Gratulerer med dagen, Bitcoin! Din store 10 år gamle baby!

Stor uke for verdens mest elskede kryptovaluta da den fylte ti år på onsdag (basert på utgivelsesdatoen for stortingsmeldingen). Det er utrolig å se tilbake og innse hvor langt Bitcoin har kommet det siste tiåret. Fra å vokse fra et enkelt, ukjent konsept til å bli hyllet som alt fra svindel til den mest innflytelsesrike oppfinnelsen noensinne, er det klart at det allerede har satt et betydelig preg på verden. Her er for deg, Bitcoin, og her er for (minst) ti år til.

Dessverre føles ikke kryptomarkedet på samme måte. Markedet ble offer for klassisk omvendt Bart kartmønster denne uken, men rallyet mot slutten var ikke nok til å la oss være i svart. I løpet av uken falt hele markedsverdien fra $ 208,7B til $ 206,0B, og etterlot oss et tap på 1,29%.

Markedsstatistikk for kryptovaluta (11/2/18)

Markedsstatistikk for kryptovaluta (11/2/18)

Våre topp tre mynter viser også svak bevegelse:

Bitcoin, bursdagsgutten, falt 2,11% til i underkant av 6 340 dollar.

Ethereum falt 1,94% og sitter nå rett under $ 200.

XRP bucked den fallende trenden med en prisstigning på 0,36% til rundt $ 0,46.

Innenlandske kryptovaluta nyheter

Crypto Millionaire planlegger Blockchain Utopia: Tidligere denne uken publiserte New York Times på Jeffrey Burns, eier av Blockchains LLC, og hans planer om å lage en blockchain-utopi i Nevada-ørkenen. Tidligere i år kjøpte Burns en enorm tomt i området for 170 millioner dollar – kontant. Han planlegger å bygge en “distribuert samarbeidsenhet” på landet der beslutningstaking og fortjeneste fordeles mellom ansatte, innbyggere og investorer. Hans mål er å ta verdien av desentralisering som finnes i Bitcoin og andre kryptovalutaer og bruke den på et helt samfunn. Det er en dristig strategi, bomull. La oss se om det lønner seg.

Folk som sier ting

Ron snakker sannhet: Libertarian bad boy Ron Paul publiserte en kort artikkel denne mandagen med tittelen Trump har rett, Fed er gal. I den kritiserer han statsstøttet valuta og sentralbankers evne til å “stadig øke og redusere pengemengden i et forsøk på å kontrollere økonomien ved å kontrollere rentene.” Selv om han ikke nevnte Bitcoin eller kryptovaluta i det hele tatt, kan vi lese mellom linjene. Vi vet at du er en Bitcoin-troende, Ronnie gutt …

Jamie Don’t Care: På en Axios-konferanse denne uken uttalte JPMorgan-sjef Jamie Dimon at når det gjelder Bitcoin, “gir jeg meg ikke noe sjanse.” Han fortsatte med å si at han mener blockchain-teknologien er ekte, men tror ikke Bitcoin kan erstatte en fiat-valuta. For en fyr som visstnok ikke bryr seg om Bitcoin, snakker han sikkert mye om det.

hva er nytt på coincentral

Charlie Shrem om evolusjonen av krypto, sentralisering og stablecoins: Vi snakket med en av de originale Bitcoin-entreprenørene. Les hva han hadde å si.

DocuSign integrerer Ethereum Blockchain-teknologi i dokumentkrypteringsprogrammet: DocuSign blir med på blockchain-festen som Ethereums pluss en.

Binance-sjef Lauds Fidelity Investments Flytt inn i Crypto Market: Noen krypto-talsmenn er mot bankenes inngang. CZ er ikke en av dem.

Å vite når du skal avslutte en vinnende handel: Ja, du er oppe i handelen. Men vet du hvordan du lykkes med å avslutte det uten å risikere gevinstene dine?

Bitit Exchange gjennomgang | Er det riktig for deg ?: Den franske børsen vil være den enkleste måten å kjøpe krypto på. Imidlertid ser det ikke ut til å være tilfelle.

Price Cycles Tutorial: Trading the First Pullback: Up and down. Opp og ned. Kryptoprisene beveger seg ofte i forutsigbare sykluser. Slik utnytter du dem.

Winkdex Blended Bitcoin Index: Slik fungerer det: Winklevii er mer enn bare tidlige Bitcoin-adoptere. Lær hvordan Winkdex driver prismekanismer rundt på nettet.

Er det for sent å kjøpe Bitcoin i 2018? Ting du bør vurdere: Du tenker kanskje at du har gått glipp av Bitcoin-båt. Vi har noen grunner til at du sannsynligvis skulle tro noe annet.

Justin Sun on the Future of Tron, BitTorrent, and Project Atlas: Vi snakket med ansiktet (og hjernen) til Tron om alt prosjektet har gjort det siste året.

Hvordan kjøpe Litecoin på Coinbase ved hjelp av telefonen din: Fordi ikke alle har tid til å sette seg ned ved datamaskinen og gjøre et kjøp.

Hvordan Genesis Mining tok over Cloud Mining Sector: Cloud mining: scam or legitimate? Genesis Mining har gjort det helt klart at de faller i sistnevnte.

Myntdans | Samfunnsdrevet kryptovaluta-statistikk: Coin Dance tar sikte på å desentralisere dataanalyse, fra og med, du gjettet det, Bitcoin-data.

KJ Erickson ønsker at det offentlige markedet skal bli et e-handelsnavn for husholdninger: En rask prat med prosjektets administrerende direktør om verdien av tokenettverkseffekter og hvordan det offentlige markedet implementerer dem.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

China Pulls the Ol ’Switcharoo: For det som virker som hundre gang, har den kinesiske regjeringen igjen ombestemt seg om Bitcoins lovlighet. Ifølge kinesisk nyhetsside cnLedger har en kinesisk domstol bekreftet at Bitcoin-besittelse er beskyttet av loven. Denne kjennelsen fra Shenzhen International Court of Arbitration skisserer at både å eie og overføre bitcoin i landet er lovlige aktiviteter..

1 / Kinesisk domstol bekrefter Bitcoin beskyttet av loven. Shenzhen Court of International Arbitration avgjorde en sak som involverte kryptoer. Inne i dommen: CN-lov forbyr ikke å eie & overføring av bitcoin, som bør beskyttes av loven bc dens eiendomsmessige natur og økonomiske verdi.

– cnLedger (@cnLedger) 26. oktober 2018

Brasil begynner å samle det som skyldes: Du vet hva de sier. I denne verden er ingenting sikkert unntatt død og (brasilianske) skatter. Det brasilianske departementet for føderale inntekter publiserte et dokument på tirsdag som beskriver nye regler for skattekrav i kryptovaluta. En av de nye reglene: Crypto-børser må nå sende inn månedlige rapporter om transaksjonsaktiviteten og identiteten til kundene sine. I tillegg må både individuelle og institusjonelle investorer rapportere alle transaksjoner de har gjort på utenlandske børser hvis de til sammen mer enn $ 2700 i måneden. Straffen for å unnlate å rapportere? Opptil tre prosent av transaksjonsverdien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me