Rising from the Dead

Markedet viste tegn til bedring denne uken. For første gang på omtrent en måned så vi positive prishandlinger, og det samlede markedet steg 14% til en markedsverdi på 267 milliarder dollar..

Etter å ha brutt kort under $ 6000, holdt Bitcoin over et kritisk støttenivå på $ 5800 sist fredag. Hadde den gått under denne terskelen, hadde vi fortsatt hatt noen røde lys. Det holdt imidlertid, og etter å ha spratt fra dette punktet, gikk Cryptos flaggskip inn i et tredagers oppsving som tok resten av markedet med seg.

Dette er tredje gang i år at Bitcoin godtar dette støttenivået, de to andre punktene skjer i februar og april. Selv om det ikke er noen garanti for at vi er ute av skogen ennå, har denne trippelbunnen mange overbevist om at vi har funnet et gulv rundt $ 6000. Gitt, folk sa det samme om den doble bunnen som april ga oss.

Ikke desto mindre, mens den positive prishandlingen er til stor lettelse og sikkert vil gi litt optimisme i markedet, bør du handle forsiktig.

Bitcoin: Til $ 6600 har Bitcoin fått 10% på uken.

Ethereum: Til $ 471 er Ethereum bare litt bedre og øker med 12% denne uken.

Krusning: Ripples XRP er opp 8% i løpet av uken med en nåværende pris på $ 0,47.

markeder7_6_18

Kryptovalutamarked – 6. juli 2018

Innenlandske nyheter

Coinbase lanserer ny depottjeneste for institusjonelle investorer: Denne mandagen gikk Coinbase Custody i live. Tjenesten tilbyr kapitalforvaltning for kaldlagringskryptovaluta for institusjonelle investorer og krever et minimum $ 10 millioner innskudd og et $ 100.000 startgebyr for å opprette en konto. “I dag er vi stolte av å kunngjøre at vi er offisielt åpne for virksomhet,” sa Sam McIngvale, Coinbase Custodys produktleder i selskapets kunngjøring. “I løpet av de kommende ukene vil vi fortsette å gå ombord på et sett med klienter i verdensklasse som inkluderer ledende krypto hedgefond, børser og ICO-team.” Rett etter lanseringen registrerte tjenesten 10 klienter.

IRS slutter seg til internasjonal koalisjon for å bekjempe skatteforbrytelser mot krypto: USAs skattemyndigheter har sluttet seg til skattebyråer fra Canada, Australia, Storbritannia og Nederland for å politiere internasjonale skatteforbrytelser. Blant andre mål vil Joint Chiefs of Global Tax Enforcement (J5) “samarbeide internasjonalt for å redusere den økende trusselen mot skatteforvaltninger fra kryptokurver og nettkriminalitet.” Don Fort, IRS sjef for kriminell etterforskning, snakket med Forbes om J5s betydning: ”Vi kan ikke fortsette å operere på samme måter som vi har gjort tidligere, og silo vår informasjon fra resten av verden mens organiserte kriminelle og skattesnak manipulerer systemet og utnytte sårbarheter for deres personlige gevinst. ”

SEC undersøker Bitcoin ETF-forslag midt i planen for å redusere inngangshindringen for nye ETFer: USAs SEC mullrer over endringer i sin Exchange Traded Fund (ETF) -politikk, noen som potensielt kan gjøre det lettere for kryptovaluta-ETFer å bli godkjent. Samtidig har SEC også nådd ut til VanEck SolidX Bitcoin Trust for kommentar til sitt siste ETF-forslag. Det nyeste forslaget er VanEcks tredje forsøk det siste året på å etablere en Bitcoin-støttet tradisjonell investeringsressurs.

SEC betaler advokat, advokatfirmaansvarlig med ulovlig salg av Blockchain-relaterte aksjer: Nok en travel uke for SEC. Byrået har siktet to menn som de hevder tjente ulovlig på å selge aksjer i et påstått blockchain-relatert selskap. “I følge SECs klage skal advokat T.J. Jesky og advokatfirmaets forretningssjef, Mark F. DeStefano, tjente omtrent 1,4 millioner dollar ved å selge aksjer i UBI Blockchain Internet Ltd. over en 10-dagers periode fra 26. desember 2017 til 5. januar 2018. Salget stoppet da SEC suspenderte midlertidig handel med UBI Blockchain-aksjer tidligere i år på grunn av bekymringer om nøyaktigheten av påstander i SEC-arkivering og uvanlig og uforklarlig markedsaktivitet, ”heter det i en offisiell pressemelding. SEC-sjef Robert A Cohen kalte saken “et godt eksempel på hvorfor SEC har advart detaljhandelinvestorer om å være forsiktige før de kjøper aksjer i selskaper som plutselig hevder å ha en blockchain-virksomhet.”

