Keep On Keepin ’On

Vi har nok en uke i grønt her, folkens. Ved å bygge opp forrige ukes fart, vokste hele kryptovalutamarkedet fra $ 207,8 milliarder dollar til $ 209,2 milliarder dollar – en heidundrende 0,7% gevinst. Ok, det er kanskje ikke veksten vi ser etter, men i det minste trender vi i riktig retning. “Hva med toppmyntene?” du spør? Flott spørsmål.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (26.10.18)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (26.10.18)

Bitcoin knapt flyttet, med prisen steg bare 0,18% denne uken. For tiden ligger den på i underkant av $ 6500.

Ethereum hadde en enda flatere uke, og gikk bare 0,02% nedover. Prisen fortsetter å teste supportlinjen på $ 200.

XRP var den mest betydningsfulle vinneren denne uken, selv om den bare klatret 0,89%, og stabiliserte seg litt over $ 0,45.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Coinbase kobler seg opp med sirkel for ny stablecoin: Stablecoins, så varmt akkurat nå. Tirsdag kunngjorde Coinbase et nytt partnerskap med frenemy Circle for å danne CENTRE Consortium. Først på konsortiets docket? Opprettelsen av en ny stablecoin, USD Coin eller kort sagt USDC.

Hver USDC får sikkerhetskopi av en greenback, og selskapene vil jevnlig rapportere status for disse reservene. De to organisasjonene valgte å bruke Ethereum blockchain for å lage stablecoin med ERC20-protokollen. USDC slutter seg nå til en lang liste med over 50 stablecoins som for tiden er i kryptomarkedet.

SEC gir ICOs en H.A.N.D: SEC er tydelig lei av blockchain-prosjekter som ber uvitenhet når det gjelder regelverk. Regjeringsorganisasjonens nydannede FinHub er vert for kontortid for å svare på spørsmål du måtte ha om reguleringslandskapet (slik det for øyeblikket ser ut). For å planlegge tid, trenger du bare å fylle ut et elektronisk skjema som beskriver hvem du er og hva du er interessert i å lære om.

Det tar ingen krystallkule å forutsi hvor dette er på vei. Vi begynner mest sannsynlig å se “SEC-godkjente” frimerker dukker opp på prosjekter som har benyttet seg av denne ressursen.

Folk som sier ting

Musk Being Musk: Fra spøk om å ta Tesla privat til å be om “dank memes”, har Elon Musk gått full troll på Twitter. Denne gangen kommenterte Spaceboy Wonder et tilsynelatende tilfeldig anime-bilde i et innlegg om Tesla-konto 2FA med bildeteksten “Vil du kjøpe litt Bitcoin?”

Vil du kjøpe litt Bitcoin? &# 128521;&# 128521; pic.twitter.com/9ZbBJ5fuVq

– Elon Musk (@elonmusk) 22. oktober 2018

hva er nytt på coincentral

Forbes 30 Under 30 Summit 2018 Cryptocurrency Recap: CoinCentral-sjefredaktør Alex Moskov analyserte kryptovalutas innvirkning på årets 30 Under 30 Summit i Boston.

Hva er Achain (ACT)? | Beginner’s Guide: En introduksjon til blockchain-prosjektet som implementerer en ny konsensusmetode, resultatdelegert bevis på innsats.

Hva er SelfKey (KEY)? | En nybegynnerveiledning: Hvis du er en av de millioner av menneskene som er berørt av datainnbrudd som Equifax-hacket, kan det være lurt å sjekke ut SelfKey.

CoinBene: Gjennomgang og analyse av utvekslingsplattformen: CoinBene har steget i kryptobørsrekjene. Men er det riktig for deg?

Verdens eldste auksjonshus for å bruke Blockchain: Christie’s and Artory: Nok en vakker sammenslåing av den vitenskapelige blockchain og det kreative kunstøkosystemet.

NEO Global Capital på Cryptocurrency Investment Landscape: Vi satte oss sammen med NGC-teamet for å snakke om investeringsstrategi, ICO og alt i mellom.

Sør-koreansk ICO-forbud kan oppheves i november: Ryktemøllen virvler av sladder om at det sørkoreanske ICO-forbudet ikke lenger kan være. Vi kan bare håpe.

Tre strategier for å avslutte å miste handler: Du kan ikke vinne dem alle. Her er tre måter å avslutte posisjonen din når du handler sør.

Hva er en UTXO? | A Beginner’s Explainer on Transaction Outputs: Du har sikkert hørt ordet. Men vet du hvilken rolle ubrukte transaksjonsutganger (UTXOs) har i en blockchain?

En gjelds titt på Bitcoin-utlån: Er det verdt det?: I likhet med det generelle kryptovalutamarkedet, har Bitcoin-utlån sin rimelige andel av svindel så vel som respektable organisasjoner.

Elastos CMO Fay Li på Bitmain Merged Mining, Trinity, and Beyond: Elastos er en relativt ukjent kryptovaluta med litt stor støtte. Vi fikk snakke med prosjektets CMO.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

HTC Blockchain-telefon tilgjengelig for forhåndsbestilling: Den etterlengtede HTC Exodus 1 er offisielt tilgjengelig for forhåndssalg. Telefonen har en innebygd kryptovaluta-lommebok som holder Bitcoin, Litecoin, Ethereum og flere mynter ukjent på dette tidspunktet. Å legge inn en ordre nå vil få telefonen i hendene innen desember. Fangsten? Du kan bare betale med Bitcoin eller Ethereum.

HTC Exodus

HTC Exodus 1

Telefonen har en pris på 0,15 BTC, eller 4,78 ETH, og plasserer den rett rundt $ 960. For å sette dette i perspektiv, varierer den nye iPhone XR og iPhone XS fra $ 749 til $ 1099.

Japan gir tommelen opp til krypto-selvregulering: Onsdag godkjente Japans Financial Services Agency (FSA) Japan Virtual Currency Exchange Association til å fungere som en selvregulerende organisasjon. Denne klassifiseringen gjør det mulig for digitale aktivautvekslinger i foreningen å lage et sett med regler for å beskytte kunder og lage retningslinjer som de vil håndheve seg imellom. Denne handlingen ser ut til å være noe annet enn positive nyheter, siden den holder myndighetsmyndigheten i hendene på de som kjenner bransjen best.

Bemerkelsesverdige tall i det amerikanske markedet, spesielt Winklevoss-tvillingene, har presset på for noe lignende. Imidlertid har de hatt en mye vanskeligere tid med regulatorer.

World Crypto COn

Denne uken i Crypto blir gitt til deg av World Crypto Con. Bli med oss ​​i Las Vegas 31. oktober til 2. november for å se høyttalere som Charlie Lee, Brock Pierce og Charlie Shrem innta scenen for å snakke om noen av de hotteste emnene i krypto. Det er også en pokerturnering med vår helt egen Doug Polk og Ryan Fee, samt en fest med Steve Aoki. Bruk kode COINCENTRAL for 50% avslag på billetter her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me