen Abra, spår at “helvete vil gå løs” i kryptovalutaverdenen når vestlige institusjonelle penger begynner å utforske kryptoaktiva. ”Jeg snakker med hedgefond, enkeltpersoner med høy nettoverdi, til og med varespekulanter. De ser på volatiliteten i kryptomarkedene, og de ser det som en enorm mulighet, ”uttalte Barhydt. Likevel forblir konsernsjefen bullish på virtuell valuta.

Søk etter Crypto Jobs-avslag når prisene faller: I følge arbeidssøkemotoren, parallelt med nedgangen i kryptovalutaprisene, har kryptorelaterte jobbsøk også redusert. “I løpet av det siste året har interessen for kryptovalutajobber på Indeed økt sterkt. Imidlertid har prisene på bitcoin og andre kryptovalutaer de siste månedene vært ustabile og (i noen tilfeller) synkende, ”sa selskapet. “Jobbsøkerinteressen for Indeed for bitcoin- og kryptovalutajobber har også falt.” Selv om jobbsøk i kryptovaluta og bitcoin har avvist, forblir blockchain-relaterte søk stabile.

OmiseGo donerer $ 1 million til flyktning veldedighet: Ethereum-skaperen Vitalik Buterin og OmiseGo, en fintech-oppstart, donerte nylig 1 million dollar til GiveDirectly, en veldedighetsorganisasjon dedikert til å gi ikke-streng tilknyttede tilskudd til de ekstremt fattige. Donasjonen skal gå mot en ny kampanje i Uganda, som vil gi mer enn 12 000 flyktninghushold et tilskudd for å legge til rette for forretningsvekst og andre muligheter..

OmiseGo veldedighet

Rapportering av Crypto-aktiviteter er en forpliktelse, sier US Futures Self-Regulator: U.S. National Futures Association ga ut en påminnelse om at CPO, CTA og IB som enten handler, gir råd eller ber om bestillinger i kryptovaluta eller kryptovaluta-derivater, må rapportere all kryptovaluta-aktivitet. “Dette er en kontinuerlig forpliktelse,” sa SRO. Påminnelsen kommer et par måneder etter at kunngjøringene ble adressert i desember i fjor.

Cybersecurity Firm HackerOne ansetter tidligere påtalemyndighet / Crypto-ekspert i USA: HackerOne, kjent for sitt “bug bounty” -program, øker sin kryptovalutaprofil med et nytt tillegg til teamet deres – Kathryn Haun. En tidligere statsadvokat fra det amerikanske justisdepartementet og nåværende styremedlem i Coinbase, Haun, hadde også en hånd i å påtale tall knyttet til narkotikamarkedet Silk Road og BTC-e. Hos HackerOne planlegger hun å bidra til å bygge bro over kommunikasjonshullene mellom teknologer og utviklere på den ene siden og beslutningstakere på den andre.

Ford Patent Imagines Crypto Transactions Between Vehicles: Å betale deg gjennom trafikken kan bare bli en realitet. Ford Motor Company har fått et nytt patent som inkluderer en måte for biler å kommunisere med hverandre og til og med bruke tokenvaluta som et transaksjonshjelpemiddel for å kjøpe passasje og preferanser. “CMMP-systemet opererer med individuelle tokenbaserte transaksjoner, der handelsbilene og forbrukerens kjøretøy er enige om å handle kryptovaluta,” heter det i patentet.

Ford Crypto

Cybersecurity Firm finner skjulte krypto-mining smittende kunder: Cybersecurity-firmaet Darktrace har oppdaget skjult kryptodrift i nettverkene til rundt 1000 av sine kunder. I ett tilfelle fant de en useriøs ansatt i en europeisk bank hadde opprettet en “krypto-gruvedrift” under gulvbrettene etter å ha funnet forvirrende trafikkmønstre. Firmaet spesialiserer seg i å bruke kunstig intelligens for å oppdage og svare på datainnbrudd.