Blockstream avdekker utstedte eiendeler, en funksjon for å distribuere tokeniserte eiendeler: Med sin kunngjøring på Consensus i år lanserte Blockstream utstedt utstedt aktiva for sin flytende plattform denne uken. Funksjonen er den siste innen blockchain-teknologiselskapets tjenestetilbud, og den vil tillate brukere å distribuere Issued Assets (IA), blockchain-baserte tokens som kan representere alle eiendeler, fysiske eller digitale. “Utstedte eiendeler (IA) tillater Liquid-brukere å lage sine egne token-eiendeler på Liquid sidekjeden. Disse eiendelene kan representere eksisterende finansielle instrumenter som tokenized fiat, krypto eiendeler, attesterte eiendeler (f.eks. Gullmynter) eller helt nye eiendeler. Brukere handler privat med konfidensielle eiendeler som skjuler både beløp og aktivatype i en transaksjon fra utenforstående parter, ”heter det i pressemeldingen..

Vi er glade for å introdusere #IssuedAssets på væske! Brukere vil kunne utstede eiendeler som representerer eksisterende finansielle instrumenter, som for eksempel tokenized fiat, #crypto eiendeler, gullmynter, & helt nye eiendeler alt på en sikker #Bitcoin-støttet # sidekjede. ⛓️ https://t.co/PkE1PnlGrK pic.twitter.com/lXSfJR64Mn

– Blockstream (@Blockstream) 2. juli 2018

Ripple rammet med en annen søksmål: Ripple er opp til halsen i juridiske problemer, og denne uken ble det bare verre. I tillegg til en rekke månedlige søksmål som startet i mai, blir selskapet servert med sin tredje klassesaksjon for året. I likhet med de som kom før den, hevder saken at XRP, Ripples valuta, er et uregistrert verdipapir og ble solgt som sådan. I tillegg hevder det at Brad Garlinghouse, Ripples administrerende direktør, og resten av teamet promoterte og manipulerte XRPs sirkulasjon for å fete lommeboken. “Dette er en verdipapirundersøkelse på vegne av alle California-kjøpere av Ripple-tokens (” XRP “), anlagt mot Ripple, XRP II, og administrerende direktør (” CEO “) i selskapet, Bradley Garlinghouse (” Garlinghouse “) , som promoterte, solgte og ba om salg av XRP. Tiltalte hevet hundrevis av millioner dollar gjennom uregistrert salg av XRP, inkludert salg til detaljistinvestorer, i strid med loven, ”heter det i saken..

Hva er nytt hos CoinCentral?

Hvilke ferdigheter trengs for jobber i kryptovaluta ?: Tror du har det som trengs for en karriere i blockchain-bransjen?

Er ICO-er lovende og underleveranser ?: En rask titt på noen av de mer beryktede ICO-bystene det siste året.

Hva er delegert bevis på stav? | Utforske konsensusalgoritmen: Vil du lære mer om hvordan DPoS fungerer? Vi har deg.

Matsikkerhet og Blockchain: Holder deg trygg en bit av gangen: Blockchain-teknologi kan gjøre dagligvarehandel og matvarer tryggere for forbrukerne ved å gi dem gjennomsiktig, verifiserbar opprinnelse og næringsinformasjon.

10 overraskende måter selskaper bruker Blockchain: Tenk på disse brukssakene?

Marginhandel for investorer i kryptovaluta forklart: Felles for eldre markeder, men relativt nye for kryptovalutamarkeder, er denne formen for handel mer kompleks enn spothandel.

Dødelig Blockchain: Militærer ser ut til å utnytte Blockchain Tech: Så hvordan utnytter militærene blockchain? Vi viser deg.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Indisk høyesterett opprettholder sentralbankens kryptoforbud: Indias høyesterett stemte for å opprettholde landets sentralbankordre som krever at alle innenlandske banker skal avvise sine tjenester fra enheter som er involvert i handel med kryptovalutaer. Bekjentgjort av mange som et grunnlovsstridig edikt, fikk ordren betydelig tilbakeslag fra kryptovalutasamfunnet, noe som utløste begjæringer fra industriens døden og tilfeldige adoptere. Ediktet, utgitt 6. april, er planlagt å tre i kraft i dag 6. juli, og det krever at alle banker kutter bånd med enkeltpersoner og børser som har etablert bankkontoer for handel med kryptovalutaer.

