Det finnes en rekke suksesshistorier om mennesker som ble Bitcoin-millionærer. Etter utgivelsen av den første årlige kryptovaluta-velstandsrangeringen tidligere i år, ble noen få av disse Bitcoin-historiene kjent. Andre har imidlertid ikke fått så mye oppmerksomhet.

I denne artikkelen ser vi på noen av disse Bitcoin-historiene for å få et bedre inntrykk av de forskjellige måtene det er mulig å lykkes i kryptovalutamarkedet og bli Bitcoin-millionær..

Kingsley Advani Tidlig investor

Kingsley Advani var i stand til å bli Bitcoin-millionær i en alder av 24 år. Han gjorde det ved å investere i kryptovaluta etter at en venn introduserte ham for bransjen i 2012.

Advani’s prosess for å få Bitcoin-formue kunne betraktes som en stor risiko ettersom Advani solgte sine verdslige eiendeler og tok tusenvis av dollar med sparing av bankkontiene sine. Totalt investerte Advani $ 34.000 og klarte å lage lave syv tall på bare seks måneder.

Nå reiser Advani verden rundt og jobber i London, New York og San Francisco med kryptovalutaoppstart som rådgiver.

Kingsley Advani

Kingsley Advani

Erik Finman Tidlig investor

Erik Finman er kjent som en av de yngste kryptovaluta-millionærene i verden. Finman begynte å investere i kryptovaluta tilbake i 2011 da prisen per BTC var rundt $ 12. Etter at han mottok $ 1000 i gave fra bestemoren, foreslo broren Scott at han skulle kjøpe Bitcoin.

På slutten av 2013 solgte han sine Bitcoin-beholdninger da prisen traff rundt $ 1200 per BTC, og netto $ 100.000. Med disse inntektene startet han et utdanningsteknologisk selskap kalt Botangle tidlig i 2014.

I 2015 tilbød en investor å kjøpe Finmans selskap. Investoren ga en opsjon mellom $ 100.000 eller 300 BTC. På den tiden var verdien per BTC bare rundt $ 200. Imidlertid trodde Finman på fremtiden for kryptovaluta og valgte alternativet 300 BTC.

Sommeren 2017 eide Finman 403 BTC. Per juli 2018 utgjør verdien av denne investeringen rundt $ 2,5 millioner.

Erik Finman

Erik Finman

Eddy Zillan – Tidlig investor

Eddy Zillan er et annet godt eksempel på hvordan det er mulig å gjøre en liten investering til millioner av dollar. Da Zillan bare var 15 år begynte han å investere i kryptovalutaer.

I følge Zillan var det ingen online ressurser (dvs. bøker, YouTube-veiledninger eller andre investorer) han kunne stole på da han først begynte å investere. Sammenlignet med de andre Bitcoin-historiene i denne artikkelen, var hans opprinnelige investering ganske liten.

Først investerte Zillan bare $ 100. Men den første dagen tjente han $ 10 i fortjeneste. Da kryptokurrencyprisene fortsatte å øke, investerte Zillan mer. I løpet av bare noen få måneder utgjorde porteføljen $ 350.000. Tidlig i 2018, i en alder av 18 år, hadde Zillans portefølje nådd over $ 1 million.

Eddy Zillan

Eddy Zillan

Ian Balina ICO Investor

Ian Balina’s reise til kryptovaluta rikdom er interessant av noen forskjellige grunner. I motsetning til menneskene i Bitcoin-historiene ovenfor som for det meste investerte i BTC de første dagene da prisene var ekstremt lave, investerte Balina i en rekke ICO-er av nye kryptovalutaer..

Balina opprettet til og med et offentlig Google-regneark slik at andre investorer kunne se hvilke prosjekter han investerte i. Han utviklet også et rangeringssystem og inkluderte informasjon om hvorfor han valgte å ikke investere i noen populære prosjekter. Imidlertid for de som kan ha vært interessert, Balinas dokument er ikke lenger online (i juli 2018).

Et annet aspekt av Balinas historie som er unik, er at han ofte la ut skjermbilder fra Blockfolio-appen sin for å vise tilhengere av sosiale medier regelmessig hvordan investeringene hans gikk over tid. Hans formue startet på rundt $ 100.000 og har siden nådd en topp på rundt $ 6 millioner, etterfulgt av et hack.

Ian Balina

Ian Balina

Olaf Carlson-Wee – Første ansatt i Coinbase

Mens de forrige eksemplene viser hvordan en tidlig investering og god markedstiming skapte Bitcoin-millionærer, involverer ikke alle Bitcoin-historier investering. Olaf Carlson-Wee’s Bitcoin-historie demonstrerer hvordan det å jobbe for en liten oppstart kan være økonomisk fordelaktig.

Opprinnelig investerte Carlson-Wee i Bitcoin da prisen bare var $ 16 per BTC. Selv om dette virker som en fantastisk investering i 2018, falt prisen snart til $ 2 per BTC. Likevel ga ikke Carlson-Wee opp på kryptovalutamarkedet.

Carlson-Wee trodde på fremtiden for kryptovaluta og søkte om å bli Coinbases første ansatt i mars 2013. I stedet for å akseptere en lønn i dollar, aksepterte Carlson-Wee kryptovalutautbetalinger.

I juli 2016 forlot Carlson-Wee Coinbase for å stifte sitt eget kryptokurrency hedgefond, Polychain Capital. Ifølge en rapport, Polychains eiendeler steg fra et opprinnelig beløp på rundt $ 4 millioner til $ 300 millioner i 2017.

Olaf Carlson-Wee

Olaf Carlson-Wee

Barry Silbert – Gründer

Barry Silbert er administrerende direktør og grunnlegger av Digital Currency Group (DGC) og har angivelig investert i rundt 75 kryptorelaterte selskaper. DGC er anerkjent som verdens ledende selskap når det gjelder antall og verdi av kryptovalutainvesteringer. DGC nådde angivelig 300 milliarder dollar i forvaltningskapital i 2017.

Silbert eier også noen få andre selskaper som er fokusert på kryptovalutamarkedet. Disse inkluderer Genesis, Grayscale og Bitcoin Investment Trust. Silberts Bitcoin-historie er et godt eksempel på hvordan gründere som finner muligheter kan lykkes i kryptovalutamarkedet.

Det som gjør Silberts historie overbevisende, er det faktum at han startet som en Wall Street-investeringsbankmann, et tradisjonelt økonomisk klima. Imidlertid anerkjente han potensialet i dette nye markedet for å endre fremtiden for teknologi og økonomi.

Barry Silbert

Barry Silbert

Bitcoin Stories Who’s the Next Millionaire?

Det vil være interessant å se hva Bitcoin-millionærene på denne listen gjør med sin formue i fremtiden. Vil de HODL, eller vil de utbetale? Hvilke roller vil de spille i den fremtidige utviklingen av kryptovalutamarkedet? Som vi har sett før, er det en rekke nye forretningsmuligheter muliggjort av blockchain og kryptokurrency.

Selv om det kanskje ikke var like lett å tjene store fortjenester på en liten investering som det var for bare noen få år siden, kunne markedet endre seg mye, og skape potensialet for en ny bølge av Bitcoin-historier og fremveksten av nye Bitcoin-millionærer også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me