Twitter blir med i Crypto Ad Band-wagon: I tråd med andre sosiale medieplattformer som Facebook og Google, har Twitter begynt å forby kryptovalutaannonser. “Vi er forpliktet til å sikre sikkerheten til Twitter-samfunnet,” sier selskapet. “I henhold til denne nye policyen vil annonsering av Initial Coin Offerings (ICO) og token salg være forbudt globalt.” Twitters nye retningslinjer er utformet for å motvirke muligheter for svindel og bedrag.

Hva er nytt hos CoinCentral?

Hva er Riot Blockchain ($ RIOT) ?: En titt på Riot Blockchain Inc. ($ RIOT), det første NASDAQ-børsnoterte selskapet som fokuserer utelukkende på bitcoin og blockchain-baserte selskaper.

Don’t Let the Markets Fool You: Bulls Run Amok: Ikke la den nedadgående trenden i dagens markeder distrahere deg fra den fortsatt glødende investeringsverdenen. Bare i 2017 satte risikokapitalister og andre investorer 1,06 milliarder dollar i bransjen.

Bitfract kunngjør privat betaversjon: Normalt kan ombalansering av porteføljen din være en slitsom og kostbar prosess. Hvis handelsstrategien din innebærer å holde en balansert portefølje, kan du finne dette verktøyet nyttig.

Multinasjonal kryptoorganisasjon for å inngi søksmål mot tekniske selskaper for Ad Ban: En koalisjon av kryptovaluta- og blockchain-organisasjoner vil ikke ta big techs nylige forbud mot kryptorelaterte annonser. Hvem vil dømme side med?

Hva er AST ?: AST, eller AirSwap-tokenet, er medlemskapstoken for den desentraliserte sentralen AirSwap. Folkene på AirSwap kaller den nåværende iterasjonen av deres desentraliserte børs (eller DEX) AirSwap Token Trader.

Hvordan kjøpe digital kunst: Fra Rare Pepes til Anime utvider blockchain og teknologi det vi tenker på som kunst, og hvordan vi deler kunst i moderne tid..

Hva er Gnosis (GNO) ?: Sjekk ut denne nybegynnerveiledningen om Gnosis, en prediksjonsmarkedsplattform bygget som en desentralisert applikasjon (dapp) på Ethereum-nettverket.

Europol Busts Cybercrime King Pin Ansvarlig for hvitvasking av 1 milliard euro med kryptovaluta: Tidligere denne uken pågrep Europol, EUs ledende rettshåndhevelsesbyrå, lederen av hackinggruppen som er ansvarlig for å stjele mer enn 1 milliard euro fra over 100 finansinstitusjoner over hele verden..

Hva er IAMA Coin ?: Finn ut mer om IAMA (eller jeg er en mynt), en samling av både fysiske og digitale kunstverk av Kevin Abosch.

Kontrovers blir avsluttet når Litepay slås av: I følge et blogginnlegg utgitt av Litecoin Foundation denne uken, opphører Litepays administrerende direktør Kenneth Asare all virksomhet som forberedelse til å selge selskapet.

De seks beste Blockchain kunstprosjektene: I denne artikkelen ser vi på seks av de mest populære blockchain-kunstprosjektene og hvordan kunstnerne bak dem bruker blockchain-teknologi i sine verk..

Annonseforbudet mot kryptovaluta: Få innsikt i hvorfor noen av techs største selskaper har ledet et korstog mot kryptovaluta-relatert reklame på sine plattformer.

Blockchain’s Fight Against Fake News: Med den økende lette kommunikasjonen sprer seg falske nyheter og falske historier raskere enn noensinne. Lær hvordan blockchain prøver å kurve denne irriterende trenden.

Hva er Pura ?: Mens hver kryptovaluta vil hevde at de prøver å gjøre verden til et bedre sted, forbeholder Pura 10% av hver blokkbelønning for å gjøre akkurat det.

Hva er Anime Coin (ANI) ?: Lær mer om Anime Coin, et prosjekt som tilbyr en plattform for brukere å utstede og signere, holde og utveksle anime-relaterte digitale gjenstander på blockchain.