Europeisk selskap bekrefter vellykket bruk av IBMs Blockchain for å gjøre opp handler med fem banker: Den europeiske blockchain-handelsplattformen we.trade hadde tilsyn med sine første live-operasjoner denne uken. Ved å bruke IBMs blockchain-plattform, som er basert på Hyperledger, gjennomførte selskapet grenseoverskridelser med samarbeid fra 20 selskaper og 5 banker. I en offisiell pressemelding sier selskapet: “we.trade bekreftet i dag at de første live-handelene har funnet sted på plattformen. I løpet av den siste uken har flere selskaper gjennomført handler via 5 banker. Disse handler betyr den første kommersielt levedyktige handelen med åpen konto som utnytter blockchain-teknologien. ”

Huobi lanserer handel for sin australske plattform: Huobi-børsen, en av verdens mest populære kryptovaluta-børser, lanserte offisielt sin handelsvirksomhet i Australia denne torsdagen. Fra begynnelsen vil australiere kunne handle Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum Classic, Power Ledger og fire andre valutaer direkte for den australske dollaren. Børsen planlegger å legge til flere par når plattformen modnes. “Kryptohandlere i Australia blir stadig mer kunnskapsrike og sofistikerte, matchet av en mottakelig regulator med interesse for å trygt utvikle markedet,” sa administrerende direktør i Huobi Australia, Adrian Harrison, om utviklingen. “For Huobi Group er flyttingen til Australia en naturlig passform … vi er opptatt av å samarbeide med det økende antallet australske blockchain-prosjekter som ønsker å bli oppført i et modent marked,” fortsatte han.

#LTC/#AUD handel er nå live i Huobi Australia!#huobiAU @BlockchainCTR @BlockchainAUS @BlockchainGL @Huobi_Pro @HuobiNews #cryptotrading #ltc #litecoin #crypto #cryptotrade pic.twitter.com/xp7xumgGe0

– HuobiAustralia (@HuobiAu) 5. juli 2018

Sør-Korea jobber med nye standarder og klassifiseringer for Blockchain-industrien: Den sørkoreanske regjeringen er opptatt med å jobbe med nye klassifiseringer for kryptovaluta-sektoren. Det nasjonale statistikkontoret, departementet for vitenskap og teknologi og departementet for informasjon og kommunikasjon lager angivelig nye lovgivningsmessige standarder for den voksende industrien. Som grunnlag for ny politikk vil klassifiseringene arbeide mot “blockchain-markedsføring og reguleringsrammer.” Med et endelig utkast som er planlagt for slutten av juli, vil politikkene dekke slike bransjespesifikke fenomener og enheter som børser, blockchain-transaksjoner, DApp-utvikling og distribusjon, blockchain-systemer og tjenester osv..

Thai ICO-forskrifter planlagt å tre i kraft medio juli: Denne onsdagen kunngjorde Thailands SEC formelt en veikart for implementering av ICO-regelverket. Kunngjøringen indikerer at det nye rammeverket vil tre i kraft fra 16. juli, og det inkluderer en lagdelt godkjenningsprosess som krever at ICO-er blir undersøkt av en “portal” før de sendes til SEC for endelig godkjenning. I tillegg må ICOs avsløre sine tekniske spesifikasjoner og investeringsplaner og ha en minimum oppstartkapital på 5 millioner baht (~ $ 150.000) før de søker.

Usbekistans president signerer Blockchain-grad for å integrere tjenester i regjeringen: Presidenten i Usbekistan, Shavkat Mirziyoyev, signerte denne uken et dekret som tar sikte på kryptovaluta- og blockchainindustrien. Spesielt legger dekretet opp en treårsplan for å etablere en strategi for å implementere blockchain-tjenester i regjeringens infrastruktur. Med håp om å fremme et rom som bidrar til “digital økonomi”, har regjeringskontoret for prosjektledelse og departementet for utvikling av informasjonsteknologi og kommunikasjon i oppdrag å danne et program som skal undersøke og utvikle teknologien for formell integrering med regjeringens nåværende infrastruktur innen 1. januar 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me