Hvorfor mislykkes så mange ICO ?: ICO er ikke døde. Faktum er at det er mange ICO-er som dukket opp i 2017 og tidlig på grunn av den generelle markedshypen, og mange har ikke strategien til å vare.

Binance flytter til Malta: Den mest populære kryptokursutvekslingen i verden, Binance, flytter til Malta.

Internasjonale nyheter

Hviterussland legaliserer alle kryptorelaterte virksomheter: I et forsøk på å bli en global leder innen blockchain-innovasjon vedtok det lille landet Hviterussland forskrifter som i hovedsak legaliserer kryptoindustrien. Undertegnet av president Alexander Lukashenko tilbyr dekret №8 skattelettelser (for eksempel ingen avgifter for gruvedrift), visumfritak og andre insentiver for å tiltrekke seg blockchain-selskaper.

Storbritannias finansregulator advarer om mulig svindel: I følge rapporten, “tror vi dette firmaet har levert finansielle tjenester eller produkter i Storbritannia uten vår tillatelse. Finn ut hvorfor du skal være spesielt forsiktig med å håndtere dette uautoriserte firmaet og hvordan du kan beskytte deg mot svindlere. ” Olsson Capital, som går tom for Bulgaria, sies å være rettet mot britiske investorer med sine kryptohandelstjenester.

Kryptohack

To handelsplattformer i Japan er satt til å lukke midt i forskriftene: Tokyo GateWay og Fukuoka-baserte Mr. Exchange er to av de siste japanske børsene som skal stenges når regulatorer strammer grepet. I kjølvannet av en tyveri på 500 millioner dollar av NEM i januar, har økt tilsyn i sektoren satt press på børsene for å registrere seg hos FSA og forbedre deres relativt dårlige sikkerhet. Ved avslutning kreves det at de to børsene returnerer alle investorfond.

Sør-Korea kan ha kryptobetalingsalternativer innen 2019: Generelt kjent for sin kjærlighet til teknologi, kan sørkoreanske forbrukere snart kunne bruke kryptoen sin på over 8000 butikker. I samarbeid med den digitale betalingsleverandøren Korea Pay, kunngjorde store børs Bithumb at den snart vil tilby en betalingsløsningstjeneste for sine kunder som ønsker å betale ved hjelp av krypteringslommeboken. Fra kafeer til lysbutikker forventes virksomheter av alle typer og størrelser å delta i den virtuelle valutarevolusjonen.

Danmarks største bank anser Crypto for risikabelt å handle: I rapporten sier Danske bank at “vi har en negativ posisjon overfor kryptokurver og anbefaler på det sterkeste at våre kunder avstår fra å investere i feltet.” På grunn av høy volatilitet, mangel på åpenhet og generell mangel på forbrukerbeskyttelse utelukket banken muligheten for sine kunder å kjøpe kryptorelaterte finansielle instrumenter, for eksempel børshandlede sedler. Ikke desto mindre kan kunder fortsatt bruke Danske-kredittkortene sine til å kjøpe kryptovaluta.

Crypto Bank

Kinas sentralbank mener Crypto truer sin nasjonale valuta: På et møte som fremhevet Kinas monetære gull- og sølvprestasjoner, adresserte People’s Bank of China mulige risikoer for den kinesiske yuanen, inkludert “utviklingen av digital økonomi”. Mens visestyreren i banken Fan Yifei feiret bankenes økning på forskning og utvikling av digital valuta, fremhevet han at en av deres viktigste prioriteringer er å beskytte yuanen mot virtuelle valutaer gjennom strenge retningslinjer..

Kanadisk utlånsinstitusjon forbyr kunder å investere i krypto: Utlånsinstitusjonen Bank of Montreal (BMO) kunngjorde 28. mars at kundene ikke lenger kan foreta kreditt-, debet- og onlinebetalinger på handelsplattformer for kryptovaluta. Ifølge banken “ble denne beslutningen tatt på grunn av kryptovalutas ustabile karakter, og for bedre å beskytte sikkerheten til våre kunder og banken.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me